Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6832635 Napisano: 21.12.2021 13:21:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
santi333 napisał(a):

montezuma napisał(a):

"nawet potrafią dać już otwarte"Serio? I bierzesz takie???

Np. u mnie w Kauflandzie w ogolę jakieś "ciekawe" praktyki. Musiałem zrobić zakupy na 2 paragony (dla siebie i drugiej osoby), do każdego zakupu dałem inną kartę Payback (moją i tej drugiej osoby). Kasjerka brała sobie kupon z puli, otwierała od razu, że w środku był kupon na dodatkowe punkty to zeskanowała do paragonu. Przy drugim paragonie zrobiła to samo z kolejnym losem. A na koniec, po zakupach, dała mi 1 los zamknięty. Oczywiście nie chodzi mi o to, że dostałem tylko 1 los, bo tak jest napisane w regulaminie (rozbicie zakupów na kilka paragonów nie daje dodatkowych kuponów), ale o fakt że ona sobie otwiera inne losy podczas zakupów?! A jakby tam była Beemka w okienku to rozumiem, że odkłada na bok i ktoś z jej rodziny zgłasza wygraną...

To wystarczy zgłosić do Kauflanda- mają monitoring, to mogą zweryfikować. Wyświetl w wątku >>
1 montezuma 0

visserarthur

#6829711 Napisano: 09.12.2021 23:41:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawlis11 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Zrobiłam zakupy na Milkę w Dino w niedzielę 05.12.2021. Do głowy mi nie przyszło, że skoro sklepy tej sieci są normalnie czynne w niedzielę to z jakiegoś nieznanego powodu agencja zrobiła sobie wykluczenie. Wiem, że doznali paranoi i urazu po konkursie w Biedronce, który rozpoczęli w niedzielę niehandlową, a pule nagród były dzienne, ale rany Julek...Czy ktoś miał może ten sam problem i kontaktował się z Karlsbad-em w tej sprawie?

Ktoś pisał o tym w wątku chyba Wkurza mnie albo Pomocy. Zerknij, może autorka tych nieszczęsnych niedzielnych zakupów już do nich pisała.Edit. https://www.e-kon...rza-mnie?strona=4810 lubiekisiel miała taką sytuację

Bo w Karlsbad jest chyba tak, że jak kupiłaś np. 01.12.2021, a zgłosiłaś 20.12.2021, to bierzesz udział w losowaniu za 01.12, więc skoro wyłączyli 05.12, a wtedy kupiłaś, to nie masz w jakim dniu wziąć udziału w losowaniu...

O kurczę, poważnie to tak u nich działa?

Przed rozpoczęciem losowania Numery Porządkowe, o których mowa w pkt 14 wraz z przypisanymi do nich datami zakupu zostają podzielone na 13 grup, z których każda przypada na jeden dzień prowadzenia sprzedaży promocyjnej.

Dokładnie, numery porządkowe zgłoszeń, które automatycznie są przydzielane, a nie, że segregują zgłoszenia ze względu na datę na paragonach. Na przykład, kupisz produkty Milki 9.12, a zarejestrujesz 10.12 - w takim przypadku twoje zgłoszenie bierze udział w losowaniu dla dnia 10.12 wśród innych zgłoszeń wysyłanych tego dnia. A co w przypadku, gdy kupił ktoś tego 5.12 - tu wypadałoby do nich napisać, wtedy powiedzą Wam, który dzień wpisać i będą kazać pewnie zachować korespondencję. Tego 5.12 dało się chyba rejestrować zgłoszenia, ale na pewno nie paragony wydrukowane tego dnia, ale inne. Wydaje mi się, że te zgłoszenia będą brały udział za dzień 6.12. Być może się mylę.

05.12 nie przyjmowało żadnych zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6829705 Napisano: 09.12.2021 23:16:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martucha-jk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Zrobiłam zakupy na Milkę w Dino w niedzielę 05.12.2021. Do głowy mi nie przyszło, że skoro sklepy tej sieci są normalnie czynne w niedzielę to z jakiegoś nieznanego powodu agencja zrobiła sobie wykluczenie. Wiem, że doznali paranoi i urazu po konkursie w Biedronce, który rozpoczęli w niedzielę niehandlową, a pule nagród były dzienne, ale rany Julek...Czy ktoś miał może ten sam problem i kontaktował się z Karlsbad-em w tej sprawie?

Ktoś pisał o tym w wątku chyba Wkurza mnie albo Pomocy. Zerknij, może autorka tych nieszczęsnych niedzielnych zakupów już do nich pisała.Edit. https://www.e-kon...rza-mnie?strona=4810 lubiekisiel miała taką sytuację

Bo w Karlsbad jest chyba tak, że jak kupiłaś np. 01.12.2021, a zgłosiłaś 20.12.2021, to bierzesz udział w losowaniu za 01.12, więc skoro wyłączyli 05.12, a wtedy kupiłaś, to nie masz w jakim dniu wziąć udziału w losowaniu...

O kurczę, poważnie to tak u nich działa?

Przed rozpoczęciem losowania Numery Porządkowe, o których mowa w pkt 14 wraz z przypisanymi do nich datami zakupu zostają podzielone na 13 grup, z których każda przypada na jeden dzień prowadzenia sprzedaży promocyjnej. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6829673 Napisano: 09.12.2021 20:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@gnieszk@ napisał(a):

Bo w Karlsbad jest chyba tak, że jak kupiłaś np. 01.12.2021, a zgłosiłaś 20.12.2021, to bierzesz udział w losowaniu za 01.12, więc skoro wyłączyli 05.12, a wtedy kupiłaś, to nie masz w jakim dniu wziąć udziału w losowaniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6829322 Napisano: 08.12.2021 22:41:38 w Avanti
rufus napisał(a):

100 tys zgloszen dziennie?

W loteriach tyle nie ma, a co dopiero w konkursie na hasło... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6826437 Napisano: 29.11.2021 13:24:40 w Kupię...
Ma ktoś może na sprzedaż kalendarz adwentowy Onlybio z Rossmann? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6825975 Napisano: 26.11.2021 18:43:24 w Wkurza mnie...
No to i tak skrótu nie ma, a jakby się uprzeć, to można im napisać, że według Lidla budyń jest kisielem i niech sprawdzają. Ja kiedyś do ich szefa napisałem, że jego pracownicy obnażają dużą niekompetencję, nie znając asortymentu Klienta (majonezów Winiary), bo o pojemości 500 ml występuję tylko majonez Dekoracyjny (gdy kogoś czepiali się, że na paragonie jest Majonez Winiary 500), a Dekoracyjny to chyba raczej marka tylko Winiary (gdy ktoś miał na paragonie Majonez Dekoracyjny 300) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6825968 Napisano: 26.11.2021 18:30:04 w Wkurza mnie...
cleo25 napisał(a):

fineessa napisał(a):

Poszłam dziś do Lidla po paragon konkursowy na loterię Winiary. Kupilam budyń śmietankowy. Patrzę a na paragonie „kisiel” emotka

U mnie to samo. Kupiłam budyń śmietankowy Winiary - na paragonie "Kisiel z cukrem" ... nosz q....

A jakie to ma znaczenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6824469 Napisano: 22.11.2021 00:04:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

monikar napisał(a):

Czy w piątek dzwonili do kogoś z Orange?

TakSzkoda, że nikt nie raczył podać numeru, np. w Informują...

Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

visserarthur

#6824427 Napisano: 21.11.2021 19:24:43 w Giełda Kodów ; )
Sprzedam kody Winston 1 zł/ sztuka. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6824426 Napisano: 21.11.2021 19:20:55 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
0 0

visserarthur

#6823594 Napisano: 18.11.2021 12:18:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
tereniagno napisał(a):

visserarthur napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Bon z Urodzinowej Loterii Muszkieteróew z ITM.Sms  8.11,a dziś 16.11 bon już w domu.emotka Kurier DPDEkspresu jeszcze nie przysłali emotka

Ekspres będzie pewnie dziś, bo nadali.Poza tym wczoraj czajniki z Lipton DHL-em dotarły

Byłoby super, bo czekam na niegoemotka

Mój już dotarł 2 godziny temu emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6823513 Napisano: 18.11.2021 00:48:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
tereniagno napisał(a):

Bon z Urodzinowej Loterii Muszkieteróew z ITM.Sms  8.11,a dziś 16.11 bon już w domu.emotka Kurier DPD
Ekspresu jeszcze nie przysłali emotka

Ekspres będzie pewnie dziś, bo nadali.
Poza tym wczoraj czajniki z Lipton DHL-em dotarły Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6823509 Napisano: 18.11.2021 00:21:40 w Wkurza mnie...
...że nie działa wyszukiwarka konkursów... wpisuję hasło, a i tak pokazuje wszystkie konkursy, nawet te niezwiązane z wyszukiwanym słowem... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6823508 Napisano: 18.11.2021 00:18:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

fbmonika1966 napisał(a):

dla palaczy w BIEDRONCE,przy zakupie 2 paczek WINSTON LUB LD,DOSTAJESZ BON 5 ZL DO WYKORZYSTANIA,akcja trwa do 30.11.2021,za bon nie mozna kupicpapierosow,alkoholi i prod.zywienia pocz.musisz miec karte biedronkalub znac nr.telefonu osoby ktora ja maemotka

a nie trzeba najpierw kupić byle jakich papierosów i dopiero przy kolejnych zakupach trzeba kupić 2 paczki papierosów Winston, LD i min 5zł innych produktów?

Trochę fbmonika1966 namieszałaś. Kupujesz papierosy (nie wiem, czy nie muszą być inne niż te, których dotyczy promocja), drukuje się kupon i dopiero wtedy przy zakupie dwóch paczek wskazanych papierosów i innych produktów za bodajże 5,01 dostajesz rabat na te inne produkty- za papierosy płaci się normalną kwotę- akcja nie jest związana z kartą Moja Biedronka. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6823507 Napisano: 18.11.2021 00:11:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Nestle Intermarche macie potwierdzenie od nich na email,że dotarła wiadomość tak jak to jest teraz w Lidlu Winiary?

Nie, teraz tego nie ma- było w majonezie ostatnio. (W Lidlu nie wiem, bo nie grałem jeszcze, ale z tego co piszesz to są potwierdzenia) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6819471 Napisano: 08.11.2021 13:57:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

malgol napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Bony do Żabki z Almette trzeba wydrukować?

nie:)

Czy za te bony można też kupić papierosy i alkohol?

Papierosy tak, a czy alkohol, to nie wiem, ale pewnie też można. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

visserarthur

#6819337 Napisano: 07.11.2021 23:32:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emi napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

JAk rozumiecie ten zapis?dokonać zakupu minimum 1(słownie: jednej) sztuki Produktu Promocyjnego oraz minimum 3 (słownie: trzech) sztukróżnych produktów, w tym produktów Promocyjnych (nie ma żadnego ograniczenia codo rodzaju, marki, jak i ceny każdego z tych trzech pozostałych produktów), w dowolnym
Sklepie Promocyjnym

Mam wątpliwości, o co im chodzi, bo rozumiem z tego 2 wersje
a) Kupuję 1 produkt promocyjny i 3 inne produkty (jakiekolwiek z całego marketu)
b) Kupuję 1 produkt promocyjny  i 3 inne produkty, które również mają być promocyjne ?

Wybaczcie mi pytanie, ale ciężko mi się myśli o tej porze emotka  

Ja bym kupił 4, zgodnie z Twoją wersją A, bo trzy pozostałe też mogą być promocyjne, ale nie muszą.

Tylko jeśli pozostałe są promocyjne to wpada inna ilość losów emotka
Za 1 produkt promocyjny jest tylko 1 punkt

A to nie wiem, bo pytanie było ogólne- nawet nie wiem, jakiego konkursu to dotyczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6819332 Napisano: 07.11.2021 23:04:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

JAk rozumiecie ten zapis?dokonać zakupu minimum 1(słownie: jednej) sztuki Produktu Promocyjnego oraz minimum 3 (słownie: trzech) sztuk
różnych produktów, w tym produktów Promocyjnych (nie ma żadnego ograniczenia co
do rodzaju, marki, jak i ceny każdego z tych trzech pozostałych produktów), w dowolnym
Sklepie Promocyjnym

Mam wątpliwości, o co im chodzi, bo rozumiem z tego 2 wersje
a) Kupuję 1 produkt promocyjny i 3 inne produkty (jakiekolwiek z całego marketu)
b) Kupuję 1 produkt promocyjny  i 3 inne produkty, które również mają być promocyjne ?

Wybaczcie mi pytanie, ale ciężko mi się myśli o tej porze emotka  

Ja bym kupił 4, zgodnie z Twoją wersją A, bo trzy pozostałe też mogą być promocyjne, ale nie muszą. Wyświetl w wątku >>
2 emi, Frama 0

visserarthur

#6818357 Napisano: 02.11.2021 12:20:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
freyja88 napisał(a):

I bony do Intermarche z loterii MuszkieterówDPD
Nie było dokumentów zwrotnych, choć kurier miał je w systemie. Może być sytuacja, ze nie wyda wam nagrody do wyjaśnienia.

Dokładnie, mój mi wydał, bo kiedyś z Unique też nie było dokumentów zwrotnych i ustalił, że może wypełnić dla nadawcy jakiś druk, że były braki w przesyłce- tak też zrobił. Wyświetl w wątku >>