Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6867442 Napisano: 29.06.2022 22:41:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trysha napisał(a):

Wygrałam w zdrapce żywca ale po uzupełnieniu formularza zwycięzcy mam komunikat, że nie mają moich danych. Czy ktoś miał taką sytuację i po czasie zaskoczyło, czy pisać do nich? 

Masz zero na początku numeru paragonu, albo pomyliłaś się gdzieś zgłaszając i teraz dane się różnią... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6867399 Napisano: 29.06.2022 18:49:22 w Co można dostać gratis?
pc174 napisał(a):

fefka, nie licz na to, że jeszcze zwroty są dostępne emotka

"Organizator powiadomi o wyczerpaniu puli zwrotów na Stronie Promocji"- skoro nie poinformował, znaczy są. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6867382 Napisano: 29.06.2022 17:26:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

assal napisał(a):

Wy myślicie, że w agencjach mają czas, by analizować numery paragonów? emotka
Przy większej ilości zleceń czasu nie ma, by w spokoju kawę wypić emotka

Tak, np. Smolar ma na to czas. Zamiast zająć się gorszymi tematami, a takowe istnieją (nie będę przytaczać), to lubią się czepić, że z jednego IP było kilka zgłoszeń (mimo, że w regulaminie dopuszczają 10 zgłoszeń) i trzeba tracisz kasę na znaczki, żeby wysłać oryginał paragonu, choć ewidentnie widać, ze nie o paragon chodzi- tam chyba zazdroszczą, że ktoś robi zakupy na kilka paragonów, a przecież z nas żyją...

Z tym IP...to konkurs kreatywny czy loteria? emotka

Tu to akurat o zwroty mi chodziło. Płyn za 8 zł, znaczek za 6,5, koperta za 20 groszy i fatyga- nie opłacało się. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

visserarthur

#6867368 Napisano: 29.06.2022 16:06:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Wy myślicie, że w agencjach mają czas, by analizować numery paragonów? emotka
Przy większej ilości zleceń czasu nie ma, by w spokoju kawę wypić emotka

Tak, np. Smolar ma na to czas. Zamiast zająć się gorszymi tematami, a takowe istnieją (nie będę przytaczać), to lubią się czepić, że z jednego IP było kilka zgłoszeń (mimo, że w regulaminie dopuszczają 10 zgłoszeń) i trzeba tracisz kasę na znaczki, żeby wysłać oryginał paragonu, choć ewidentnie widać, ze nie o paragon chodzi- tam chyba zazdroszczą, że ktoś robi zakupy na kilka paragonów, a przecież z nas żyją... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6866979 Napisano: 27.06.2022 22:24:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
incendio12 napisał(a):

Zgłosiłyśmy z mamą 3 paragony w zdrapce Żywiec pod rząd i za każdym razem wpadło 50 zł emotka  A chciałyśmy mieć chociaż jeden los na 10 tys emotka

Jak zgłosiłaś Ty i mama, to zgodnie z regulaminem można wysłać jedno zgłoszenie dzienne, więc ta trzecia nagroda chyba przepadnie...

Monety z Żywca x2 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6866798 Napisano: 26.06.2022 22:02:02 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam kartę Empik 500 zł za 450 zł, lub wymienię na bony o wartości 500 zł do Dino, Lidl, Carrefour... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6866666 Napisano: 25.06.2022 10:54:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
daisygirl napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Na paragonie z Lidla mam Tabletki do zm. GiO. Czy taki paragon przejdzie weryfikację. Chodzi o loterię SOMAT? 

mnie sie czepili ze nie mam nazwy SOMAT, teraz sie czepili też mleka NAN ze nie mam na paragonie nr mleka (z Rossmana paragon)

Znajomy miał z Lidla Tabletki do zmyw. OiA i pieczątkę chcieli- zaprawiony w bojach poszedłem z nim, puściłem jak zwykle bajkę, chwila głupiej dyskusji, bo pan kierownik „nie wklepywał tego do systemu”, ale mu powiedziałem, że skoro jest kierownikiem sklepu, w którym robiony był zakup, to powinien mi potwierdzić, bo paragon powinien jednoznacznie określać produkt… przerażony powiedział, żebym napisał sobie, co tam potrzebuję i poszedł po pieczątkę.
Z Albedo odpisali, że… to nie jest ten numer paragonu… ciekawe, skoro otrzymali skan tego paragonu, bo ten był zgłoszony- oni tam chyba zbyt chaotycznie pracują- napisz im, o co im chodzi, skoro Somat jest Somat (a w loterii biorą udział wszystkie produkty). Pewnie wysłali przez pomyłkę… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6866665 Napisano: 25.06.2022 10:40:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

Ale jest w regulaminie punkt cyt. 4.7 Dzień roboczy – każdy dzień tygodnia od poniedziałku do piątku za wyjątkiem dni
ustawowo wolnych od pracy
Dlatego zastanawiam się czy sobota bedzie ok jak kupię dzisiaj produkty???

😀a gdzie masz zapis, że zakup ma być w dzień roboczy… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6866579 Napisano: 24.06.2022 14:19:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
delfinka101 napisał(a):

Butelki z nestle?  Mam informację od UPS, ze nadane coś czy to mogą być butelki?  od AZAN sp. z o.o.

Azan- google pokazuje m.in. karmy Brit- może karmę dla psa, próbki, zamawiałaś... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6865728 Napisano: 20.06.2022 23:35:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
cudaczek121 napisał(a):

Wygrałam przed chwila 50 zł z.zywca za pierwszym razem, ale niestety paragon mi nie przechodzi:(

Oj, obawiam się, że źle wpisałaś przy zgłoszeniu numer paragonu, albo w formularzu laureata wpisujesz zera z przodu, jeśli tak wygląda numer paragonu.

W temacie 200 zł Allegro z Żywca. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6865621 Napisano: 20.06.2022 14:47:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Ale też będą losowac szczęśliwe godziny, które trwają 1/10 sekundy. Można sobie policzyć ile takich  1/10 sekundy jest w całej loterii.

No dokładnie, akcja bez sensu. 

Jak o tym pisałem kilka dni temu, to ktoś stwierdził, że tych transakcji jest tyle, że nagrody będą trafiane... jakieś pewnie będą, tylko ileemotka ... zobaczymy. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6864190 Napisano: 09.06.2022 18:02:26 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Widzę, że poruszacie jeden z interesujących mnie tematów... chrzciny... mam jeszcze tydzień, więc na razie mam zamiar kupić medalik w Apart, a później jeszcze pomyślę, czy coś do koperty, czy jak...
W związku z tym:
Ma ktoś kartę Apart na zniżkę 10%? (Nie wiem, jak to działa, czy mogę wpisać czyjś numer karty/ telefonu, składając zamówienie online)

Za pierwsze zakupy i tak masz rabat chyba 15- 20% więc nie warto za tyle odkupować. Rabaty jeśli jakieś masz też się nie sumują. W dodatku płacąc kasą zwracają kasę w razie czego. A tak na marginesie apart ma kiepskie złoto i wygórowane ceny, lepiej wybrać miejscowego jubilera. No chyba, że komuś zależy na metce z logo emotka

Jestem nad morzem, na wsi, więc nawet nie mam gdzie... a jak wrócę, to zostanie mi tylko jeden dzień... Mówisz, że dostanę zniżkę na pierwsze zakupy online... Muszę zgłębić temat...
Ps: O zniżkę to mi chodziło o te takie ich karty zniżkowe- jak się ją dostaje, to jest 5%, a jak się kupi sumarycznie za chyba 3000 zł, to już się ma 10%. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6864185 Napisano: 09.06.2022 17:30:13 w SZUKAM....
Widzę, że poruszacie jeden z interesujących mnie tematów... chrzciny... mam jeszcze tydzień, więc na razie mam zamiar kupić medalik w Apart, a później jeszcze pomyślę, czy coś do koperty, czy jak...
W związku z tym:
Ma ktoś kartę Apart na zniżkę 10%? (Nie wiem, jak to działa, czy mogę wpisać czyjś numer karty/ telefonu, składając zamówienie online) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6863889 Napisano: 08.06.2022 13:15:47 w Smolar
Dziwny ten Harnaś. Skoro poszły też od razu smsy z drugiego etapu, który zakończył się kilka godzin temu, znaczy, że musieli nagrodzić wszystkich. Ja nie mam wygranej, ani z pierwszego, ani z drugiego etapu. Który kod wpisywaliście? Bo u mnie były po dwa: alfanumeryczny (jego system nie przyjmował) i ten LODOHERBATAXXXXXX (ten system przyjmował)... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6863038 Napisano: 03.06.2022 15:52:09 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anetka12 napisał(a):

Czy wysyłali już zwrot za zakup FINUU  w Lewiatanie?

No dzisiaj dotarły. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6862727 Napisano: 02.06.2022 01:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Blikomania... Transakcja musi być wykonana o zwycięskiej godzinie: godzina:minuta:sekunda: jedna dziesiątasekundy (a nie także "po", jak to w bramkach bywa), czyli zapewne wiele nagród nie zostanie rozdysponowanych, nawet jak na koniec dolosują kolejne godziny. Nie jest to niemożliwe, ale celowo tak zrobione, aby nie wydać wszystkich nagród... Wyświetl w wątku >>
2 notta, rare85 0

visserarthur

#6862337 Napisano: 31.05.2022 12:22:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
asther napisał(a):

zestaw towarów marki UFC® i Monster Energy®, których dokładny typ, rozmiar i wzór graficzny zostaną określone według wyłącznego uznania Monster Energy. emotka  i jak tu podać rozmiar jak się nawet nie wie co się wygrało 

Jak chcesz podać rozmiar, skoro zostanie określony według wyłącznego uznania Moster

5 monet z Żywca Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6862239 Napisano: 30.05.2022 18:05:57 w Informują
Informują z Konkurs "Kinder Radosny Dzień Dziecka 2022"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Mail o 18:02, za 26.05, słodycze Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6862236 Napisano: 30.05.2022 18:02:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Czy z Kinder szły już dziś maile?

Teraz przyszedł za 26.05 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6862119 Napisano: 29.05.2022 23:37:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

witegz napisał(a):

notta napisał(a):

Loteria Black - zgłoszenia do loterii można dokonać tylko w dniu zakupu, czy jest jakiś błąd na stronie? 

No właśnie... ? Daty są zablokowane i można tylko dzisiejszą wstawić.

Może ktoś ma info od organizatora emotka  ?

Skoro akcje zaczęły się w piątek, to problem po raz pierwszy zapewne wystąpił w sobotę, więc nawet, jak ktoś do nich napisał, to odpiszą zapewne dopiero jutro... Wyświetl w wątku >>
1 notta 0