Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6334840 Napisano: 18.03.2017 11:29:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

bruce napisał(a):

Nie za dobrze działa wyszukiwarka (może tylko u mnie? emotka ): szukam aktualnego konkursu Lay's, wpisuję zatem weń: "lay's" lub "lays", nie ma go, a jednak jest oczywiście w bazie i jest przy tym konkursie w tagach słówko "lay's", podane przez osobę zgłaszającą.

O który dokładnie konkurs Lays chodzi?

https://www.e-kon...mp;sort=date_end-asc
Chodzi o https://www.e-kon...grywaja-pierwsi.html którego na liście wyszukiwania brak.

Lay's a lays to różnica i faktycznie był błąd z ', mam nadzieję że teraz będzie lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6334830 Napisano: 18.03.2017 10:53:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

Nie za dobrze działa wyszukiwarka (może tylko u mnie? emotka ): szukam aktualnego konkursu Lay's, wpisuję zatem weń: "lay's" lub "lays", nie ma go, a jednak jest oczywiście w bazie i jest przy tym konkursie w tagach słówko "lay's", podane przez osobę zgłaszającą. Teraz mam też blokadę emotek (nie pojawia się możliwość ich dodania).  :shock:

O który dokładnie konkurs Lays chodzi?

Co do emotek był problem po aktualizacji skryptu - już powinno być dobrze... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6334744 Napisano: 17.03.2017 22:21:26 w Zjazd e-konkursowiczów

pionas

#6334677 Napisano: 17.03.2017 19:12:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
andziulka21 napisał(a):

Nie działa korzystając z telefonu, sprawdziłam na komputerze i tam działa..

dalej występuje ten problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6334663 Napisano: 17.03.2017 18:40:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
andziulka21 napisał(a):

Mam problem... nie mogę zacytować żadnej wypowiedzi emotka

jaka przeglądarka?

bruce napisał(a):

Ja dla odmiany napiszę w tym wątku serdeczne podziękowania, że bardzo mi się podoba działanie obecnie PW na portalu, od razu ukazane wysłane wiadomości, cały przebieg rozmowy oraz szybki przesył tychże. emotka emotka

ale tak już jest od dłuższego czasu emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6334428 Napisano: 17.03.2017 12:27:09 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
apoccalipsa napisał(a):

Przeszkadza mi, że w nowej wersji strony wszystkie linki - wyniki konkursów jak i konkursy - przenoszą do nowej strony, a nie otwierają nowej tak, jak było przedtem, bo to było o wiele wygodniejsze ( dla mnie )

sprawdź teraz emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6334414 Napisano: 17.03.2017 12:14:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
dorotawysocka napisał(a):

nie podoba mi się to, że zakładka Notatki nie działa już dłuuuuuugo

nikt nie zgłaszał już poprawione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6333255 Napisano: 15.03.2017 11:34:14 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
elmo napisał(a):

Właśnie próbowałam dokonać wpisu w wątku "Udane wymiany - polecane nicki".
Świetnie, że jest miejsce na wpisanie nicku, a poniżej opinia. Tylko, że osoba, którą chcę polecić - rwas - to zaledwie 4 litery i system krzyczy, że nazwa użytkownika jest za krótka  emotka Mój nick też ma 4 litery, więc jest takich osób więcej. Proszę nas nie wykluczać emotka  

racja emotka
poprawione proszę spróbuj teraz... Wyświetl w wątku >>
1 elmo 0

pionas

#6332253 Napisano: 13.03.2017 12:42:20 w Czas na zmiany...
jokan napisał(a):

Czy mozliwa jest taka zmiana?

Jesli wejde w szczegoly jakiegos konkursu to tam podany jest organizator np. Smolar, to czy mozna zrobić tak, ze Smolara będzie można kliknąć i od razu wyświetli mi wszystkie och konkursy? Wiem, ze w wyszukiwarce mozna tak znależć, ale tak chyba tez by bylo wygodnie, bo nieraz nie pamieta sie wszystkich nazw agencji czy organizatorow, a tak przy okazji mozna wyszukac szybko...

po kliknięciu w Organizatora ma wyświetlać jego wizytówkę, ale temat stanął po akcjach z prawnikami, że pojawiają się komentarze uderzające w ich klientów... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6332246 Napisano: 13.03.2017 12:27:52 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto pracuje w Raiffeisen Polbank a najlepiej przy kredytach hipotecznych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6331882 Napisano: 12.03.2017 07:46:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
luko922 napisał(a):

bruce napisał(a):

slavek napisał(a):

bruce napisał(a):

luko922 napisał(a):

A ja jestem bardzo ciekaw - przydałaby mi się jedna opcja, nie wiem tylko czy jest taka możliwość + czy innym też by się przydała.

Chodzi o to, żeby zrobić takie miejsce (naturalnym miejscem byłaby dla mnie pusta przestrzeń pod "Ostatnio na forum"), w którym mógłbym sobie przypiąć różne wątki z forum tak, by one tam były zawsze. Są bowiem takie wątki, do których mam często potrzebę zaglądnąć, a nie ma ich w "Ostatno na forum", więc muszę przeszukiwać poszczególne tematy (a nigdy nie pamiętam co gdzie dokładnie jest), a tak mógłbym je sobie tam przypiąć na stałe. Np. "NA CO CZEKAMY", "Paragony na trwające konkursy", itp. 
Myślę, że mogłoby to być sporym ułatwieniem dla wielu. Hmm... emotka  Dałoby się coś takiego zrobić pionas? 

Baaardzo fajna propozycja, ja ciągle przeszukuję całe forum, aby znaleźć wątki najbardziej mnie interesujące, do których najchętniej zaglądam (lub np. mam ochotę coś zamieścić) i tracę na to sporo czasu. emotka

a nie wystarczy https://www.e-kon...info/powiadomienia  ?

Tak, tak, masz rację - jest super, że istnieje taka opcja i udogodnienie emotka , ale popieram Luko - mnie chodzi także o wątki martwe. emotka
Przy okazji - u mnie ten link wcale nie działa. emotka

Rozumiem, że pomysł umarł? emotka

Póki co to tak.
Mam pewne problemy z serwerem i nie planuję póki co żadnych dodatków spersonalizowanych pod każdą osobę... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6330386 Napisano: 08.03.2017 12:42:01 w Dziś cieszę się z.....
cudaczek121 napisał(a):

79magda napisał(a):

Cieszę się z pięknych życzeń z okazji Dnia Kobiet, które dostałam poprzez PW. Swoja drogą, ciekawe, czy asekuracyjnie dostali je wszyscy użytkownicy, czy tez w sobie tylko znany, magiczny sposób, Pionas wyselekcjonował kobiety?! emotka

Ja też je dostałam emotka W naszych profilach jest opcja oznaczenia czy jest się kobietą czy mężczyzną, więc może system się jakoś "domyślił" i zadziałał w tej kwestii jednak wybiórczo.Chyba że jakiś facio dla zmyłki w swym profilu zaznaczył,że jest kobietą, to z automatu też dostał życzenia emotka Niektórzy faceci być może nie rozróżniają tych znaczków, więc wyszło im,że są kobietami.

Sprawdziłem kto uważa siebie za kobietę i do tych osób wysłałem wiadomość emotka
Co prawda w niektórych przypadkach miałem pewne wątpliwości, ale jeszcze skarg nie czytałem emotka

Dziś cieszę się z wizyty hydraulików i naprawy rozszczelnionego zaworu emotka
No i ze Święta Kobiet emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6329688 Napisano: 07.03.2017 11:31:24 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
slavek napisał(a):

można by natomiast pomyśleć o przycisku w prawym górnym rogu powodującego powiadomienia o odpowiedziach w danym wątku

racja, zapomniałem o przycisku u góry, był tylko do anulowania powiadomień - dodane emotka Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0

pionas

#6329680 Napisano: 07.03.2017 11:19:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
luko922 podejrzewam że slavek chodziło o to że możesz śledzić wybrane wątki i wtedy gdy ktoś w nich odpisze masz nowe powiadomienie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6329222 Napisano: 06.03.2017 11:55:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tusienka faktycznie był pewien problem - proszę sprawdź teraz... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6329088 Napisano: 06.03.2017 08:31:10 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tusienka napisał(a):

Nie bardzo łapię się w nowym menu. A już kompletnie nie ogarniam Konkursy z moim udziałem zakończone. Wyświetla mi się ,że mam powiedzmy 4 konkursy . Wchodzę z zakładkę- w podglądzie mam dwa tylko. Jeden jakimś cudem ukrył się w social media ( przy samej ikonce widnieje 0 konkursów). Ostatni zaś podejrzewam w aktualnych- ale nie ma tej ikonki- nie wiem czemu nie została dodana ( taka mała sugestia) do zakładek. I czemu konkursy mi się ,, kryją"??? 

Która szata graficzna?
Obecnie jest coś takiego, że wszystkie konkursy trafiają do kategorii głównej zakończone, po wejściu w nią są podkategorie:
Konkursy fotograficzne - zakończone
Konkursy lokalne - zakończone

Konkursy nagrody gwarantowane - zakończone

Konkursy NON STOP - zakończone

Konkursy promocyjne - zakończone

Konkursy SMS - zakończone

Konkursy plastyczne - zakończone

Konkursy dla uczniów i studentów - zakończone

Konkursy Social Media- zakończone

Konkursy na blogach - zakończone

Przy każdej kategorii masz liczbę mówiącą ile konkursów zakończonych jest w tej podkategorii.
Konkursy z kategorii konkursy aktualne trafiają do konkursy zakończone i niestety wymieszane są wśród konkursów z podkategorii... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6328795 Napisano: 05.03.2017 08:51:13 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie niemoc...
Puściło łączenie zaworu z główną rurą w bloku i powoli cieknie.
Jest sezon grzewczy i nie wiem czy mi spuszczą wodę, najgorsze w tym wszystkim że dzisiaj niedziela i nic raczej nie załatwię.
Hydraulik, który jestem mi coś w stanie pomóc póki co nie odbiera (mam nadzieję, że to dlatego że wczesna pora).
Ruszyłbym to ale boję się że ze swoim szczęściem pogorszę sprawę i mnie zaleje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6328364 Napisano: 03.03.2017 15:14:16 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Ja osobiście też uważam że edycja nie jest dobrym rozwiązaniem.
Uważam, że jeśli komentarz jest nieaktualny to info na pw lub przez koniczynkę i dodanie nowego - wtedy konkurs pojawi się na liście "Ostatnio komentowane"... Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

pionas

#6328347 Napisano: 03.03.2017 14:52:02 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bruce napisał(a):

pionas napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja jednak popieram stanowisko proponującej tę zmianę Halszki (np. w formie propozycji raportowania) z prostego powodu, jakim jest czas. Oczywiście - temat do rozważenia: czy jest sens, czy nie. Moim zdaniem - jak najbardziej jest. emotka

co masz na myśli pisząc czas?
w obu przypadkach zostanie przekierowana na podstronę z formularzem, który musi wypełnić...

Wydaje mi się, że edycja (moim zdaniem najmniej właściwa z powodu, o którym pisałam powyżej) lub raportowanie pozwolą na szybkie zamieszczanie komentarza oraz poprawek do niego, co ma szczególnie ważne znaczenie w przypadku konkursów, trwających krótko lub też - kończących się. Wtedy każdy zainteresowany danym konkursem może na bieżąco śledzić zmiany, poprawki, zauważone błędy zgłaszającego czy też zmiany dokonane nie wiadomo kiedy przez organizatora itp. w zgłoszonym konkursie.

data edycji wpisu nie jest brana pod uwagę w wyświetlaniu ostatnio komentowanych konkursów... dlatego lepiej dodać nowy komentarz... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6328341 Napisano: 03.03.2017 14:45:07 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bruce napisał(a):

Ja jednak popieram stanowisko proponującej tę zmianę Halszki (np. w formie propozycji raportowania) z prostego powodu, jakim jest czas. Oczywiście - temat do rozważenia: czy jest sens, czy nie. Moim zdaniem - jak najbardziej jest. emotka

co masz na myśli pisząc czas?
w obu przypadkach zostanie przekierowana na podstronę z formularzem, który musi wypełnić... Wyświetl w wątku >>
0 0