Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6593794 Napisano: 27.04.2019 20:14:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka  no tak, w dzisiejszych czasach, wszyscy są fachowcami, więc i definicje swoje mają. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6593791 Napisano: 27.04.2019 20:00:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cóż za hiperbolizacja- ubliżać? WOW Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6593766 Napisano: 27.04.2019 16:32:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gutka94 napisał(a):

Czy ktoś podpowie jak aktywować tą kartę przedpłaconą z Carexa? 

Jeśli potrafisz czytać, to aktywacja nie powinna sprawić ci żadnego kłopotu.

emotka lol powiało optymizmem

Ja zadzwoniłam wczoraj pod ten numer podany w dokumencie, do którego przytwierdzona była karta Visa ( telefon czynny w dni powszednie od 9:00 do 17:00 ). Podczas rozmowy bardzo miła pani zapytała tylko o numer owej karty i numer telefonu i karta ma być aktywowana w przeciągu kilku dni.  

Podaj numer jeszcze, bo zapewne nie może znaleźć.

No tak, lepiej mieć mało rozgarnięte i niezaradne społeczeństwo, któremu wszystko najlepiej podać na tacy- brawo! Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6593755 Napisano: 27.04.2019 15:52:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gutka94 napisał(a):

Jeśli potrafisz czytać, to aktywacja nie powinna sprawić ci żadnego kłopotu.

emotka lol powiało optymizmem

Niewątpliwie można wpaść w pesymizm w postrzeganiu otoczenia, gdy ktoś pyta o coś, co jest podane na tacy... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6593749 Napisano: 27.04.2019 15:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gutka94 napisał(a):

Jeśli potrafisz czytać, to aktywacja nie powinna sprawić ci żadnego kłopotu. Wyświetl w wątku >>
1 luki28 0

visserarthur

#6591340 Napisano: 18.04.2019 14:50:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ale macie probemy z trzymaniem tych opakowań, wiadomo, że lepiej trzymać dłużej, niż nie trzymać. Ja swoje zawsze trzymam 3 miesiące po zakończeniu. Jak nie macie gdzie trzymać, to do piwnicy i przeglądać raz kiedyś i wyrzucać te bardzo stare...

Ja porobiłam fotki kodów i po problemie emotka

Tic tac-ok, ale ogólnie, o wszystkich opakowaniach piszę (ktoś wyżej pytał też o płatki Nestle) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6591338 Napisano: 18.04.2019 14:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale macie probemy z trzymaniem tych opakowań, wiadomo, że lepiej trzymać dłużej, niż nie trzymać. Ja swoje zawsze trzymam 3 miesiące po zakończeniu. Jak nie macie gdzie trzymać, to do piwnicy i przeglądać raz kiedyś i wyrzucać te bardzo stare... Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

visserarthur

#6591326 Napisano: 18.04.2019 14:13:58 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy były smsy z Carex za ubiegły tydzień, bo oczywiście nieudolni chwalą się w "wygranych", ale czy to smsy, czy ze strony, to nikt w "informują" nie napisał?...

moje inicnjaly widnieja.. ale ani maila ani smsa.. wiec nie czaje tego...

Czyli ze strony- dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6591322 Napisano: 18.04.2019 14:09:03 w Czy informują/ informowali?
Czy były smsy z Carex za ubiegły tydzień, bo oczywiście nieudolni chwalą się w "wygranych", ale czy to smsy, czy ze strony, to nikt w "informują" nie napisał?... Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

visserarthur

#6590919 Napisano: 17.04.2019 10:29:11 w SZUKAM....
andziabid7 napisał(a):

Co dostarcza dziś DPD? 

Też czekam. Obstawiam Carex Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6589797 Napisano: 13.04.2019 17:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

darog napisał(a):

Coś tu nie gra. U nas około w sumie 10 zgłoszeń, jeszcze śledztwo nie zrobione kto ile ze znajomych w pracy wysyłał - tak 2-3 ostatnie dni. 
Rozumiem, że mogli wybrać coś lepszego,,,ale tam zdaje się było po 5 nagród każdego dnia? 
Dziwnie ucichli.
Kiedyś tez tak dziwnie ucichli przy fa? syoss? było tam ponad myśle 100 nagród w ostatnim etapie i jak wpisów było zawsze sporo- to nikt nie słyszał by powiadamiali ostatni.
listy laureatów nigdy nie ma. losowania nawety głównych niejawne. 

A GŁÓWNE ROZDAJĄ? czy nie wiadomo jak "to" jest...?

Problem polega na tym, że na plakatach była mowa o 5 nagrodach dziennie, ale w regulaminie już nie, więc teoretycznie mogą powiedzieć, ze nic im się nie podobało z 4 ostatnich dni i "co nam panie zrobisz". No pojechali po bandzie.
Wiem, że główne rozdali.

Dokładnie, dobrze prawisz. W regulaminie nie byo mowy o dzieleniu na dni. Kiedyś też już gdzieś coś podobnego było to mniej więcej chodziło o to, że to średnia na dzień była. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6589019 Napisano: 10.04.2019 22:43:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

rufus napisał(a):

visserarthur napisał(a):

https://muzeumcheetos.pl/
Czy ta zwycięska praca, to na pewno jest Cheetos, bo wygląda jak chrupek "Maczugi"...

Jest. A po czym wnioskujesz, że nie?  emotka emotka

Po konsystencji i kształcie chrupka, bo Maczugi (ketchup) są właśnie takie powykręcane i "twarde"- chwilę temu znajomi jedli i tak mnie to zastanowiło. Cheetosy są proste i "miękkie"...

czyli nie jadłeś crunchosów emotka  to nie są zwykłe cheetosy, tylko mega twarde i takie właśnie.. maczugowate

No nie jadłem, Maczugi też znajomi jedli, a nie ja. W konkursie też nie brałem udziału, gdyby ktoś pytał. Staram się nie jeść chipsów, ale czasem się zdarzy... kupić  emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6589016 Napisano: 10.04.2019 22:29:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ta zwycięska praca, to na pewno jest Cheetos, bo wygląda jak chrupek "Maczugi"...

Jest. A po czym wnioskujesz, że nie?  emotka emotka

Po konsystencji i kształcie chrupka, bo Maczugi (ketchup) są właśnie takie powykręcane i "twarde"- chwilę temu znajomi jedli i tak mnie to zastanowiło. Cheetosy są proste i "miękkie"... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6588990 Napisano: 10.04.2019 20:48:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ta zwycięska praca, to na pewno jest Cheetos, bo wygląda jak chrupek "Maczugi"... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6588691 Napisano: 10.04.2019 04:40:25 w SZUKAM....
toka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dysia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

halliday napisał(a):

toka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ktoś się orientuje, czy mogę użyć dwóch kodów po 10 z Biedronki przy jednej transakcji? Niby jeden uczestnik= jeden kod, ale...

podobno można.Ktos już tak robił emotka

tak możesz, można też kupować np. 5x2zł tym kodem czyli 5 paragonów osobnych

Aha, czyli tak, jak normalna karta podarunkowa emotka

płaciłam ekodem i Pani kasjerka powiedziała, że jeden ekod do jednej transakcji - była zorientowana pytała się czy są to ekody ze strony internetowej (ze szkolenia)

Chyba jedna z niewielu zorientowana, bo u mnie kierowniczka pretensje prawie miała i trzeba było ją wspomóc, proponując, co mogłaby ewentualnie wcisnąć- metodą prób i błędów. Teraz już wiem, jak trzeba wklepywać.

to może napisz dla nas instrukcje żebyśmy mogli zrobić szkolenie kasjerom w naszych Biedronkach emotka

Muszą wybrać: kupon/wklepać kod/PLU emotka Wyświetl w wątku >>
2 toka, jokan 0

visserarthur

#6588638 Napisano: 09.04.2019 20:41:13 w SZUKAM....
dysia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

halliday napisał(a):

toka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ktoś się orientuje, czy mogę użyć dwóch kodów po 10 z Biedronki przy jednej transakcji? Niby jeden uczestnik= jeden kod, ale...

Aha, czyli tak, jak normalna karta podarunkowa emotka

płaciłam ekodem i Pani kasjerka powiedziała, że jeden ekod do jednej transakcji - była zorientowana pytała się czy są to ekody ze strony internetowej (ze szkolenia)

Chyba jedna z niewielu zorientowana, bo u mnie kierowniczka pretensje prawie miała i trzeba było ją wspomóc, proponując, co mogłaby ewentualnie wcisnąć- metodą prób i błędów. Teraz już wiem, jak trzeba wklepywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6588587 Napisano: 09.04.2019 18:02:27 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

toka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Aha, czyli tak, jak normalna karta podarunkowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6588404 Napisano: 09.04.2019 11:28:27 w SZUKAM....
Ktoś się orientuje, czy mogę użyć dwóch kodów po 10 z Biedronki przy jednej transakcji? Niby jeden uczestnik= jeden kod, ale... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6588017 Napisano: 08.04.2019 13:30:57 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Mój były nauczyciel, radny, w oświadczeniu majątkowym wskazuje dochód z tytułu stosunku pracu 72000, jego żona 80000. Czy to tak mało patrząc ile wynosi płaca minimalna...? W tym wszystkim mowa jest chyba zawsze TYLKO o podstawie. Inna bajka, ale na Uniwersytecie prodziekan nam kiedyś opowiadała, że mają podstawę, a do tego od każdej godziny zajęć, prawa autorskie od każdego wykładu, za seminarium za każdego studenta... Nauczyciel też różne dodatki ma.

Nie, przychód ze stosunku pracy to wszystko co z tej pracy dostał, więc nadgodziny też. no uniwersytety to inna bajka dlatego oni nie strajkuja:) 

No tak, ale chodziło mi o to, że strajkujący ujawniają zapewne tylko podstawę, a jak widać na "moim" przykładzie (z dodatkami) jest tego więcej... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6588000 Napisano: 08.04.2019 12:59:02 w Wkurza mnie...
Mój były nauczyciel, radny, w oświadczeniu majątkowym wskazuje dochód z tytułu stosunku pracu 72000, jego żona 80000. Czy to tak mało patrząc ile wynosi płaca minimalna...? W tym wszystkim mowa jest chyba zawsze TYLKO o podstawie. Inna bajka, ale na Uniwersytecie prodziekan nam kiedyś opowiadała, że mają podstawę, a do tego od każdej godziny zajęć, prawa autorskie od każdego wykładu, za seminarium za każdego studenta... Nauczyciel też różne dodatki ma. Wyświetl w wątku >>
0 0