Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6313586 Napisano: 23.01.2017 10:56:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Jakiś czas temu cb656 zaproponował zmianę tematu
Co można dostać gratis? na: Bonusy dodatki i inne korzyści związane z zakupami

Zmieniamy na jego propozycję czy ktoś ma coś innego do zaproponowania? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6313552 Napisano: 23.01.2017 09:23:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
banka-manka dzięki za informację już poprawione Wyświetl w wątku >>

pionas

#6313523 Napisano: 23.01.2017 06:49:33 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
z tym leżeniem w łóżku to taki żarcik, gdy dziecko też choruje nie da rady poleżeć
poza tym cb656 chyba pozazdrościł bo pogorszyło mi się i teraz już po urlopie a człowiek gorzej się czuje jak na nim był emotka

bruce nie wiem co napisać, co sugerujesz?
1. cofnięcie wszystkich łapek?
2. poinformowanie wszystkich którzy dali łapkę o edycji wypowiedzi?
3. żadnych zmian? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6313104 Napisano: 21.01.2017 08:38:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce wczoraj robiłem małą poprawkę w wyszukiwarce i zapomniałem o tej opcji.
Wybaczcie od 3 dni nie wychodzę z łóżka ;/ Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6312707 Napisano: 20.01.2017 08:20:01 w Punkty karne
krokiet21 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6312158 Napisano: 18.01.2017 14:20:01 w Punkty karne
kadett33 dodał do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6312138 Napisano: 18.01.2017 13:24:17 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

pionas napisał(a):

(...)- wpis na forum 0.1pkt (...)

Z tego bym zrezygnowała, zaraz pojawią się dziwacy, którzy każdy wpis cudzy będą komentowali w stylu: "Zgadzam się." / "No cóż..." / "Dokładnie." itd. emotka

to taka luźna propozycja emotka
Patrząc na Statystyki to nie ma zbyt wielu postów miesięcznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6312132 Napisano: 18.01.2017 13:18:47 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bruce napisał(a):

Mam pewien problem z dodawaniem kolejnego konkursu z FB: do wygrania płyta "Moja miłość" Bajora, oto link:
https://www.faceb.../?type=3&theater
Kiedy próbuję wpisać ten link, aby sprawdzić, czy jest już u nas, albo wyskakuje mi info, że ten konkurs jest w bazie pod nazwą: "Moja miłość. płyta", lecz tego linku otworzyć nie umiem, albo też pojawia się formularz ... dodawania nowego konkursu. emotka

Faktycznie był błąd, już powinno wyświetlać podgląd...

ziolko napisał(a):

Mała uwaga dotycząca aplikacji na telefon...
Jak się pisze wiadomości prywatne, to po zatwierdzeniu wysłania nowej wiadomości w ciągu konwersacji, strona powraca do początku. Jeśli jest większa wymiana wiadomości, to trzeba sporo przewijać. Czy byłaby możliwość powracania, ale do wiadomości pisanej ostatnio?

Tak samo w wersji "normalnej"

właśnie ten sam problem dotyczy forum i nie do końca wiem jak to rozwiązać, zastanawiam się czyby nie odwrócić kolejności i wyświetlać od najnowszych do najstarszych wiadomości??

bruce napisał(a):

Moim zdaniem bardzo "potrzebne i mogłoby być", aby osobom, które zamieszczą np. 20 (może więcej lub mniej ???) wyników konkursów na forum, zaliczyć to jako jeden dodany konkurs, bo np. dzięki Kochanej Wesoyromek mamy tu wszystko w wynikach na bieżąco na przysłowiowej tacy podane. emotka emotka

system nie zlicza postów w wynikach, muszę pomyśleć nad jakimś innym rozwiązaniem.
Może jakaś karma na którą miałaby wpływ każda aktywność na stronie.
Może coś takiego:
- opublikowany konkurs: 10pkt
- nadesłany nieopublikowany konkurs: 1pkt
- wpis na forum 0.1pkt
- podanie wyników 1pkt
I takie informacje zliczane z ostatnich np. 60 dni i to by był wyznacznik?? Wyświetl w wątku >>

pionas

#6311832 Napisano: 17.01.2017 14:20:01 w Punkty karne
andii dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6309937 Napisano: 11.01.2017 19:03:23 w SZUKAM....
Szukam informacji o kodach spod kapsli dla piwa Heineken.
Kupiłem dzisiaj piwko i pod spodem jest kod, na butelce nie ma żadnej informacji - to jakieś stare czy szykuje się coś nowego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6309520 Napisano: 10.01.2017 15:40:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 wyszukiwarka domyślnie przeszukuje konkursy do 120 dni od ich publikacji, powyżej uznaje konkursy za archiwalne (wyszukiwanie zaawansowane "Archiwum konkursów")

To mi się NIE ZGADZA z tym, co widzę - na końcową frazę, o tych 25 latach, znalazł od razu! A nie zmieniałem kryteriów, by szukać w archiwalnych. Tylko standardowa wyszukiwarka.

ręcznie zmieniłem datę konkursu kamisa bo chciałem coś przetestować i zrobić małą poprawkę która być może rozwiąże ten problem... od teraz pod uwagę będzie brana data ostatniej edycji (kamis edytowałem jakieś 5-10min temu)

We właściwościach pliku, jaki umieściłem na forum dla ilustracji jest godzina 15:00 czyli screen robiłem pół godziny temu, a nie pięć minut, po Twoich zmianach. emotka

nie rozumiem w czym problem, przecież ja nie komentuję daty Twojego zdjęcia tylko swoje poprawki... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6309517 Napisano: 10.01.2017 15:31:44 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 wyszukiwarka domyślnie przeszukuje konkursy do 120 dni od ich publikacji, powyżej uznaje konkursy za archiwalne (wyszukiwanie zaawansowane "Archiwum konkursów")

To mi się NIE ZGADZA z tym, co widzę - na końcową frazę, o tych 25 latach, znalazł od razu! A nie zmieniałem kryteriów, by szukać w archiwalnych. Tylko standardowa wyszukiwarka.

ręcznie zmieniłem datę konkursu kamisa bo chciałem coś przetestować i zrobić małą poprawkę która być może rozwiąże ten problem... od teraz pod uwagę będzie brana data ostatniej edycji (kamis edytowałem jakieś 5-10min temu) Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6309511 Napisano: 10.01.2017 15:19:28 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!

zdolnabestia system nie przeszukuje konkursów, które są już zakończone... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6309487 Napisano: 10.01.2017 14:20:01 w Punkty karne
Miła26 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6309406 Napisano: 10.01.2017 11:26:30 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
zdolnabestia napisał(a):

Wydaje mi się, że to się stało po włączeniu tego odświeżania, żeby na pasku z zakładkami były widoczne cyferki, gdy przyjdzie wiadomość / powiadomienie.

Teraz, gdy mam pootwierane kilka zakładek z różnymi tematami na forum, nie mam już nazw wątków, tylko wszędzie "e-Konkursy.info - o krok od wygranej". Jest to trochę kłopotliwe. Przykład:

Po chwili nazwa tego otwartego wątku zmienia się:

Da się przywrócić nazwy wątków na pasku? Teraz po otwarciu kilku zakładek muszę skakać po nich, bo nie wiem która jest która.

teraz powinno być dobrze emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6308681 Napisano: 08.01.2017 12:17:18 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Powiedzmy, że mam w przeglądarce otwartych kilka zakładek, między którymi przechodzę, szukając czegoś, otwieram nowe i buszuję w sieci. A w tym czasie przychodzi oczekiwana wiadomość/powiadomienie w zakładce e-konków... Ale nie wiem o tym, póki zakładki nie otworzę. emotka
pionas czy jesteś w stanie zrobić na stronie tak, jak to jest na Facebooku, by w nieaktywnej chwilowo zakładce pojawiała się informacja, że przyszła nowa wiadomość nieodczytana?

ustawiłem co minutę odświeżanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6307966 Napisano: 05.01.2017 12:19:18 w Punkty karne
azaflora "Szukam..." nie jest od polecania serwisów ze swoimi reflinkami... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6307626 Napisano: 04.01.2017 14:20:01 w Punkty karne
silvia8 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

pionas

#6307107 Napisano: 03.01.2017 12:08:42 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

Chciałabym zaproponować pewną opcję (jeżeli oczywiście byłaby taka możliwość), a mianowicie - aby przy napisaniu i wysłaniu PW pojawił się od razu komunikat, jeżeli tej osoby już nie ma, bo usunęła konto, bo niestety teraz nie ma czegoś takiego; od dłuższego czasu czekam na odpis znajomego, a dopiero teraz ze zdumieniem odkryłam, że zlikwidował swoje konto na tym forum i ze swojego starego nicka odpisać mi już (jak kiedyś) nie może...

błąd w aplikacji już jest taka informacja emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6305827 Napisano: 30.12.2016 08:54:12 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
synk napisał(a):

myślę że ciekawą opcją byłaby informacja o tym, kiedy ilość dodanych konkursów u użytkownika spadnie do 2 i mniej - ponieważ jak już jest mniej jak 3, to mamy delay w powrocie do dostępu do niektórych wątków. A tak to byłaby szansa na to aby wcześniej szukać konkursy i ciągłości nie stracić.

za rok (tj. już w styczniu 2017) popracuję nad systemem powiadomień gdy liczba spada poniżej 3...

co do drugiego postu to po części odpowiedź jest w FAQ, na chwilę obecną nie przewiduję dodania informowania użytkownika o powodzie odrzucenia, system nie był planowany pod takie coś...

-Violka- napisał(a):

Chciałabym by mi się nie wyświetlały na stronie głównej konkursy z czarną kropką.  Skoro mnie już nie interesują , to niech zwolnią miejsce innym konkursom z bazy, np. tylko  z czerwoną , których jeszcze nie przeglądałam  emotka

strona główna jest taka sama dla wszystkich, ponieważ jest najczęściej odwiedzana w celu odciążenia serwera jest cache'owana i odświeżana co 15minut dlatego jej zmiana na chwilę obecną nie jest możliwa... Wyświetl w wątku >>
0 0