Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7358556 Napisano: 26.05.2026 17:00:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
1 z 500 walizek…
Aż mi się przypomniał konkurs (bo to chyba nie była loteria, trzeba było chyba najszybciej odpowiedzieć smsem na pytanie A, B, C) Mars z walizkami… w garażu było ich z 200… ach te wspomnienia. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7357925 Napisano: 24.05.2026 22:44:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie jestem oblatany w tym "internecie", ale zastanawia mnie, czy nie na darmo się wysilam. Czy jak ktoś "układa hasła", korzystając ze sztucznej inteligencji, to organizator, gdyby chciał, ma możliwość sprawdzenia tego jakoś, np. poprzez wrzucenie do wyszukiwarki, czy coś...? Jak nie, to chyba już w ogóle przestanę cokolwiek układać (a i tak było tego dość mało)... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7357772 Napisano: 23.05.2026 23:30:33 w Smolar
@Kwiat napisał(a):

InkaR napisał(a):

visserarthur napisał(a):

InkaR napisał(a):

visserarthur napisał(a):

bocin napisał(a):

Avelinax napisał(a):

bocin napisał(a):

Dzień Dobry Wieczór, powiedzcie mi proszę czy Smolar patrzy jak podpisane są paragony? W konkursie z leżakami trzeba było kupić 4 piwa Okocim/Somersby 0% w Dino, a ja mam podpisane "PIWO OKO 4x0,5L". Będzie okej?

To jeszcze nic 🙂 Ja kupowałam Somersby, a na paragonie widnieje jako "Napój piwny 400 ml"... Napisałam do nich maila z pytaniem, czy na taki paragon w ogóle mogę wziąć udział w konkursie to odpisali mi, że w przypadku zdobycia "większej nagrody" z pewnością będą prosić o zaświadczenie ze sklepu z potwierdzeniem, że to na pewno są wymagane do konkursu produkty. Ja wygrałam leżak, więc wysyłam bez zaświadczenia i zobaczymy co to będzie 😁 

BTW - naprawdę "uwielbiam" podpisy na paragonach z Dino 🙈

Dzięki. Ja akurat wygrałem coś więcej niż leżak, więc po prostu wyślę maila z zapytaniem do Smolara. 
A Dino ma w całej sieci sklepów tak samo podpisane produkty czy każdy pojedynczy sklep podpisuje sobie jak chce? Bo to właściwie co 2 konkurs jest problem z nazewnictwem produktów. emotka

Oni raczej nigdy nie robią problemów z opisami, tym bardziej, gdy akcja w sieci, ale niech się wypowie ktoś, kto taki problem miał (a nie sam go stworzył), jeśli ktoś taki jest.

Ja potrzebowałam dla Kropki Bordo potwierdzenie z Dino ze kupiłam co kupiłam i normalnie napisałam do Dino do BOK I wysłali ml taki jakby rozszerzony paragon

Tak, ale tu konkretnie o Smolara chodzi. Pewnie, że są agencje, które w pieczątki się bawią, mi ostatnio np. agencja od loterii Amino wysłała maila, żeby iść po pieczątkę, ale im napisałem, że na paragonie jest kod ean produktu, który jednoznacznie określa produkt promocyjny i odpisali, że akceptują.

Dla Smolara nigdy nie brałam dodatkowych opisów a mam pozytywna weryfikację airfryera z loterii ambition gdzie na paragonie jest napisane sitko....

a ja też miałam z DINO paragon "Napój piwny" a kupowałam smakowe piwo żywiec ciekawe jak te agencje się połapią czy ktoś kupował somersby czy żywiec smakowy....

Z tego, co pamiętam te opisy są inne, więc chociażby na tej podstawie da się rozróżnić… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7357771 Napisano: 23.05.2026 23:20:37 w Smolar
bocin napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Oni raczej nigdy nie robią problemów z opisami, tym bardziej, gdy akcja w sieci, ale niech się wypowie ktoś, kto taki problem miał (a nie sam go stworzył), jeśli ktoś taki jest.

To sądzisz, żeby słać taki jaki mam?

Jasne. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7357761 Napisano: 23.05.2026 22:52:50 w Smolar
InkaR napisał(a):

visserarthur napisał(a):

bocin napisał(a):

Avelinax napisał(a):

bocin napisał(a):

Dzień Dobry Wieczór, powiedzcie mi proszę czy Smolar patrzy jak podpisane są paragony? W konkursie z leżakami trzeba było kupić 4 piwa Okocim/Somersby 0% w Dino, a ja mam podpisane "PIWO OKO 4x0,5L". Będzie okej?

To jeszcze nic 🙂 Ja kupowałam Somersby, a na paragonie widnieje jako "Napój piwny 400 ml"... Napisałam do nich maila z pytaniem, czy na taki paragon w ogóle mogę wziąć udział w konkursie to odpisali mi, że w przypadku zdobycia "większej nagrody" z pewnością będą prosić o zaświadczenie ze sklepu z potwierdzeniem, że to na pewno są wymagane do konkursu produkty. Ja wygrałam leżak, więc wysyłam bez zaświadczenia i zobaczymy co to będzie 😁 

Dzięki. Ja akurat wygrałem coś więcej niż leżak, więc po prostu wyślę maila z zapytaniem do Smolara. 
A Dino ma w całej sieci sklepów tak samo podpisane produkty czy każdy pojedynczy sklep podpisuje sobie jak chce? Bo to właściwie co 2 konkurs jest problem z nazewnictwem produktów. emotka

Ja potrzebowałam dla Kropki Bordo potwierdzenie z Dino ze kupiłam co kupiłam i normalnie napisałam do Dino do BOK I wysłali ml taki jakby rozszerzony paragon

Tak, ale tu konkretnie o Smolara chodzi. Pewnie, że są agencje, które w pieczątki się bawią, mi ostatnio np. agencja od loterii Amino wysłała maila, żeby iść po pieczątkę, ale im napisałem, że na paragonie jest kod ean produktu, który jednoznacznie określa produkt promocyjny i odpisali, że akceptują. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7357750 Napisano: 23.05.2026 20:28:22 w Kupię...
Kupię bony Dino, oczywiście taniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7357736 Napisano: 23.05.2026 18:57:54 w Smolar
bocin napisał(a):

Avelinax napisał(a):

bocin napisał(a):

Oni raczej nigdy nie robią problemów z opisami, tym bardziej, gdy akcja w sieci, ale niech się wypowie ktoś, kto taki problem miał (a nie sam go stworzył), jeśli ktoś taki jest. Wyświetl w wątku >>
2 niunio, bocin 0

visserarthur

#7356913 Napisano: 20.05.2026 17:24:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Jestemnowa napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Balcerzak przelewy ? Z jakich dni macie ?

Jeśli chodzi o wędliny w plastrach, to w mailu powinnaś mieć info, kiedy zrobią przelew (choć ostatnio nie zmienili, ale wiedziałem, że to pomyłka, bo już po tym wskazanym terminie było).

Właśnie już po terminie i dlatego pytam bo może ktoś też jeszcze czeka 😉

Jak jesteś na liście, a nie masz, to zapewne w mailu było błędne info i za tydzień… Z kiedy ta wygrana? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7356880 Napisano: 20.05.2026 15:48:44 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Jestemnowa napisał(a):

Balcerzak przelewy ? Z jakich dni macie ?

Jeśli chodzi o wędliny w plastrach, to w mailu powinnaś mieć info, kiedy zrobią przelew (choć ostatnio nie zmienili, ale wiedziałem, że to pomyłka, bo już po tym wskazanym terminie było). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7355793 Napisano: 16.05.2026 01:01:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

Tez dostaliście info od amino ze kase wysla do konca roku? Wbiło mnie w fotel. Pierwszy raz sie spotkałam z tym, żeby na nagrodę czekać ponad pół roku.😝

Niestety, jeśli dobrze kojarzę agencję, to oni mają takie terminy i nie zdziwię się, jak przelewy zrobią tego 31.12… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7355373 Napisano: 14.05.2026 15:28:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie Bobovity- kolejny raz stworzono na forum problem (świadomie, czy nie- nie wnikam), który nie istnieje i kolejny raz polecam czytanie ze zrozumieniem i zdroworozsądkowe podejście. Nie biorę udziału w tej loterii, ale absurdy na forum, jak i absurdalne info z agencji skłoniło mnie do podrążenia tematu i taka oto finalnie odpowiedź od Fortis, zgodna z tym co pisałem wcześniej- żywienie początkowe, to żywienie „tymi” mlekami, a nie wszystkim, co do 6 miesiąca:

„ Art. 25 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2023 r., poz. 1448), reguluje zasady prowadzenia reklamy m.in. preparatów, o których mowa w regulaminie loterii promocyjnej. Loteria promocyjna jest formą promocji, dlatego tego typu preparaty, są wyłączone z udziału w loterii promocyjnej, aby nie budzić wątpliwości interpretacyjnych, w tym nie powodować zarzutu wobec organizatora naruszania przepisów w zakresie reklamy. 

Jeżeli produkt jest reklamowany w gazetce to nie może być produktem do początkowego żywienia niemowląt w rozumieniu ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia. ”

Także żadne "paragon do kosza" i inne temu podobne kocopoły... No chyba, że ktoś rzeczywiście kupił mleko modyfikowane, ale z poprzednich wpisów wynikało, że chodziło o zupki, deserki... do 6 miesiąca.
Amen. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7355326 Napisano: 14.05.2026 13:58:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
gokogoko napisał(a):

(bo nie mam kota)

Skoro nie masz, to niewątpliwie w podzięce za wygraną powinnaś wspomóc biedne kotki... niekoniecznie Whiskasem.

Produkty Felix Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7355174 Napisano: 13.05.2026 22:41:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
MDL napisał(a):

Właśnie Whiskaskowy Kociak wymruczał 5000 zł   ( Nie mam tylko żadnego maila, jednym okiem śpię i nie jestem pewna czy wprowadziłam dobre dane, może Ktoś również wygrał i może podzielić się na priv, kiedy przychodzi informacja?).

Mail przyjdzie (z formularzem) jak zweryfikują paragon (pewnie jutro).

Felix 100 zł Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7355079 Napisano: 13.05.2026 16:17:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To niech się dowiedzą, skoro zobowiązali się wysłać do 12.05. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7355003 Napisano: 13.05.2026 13:10:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Żywiec w Dino - 2026" 18+ można zerówki kupować?

Wszystkie piwa marki Żywiec- jak dla mnie, nie ma wątpliwości, nawet jeśli to „napój piwny”, tym bardziej, że w gazetce te zerówki obok konkursu są. No i na stronie jest foto zerówek, co prawda smakowych, ale zerówka to zerówka. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

visserarthur

#7354995 Napisano: 13.05.2026 12:54:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odpisała wam jakaś studentka, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Ona zapewne nie będzie dokonywała weryfikacji. Kiedyś mi odpisała, że to nie ich problem, że w Lewiatanie nie ma Monstera, ale jak napisałem do pana z Monstera, to w przeciągu godziny wysłała mi maila z przeprosinami😅. 

Według mnie gazetka nie wprowadza w błąd, tylko sama agencja.

Poza tym, na logikę, to wykluczenie dotyczy przepisów prawa- w każdej loterii wyłączone są tzw. mleka początkowe. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7354206 Napisano: 10.05.2026 20:07:06 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Wkurzaja mnie regulaminy bez listy Produktow Promocyjnych, zwlaszcza wtedy, gdy sa glupie wykluczenia tj w Bobovicie emotka
Powyzej 6 miesiecy emotka  wiec male sloiczki w kosz

Yyy, co Ty „farmazonisz”…? Ten zapis dotyczy tych mlek modyfikowanych itp. (często w regulaminach są wykluczone, tak jak wódka, czy papierosy), a nie słoiczki…

Nie biorę udziału, ale spojrzałam w regulamin i jest tam napisane "...z wyjątkiem preparatów do początkowego żywienia niemowląt, w tym produktów z kategorii mleka modyfikowanego, żywienia początkowego dla dzieci w wieku od 0 do 6 miesięcy (...)".
Czyli wszystko dla dzieci 0-6 mies., bez znaczenia, czy jest to w formie mleko, czy słoiczki, czy kaszki.

W temacie wkurza mnie moja zapaść umyslowa po pracy (letko mi dało dzisiaj w kość te 8h zajęć od rana) i że totalnie nic nie kojarzy mi się w związku z serem i piłką nożną. emotka
Jeśli ktoś miałby za dużo pomysłów, to chętnie przyjmę jakiklwiek... emotka emotka

Dokładnie. Ten zapis wytłuszczony wskazuje na wszystkie do 6 m.ż. Jeśli autor regulaminu miał coś innego na myśli, to musi zwrócić się o pomoc w redagowaniu tekstu... Ja ostatnio w niedoczasie i nie doczytuję takich szczegółów 😒

Z tego, co mi wiadomo, żywienie początkowe określa żywienie mlekiem itp. „tworami”, także o takie produkty chodzi, więc i intencje autora regulaminu dobrze odczytuję, ale jak ktoś bierze udział, niech dopyta… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7354188 Napisano: 10.05.2026 18:53:43 w Wkurza mnie...
StaryJunior napisał(a):

Wkurzaja mnie regulaminy bez listy Produktow Promocyjnych, zwlaszcza wtedy, gdy sa glupie wykluczenia tj w Bobovicie emotka
Powyzej 6 miesiecy emotka  wiec male sloiczki w kosz

Yyy, co Ty „farmazonisz”…? Ten zapis dotyczy tych mlek modyfikowanych itp. (często w regulaminach są wykluczone, tak jak wódka, czy papierosy), a nie słoiczki… Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7353998 Napisano: 09.05.2026 17:50:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
StaryJunior napisał(a):

visserarthur napisał(a):

baxter napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Czy w Nescafe ktos pytal u Organizatora, czy te vouchery to faktycznie na zakup produktu Nescafe? Na zasadzie kup puszke wygraj puszke/i?

Nie wiem czy ktos pytał ale w regulaminie pisze, że na zakup Nescafe

"Niestety"... voucher, według regulaminu, trzeba będzie wpisać w aplikacji w zakładce vouchery, więc zadziałają tylko na Nescafe. Kiedyś miałem taki voucher kwotowy na torbę biedronki chyba i tylko torba wchodziła- voucher też wpisywało się w zakładce vouchery...

Czyli ktos z karta plastikowa (a sa tacy) nie moze "zakupic" sobie nagrody

No tak w regulaminie jest, że do realizacji nagrody potrzebna jest aplikacja. Możesz komuś wpisać kod, jak nie masz emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7353993 Napisano: 09.05.2026 17:30:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Czy w Nescafe ktos pytal u Organizatora, czy te vouchery to faktycznie na zakup produktu Nescafe? Na zasadzie kup puszke wygraj puszke/i?

Nie wiem czy ktos pytał ale w regulaminie pisze, że na zakup Nescafe

"Niestety"... voucher, według regulaminu, trzeba będzie wpisać w aplikacji w zakładce vouchery, więc zadziałają tylko na Nescafe. Kiedyś miałem taki voucher kwotowy na torbę biedronki chyba i tylko torba wchodziła- voucher też wpisywało się w zakładce vouchery... Wyświetl w wątku >>
0 0