Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
visserarthur
Postów 4203
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
ja, ale z rezerwy. tylko nie wiem czy czekac na telefon czy na zwrot listu skoro adres zmienili (chociaz niby przekierowanie korespondencji im dziala)
Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
mysiorowa? to kretaczka, w dwoch ostatnich konkursach przez nia organizowanych rzekomo listy moje do niej nie dotarly- oczywiscie klamstwo. nie wiem, oni chyba te listy odbieraja i do smietnika od razu.
Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
dzieki
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
ogilvy, tylko z czego... Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
dzieki wam za info... troche za drogie, zeby obcym dzieciom kupowac
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
loteria milioneria dzisiaj z zastrzezonego dzwonila Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
mysiorowa to rzeczywiscie kretaczka... z tym lidlem to musiala byc tez prawda. kloc sie z nia,bo jak niby przez pomylke, chyba ja pogrzalo! i jeszcze chyba prowadzi wynajem samochodow, bo tak jakos zaslyszalem jak facet obok na ten temat gadal, wiec obrotna jest, ale niekoniecznie uczciwa. Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
jak nie dostaliscie z Twoj ekspert to dzwoncie do nich bo niezly burdel maja. tylko powiedzcie, ze chodzi wam o konkurs mailowy na haslo, bo oni sami nie wiedza o co kaman. Wyświetl w wątku >>
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
ooo i laptopa masz, to moze lepiej go nie wyrzucaj, bo na czym policzysz dla mnie gwiazdki
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
rafi, ja mam slabe oczy i mi sie zlewaja te kropeczki
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
i ja... paragony z 31.10, a hasla za 5 12. nawet nie wiem czy paragony musialy byc z dnia zgloszenia
visserarthur
Postów 4203
Punkty karne 2
Konkursy dodane
jak juz sie czepiac to zachod i wschod