Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6074329 Napisano: 16.09.2015 09:32:42 w Biedronka
mundek2004 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

galenka napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

kapa26 napisał(a):

a w przypadku jak gdy wygrało dziecko numer konta mogę podać swój? Bo dziecko jakoś się nie dorobiło    Na forum były osóbki których dzieci wygrały jak robiliście? 

w regulaminie ejst jasno napisane że uczestnik MUSI posiadac konto w banku. Skoro dziecko nie ma konta to grać nie powinno...

jak dziecko wygra to podaje sie konto opiekuna-jest nawet miesce w fromularzu dla niepelnoletnich

rodzic wypełnia  tylko 3 oświadczenia (zgodę na przetwarzanie danych, przeniesienie praw dohasła itp.) w dolnej części formularza zaznaczone gwiazdką,
a w górnej części podaje się  dane laureata zgodne ze zgłoszeniem i numer rachunku bankowego należącego do laureata - a nie jego przedstawiceela ustawowego.
Pytanie do osób pracujących w banku, czy przejdzie przelew na inne imię (dziecka) niż dane właściciela rachunku ?

W Ing Banku bez problemu przejdzie Nawet moja wypłata przychodzi na konto męża (nie mamy wspólnego, bo
chcieliśmy konto Direct, a to jest tylko konto osobiste)  i cała masa
różnych innych przelewów przechodzi na moje dane, albo tylko nick i też
bez żadnych problemów!

no ale dobrze jest wystraszyć konkurencję, u mnie też dochodzą przelewy nawet bez nazwiska

Tu nie chodzi o żadne straszenie, tylko o bank, bo np. Eurobank odrzuca przelewy na inne dane, niż właściciel rachunki- mbank, pkobp, bzwbk przyjmuje,,, Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6073924 Napisano: 15.09.2015 17:46:25 w Biedronka
rencia163 napisał(a):

A czemu nikt się nie chwali 1000zł z coca coli, lista uzupełniona a brak w śród nas zwycięzców. 

Ktoś chyba dzisiaj? jednak pisał... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6072714 Napisano: 14.09.2015 12:30:30 w Informują
Gary Lubella Tesco, mail przed chwilą. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6072631 Napisano: 14.09.2015 11:44:05 w SZUKAM....
staszek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Szukam konkursu z balsamem do ciała...?

jakiś w groszku, dołożysz jeden produkt promocyjny i paragon na loterię gotowy emotka

Dzięki, ale nie mam w pobliżu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6072580 Napisano: 14.09.2015 11:03:52 w SZUKAM....
Szukam konkursu z balsamem do ciała...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6072524 Napisano: 14.09.2015 10:01:27 w Biedronka
fryteczka napisał(a):

Jesli wyniki sa np w czwartek mamy czas do kolejnego czwartku na odeslanie danych tak ?

Dokładnie, chyba, że po drodze w dzień roboczy, przypadnie święto (nie wiem, czy będzie taka sytuacja), więc dłużej... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6072448 Napisano: 14.09.2015 00:27:51 w Biedronka
E tam, US bierze tylko podatek "w eter" i nawet nie jest w żaden sposób dopisywany u nich do konkretnej osoby... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6072442 Napisano: 14.09.2015 00:15:04 w Biedronka
magnus napisał(a):

marzenier napisał(a):

giulietta napisał(a):

krzysnick napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy w Moc Nagród mogę napisać imię np. Maciuś, co by wzniecić w pani lub panu, którzy wybierają Zwycięzców instynkt macierzyński/tacierzyński, że pewnie pisał chłopiec w wieku lat 13, to damy mu nagrodę emotka :D...?

emotka  uśmiałem się. Ciekawe czy bardziej "działały" by imiona żeńskie czy męskie emotka

nie wprowadzajcie ludzi w błąd, podanie fałszywych danych to.... pisałam już kilka razy emotka   jak i to, że jak raz oszust oszukał to i.... bo udało się wyłudzić bony na 300 w itm,... a tu 50 zł.... wstyd i przestępstwo... 

Ale ze co ..
Raz nazywam się Anna,raz Ania,kiedy indziej Aneczka,czy Aniutka emotka
Zależy kto pyta emotka

Jeśli ktoś pyta to OK emotka
Ale widząc w wynikach dorosłe (może nawet w  starszym lub w średnim wieku) Anie, Basie, Kasie to mnie rzuca, nie ma takich imionemotka
Pieścić to się można ale nie w dokumentach emotka

Dokładnie, o to mi chodzi, a tutaj jest szerokie pole do popisu, skoro można brać udział "od lat 13", więc tym sposobem "można" grać na "wrażliwości" "komisji" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6072439 Napisano: 14.09.2015 00:10:34 w Biedronka
Normalnie traktujecie niektórzy kasę w Biedronce jak konfesjonał- jak są pytania, to się odpowiada "tak trzeba" emotka :D Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6072421 Napisano: 13.09.2015 23:37:45 w Biedronka
krzysnick napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy w Moc Nagród mogę napisać imię np. Maciuś, co by wzniecić w pani lub panu, którzy wybierają Zwycięzców instynkt macierzyński/tacierzyński, że pewnie pisał chłopiec w wieku lat 13, to damy mu nagrodę emotka :D...?

emotka  uśmiałem się. Ciekawe czy bardziej "działały" by imiona żeńskie czy męskie emotka

Dobrze, że zrozumiałeś dowcip emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6072415 Napisano: 13.09.2015 23:22:14 w Biedronka
Czy w Moc Nagród mogę napisać imię np. Maciuś, co by wzniecić w pani lub panu, którzy wybierają Zwycięzców instynkt macierzyński/tacierzyński, że pewnie pisał chłopiec w wieku lat 13, to damy mu nagrodę emotka :D...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6072288 Napisano: 13.09.2015 18:54:33 w Biedronka
Mia, myślę, że źle robisz zakupy, bo zwracasz uwagę ludzi i konkurencja się zwiększa emotka . Przeszłabyś 3 razy (jeśli jesteś autem i masz gdzie zostawić zakupy), wzięła po 2 paragony (nawet u tej samej kasjerki) i masz 6 sztuk. Co innego, gdy poprosi się o otwarcie kasy tylko dla siebie emotka , wtedy można szaleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6071630 Napisano: 11.09.2015 15:02:20 w Biedronka
Pozwoliłaś mu łazić po stołach, to teraz masz tego efekt emotka . Ja swoim nie pozwalam (łażą po stołach tylko, gdy mnie nie ma, albo jak śpię) i mam spokój...:P Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6070805 Napisano: 10.09.2015 11:49:35 w Biedronka
No tak, Luko lubi pokazać trochę ciała tu i ówdzie emotka :D:D Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6070782 Napisano: 10.09.2015 11:25:37 w Biedronka
Do osoby, która twierdziła, że siedziba Mbanku to skrytka pocztowa (nie mogę ponownie znaleźć tej wypowiedzi): skoro zapytałaś na infolinii o adres, to nic dziwnego, że podali skrytkę pocztową (korespondencyjny), a nie adres siedziby... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6070518 Napisano: 09.09.2015 21:52:21 w Biedronka
ladyinred napisał(a):

taak sie zapytamodnosnie mocy nagród

wpisalam nr konta na taka strone i wyszedł mi adres banku, ktory prowadzi moje konto w moim mmiescie

a tak sie zastanawiam, czy nie chodzi im o adres centrali banku w  W-wie?

wiecie moze? bede wdzieczna za pomoc

Jeśli zakładałaś w swoim mieście, w oddziale, to piszesz adres tego oddziału... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6069650 Napisano: 08.09.2015 22:21:04 w Biedronka
"Dziękuję" rodzice nie nauczyli... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6069630 Napisano: 08.09.2015 21:59:05 w Biedronka
pang napisał(a):

visserarthur napisał(a):

trebor1 napisał(a):

nie mogę dojść z tym mbank, jaki adres tam wpisać?

Piłsudskiego 3, Łódź- info 2x potwierdzone u eksprerta online

adresy banków są bez znaczenia liczy się numer konta, przecież ktoś mógł założyć konto online i wtedy nie ma konta dopasowanego do oddziału  tylko ma adres centrali

Ale pod coś podlegasz, mbank online ma Piłsudskiego 3, bo ogólnie ma jeszcze Piłsudskiego 6 i Mickiewicza 10. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6069618 Napisano: 08.09.2015 21:41:11 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

nie mogę dojść z tym mbank, jaki adres tam wpisać?

Piłsudskiego 3, Łódź- info 2x potwierdzone u eksprerta online Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6069031 Napisano: 08.09.2015 11:07:02 w Biedronka
kalisto1986 napisał(a):

Taaaaa spróbujcie przeczytać kilkaset haseł w 1 dzień (a czasem kilka tysięcy, jesli z weekendu), wybierzcie 500 tych najlepszych i napiszcie jeszcze raz, że da radę emotka
W życiu nie czytają, jedynie co mogą zrobić to zerkać, żeby nie było tych samych nazwisk za dużo, czy ewentualnie patrzeć na nr paragonów - a i to nie jest wcale takie proste.

Kalisto, z paragonami nie mają problemu, bo, tak jak tu ludzie pisali, nie da się wpisać ponownie tego samego numeru- z jednej strony to dobrze, choć z drugiej przy takiej ilości nagród (i jeszcze większej liczbie zgłoszeń) powtarzające paragony będą się chyba zdarzały coraz częściej i wtedy się zdenerwuję ;>. Nawet jak pozwolą wysłać ten sam numer (tak jak ktoś pisał, dodając na początku litery/skrót nr), to myślę, że nagrody i tak nie dadzą, ale tak tylko sobie myślę... Wyświetl w wątku >>
0 0