Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katarzfra

katarzfra

#7360520 Napisano: dzisiaj o 16:19:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Czek BLIK z Rodowity Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzfra

#7360511 Napisano: dzisiaj o 15:55:36 w Smolar
pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy ktoś się orientuje jak SMOLAR zapatruje się na podany błędny numer paragonu? W konkursie MILKA LIDL podałem ten co zawsze, a widzę w regulaminie, że trzeba podać dolny... nie wiem, czy żegnać się z nagrodą, czy jednak coś może być?

oj ja tak samo zrobiłam teraz

no ja już z przyzwyczajenia podaję górny, a tu patrzę, że zaznaczony dolny emotka

Myślę, że jakby nie uwzględniali z górnym, to byłaby gruba przesada emotka Przecież chodzi o zweryfikowanie czy to jest prawdziwy paragon, a nie zadanie konkursowe pt. "Podaj numer paragonu" i podchwytliwie w regulaminie, że dolny... Anyway, jestem mega ciekawa, jak to potraktują. Dajcie znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzfra

#7359691 Napisano: 31.05.2026 08:49:36 w Smolar
lukaszn12 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Często narzekam na SMOLAR ale dziś chcę pochwalić. 
1) Sprawnie pomogli z nieczytelnym kodem w loterii monopoly milka
2) Nie robili problemów gdy pomyliłem numer telefonu w formularzu przy loteri Tołpa w Hebe
3 Zaakceptowali wydruk z pamięci chronionej kasy fiskalnej przy loterii sodastream zamiast normalnego paragonu (skończył się papier w kasie)
4) Po skandalicznym ich zachowaniu przy konkursie urodzinowym PrincePolo uporządkowali regulaminy konkursów co do wizerunku na zdjęciach/filmach

Co prawda dalej nie dają mi dobrych nagród, ale oby tak dalej.

A możesz przybliżyć o co chodziło z ich zachowaniem przy konkursie urodzinowym PP? Nie jestem w temacie, nie brałam udziału a ciekawi mnie co uporządkowali

Niczego nie uporządkowali. Oni zawsze mieli porządek w regulaminach, jeśli chodzi o kwestię wizerunków.  W tamtym konkursie po prostu wyjątkowo jakaś mądra głowa napisała w regulaminie, że nie można umieszczać żadnego wizerunku, nawet własnego, a potem i tak nagradzali prace z własnym wizerunkiem (czyli standardowo, jak to mają w standardzie).

No straszny mają porządek w regulaminach.

Na stronie konkursu zadanie brzmi: "W jaką grę w wielkoformatowej skali chciał/abyś zagrać? "
W regulaminie zadanie brzmi: „W jaką grę w wieloformatowej skali chciałbyś/chciałabyś zagrać?"

Nie wiem, czy ludzie broniący tu Smolara za wszelką cenę liczą na wdzięczność ich pracowników, którzy też są na forum?

Naprawdę pracownicy są na forum? A w jakim celu? Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzfra

#7359435 Napisano: 29.05.2026 17:13:55 w Smolar
A co z wynikami Biedronka Milka - ktoś tutaj się pochwali czy wygrał 25000? Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzfra

#7359420 Napisano: 29.05.2026 15:48:54 w Smolar
Yolobolo napisał(a):

Maj z Somersby w wynikach na stronce

Na której stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0