Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6514904 Napisano: 31.07.2018 15:12:11 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
superloser napisał(a):

Bez logowania jest 13 opcji pod "konkursy" a po zalogowaniu gdzieś te 13 opcji znika. Gdzie?????

to jednej z kategorii:
z moim udziałem, bez mojego udziału etc...
nie umiem rozwiązać problemu z podmenu podmenu i tak zostało Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6514809 Napisano: 31.07.2018 13:05:15 w Pomocy!!!!
calliope napisał(a):

nicoletta napisał(a):

calliope napisał(a):

nicoletta napisał(a):

Miał ktoś taką sytuację że zablokowano mu konto? Poprzedniego dnia normalnie się logował a następnego dnia przy próbie logowania pisze że konto usunięto...koleżanka ma problem i nie wie co się stało, napisała przez kontakt ale nikt nie odpowiada.

O jakie konto chodzi?

konto na e-konkursy

pionas poratuj dziewczyny emotka

Taka sytuacja może wystąpić gdy ktoś ma podanego błędnego maila i system nie może dostarczyć wiadomości wtedy uznaje że konto jest do usunięcia... Wyświetl w wątku >>
1 calliope 0

pionas

#6514777 Napisano: 31.07.2018 12:24:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
carissma napisał(a):

pionas napisał(a):

carissma napisał(a):

Brakuje mi dodawania łapek przy postach w aplikacji mobilnej oraz możliwości dodawania zdjęć emotka

O łapkach myślę, co do dodawania zdjęć to które miejsce masz na myśli? Forum?

tak forum. Np. jak widzę jakiś konkurs w sklepie, to robię zdjęcie i chciałabym wrzucić w zapowiedzi, to nie mam możliwości z aplikacji.

dodam sobie do listy TODO spróbuję coś w wolnej chwili pogrzebać, ale nie obiecuję że to będzie szybko, bo mam dużo pracy w pracy i po pracy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6514761 Napisano: 31.07.2018 11:47:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
carissma napisał(a):

Brakuje mi dodawania łapek przy postach w aplikacji mobilnej oraz możliwości dodawania zdjęć emotka

O łapkach myślę, co do dodawania zdjęć to które miejsce masz na myśli? Forum? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6514760 Napisano: 31.07.2018 11:47:41 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kreatia napisał(a):

bruce napisał(a):

kreatia napisał(a):

czy nie można już wrzucać ruchomych gifów jako avatar?

Nie, dlatego mój kot przestał strzelać, w końcu - zmienił oblicze i focha strzelił.  emotka

zauważyłam dzisiaj jeden działający emotka dziwię się, że niektóre działają... i pytam: które działają, a które nie? od czego to zależy?
no ten foch to dość konkretny widzę emotka

Jak ktoś bardzo dawno temu wrzucił i go nie zmieniał to ma ruchomego... Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pionas

#6514658 Napisano: 31.07.2018 07:01:04 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Mappet napisał(a):

pionas napisał(a):

Mappet napisał(a):

Witaj Mappet!

Pamiętasz nas jeszcze? emotka Już dawno Cię u nas nie było.
Jeśli z jakichś przyczyn nasza strona nie spodobała Ci się napisz nam o tym emotka
Jeśli chcesz usunąć swoje konto to możesz to zrobić z poziomu "Edycja profilu".

Pozdrawiamy
zespół e-Konkursy.info

Mail z 14:25,

dziś przed tą godziną pisałam posta... na jakiej zasadzie to jest rozsyłane? O_o

musiała zajść pomyłka, bo maile są wysyłane gdy ktoś jest bardzo długo nieaktywny...

To nie wiem, może mnie nie lubicie? emotka
18 czerwca resetowałam hasło, 26 czerwca dostałam mail jak wyżej. I teraz znów... ile to jest 'bardzo długo'?

Resetowanie hasła nie ma nic do tego, prawdopodobnie system miał problemy z wysłaniem maila do Ciebie i po prostu wysłał go kilka razy Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6514491 Napisano: 30.07.2018 14:20:02 w Punkty karne
cb656 dodał do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6514490 Napisano: 30.07.2018 14:20:02 w Punkty karne
pioge7 dodał do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
2 stamp2, pioge7 0

pionas

#6514443 Napisano: 30.07.2018 12:43:32 w Zjazd e-konkursowiczów
Ja Radom, Pionki, Kozienice, Zwoleń czy inne okolice to chętnie.
Gdzieś dalej wcześniej musimy ustalić termin emotka
Za tydzień mi nie pasuje bo będziemy na kawalerskim założyciela strony - Lepsona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6514399 Napisano: 30.07.2018 11:26:07 w Punkty karne
norweska20 - za stwierdzenie "funkcjonowanie spoleczne masz zaburzone" Wyświetl w wątku >>
0 1 stamp2

pionas

#6514363 Napisano: 30.07.2018 10:02:24 w Zjazd e-konkursowiczów
Kiedy planowane spotkanie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6514265 Napisano: 29.07.2018 20:01:58 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Mappet napisał(a):

Witaj Mappet!

Pamiętasz nas jeszcze? emotka Już dawno Cię u nas nie było.
Jeśli z jakichś przyczyn nasza strona nie spodobała Ci się napisz nam o tym emotka
Jeśli chcesz usunąć swoje konto to możesz to zrobić z poziomu "Edycja profilu".

Pozdrawiamy
zespół e-Konkursy.info

Mail z 14:25,

dziś przed tą godziną pisałam posta... na jakiej zasadzie to jest rozsyłane? O_o

musiała zajść pomyłka, bo maile są wysyłane gdy ktoś jest bardzo długo nieaktywny... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6513652 Napisano: 27.07.2018 11:32:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

pionas emotka Czy coś się dzieje z powiadomieniami? Nie pojawiają się choć widzę, że są nowe wpisy? emotka

Potwierdzam. To zjawisko zaobserwowałem już wcześniej, ale kładłem je na karb opóźnienia w wysyłaniu powiadomień, więc machnąłem ręką. Najpierw widziałem wpis na forum, a po jakimś czasie pojawiało się powiadomienie. Albo bywało też tak, że dostałem powiadomienie o łapce w dół, klikam w link, by sprawdzić, co to za wpis się naraził komuś, a tam patrzę: łapka w górę. Po cichu tłumaczyłem to sobie tym, że ktoś się pomylił i potem swój błąd poprawił, zmieniając łapkę, a system zapamietał, że wysłał powiadomienie o pierwszym głosowaniu danej osoby na ten wpis, więc drugie głosowanie zignorował i powiadomienia już nie dublował. Ale diabli wiedzą, jak to jest naprawdę emotka

pionas poklikał i u mnie powiadomienia już są emotka Mam nadzieję, że u Ciebie też emotka
Dzięki pionas i udanego wypoczynku emotka emotka

z łapkami był błąd w kodzie, co do awarii nkba to u każdego to teraz było bo rozpędziłem się i w 1 miejscu za dużo poprawiłem kod emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pionas

#6513610 Napisano: 27.07.2018 09:53:38 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
nkba napisał(a):

pionas emotka Czy coś się dzieje z powiadomieniami? Nie pojawiają się choć widzę, że są nowe wpisy? emotka

a masz włączone "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie"? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6513594 Napisano: 27.07.2018 09:17:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

pionas napisał(a):

Wydaje mi się że zaszła pomyłka i dał najpierw łapkę w dół i później w górę i przy czymś takim chyba system nie wysyła powiadomienia, daj mi trochę czasu, spróbuję to zweryfikować dzisiaj...

Jasne, to tylko zasygnalizowanie, że coś jest nie tak, absolutnie nie jest to rzecz nagląca.  emotka
Miłego wyjazdu; skłamałabym pisząc, że Ci nie zazdroszczę wypadu nad morze.  emotka emotka

Jednak zająłem się najpierw błędem dopiero zajmę się konkursami emotka
Był błąd techniczny, zostawiało stare powiadomienie - teraz powinno być dobrze emotka

Co do wyjazdu to nie chce mi się, nie opłaca się na tak krótko, moim zdaniem o 1 dzień za krótko, wolałbym w domu "poćpać kod", mam co robić ale nie mam czasu, bo jak nie praca, to w domu ogarnianie, albo jakiś wyjazd, ale zrzędzę emotka starzeję się emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6513580 Napisano: 27.07.2018 08:22:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

pionas napisał(a):

bruce napisał(a):

Jeśli mogę... Nie podoba mi się, że powiadomienia działają wadliwie: albo nie mam ich wcale, albo są z opóźnieniami, albo - podają odwrotne informacje (dziś właśnie - łapka w dół zamiast w górę emotka ). 

jakiś przykład z łapką?

Dzięki za odp. emotka Mam info o łapce odwrotnej (oczywiście zgłaszam po prostu gwoli formalności, łapki są dla mnie ważne, ale bez przesady emotka ):
https://www.e-kon.../strona/279#p6513511

Wydaje mi się że zaszła pomyłka i dał najpierw łapkę w dół i później w górę i przy czymś takim chyba system nie wysyła powiadomienia, daj mi trochę czasu, spróbuję to zweryfikować dzisiaj...
Teraz chciałbym zająć się publikacją konkursów bo po pracy jadę na weekend do Gdańska i wrócę w niedzielę w nocy dopiero... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6513576 Napisano: 27.07.2018 08:07:11 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

Jeśli mogę... Nie podoba mi się, że powiadomienia działają wadliwie: albo nie mam ich wcale, albo są z opóźnieniami, albo - podają odwrotne informacje (dziś właśnie - łapka w dół zamiast w górę emotka ). 

jakiś przykład z łapką? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6513225 Napisano: 26.07.2018 10:13:25 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

pionas napisał(a):

Szukam sklepu gdzie kupię dobre piwo w małej puszce np. 330ml...
Byłem w Kauflandzie, Tesco, Auchan i Lidlu i nigdzie nie ma.
Pytałem w alkoholach świata i też nie mają emotka

Carrefour

jeszcze tam zajrzę, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6513213 Napisano: 26.07.2018 09:29:43 w SZUKAM....
Szukam sklepu gdzie kupię dobre piwo w małej puszce np. 330ml...
Byłem w Kauflandzie, Tesco, Auchan i Lidlu i nigdzie nie ma.
Pytałem w alkoholach świata i też nie mają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6512780 Napisano: 25.07.2018 08:56:06 w Konkursy dla emigrantów
scrabble napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

(The competition is open to residents of the UK over the age of 18.)

Jak polecę na weekend to też mam szansę? emotka

Ja tam do paszportu nikomu nie zaglądam, ale jak spełniasz warunki, to czemu nie emotka emotka

Ossssz kurczaki emotka  To jest aby legalne? 
Pomysł na biznes, genialny. Wartość 5 mln. Udział weźmie milion osób i zarobek potrójny. 

Kiedyś coś podobnego było w Polsce, a dokładnie w okolicach Lublina, domek za 500 000zł wpisowe 100zł, ciekawie czy zarobili emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0