Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#4014681 Napisano: 03.01.2011 06:21:03 w Winiary
efelinkaaa napisał(a):

ignam napisał(a):

No i jest wygrana na MDW
Gratulacje emotka

Czy trzeba wysyłać smsa w dniu zakupu?

albo tego samego dnia, albo później emotka

a ja mam pytanie.. małz zrobił znowu zakupy na winiary, tylko, że on się tym nie przejmuje co jest na paragonie i mam:
coś tam winiary
coś tam winiary (zupy)
i znowu ten..
barszcz czerwony 2x55g.. W sumie mogłabym iść po pieczątkę, ale nie wiem czy takie promocyjne opakowanie czyli dwa barszcze w jednym (jeszcze pod inną nazwą) tez mogą brać udział.. oczywiście liczone jako jeden produkt.. Jak myślicie?

tez kupilem te 2 barszcze i jakos sie tym nie przejmuje, bo jest napisane, ze wszystkie winiary biorą udział. poza tym wedlug regulaminu takie cos mozna chyba liczyc jako 2 produkty, bo widzialem gdzies zapis, ze jesli nie bedzie napisane ile to bedzie traktowane jako jeden produkt, a tu jest napisane, ze 2, wiec mozna liczyc jakos 2, ale tez liczylem to sobie jako jeden prosukt, a nie dwa Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4013997 Napisano: 03.01.2011 02:34:57 w Winiary
malenka89, moze juz dzwonili- tego nie wiemy, chyba, ze ktos sie pochwali Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4013943 Napisano: 03.01.2011 02:16:49 w Winiary
malenka89 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

alka7 napisał(a):

ja kupiłam w carefurze wczoraj to na żadnym z 8 paragonów nie jest czytelnie że to produkty z Winiar, no poza żurkiem i jedną z galaretek, ( kupilam zupki, galaretki, kisiele i cukier waniliowy) tak się wkurzyłam, zgłoszenia wysłałam, najwyżej będę się później martwić, trzeba poszukać innego marketu do tego konkursu

ale czemu wy się denerwujecie ? w większości sklepów nie ma dokładnego zapisu, wygracie to jeśli będziecie mieli obawe że nie uznają to wezmiecie pieczątkę w sklepie i po sprawie emotka

czy ktoś jest pewien na 100%, że takie coś przejdzie? emotka

przejdzie napewno emotka

a czy były już sms-y z tego weekendu?

chyba dzwonic beda Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4003636 Napisano: 29.12.2010 06:12:53 w Paragony
79magda napisał(a):

Wystarczyło mi poszukiwanie sklepów ABC, których też raczej nie ma tam, gdzie wg listy być powinny. A że nie grywam w loteriach, więc i ja odpuściłam ten konk.

ha ha, czyli też bawiłaś sie w poszukiwanie igły...
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4003603 Napisano: 29.12.2010 06:06:09 w Paragony
melissa napisał(a):

79magda napisał(a):

bethan napisał(a):

szczegolnie zapraszam osóbki, ktore kiedyś otrzymały ode mnie bezinteresownie nagrody- nadszedł czas na rewanżyk
To prawda, pomagasz za friko. Niestety, nie mam takiego paragonu, chętnie bym Ci dała. Właśnie za bezinteresowną pomoc kiedyś.

Również bym oddała, ale nawet nie kojarzę, by w moim mieście był takowy sklep
emotka

Sklep jest, Magda, chyba nawet 2:)
Ale paragonu też nie mam,bo swoje szanse w tej loterii oceniłam na równe 0 i nie brałam udziału.

wiesz, że fizycznie istnieją (byłaś w nich) czy tylko na liście sklepów widziałaś, bo np. kiedyś był bodajże na krynickiej i już go nie ma, więc tych innych może też już nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4003442 Napisano: 29.12.2010 05:19:26 w Paragony
jak ktos ma paragony Groszka to zapraszam na pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4003368 Napisano: 29.12.2010 05:01:40 w Paragony
bethan napisał(a):

szczegolnie zapraszam osóbki, ktore kiedyś otrzymały ode mnie bezinteresownie nagrody- nadszedł czas na rewanżyk
To prawda, pomagasz za friko. Niestety, nie mam takiego paragonu, chętnie bym Ci dała. Właśnie za bezinteresowną pomoc kiedyś.

spokojnie, przecież nie wymagam, by z wdzięczności stawać na głowie emotka . tak po prostu napisałem, bo w sumie chyba nieczęsto proszę o pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4002698 Napisano: 29.12.2010 01:24:56 w Paragony
kalisto, taka miała właśnie być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4002678 Napisano: 29.12.2010 01:20:22 w Paragony
visserarthur napisał(a):

jak ktos ma wiecej paragonow z groszka to moze sie jakos dogadamy.

wyslalem za duzo zgloszen przez czwartkową awarię, kiedy to przesylali zwrotke, ze konkurs zakonczony.

a poza tym rzadko szukam paragonow, wiec chyba kazdemu moze sie zdarzyc emotka

w groszku nie ma rezerwy z tego co mi wiadomo, wiec chyba nie ma sensu trzymac paragoników emotka .

szczegolnie zapraszam osóbki, ktore kiedyś otrzymały ode mnie bezinteresownie nagrody- nadszedł czas na rewanżyk emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4002147 Napisano: 29.12.2010 10:47:10 w Paragony
jak ktos ma wiecej paragonow z groszka to moze sie jakos dogadamy.

wyslalem za duzo zgloszen przez czwartkową awarię, kiedy to przesylali zwrotke, ze konkurs zakonczony.

a poza tym rzadko szukam paragonow, wiec chyba kazdemu moze sie zdarzyc emotka

w groszku nie ma rezerwy z tego co mi wiadomo, wiec chyba nie ma sensu trzymac paragoników emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3959555 Napisano: 14.12.2010 08:48:53 w Carrefour konkursy
keiti78zg napisał(a):

visserarthur napisał(a):

no w tej gazetce takiej co liczy sobie jedną kartkę jest jakis konkurs rexa i silana, ze jakis wyjazd w gory jest czy cos.

dzieki a jakies wieksze sa szczegoły?

pewnie info bedzie na stronie jutro. wiekszych szczegolow nie bylo.
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3959522 Napisano: 14.12.2010 08:36:11 w Carrefour konkursy
no w tej gazetce takiej co liczy sobie jedną kartkę jest jakis konkurs rexa i silana, ze jakis wyjazd w gory jest czy cos. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3959066 Napisano: 13.12.2010 10:07:58 w Carrefour konkursy

visserarthur

#3940673 Napisano: 08.12.2010 01:20:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
izoldaaa6 napisał(a):

do cholery jasnej że tak powiem te albedo marketing już mnie zaczyna wkurzać emotka po kolei na każdy numer mi dzwonią że dostarczono do mnie podwójnie karty z winiar!! a dostarczono po 1, coś chyba kurierzy zamotali albo sobie przechwycili, no masakra, a kurde niech sobie sami to wyjaśniają ja im nagród nie oddam emotka

czy ktoś jeszcze tak ma emotka

heh, tez do mnie dzwonili, bo rzeczywiscie przyslali karte za duzo
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3936788 Napisano: 07.12.2010 11:25:46 w Inne mniejsze markety
ja tam nie gram z tqg od dawna, po co sie denerwowac i jeszcze mozg meczyc wymyslaniem durnych hasel, jak pozniej napisza: jestes potencjalnym zwyciezca.... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3911361 Napisano: 29.11.2010 04:04:45 w Carrefour konkursy
szukam info jakie rozmiary opasek z tymbarka wam przyslali- ja mam L, czy inne tez dają? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3882263 Napisano: 20.11.2010 11:09:26 w Carrefour konkursy
jak wrocisz to daj znac jakie zainteresowanie jest, to najwyzej kogos wysle Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3882245 Napisano: 20.11.2010 11:02:26 w Carrefour konkursy
rafal100 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

urocza napisał(a):

rafal100 napisał(a):

rafal100 napisał(a):

idzie ktoś dziś wymienić te maszynki?? zastanawiam się czy rzeczywiście ta akcja tam będzie bo na stronie carefura nic nie ma, a mam kaca i nie chce na darmo iść?? emotka

Własnie wróciłam z carefura i niestety nie ma stoiska do wymiany maszynek a w sklepie nic nie wiedzą na ten temat

to za wczesnie wrocilas, bo z tego co kojarze z plakatow w autobusach to od 12 godziny...

no właśnie, tak też wynika z regulaminu emotka ale ciekawe czy przybędą do zielonogórskiego hipermarketu, bo czasem zdarzało się że akcji nie było ..

przybeda, bo ostatnio w sobote bylem w carrefourze w zg i rozdawali ulotki, ze za tydzien bedzie wymiana Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3882238 Napisano: 20.11.2010 10:59:38 w Carrefour konkursy
urocza napisał(a):

rafal100 napisał(a):

rafal100 napisał(a):

idzie ktoś dziś wymienić te maszynki?? zastanawiam się czy rzeczywiście ta akcja tam będzie bo na stronie carefura nic nie ma, a mam kaca i nie chce na darmo iść?? emotka

Własnie wróciłam z carefura i niestety nie ma stoiska do wymiany maszynek a w sklepie nic nie wiedzą na ten temat

to za wczesnie wrocilas, bo z tego co kojarze z plakatow w autobusach to od 12 godziny... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3875706 Napisano: 18.11.2010 11:47:12 w TESCO konkursy
kristof23 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

czy wożą dzisiaj bony z winiar zupy to nasza specjalnosc?

wczoraj wozili a czy dzis to nie wiem emotka

no wlasnie w jednym miescie wczoraj dostalem, a w drugim nie... Wyświetl w wątku >>
0 0