Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ale_sie_wkrecilas

ale_sie_wkrecilas

#7362848 Napisano: 09.06.2026 20:44:07 w Smolar
Czy dostaliście już akceptację danych za Milkę Biedronka - grę Monopoly? Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7362660 Napisano: 09.06.2026 12:16:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Milka Lidl za 7.06 Wyświetl w wątku >>

ale_sie_wkrecilas

#7361128 Napisano: 04.06.2026 16:22:50 w Konkursowa Grupa Wsparcia
No dobra, a tekst "Czy Ty jesteś uzależniona/-y??? Znajomy dla Was? emotka
 Według mnie:
- najczęściej wynika to z martwienia się w dobrym słowa znaczeniu
- może ludziom nie mieści się w głowie, że można tyle razy coś wygrać i wskutek dysonansu poznawczego odczuwają niepokój, który jest dla nich nie do pomieszczenia, więc wyrażają go "przerzucaniem" na wygrywającego (tj. "nie ja mam problem z wiarą w wygrane, tylko to wygrywający ma problem = jest uzależniony") 
- może najrzadziej, ale jednak może wynikać to z zazdrości, której ludzie w sobie nie akceptują, wobec tego projektują ten brak akceptacji na wygrywającego w postaci zetykietowania wygrywającego jako "uzależnionego" Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7361030 Napisano: 04.06.2026 10:52:07 w Konkursowa Grupa Wsparcia
Zacznę. 
Jakiś czas temu wkurzyła mnie moja mama xD Podzieliłam się z nią, że wygrałam w konkursie kasę i jeśli będzie kupowała ten produkt, to żeby zachowała dla mnie paragon. A ona, zamiast gratulacji: "Ale się wkręciłaś..." emotka  Ostatecznie tak czy tak zachowała dla mnie paragony, a nawet specjalnie kupiła te produkty  emotka  
Natomiast uznałam, że to idealna nowa nazwa profilu emotka Wyświetl w wątku >>

ale_sie_wkrecilas

#7361027 Napisano: 04.06.2026 10:49:00 w Konkursowa Grupa Wsparcia
Zapraszam do odreagowywania wszystkiego, co możliwe, związanego z konkursami  emotka

Kontrakt:
1) Nie oceniamy tego, co sobie mówimy emotka
2) Piszemy tylko o odczuciach/myślach/zdarzeniach/reakcjach na wszystko, co związane z konkursami emotka
3) Uczciwie i autentycznie się wspieramy emotka
4) Poczucie humoru, również czarne, dozwolone i mile widziane emotka
5) Nie karzemy się łapkami w dół emotka
6) Nie piszemy o sprawach nie związanych z konkursami emotka
7) Jesteśmy wobec siebie życzliwi  emotka Wyświetl w wątku >>

ale_sie_wkrecilas

#7361015 Napisano: 04.06.2026 10:10:23 w Ulubiona nagroda – podzielcie się swoimi wygranymi w konkursach!
Ok 14-16 lat temu konkurs Kinder, nie pamiętam które konkretnie, bo były 2, ale na pewno Happy Hippo Talent Show, trzeba było wysłać pocztą sreberka z Kinder Niespodzianki (chyba 10 sztuk) 😭 Wygrałam netbooka Sony Vaio, maskotkę hipcia z kocykiem, a w drugim iPoda Shuffle i jabłuszko do zjeżdżania na śniegu. Bardzo miło to wspominam, tym bardziej, że byłam niepełnoletnia, więc ja ogarniałam sreberka, a mama pisała swoje dane 😭 
Te czasy, gdzie wysyłało się opakowania pocztą.... 

Mam też sentyment do Ferrero. Wiele razy 500 zł, a najlepsza nagroda - sztabka złota ❤️ Wyświetl w wątku >>

ale_sie_wkrecilas

#7361014 Napisano: 04.06.2026 09:51:47 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

katarzfra napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

a tak z ciekawości jakie gry opisujecie w milka lidl?

Dokładnie to samo rozkminiam.... Ja opisywałam kreatywnie gry małoformatowe jak mogłyby wyglądać w dużym formacie. I nagrody brak :(

ja pisałam o Mario Bross, Saper, monopoly i magia i miecz. wygral Saper i mario

Wielkie dzięki za podzielenie się 🫶🏻 Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7361013 Napisano: 04.06.2026 09:51:17 w Smolar
karoxxa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

katarzfra napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Dokładnie to samo rozkminiam.... Ja opisywałam kreatywnie gry małoformatowe jak mogłyby wyglądać w dużym formacie. I nagrody brak :(

ja pisałam o Mario Bross, Saper, monopoly i magia i miecz. wygral Saper i mario

Doslownie piszecie nazywy gier? Myslalam ze nie mozna promować żadnych marek wiec uznałam ze gra to marka i wymyśliłam własną grę oparta na grze the sims i oczywiscie klapa

No właśnie, ja tak samo! W regulaminie jest określone, że nie można stosować nazw marek prócz Milki Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7360929 Napisano: 03.06.2026 20:22:37 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

Dokładnie to samo rozkminiam.... Ja opisywałam kreatywnie gry małoformatowe jak mogłyby wyglądać w dużym formacie. I nagrody brak :( Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7360520 Napisano: 02.06.2026 16:19:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Czek BLIK z Rodowity Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7360511 Napisano: 02.06.2026 15:55:36 w Smolar
pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy ktoś się orientuje jak SMOLAR zapatruje się na podany błędny numer paragonu? W konkursie MILKA LIDL podałem ten co zawsze, a widzę w regulaminie, że trzeba podać dolny... nie wiem, czy żegnać się z nagrodą, czy jednak coś może być?

oj ja tak samo zrobiłam teraz

no ja już z przyzwyczajenia podaję górny, a tu patrzę, że zaznaczony dolny emotka

Myślę, że jakby nie uwzględniali z górnym, to byłaby gruba przesada emotka Przecież chodzi o zweryfikowanie czy to jest prawdziwy paragon, a nie zadanie konkursowe pt. "Podaj numer paragonu" i podchwytliwie w regulaminie, że dolny... Anyway, jestem mega ciekawa, jak to potraktują. Dajcie znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7359691 Napisano: 31.05.2026 08:49:36 w Smolar
lukaszn12 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Często narzekam na SMOLAR ale dziś chcę pochwalić. 
1) Sprawnie pomogli z nieczytelnym kodem w loterii monopoly milka
2) Nie robili problemów gdy pomyliłem numer telefonu w formularzu przy loteri Tołpa w Hebe
3 Zaakceptowali wydruk z pamięci chronionej kasy fiskalnej przy loterii sodastream zamiast normalnego paragonu (skończył się papier w kasie)
4) Po skandalicznym ich zachowaniu przy konkursie urodzinowym PrincePolo uporządkowali regulaminy konkursów co do wizerunku na zdjęciach/filmach

Co prawda dalej nie dają mi dobrych nagród, ale oby tak dalej.

A możesz przybliżyć o co chodziło z ich zachowaniem przy konkursie urodzinowym PP? Nie jestem w temacie, nie brałam udziału a ciekawi mnie co uporządkowali

Niczego nie uporządkowali. Oni zawsze mieli porządek w regulaminach, jeśli chodzi o kwestię wizerunków.  W tamtym konkursie po prostu wyjątkowo jakaś mądra głowa napisała w regulaminie, że nie można umieszczać żadnego wizerunku, nawet własnego, a potem i tak nagradzali prace z własnym wizerunkiem (czyli standardowo, jak to mają w standardzie).

No straszny mają porządek w regulaminach.

Na stronie konkursu zadanie brzmi: "W jaką grę w wielkoformatowej skali chciał/abyś zagrać? "
W regulaminie zadanie brzmi: „W jaką grę w wieloformatowej skali chciałbyś/chciałabyś zagrać?"

Nie wiem, czy ludzie broniący tu Smolara za wszelką cenę liczą na wdzięczność ich pracowników, którzy też są na forum?

Naprawdę pracownicy są na forum? A w jakim celu? Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7359435 Napisano: 29.05.2026 17:13:55 w Smolar
A co z wynikami Biedronka Milka - ktoś tutaj się pochwali czy wygrał 25000? Wyświetl w wątku >>
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7359420 Napisano: 29.05.2026 15:48:54 w Smolar
Yolobolo napisał(a):

Maj z Somersby w wynikach na stronce

Na której stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0