Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6512775 Napisano: 25.07.2018 08:44:20 w Albedo Marketing
belca napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

miketyson napisał(a):

Frama napisał(a):

Carrefour, już dawno trwa, ale nie znalazłam w bazie.

Typowe dla Albedo - najpierw konkurs owiany tajemnicą a potem nagle się go ujawnia. Nie widziałem regulaminu ale podejrzewam że już parę etapów zdążyło się skończyć

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Podają, że regulamin dostępny u Organizatora - Albedo. Mam taki pomysł - może się skrzykniemy na któryś dzień w Poznaniu pod siedzibą Albedo? Każdy z nas po kolei będzie wchodzić do ich siedziby i prosić o wydruk regulaminu danego konkursu. Nazbieramy więcej takich konkurów z info w plakacie, że regulamin dostępny u Organizatora - niech nam drukują. Jeśli dadzą do wglądu i nie będą chcieli drukować, to każdy po kolei będzie robić fotki regulaminów - spędzimy tam pół dnia, a potem pozwiedzamy stolicę Pyrlandii. Kto jest za?

Czy to nie jest czasem konkurs ogólnopolski? W gazetce drogerii natura też jest info...

Napisałem do nich maila aby podali więcej informacji tak aby można było wrzucić konkurs do bazy... Wyświetl w wątku >>

pionas

#6512768 Napisano: 25.07.2018 08:20:02 w Konkursy dla emigrantów
cb656 napisał(a):

Wklejam bardziej jako ciekawostkę, bo udział tylko dla mieszkańców UK (The competition is open to residents of the UK over the age of 18.) emotka ale może poza bestią jeszcze ktoś się zainteresuje emotka
LOTERIA, w której za równowartość 13,50 £ w tym (opłata za rezerwację 1 £) można trafić niezłe cacko - rezydencję wartą miliony emotka emotka
OPENING DATE 16th June 2018.
CLOSING DATE 16th December 2018 (or earlier should all of the tickets be sold).

Jak polecę na weekend to też mam szansę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6512767 Napisano: 25.07.2018 08:20:01 w Punkty karne
koniczynka123 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6512209 Napisano: 23.07.2018 14:20:01 w Punkty karne
cb656 dodał do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

pionas

#6512047 Napisano: 23.07.2018 08:18:11 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

masz karniaka, którego pewnie jeszcze dzisiaj nie będziesz chyba że faktycznie obraziłeś się i po złości będziesz go trzymał emotka emotka

Tak, walę focha i ostentacyjnie będę karniakiem przy profilu drażnił cieszył oczy tych, którzy mi źle życzą emotka emotka

ok będę pamiętał aby nie publikować Twoich konkursów, aby ta chwila trwała dłużej emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6512044 Napisano: 23.07.2018 08:12:54 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

protestuję przeciwko krzywdzie, jaka mnie dotknęła. Krzywdą nie jest karniak, tylko fakt ukarania za coś, co zrobiłem w dobrej wierze, BEZ WIEDZY o jakimś naruszeniu czegoś tam.

wątek Punkty karne nie istnieje od wczoraj, sam zapewne nie raz do niego zaglądałeś i wiesz że dajemy karniaki też za reklamowanie stron konkurencji i jest wspomniane o tym w regulaminie:

reklamujące inne serwisy, w tym w szczególności serwisy konkurencyjne w stosunku do e-konkursy.info

emotka weź mnie nie rozśmieszaj. Pewnie, że znam Regulamin. Czasem mam wrażenie, że chyba najlepiej emotka
Rzecz w czym innym. Dobra, wywrzeszczałem, co mnie zabolało, a reszta nieważna.
Będzie lista stron zabronionych, nie będzie konfliktów, że ktos czegoś nie wiedział emotka
Póki nie ma, nie jestem Duchem Świetym, by wiedzieć, co uznajesz za konkurencję, a co nie. Kiedyś zwracałem uwagę na konkursy fotograficzne agregowane na stronie s konkursacmi - uznałeś, że to nie konkurencja (sic!) choć to też "strona z konkursami:. Jesteś niekonsekwentny po prostu emotka

serwis który sam organizuje konkursy nie jest konkurencją.
dla mnie temat zamknięty masz karniaka, którego pewnie jeszcze dzisiaj nie będziesz chyba że faktycznie obraziłeś się i po złości będziesz go trzymał emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6512042 Napisano: 23.07.2018 08:07:21 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

po prostu weź to na klatę jak zawsze emotka

Jak zawsze mam karniaka w pompie i wezmę go na klatę, ale protestuję przeciwko krzywdzie, jaka mnie dotknęła. Krzywdą nie jest karniak, tylko fakt ukarania za coś, co zrobiłem w dobrej wierze, BEZ WIEDZY o jakimś naruszeniu czegoś tam.

wątek Punkty karne nie istnieje od wczoraj, sam zapewne nie raz do niego zaglądałeś i wiesz że dajemy karniaki też za reklamowanie stron konkurencji i jest wspomniane o tym w regulaminie:

reklamujące inne serwisy, w tym w szczególności serwisy konkurencyjne w stosunku do e-konkursy.info

Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6512040 Napisano: 23.07.2018 08:00:14 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

poważnie? listę stron zakazanych? mami strzelać sobie w stopę? emotka
każdy serwis który zajmuje się tym co my jest naszą konkurencją...

w temacie wkurza mnie kolejny intensywny weekend i brak snu emotka

Mnie tam rybka, w co sobie strzelisz, możesz w głowę, może to otrzeźwi.
Karać za coś, czego użytkownik nie jest świadomy, to świństwo emotka
Wpisy o testolandzie były jeszcze przed chwilą na forum, ale widzę, że je potajemnie usunąłeś, bym nie mógł podać linków, bo nagle zniknęły. PRZEGINASZ Adrian. emotka

proszę Cię... był jeden wpis i jak byś dał mi chwilę to byś zobaczył że i jego autorka została ukarana...
po prostu weź to na klatę jak zawsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6512039 Napisano: 23.07.2018 07:59:33 w Punkty karne
jokan reklamowanie stron konkurencji Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6512036 Napisano: 23.07.2018 07:51:57 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, że dostałem karniaka PONOĆ za 'reklamowanie stron konkurencji" a nie mam pojecia o jaki wpis chodzi! emotka

No i się dowiedziałem emotka
Wkurza mnie, że nie ma bazy danych, która strona jest konkurencja, a która nie emotka
Uważam, że to świństwo i nadużycie emotka
Umieściłem konkurs na forum w topie "co można dostać gratis" i doopa. Bo testoland to konkurencja.
A skąd mnie to wiedzieć, jak widzę na forum, że wpisy z tej strony są i nie nie znikają, a autorzy nie są karani?! emotka
Ty pionas weź się chłopie ogarnij, bo przeginasz. emotka Podaj listę stron, których NIE MOŻNA zamieszczać albo zastosuj filtr - coś w rodzaju cenzury, która brzydkie słowa zamienia na gwiazdki. Bo jak nie wiem, co jest zabronione, to nie masz prawa karać emotka emotka

poważnie? listę stron zakazanych? mami strzelać sobie w stopę? emotka
każdy serwis który zajmuje się tym co my jest naszą konkurencją...

w temacie wkurza mnie kolejny intensywny weekend i brak snu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6512028 Napisano: 23.07.2018 07:25:54 w Punkty karne
cb656 reklamowanie stron konkurencji Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6511765 Napisano: 21.07.2018 16:00:46 w Zmieniłem(am) login
FBzbigniew2 zmienił(a) login na: zbi Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6511388 Napisano: 20.07.2018 00:52:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
alan84 napisał(a):

u mnie powiadomienia nie dzialaja... dzialalo wczesniej az do czasu... druga sprawa przydaloby sie wyszukiwania konkursow po produkcie... np chce kupic masło... szukam konkursu z jakims maslem... wpisujac "masło"

az do czasu tzn? masz włączone powiadomienia w wątku?
co do masła to nie wystarczy wpisać w wyszukiwarce tego słowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6510945 Napisano: 18.07.2018 20:55:42 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

UWAGA. To mnie nie wkurza, to mnie doprowadza do dzikiej rozpaczy, ale nie ma takiego wątku... emotka

pionas , za jedno, jedyniutkie niewinne pytanie, karniak? Karniak w miejscu, gdzie spędzam przynajmniej połowę doby? Karniak na moim  emotka forum? No nieee... tylko nie to  emotka To już bardziej bym zrozumiała, gdyby mi mąż dał karniaka w kuchni, bo obiad niedobry (spaliłam schaboszczaki), ale karniaka tutaj? Za tak małe przewinienie, które - nota bene - pierwszy raz mi się zdarzyło? emotka

pionas ja tu wołam o rozgrzeszenie, ale chyba mnie nie słychać... emotka Miejże litość i karniakami karaj upartych recydywistów, a nie biedotę, której się raz zdarzyło  emotka emotka emotka

doszło, dotarło, przeczytałem, niestety przy Twoim stażu takie coś nie przejdzie emotka
Mocno wierzę i trzymam kciuki że szybko pozbędziesz się karniaka emotka

W temacie: wkurza mnie pogoda za oknem... Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

pionas

#6510942 Napisano: 18.07.2018 20:45:33 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

Przykład:
pionas (tu jest małpa-nick-spacja) czyli powiadomienie działa, małpa znika po publikacji
pionas, (tu po nicku jest przecinek, powiadomienie nie działa, małpa jest widoczna po publikacji)

??
pionas, nie ma @ Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6510935 Napisano: 18.07.2018 20:38:02 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas sprawdź proszę swój system powiadamiania za pomocą małpy przed nickiem, bo już kolejny raz spotykam się z takim zjawiskiem, że jeśli za nickiem jest przylepiony znak interpunkcyjny (w tym przykładzie przecinek), to SYSTEM NIE ZADZIAŁA!

edytowane wiadomości nie wysyłają powiadomień.

Edycja była później emotka

Może źle napisałem. Pierwszy wpis nie zawierał @ i stąd taka sytuacja, gdy później dokona się edycji wpisu i doda @ to i tak już nie wyśle powiadomienia. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6510899 Napisano: 18.07.2018 19:09:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas sprawdź proszę swój system powiadamiania za pomocą małpy przed nickiem, bo już kolejny raz spotykam się z takim zjawiskiem, że jeśli za nickiem jest przylepiony znak interpunkcyjny (w tym przykładzie przecinek), to SYSTEM NIE ZADZIAŁA!

edytowane wiadomości nie wysyłają powiadomień. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6510799 Napisano: 18.07.2018 15:15:07 w Punkty karne
joasiunia
alita
wesola
edith
taaga20
renatak0
koniczynka123

jeśli ktoś podał za mało informacji w Informują to zapraszam do WC - rozmowy o wszystkim lub na pw Wyświetl w wątku >>

pionas

#6510793 Napisano: 18.07.2018 15:04:28 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

buziolek napisał(a):

Masakra jak mnie wkurzają te dyskusje w wątku informuja emotka , mało innych wątków na forum żeby podyskutować? Nie powinno być za to punktów karanych? W MDW jak coś napisze się nie na temat to lecą karniaki

pionas czy naprawdę nikt z Adminów nie ma jaj, żeby się zbiesić i stanąć na straży ustanowionych zasad? Burdel w topie trwa od dawna i mimo zgłoszeń o konieczności potargania za czuprynę niezdyscyplinowanych jakoś nie widzę, by ktoś zabierał się za oczyszczenie topu ze śmieciowych niepotrzebnych wpisów. Jak ktoś "napisze nie na temat" gdzie indziej, to zaraz sypią się karniaki, jakby to była zbrodnia niesłychana, co najmniej pani zabiła pana, ale jak trwają dyskusje i przepychanki w miejscu, które ma w nagłówku ostrzeżenie

Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w jakiej formie (sms, telefon, e-mail).

to jakoś umyka uwadze Adminów. A nie powinno, bo zgłaszałem już nie raz i nie dwa przez button. Nie dotarły powiadomienia? Odnoszę dziwne wrażenie, że te powiadomienia albo wyparowują w tajemniczych okolicznościach zanim dojdą do kogoś decyzyjnego, albo sa ignorowane. To jakieś chore emotka

wiele rzeczy nam umyka... pewnie zauważyłeś że 27 października 2016, 15:51:17 został dany ostatni karniak.
Żeby zacząć karać to musi zostać poprawiony komunikat do wątku.
Powiadomienia wiszą, ale jak widzisz nie ma nikogo teraz na stronie.
Ja jestem w pracy i jestem zajęty czym innym... Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

pionas

#6510771 Napisano: 18.07.2018 14:20:01 w Punkty karne
ciotkaklotka dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0