Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7272866 Napisano: 24.06.2025 18:25:08 w SZUKAM....
daisygirl napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

as32572 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

olunka napisał(a):

w związku z niespodziewaną wygrana mam pytanie do doświadczonych osób, czym najlepiej wysłac paragon?

Kurier?
Pocztę Polską odradzam, ostatnio (mimo reklamacji pisemnych  i telefonów wszędzie, nawet na pocztę docelową) mój paragon dotarł po kilkunastu dniach. Nawet nie przeprosili.

Dopiero co zadawałam to samo pytanie i ostatecznie wysłałam priorytetem, dotarł na drugi dzień.
Myślę,że to jak zwykle zależy jak się trafi, u mnie kiedyś nagroda kurierem szła 2 tygodnie, oczywiście to rzadziej się zdarza niż na poczcie ale po tym nie uważam kuriera za 100% pewną usługę.
Jest jeszcze opcja dostarczenia osobiście paragonu, chociaż nie wiem czy zawsze no i jak to daleko to pewnie się nie kalkuluje.

Ja przy cennej słałam pocztą poleconym priorytetem, za potwierdzeniem odbioru- znajoma na poczcie mówi że takie są najbardziej pilnowane emotka

poleconym priorytetem, za potwierdzeniem odbioru- słałam ostatnio 2 listy na poczcie w ten sposób (nie konkursowe sprawy), efekt był taki że na potwierdzeniu z Tarnowa miałam pieczątkę odbioru i podpis kogoś z Grójca, a na potwierdzeniu z Grójca podpisał się ktoś i podbił pieczątkę z Tarnowa emotka  Tarnów twierdzi, że nie dostał ode mnie kompletnie nic emotka  (to nie wiem kto się podpisał, Harry Potter?), a Grójec twierdzi, że dostał to co Grójec miał dostać emotka  normalnie komedia!

Dlatego ja zawsze (kiedyś, jak się wysyłało pocztą, a tych listów bywało sporo) podawałem każdy list osobno, żeby dobrze wszystko ponaklejali. 
Teraz wolę wysłać kurierem za około 10 zł i jest na drugi dzień, jak brać priorytet za jakieś 8 zł, stać w kolejce, a i tak dochodzi po tygodniu... Szkoda nerwów. Wyświetl w wątku >>
2 cb656, kalka 0

visserarthur

#7272353 Napisano: 23.06.2025 14:48:54 w Smolar
vixen napisał(a):

Do tej pory uważałam Smolar za jedną z najlepszych agencji, ale dziś się zawiodłam. W zeszłym roku wygrałam kartę podarunkową 300zł do sklepu joyinme. Zaraz kończy się termin ważności więc chciałam ją wykorzystać, ale okazało się, że środki na karcie zostały wykorzystane.
Sklep mi odpisał, że nie jest to pierwsza taka sytuacja z organizatorem i najprawdopodobniej dostałam kod innej osoby. Smolar odpisał, że już po terminie reklamacji i nic z tym nie może zrobić. Serio?! 30 kodów nie potrafili poprawnie wysłać?
Jest ktoś kto to wygrał i miał taką sytuację?

Odpisz im, że reklamujesz „wadę ukrytą”, a nie fakt nieotrzymania nagrody. Napisz na mail szefa, może on potraktuje sprawę poważniej. Wyświetl w wątku >>
1 montezuma 0

visserarthur

#7272007 Napisano: 21.06.2025 22:14:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nelusia102 napisał(a):

DZIWNE  - Capitan Jack w Biedronce - JUŻ SĄ LAUREACI na stronie !!!!  A niby jak to się wydarzyło ??? w pierwszym dniu i to wolnym ???? OJJJJJJJ    szkoda chyba w to wchodzić  !

Poczytaj wpisy na ten temat na forum Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7271966 Napisano: 21.06.2025 16:12:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rainbowdash napisał(a):

Czy ktoś moze zrobil screen formularza jaki sie wypełnia po wygraniu przelewu 100/200 w karmie  gourmet Purina? Jakie tam sie dokładnie dane podaje? Jeśli ktoś moze ma taki screen bardzo prosze o pw 🙏 

Imię nazwisko zwycięzcy, imię nazwisko właściciela konta i numer konta Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7271873 Napisano: 21.06.2025 04:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kammilos napisał(a):

Haha,Biedronka-capitain jack,zgłosił  ktoś już ten przekręt do odpowiednich służb?Ps. ile musi być takich loterii/konkursów w których nie jest podawna lista laureatów a organizatorzy "rozdają" nagrody wśród swoich znajomych aż strach pomyśleć.

To raczej test/ błąd, skoro loteria trwa dopiero 1 dzień, a już prawie wszystkie nagrody „poszły”. Wyświetl w wątku >>
1 Kammilos 0

visserarthur

#7270094 Napisano: 12.06.2025 22:23:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Mówi Wam coś przesyłka od Inflog ?

też mam  emotka  może to poduszka od Nutelli lub Emergency box od Kit Kat?

Obstawiam kitKata. Poduszek nie wygrywałam, a mam 2 przesyłki

A ja nie wygrałem rzeczowej z Kit kat, tylko bony, więc jeśli to rzeczywiście Kitkat, to jedynie jakaś rezerwa musi być (jeśli takowa była), o której nie poinformowali…

Już chyba rozumiem, to przesyłki z Nav, tylko niektórzy mają z Kit kat, a inni z Monini, … Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7270023 Napisano: 12.06.2025 19:05:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Ktoś może pisał kiedyś jakąś reklamację do agencji w sprawie nagrody, która wg regulaminu miała mieć wartość o ponad 2x większą niż tej co przysłali - i rozpatrzyli mu to pozytywnie? Chętnie przyjmę wzór takiej reklamacji, gdyby ktoś chciał się podzielić, bo rower z loterii Dino z Coca Coli miał być wg regulaminu a 16 999 pln, a przyszedł taki za 7000...

może w regulaminie ktoś się pomylił i miało być 6999 a nie potrzeba jedynki

W SMS też była taka wartość podana 😔

Ale regulamin jest wiążący, nie plakaty, sms, grafiki. W regulaminie jest cena wpisana słownie, jest kwota podatku odprowadzona od 17 tys a nie od 7 tys, jest podana pula nagród wyliczona z rowerów za 17 tys. Na 12 rowerach różnica wynosi 120 tys na niekorzyść laureatów. Naprawdę uważacie, że nie warto grzebać w tym temacie? To loteria, loteria pod nadzorem komisji hazardowej, tam nie można wprowadzać zmian bez konsultacji i zgody komisji. Gdzieś te 120 tys wyłożone przez sponsora na nagrody jest. I na pewno nie tam gdzie być powinno, czyli laureatów LOTERII.

Jak to robiło Albedo, to róbcie dym. Ja kiedyś zrobiłem w sprawie Loterii Wedla i od tamtej pory nie dostali już żadnej ich Loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7269858 Napisano: 12.06.2025 10:48:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Cynamon28 napisał(a):

snowflake napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

snowflake napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

INFLOG inpost to coś z konkursów ?

chyba tak bo też to mam...
poduszka Nutella? Patelnie Kujawski?

Nutellę wysyłali DPD, ale może zmienili

hmm...w sumie jeszcze została Neboa Rossman lub Kit Katy...
Miałeś coś z tych konkursów?

Jedynie czekam na poduszkę, wczoraj zweryfikowali pozytywnie.

To chyba poduszka ten Inflog, bo też czekam i mam od nich powiadomienie Inpost. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7269737 Napisano: 11.06.2025 19:56:47 w Kupię...
Ma ktoś na sprzedaż niedrogo te bilety na koncert w Warszawie z Mochi? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7269228 Napisano: 10.06.2025 13:34:17 w Smolar
Może u nich w konkursach są limity roczne (na telefon, mail), jak w konkursach radiowych (tyle, że nie jest to informacja jawna😅). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7268349 Napisano: 07.06.2025 01:10:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

W konku cola w biedronce zgłoszenia są między 6 a 23 czy całą dobe?

Skoro wiesz, to po co pytasz? Wyświetl w wątku >>
0 1 yreks

visserarthur

#7267065 Napisano: 03.06.2025 17:48:29 w Wkurza mnie...
Kamil_K napisał(a):

Wkurza mnie to że nikt tej strony nie pilnuje i takie persony mają się tu dobrze. 

Do mnie znowu pisał (robi to chyba zawsze, jak dam mu kciuk w dół), ale już nawet mi się nie chciało nic pisać, bo te jego „obrazy” nie dają rady mnie obrazić. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7266649 Napisano: 02.06.2025 16:14:39 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Jestem wstrząśnięty wynikami. Nie wierzę! Jak to możliwe??! emotka Taka śliska menda, wwrrr... emotka emotka

O który konkurs z bazy chodzi? emotka

Nie musi być konkurs, żeby pisać w tym wątku, ale na pewno chodzi o ten wczoraj pn "a idź pan w pis...." Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7264398 Napisano: 24.05.2025 22:10:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

angel119 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

angel119 napisał(a):

Dostaliście potwierdzenie na maila z konkursu milka w Carrefour? Nic nie przyszło do mnie emotka

Sprawdź w spam

Nie ma emotka

Po chwili mi dotarło... Także może dotrze.

Ja czekam już ponad pół godziny. Radzicie wysłać jeszcze raz z tymi samymi danymi czy lepiej nie?

Może po mailu sprawdź: noreply@milkadlamamy.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7264395 Napisano: 24.05.2025 22:00:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

angel119 napisał(a):

Dostaliście potwierdzenie na maila z konkursu milka w Carrefour? Nic nie przyszło do mnie emotka

Sprawdź w spam

Nie ma emotka

Po chwili mi dotarło... Także może dotrze. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7264362 Napisano: 24.05.2025 17:33:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ogólnie to już ze sto paragonów, ale w „tej” SEKUNDZIE PIERWSZYM paragonem bilet Wedel. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7264316 Napisano: 24.05.2025 12:12:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Hej ! Czy ktoś się orientuję, bo wygrałam w konkursie Serenada bilety do kina ,chciałam je dziś zrealizować , to są bilety 
eMultiBilet Premium, czy ktoś się orientuje czy można wykorzystać je w cinema city ? I jak to zrobić ?

W Cinema City, tylko w zwykłej kasie.

https://corp.benefitsystems.pl/dla-ciebie/multibilet/

Nie sugeruj się jedną z zakładek, która pokazuje, że niby kino „nie ma”.

Ta działa:
https://www.benefitsystems.pl/search/multibilet?location=Warszawa%2C+Mazowieckie&submit=&_gl=1*1buk0m6*_gcl_au*MjEyNzIxNTIxMS4xNzQ0OTgxMjcy

Bardzo dziękuję ! Właśnie w zakładce pokazywało ,że nie ma mojego kina , a na infolinie nie idzie się dodzwonić . W takim razie odbiorę przy kasie ,dziękuję jeszcze raz !

Spójrz w ten drugi link (kliknij zmień filtry wyszukiwania i wpisz swoje miasto) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7264310 Napisano: 24.05.2025 12:04:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Hej ! Czy ktoś się orientuję, bo wygrałam w konkursie Serenada bilety do kina ,chciałam je dziś zrealizować , to są bilety 
eMultiBilet Premium, czy ktoś się orientuje czy można wykorzystać je w cinema city ? I jak to zrobić ?

W Cinema City, tylko w zwykłej kasie.

https://corp.benefitsystems.pl/dla-ciebie/multibilet/

Nie sugeruj się jedną z zakładek, która pokazuje, że niby kino „nie ma”.

Ta działa:
https://www.benefitsystems.pl/search/multibilet?location=Warszawa%2C+Mazowieckie&submit=&_gl=1*1buk0m6*_gcl_au*MjEyNzIxNTIxMS4xNzQ0OTgxMjcy Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7263968 Napisano: 23.05.2025 00:02:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Do osób, które wygrały numizmat w Bushmill - dostaliście do tego jakiś dokument, certyfikat, cokolwiek?

Nie, jest próba na monecie, to znawcom chyba wystarczy...(?) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7263785 Napisano: 22.05.2025 11:33:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lidka_ napisał(a):

Kamyczkowa napisał(a):

Matka-Polka napisał(a):

Hej czy każdy już swoja piniate z ostatniej rezewy dostał?

Moja jest „w przygotowaniu”

Moja tak samo od kilku dni

Moja dzisiaj będzie u mnie. Wyświetl w wątku >>
0 0