Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6263336 Napisano: 03.10.2016 14:48:56 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Właśnie przejrzałem uwagi wszystkich, którzy brali udział w naszej ankiecie.
Oto lista (kolejność nie ma znaczenia) Waszych najczęściej wymienianych uwag:
  1. Więcej konkursów emotka
  2. Zmiana szaty graficznej
  3. Strzałka z boku strony, by można było szybko wrócić do początku strony
  4. Powiększenie miniaturek
  5. Rozszerzenie opisu po wyborze kategorii
  6. Rozszerzenie kategorii
  7. Problemy z dublowaniem się konkursów czy błędnymi datami - tutaj prośba aby w momencie zauważenia takich problemów kliknąć w koniczynkę i dać nam znać emotka
  8. Newsletter
  9. Utworzenie archiwum regulaminów konkursów
  10. Rozbudowa panelu użytkownika (możliwość dodania zdjęć, tekstu, linków)
  11. Bardziej rygorystyczne "tępienie" spamu i hejtu na forum.
  12. Ograniczenie dostępu dla osób nie dających nic od siebie...
  13. Zdjęcie ograniczeń
  14. Przebudowa sposobu publikacji wyników konkursów
  15. Czat na ożywienie atmosfery
Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6262385 Napisano: 30.09.2016 20:30:06 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tak dobrze kombinujesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6262366 Napisano: 30.09.2016 19:46:01 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

Co to jest, skąd się bierze i dlaczego przy jednym konkursie jest, a przy innym nie ma? emotka

problem pojawia się gdy nie ma wgranego w odpowiednie miejsce obrazka

No dobra, a czemu nie ma wgranego w odpowiednie miejsce obrazka, co i kto powinien zrobić, by był wgrany w odpowiednie miejsce obrazek?

automat to robi co jakiś czas, po prostu trafiłeś w momencie publikacji konkursów przed odpaleniem crona Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6262180 Napisano: 30.09.2016 14:39:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Co to jest, skąd się bierze i dlaczego przy jednym konkursie jest, a przy innym nie ma? emotka

problem pojawia się gdy nie ma wgranego w odpowiednie miejsce obrazka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6261873 Napisano: 30.09.2016 06:37:44 w Problemy z logowaniem
grzybekmalutki napisał(a):

Poczyściłem ccleanerem zrestartowałem, nawet cp przełożyłem do innego telefonu, ip się zmieniło, ale ban dalej jest, jedynie na komórce mogę używać, tam bana nie dostaje.

jeśli masz bana to wypełnij formularz widoczny na stronie, wtedy będę wiedział jakie masz IP i będę mógł przyjrzeć się sprawie Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6261872 Napisano: 30.09.2016 06:36:47 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bezaczek7 co do kalendarza to taka zmiana nie jest możliwa, ale mogę dodać przyciski pod/nad listą konkursów w stylu: poprzedni/następny dzień?
co do reklam to nie jest to zależne od nas, z której szaty graficznej korzystasz na telefonie?

taalvikki pisałem już o tym, że jeszcze są przyjmowane takie zgłoszenia, ale po zakończeniu ankiety będzie to zmienione i takie zgłoszenia nie będę publikowane
zgłoszenia są czytane, ale zmiany widoczne są po odświeżeniu cache'u.

defed nie będzie nowej kategorii, zgłosiłaś poprawkę i potem tytuł był poprawiony Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6261397 Napisano: 29.09.2016 08:20:01 w Punkty karne
xjustx dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6261172 Napisano: 28.09.2016 17:20:55 w Problemy z logowaniem
grzybekmalutki napisał(a):

nałożono na mnie ban IP, choć mam tylko 1 punkt karny, czy to nie pomyłka??

Jeśli Twoim providerem jest Cyfrowy Polsat to masz zmienne IP przez co masz blokadę. Skontaktuj się z pomocą techniczną CP i poproś o zmianę IP.
Mamy wielu spamerów stąd blokady na IP. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6261094 Napisano: 28.09.2016 14:41:31 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pionas RATUNKU!!!!!!! Ja chcę mieć możliwość ukrywania/blokowania wpisów, bo zaraz stanie się coś, co zaowocuje punktem karnym, a na co to komu?! Wrrrrrrrrrrr........ zabierzcie to-to sprzed moich oczu, bo rzygnę zaraz emotka

Na chwilę obecną nie będzie to zrealizowane.
Jakby to miało być? Ukrywanie postów konkretnej osoby, a co w przypadku cytowania? Też ma ukrywać? System nie jest przygotowany na takie filtrowanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6259435 Napisano: 24.09.2016 19:58:04 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Jeśli chodzi o publikację konkursów i wybór kategorii, moja wizja jest taka:

• jeśli fotografię należy podesłać na np. FB to ląduje on do kategorii Konkursy na Facebooku ale w tytule dodawany jest komentarz, że to konkurs fotograficzny
  • jeśli najpierw należy dokonać zakupu jakiegoś produktu/usługi to pojawia się on w kategorii Konkursy promocyjne z dopiskiem konkurs fotograficzny
  • jeśli konkurs fotograficzny odbywa się w jakimś mieście/województwie to ląduje w kategorii Konkursy lokalne z dopiskiem że jest to konkurs fotograficzny
  • jeśli coś jest za darmo czyli wystarczy wypełnić formularz to trafia do nagrody gwarantowane, gdy trzeba coś kupić by coś dostać trafia do konkursy promocyjne
tak jak napisał cb656 czy joan warto zgłaszać nam błędy emotka

Miła mym oczom ta wizja emotka
A jak chcesz to WYEGZEKWOWAĆ?
Miał być przewodnik/instrukcja obsługi portalu czy jak tam zwał... Takie miejsce to dobre miejsce na tego typu wytyczne emotka

Dodam w dziale "Dodaj konkurs" informację w stylu:
Masz problem z wypełnieniem formularza? Kliknij tutaj i będzie osobna podstrona gdzie będzie opisane każde pole. Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6259421 Napisano: 24.09.2016 18:58:32 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 kiedyś myślałem o dodaniu zainteresowań, ale gdzieś temat uciekł, trochę pracy by było dlatego szybciej i łatwiej wysłać wiadomość do wszystkich emotka
I niektórzy robią tak jak napisałą 79magda emotka
Blokada bocika nic nie da wiadomość i tak dojdzie...

Jeśli chodzi o edycję wiadomośći to wtedy @ już nie bierze pod uwagę emotka Postaram się to jutro albo w poniedziałek zrobić, bo weekend spędzam z synem emotka

Jeśli chodzi o publikację konkursów i wybór kategorii, moja wizja jest taka:
  • jeśli fotografię należy podesłać na np. FB to ląduje on do kategorii Konkursy na Facebooku ale w tytule dodawany jest komentarz, że to konkurs fotograficzny
  • jeśli najpierw należy dokonać zakupu jakiegoś produktu/usługi to pojawia się on w kategorii Konkursy promocyjne z dopiskiem konkurs fotograficzny
  • jeśli konkurs fotograficzny odbywa się w jakimś mieście/województwie to ląduje w kategorii Konkursy lokalne z dopiskiem że jest to konkurs fotograficzny
  • jeśli coś jest za darmo czyli wystarczy wypełnić formularz to trafia do nagrody gwarantowane, gdy trzeba coś kupić by coś dostać trafia do konkursy promocyjne

karanie za dodawanie konkursów - nie
tak jak napisał cb656 czy joan warto zgłaszać nam błędy emotka
przyznam szczerze że jak widzę zaufany nick, tzn. osobę która wiem że jest u nas bardzo długo, często dodaje konkursy to na daty nie zwracam uwagi emotka

P.S. nie mogłem skontaktować się z koleżanką w sprawie grafiki, spróbuję po weekendzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6258570 Napisano: 22.09.2016 21:01:04 w Oddam za darmo
defed napisał(a):

Pozwolę sobie tu o to zapytać: pionas - czy wątek oddam za darmo jest otwarty dla wszystkich?
Często widać wpisy, że Ktoś wykorzystał i nie podziękował i to irytuje, ale byłoby do przełknięcia wiedząc, że nie zabrał tego jakiś obcy lub obibok  emotka

Tak jest dostępny dla wszystkich... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6258088 Napisano: 22.09.2016 06:04:46 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bezaczek7 tak jak napisał cb656 dzisiaj spróbuję skontaktować się z koleżanką, albo chociaż poproszę o pliki.
Nie ukrywam, że obecnie mam bardzo utrudniony z nią kontakt emotka

cb656 niektóre pomysły siedzą w głowie, o niektórych zapominam, a niektóre są nie do zaakceptowania.
Jestem człowiekiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

pionas

#6257901 Napisano: 21.09.2016 18:20:01 w Punkty karne
madzia34 dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
1 madzia34 0

pionas

#6257389 Napisano: 21.09.2016 06:37:26 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 myślałem o tablicy pomocniczej która będzie przechowywała informację o konkursie i o poście na forum

Może kiedyś wspominałeś, tzn. coś mi świta że kilka miesięcy/lat wstecz było coś o tym, ale po prostu wyleciało mi z głowy.

Dobre pytanie - czemu nie lajkujecie/hejtujcie propozycji cb? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6257273 Napisano: 20.09.2016 20:03:53 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 jedna z osób w ankiecie po części poruszyła ten temat, chciałem do niego wrócić w październiku, ale jako że już oficjalnie ruszył ten temat to zastanawiam się nad takim rozwiązaniem:
w topie wyniki konkursów dwa pola:
- link do konkursu w naszej bazie
- link do wyników konkursu

takie coś dałoby pewność że publikowane są wyniki do konkursów z naszej bazy

lub:
- zablokować temat, a link do odpowiedzi dodawać w komentarzu z dodatkową opcją "to są wyniki konkursu:

i wtedy odpowiedź byłaby dodawana w odpowiednim wątku,

co do cytowania ciekawa propozycja emotka muszę pomyśleć nad tym... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6256388 Napisano: 19.09.2016 11:06:16 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
koper napisał(a):

Czy dałoby się dodać na forum opcję blokowania postów wybranych użytkowników?
Jakaś mała ikonka przy profilu, żeby można było w nią kliknąć i wtedy posty tej osoby by się nam nie wyświetlały? Najlepiej też i te posty cytowane przez innych użytkowników.
O ile milej czytałoby się forum wtedy...
emotka

jeśli chodzi o wypowiedzi danej osoby to jeszcze jako tako da się to zrobić (ale nie wiem jak z serwerem) jednak co do dodatkowej blokady na cytowanie postów tej osoby, to raczej nie, można by było bawić się w pomocnicze tabele, ale to już mogłoby trochę pogrążyć serwer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6256340 Napisano: 19.09.2016 10:02:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

No fakt, odsuwa emotkę, ale skąd mi to było wiedzieć, że po wysłaniu takiej sklejonej odsunie ją w locie? Widzę podczas pisania, że się skleja i to mnie irytuje emotka

napisz do autorów skryptu, że mają taki problem z emotkami, że nie można dać spacji przed emotka
http://www.wysibb.com/

właśnie próbowałem się z tym pobawić i żaden sposób nie chce działać, nie mam pojęcia, ale czy to aż tak ważne podczas pisania postów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6256306 Napisano: 19.09.2016 09:04:57 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 ze wszystkim poczekam już do końca ankiety.

No właśnie, ankiety, już dawno chciałem o to zapytać: czy ankiety mają jakiś określony czas ważności?
Przykładowo: tworzysz nową i czekasz miesiąc na wyniki głosowania, a potem ją unieaktywniasz, czy cóś? emotka
P.S. Kolejny raz podczas pisania emotki "z ręki" (spacja, średnik, nawias) zeżarło mi spację i emotka przykleiła się do znaku zapytania, musiałem wstawiać spację ponownie, może i tym się zajmiesz? Bo to lekko irytujące jest.

nadpisuje znaki, ale gdy post jest publikowany jest odstęp pomiędzy tekstem a emotką emotka

co do ankiety, to ta trwa tak długo jak konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6256305 Napisano: 19.09.2016 09:03:30 w Zjazd e-konkursowiczów
aurorcia napisał(a):

trebor1 napisał(a):

na pocieszenie nieobecnym powiem, że uczestnictwo w zlocie było strzałem w stopę i to tym większym im bardziej spotkanie bylo udane. My nieobecni ciągle będziemy grali przeciwko bezimiennemu statystycznemu konkursowemu zjadaczowi chleba, a oni juz przeciw koleżance/koledze.... A wiadomo, co kumpla ograsz? emotka

A wiadomo, że ogram emotka

Lepiej rywalizować ze znajomymi niż obcymi emotka Wyświetl w wątku >>