Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6081276 Napisano: 25.09.2015 14:11:22 w Biedronka
Cytrusek77 napisał(a):

Mam pytanie do osób, które nie dostały walizek z Leona lub nie dostały wszystkich. Czy piszecie reklamacje? Dzisiaj babka z Jet powiedziała, że nie ma osób, które zajmuję się tym konkiem, jedna na urlopie, druga na szkoleniu i nic nie wiadomo, a w poniedziałek jest ostatni dzień na reklamacje.

A co to wszystko już rozesłali? Do mnie jedna jedyna nie dotarła... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081267 Napisano: 25.09.2015 14:06:05 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

ciekawe, czy jak ktoś ma już nowy dowód bez zameldowania, jak będą na to patrzeć emotka  
Ja swój przekreśliłam. Teoretycznie wg regulaminu wszystkie dane są zbierane tylko na potrzeby tego konkursu 

Tqg zapewne będzie mówiło, żeby iść do Urzędu Miasta/ Gminy po zaświadczenie o zameldowaniu...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081264 Napisano: 25.09.2015 14:03:59 w Kaufland konkursy
Chcą ksero dowodu, ale czytajcie w regulaminie, czego dokładnie chcą z tego dowodu (najczęściej adres zameldowania), a resztę zamazujcie. Akurat adres zameldowania można im podać, bo to nic poufnego, skoro zapewne wielu znajomych, czy sąsiadów może znać też te dane i podać z pamięci... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081258 Napisano: 25.09.2015 14:00:01 w Biedronka
anika1989 napisał(a):

xjustx napisał(a):

visserarthur napisał(a):

xjustx napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Powiem że rycerz od autka wymiata ale dlaczego https://turniejty...74/55e3244929ff3.jpg   tylko 3 nagroda  ?

To zgłoszenie jest jak dla mnie niezgodne z regulaminem  - nie ma gestu zwycięstwa, nie ma żadnej osoby. Psy, koty czy inne stworzenia też nie powinny wygrać

Zadanie brzmiało "Zrób zdjęcie w geście zwycięstwa", a nie "pokaż sam ten gest".

Pkt 3.3. c iv. załadować zdjęcie przedstawiające Uczestnika lub osobę trzecią w geściezwycięstwa (dalej: „Zdjęcie”), z zastrzeżeniem, że Zdjęcie powinno mieć format jpg., i nie może przekraczać wielkości 2MB.

Czyli jak zwykle regulamin jest sobie a muzom

Widocznie zbyt sztywno podchodziliśmy do regulaminu, bo "zdjęcie" to dla mnie zdjęcie- pstrykasz, wysyłasz, a nie jakieś doklejki w programie graficznym- mogli napisać "prześlij obrazek". Na tym zdjęciu z pierwszego miejsca Tyskie też jest chyba doklejone, no ale według ich własnej interpretacji (może ich jest dobra, a moja zła) "zdjęcia", było to dozwolone. Ps: Żeby nie było- tyko piszę. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081231 Napisano: 25.09.2015 13:39:19 w Biedronka
pamal73 napisał(a):

Czy PKOBP odrzuca przelew z innym nazwiskiem ?

Jak miałem pkobp, to nie odrzucali. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081226 Napisano: 25.09.2015 13:37:39 w Biedronka
xjustx napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Powiem że rycerz od autka wymiata ale dlaczego https://turniejty...74/55e3244929ff3.jpg   tylko 3 nagroda  ?

To zgłoszenie jest jak dla mnie niezgodne z regulaminem  - nie ma gestu zwycięstwa, nie ma żadnej osoby. Psy, koty czy inne stworzenia też nie powinny wygrać

Zadanie brzmiało "Zrób zdjęcie w geście zwycięstwa", a nie "pokaż sam ten gest". Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080766 Napisano: 24.09.2015 21:09:46 w Biedronka
defed napisał(a):

ponieważ całkiem niedawno, jednego dnia parę osób wspominało na forum o awarii poczty i niemożliwości nadawania poleconych, zawsze wysyłam paragony z mocy 1dzień wcześniej niż wychodzi ustawowo, aby mieć czas na reakcję i możliwość zamówienia kuriera  emotka   emotka

A no mi też w ubiegłym tygodniu przydarzyła się taka sytuacja, ale wystarczyło ruszyć głową i udać się do Głównej sortowni (czy tam jak to się zwie:D) i tam przyjęli emotka (oczywiście w małej miejscowości, czy wsi, byłoby to trudne...) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080760 Napisano: 24.09.2015 21:07:14 w Biedronka
mahuska napisał(a):

luko922 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

brudny napisał(a):

viviean napisał(a):

wolę się upewnić: jeśli info z wygraną w Mocy Nagród dostałam w poniedziałek, to czy oznacza, że czas na odesłanie danych z paragonem mam czas do następnego poniedziałku?

ja nie ryzykuję i dni robocze liczę z tym otrzymania powiadomienia, czyli masz czas do piątku włącznie

Nic nie ryzykujesz- tak stanowią przepisy Kodeksu Cywilnego- liczymy od dnia następującego po zdarzeniu

No właśnie, nie wiem gdzie to ryzyko emotka

ja też wysyłam w piątek ....chyba karlsbad sobie kiedyś liczył dzień powiadomienia jako ten pierwszy. A tak co  piąteczek na pocztę i przynajmniej się nie będę martwila emotka

Karlsbad? Pamiętne czasy Agnieszki L., rok 2008 i dalej- już wtedy liczyli od dnia następującego po informacji, to były czasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080670 Napisano: 24.09.2015 18:53:32 w Biedronka
brudny napisał(a):

viviean napisał(a):

wolę się upewnić: jeśli info z wygraną w Mocy Nagród dostałam w poniedziałek, to czy oznacza, że czas na odesłanie danych z paragonem mam czas do następnego poniedziałku?

ja nie ryzykuję i dni robocze liczę z tym otrzymania powiadomienia, czyli masz czas do piątku włącznie

Nic nie ryzykujesz- tak stanowią przepisy Kodeksu Cywilnego- liczymy od dnia następującego po zdarzeniu Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080287 Napisano: 24.09.2015 12:24:43 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

darog napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Mam problem z Leonem, wygrałam 4 walizki, wyslalam po 2 na 2 gospodarstwa. Dzisiaj dotarły tylko 2, po 1 na gospodarstwo. W regulaminie nie był ograniczeń, ale ktoś chyba dostał takie info telefonicznie. Jak jest u was?

Z tego co pamiętam było ograniczenie 1 na 1 gosp. bo czekałam na rezerwę. Ale nie jestem pewna na 100%

i mi się wydaje, że to ograniczenie na gospodarswo było..tylko gdzie ta rezerwa?? CZEKAM!

Jakie ograniczenie, pokażcie mi w którym miejscu w regulaminie to pisze. Przez telefon Pani z Jet może sobie co najwyżej zamówić budzenie na 7.00. Podobno regulamin jest wiążący.

Regulamin:

http://cdn.biedro...779189669.1430849287

http://www.biedro...jalne/konkurs-hortex

25. Jeden Uczestnik Konkursu może tylko raz wygrać Nagrodę II Stopnia lub Nagrodę Główną.

No ja Was proszę.

No, czyli osoba- nie gospodarstwo... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080253 Napisano: 24.09.2015 12:06:20 w Biedronka
Cytrusek77 napisał(a):

darog napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Mam problem z Leonem, wygrałam 4 walizki, wyslalam po 2 na 2 gospodarstwa. Dzisiaj dotarły tylko 2, po 1 na gospodarstwo. W regulaminie nie był ograniczeń, ale ktoś chyba dostał takie info telefonicznie. Jak jest u was?

Z tego co pamiętam było ograniczenie 1 na 1 gosp. bo czekałam na rezerwę. Ale nie jestem pewna na 100%

i mi się wydaje, że to ograniczenie na gospodarswo było..tylko gdzie ta rezerwa?? CZEKAM!

Jakie ograniczenie, pokażcie mi w którym miejscu w regulaminie to pisze. Przez telefon Pani z Jet może sobie co najwyżej zamówić budzenie na 7.00. Podobno regulamin jest wiążący.

Ktoś jedynie o tym wspominał, że takie info dostał, ale w regulaminie chyba tego nie ma (nie orientuję się na 100%, bo nie mam takiego problemu), więc niech się pocałują. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080218 Napisano: 24.09.2015 11:44:52 w Biedronka
A tam, to, że wy podniecacie się jakimś zdjęciem, nie oznacza, że komisja je wybierze- tak samo jak z hasłami (jeśli czytają), czasem wygrywa niby gorsze... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080210 Napisano: 24.09.2015 11:41:55 w Biedronka
Jakieś maile z kuflami z III. etapu dotarły teraz.

mahuska, ktoś pisał, że DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079802 Napisano: 23.09.2015 21:50:49 w Biedronka
asiabuczkowska napisał(a):

visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Przede mną jechał dziś żółty Nissan Juke, więc wszystko jasne emotka

a ja dziś mijałam się z Kia Sportage emotka

A była takiego koloru, jak na plakacie emotka emotka ...?

nie, ale sąsiedzi mają białą Kia  i od wielu miesięcy mój mąż jak ją widzi wzdycha mówiąc, że to jego marzenie... emotka

No ja też wolę wyższe samochody, bo się przyzwyczaiłem i teraz jak jadę z kimś niższym, to jak d**ą po asfalcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079795 Napisano: 23.09.2015 21:38:29 w Biedronka

visserarthur napisał(a):

Przede mną jechał dziś żółty Nissan Juke, więc wszystko jasne emotka

a ja dziś mijałam się z Kia Sportage emotka

A była takiego koloru, jak na plakacie emotka emotka ...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079788 Napisano: 23.09.2015 21:29:46 w Biedronka
Przede mną jechał dziś żółty Nissan Juke, więc wszystko jasne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079782 Napisano: 23.09.2015 21:24:06 w Biedronka
marzenier napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym hasłem na Wedla...? Odkryć dziecięcą radość w sobie (osobie dorosłej), czy w swoim dziecku... Zapewne, przy takiej ilości nagród nie ma to znaczenia, ale chyba o np. proszku do prania pisać nie będę...

Innymi słowy... co sprawia, że czasem czujesz się szczęśliwa/y jak dziecko

Zapytałam o to mojego męża,w celu świeżego spojrzenia na temat.
Wiecie,głową czysta,niekonkursowa to myślalam ze mi pomoże 
I g...oemotka nie chce pisać co mi odp.goopek jeden .

Dziękuję cherry_coke.
Mąż zapewne rzucił podtekstem seksualnym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079773 Napisano: 23.09.2015 21:15:30 w Biedronka
A ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym hasłem na Wedla...? Odkryć dziecięcą radość w sobie (osobie dorosłej), czy w swoim dziecku... Zapewne, przy takiej ilości nagród nie ma to znaczenia, ale chyba o np. proszku do prania pisać nie będę... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079757 Napisano: 23.09.2015 21:04:27 w Biedronka
dotusia napisał(a):

dobra, oświećcie mnie, bo ja wysiadam przez ten Wedel już... czy tam na gospodarstwo jest nagroda? czy na uczestnika.. czytam i czytam regulamin, ale już chyba nie wiem, co czytam...

4.11 w regulaminie Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079503 Napisano: 23.09.2015 16:31:47 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

To będzie raczej konkurs Schwarzkopf (kosmetyki), niż Henkel (środki czystości)...

Ale pytają: produkty schwarzkopf i henkel .... Wiec tez powinno być emotka

Może dlatego, że na kosmetykach jest logo Schwarzkopf&Henkel, a na chemicznych samo Henkel... Wyświetl w wątku >>
0 0