Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6384912 Napisano: 01.08.2017 11:39:06 w Dyskusje o loteriach
Śmiej się, osoba trzecia nie ma prawa sprawdzać np. moich dokumentów. Zrobić oczywiście to się da, ale nie w zgodzie z prawem. Widzę wielka radczyni prawna tego forum. Smiać się nie będę, bo ludzi inteligentni sami się bronią. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6384906 Napisano: 01.08.2017 11:24:54 w Dyskusje o loteriach
ongis napisał(a):

visserarthur napisał(a):

cayenne napisał(a):

Smolar robi tyle loterii i konkursów bo jest wiarygodny i weryfikują też paragony pod kontem podróbek.Podobno w ostatniej loterii ktoś podrobił na auto i skończyło się prokuraturą. Oby tak dalej 

Zgłupiałem... pod kątem, czy kontem? Ps: Skąd masz takie bogate info emotka ?

Mam nadzieję że przy tej loterii też zrobią dokładną weryfikację. Swoją drogą jakim trzeba być d... żeby na auto wysłać podróbkę albo tak pewnym siebie.

Pewnie dlatego, że Organizator nie ma prawa sprawdzić paragonu, jeśli nie jest jego własnością (choć teraz w niektórych regulaminach jest mowa o tym, że wyraża się zgodę na sprawdzenie w punkcie sprzedaży) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6384893 Napisano: 01.08.2017 11:08:44 w Dyskusje o loteriach
cayenne napisał(a):

Smolar robi tyle loterii i konkursów bo jest wiarygodny i weryfikują też paragony pod kontem podróbek.Podobno w ostatniej loterii ktoś podrobił na auto i skończyło się prokuraturą. Oby tak dalej 

Zgłupiałem... pod kątem, czy kontem? Ps: Skąd masz takie bogate info emotka ? Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

visserarthur

#6384491 Napisano: 31.07.2017 12:19:03 w SZUKAM....
madzia34 napisał(a):

ktos ma poczte na wp??działą/?

Działa Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6383765 Napisano: 28.07.2017 13:31:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

defed napisał(a):

500 zł od Nobiles Bricomarche  emotka  - właśnie dzwoniła miła pani i kazała lecieć do Brico po pieczątkę, jeśli na paragonie nie ma słowa"Nobiles", pytała o imię, nazwisko, pełny adres zamieszkania oraz o nr par.

i u mnie również, też muszę jechać po pieczątkę emotka

i jeszcze 200 zł, dzisiaj telefon

Karta 200, po żadną pieczątkę nie idę, nie wiem, jakie wy macie opisy, ale ja mam Nobikor, a to nazwa własna jednego z produktów Nobiles. Niech poznają asortyment Klienta, zanim zaczną go obsługiwać. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6382767 Napisano: 25.07.2017 21:59:40 w SZUKAM....
Szukam konkursu, do którego trzeba/można kupić żelazko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6382174 Napisano: 24.07.2017 12:28:55 w Lay's
carissma napisał(a):

Jak to jest z dodawaniem laureatów w "Poznaj smak lata"? W jednym dniu jest 6 nazwisk, w innym 5. Oni nie dodają po kolei zwycięzców? Najpierw są nazwiska na liście a potem maile? Czy to po weryfikacji dopiero nazwiska są dodawane emotka

Dodają, gdy otrzymają oświadczenie. Wyświetl w wątku >>
1 carissma 0

visserarthur

#6381261 Napisano: 20.07.2017 17:35:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
luckymen napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

agata6 napisał(a):

Palmolive w Makro tym razem u syna ale to jak moja wygrana emotka

Gratuluje emotka U mnie też wygrana na kolegę

Pamiętajcie, że trzeba mieć firmę i odprowadzić podatek emotka U mnie wygrany big milk emotka

Nie do końca się orientuję, ale tam można było dokonać zakup na paragon, więc nie musiało być brane na fakturę w celu dalszej działalności, np. handlowej...
W temacie płyta Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6381163 Napisano: 20.07.2017 13:54:17 w Informują
sylwika76 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Viscoplast Biedronka dzwoni emotka

jaki początek? bo mam coś nieodebrane ..  emotka

Jak Albedo to pewnie 61 869 Wyświetl w wątku >>
1 sylwika76 0

visserarthur

#6379074 Napisano: 13.07.2017 18:42:48 w Lay's
cb656 napisał(a):

pakowa napisał(a):

na stronie Lays jest po kilka nazwisk z dni 5- 9.07 ktoś wie jak oni to uzupełniają, że jest tak niewiele nazwisk w tych dniach ?

Wypadło na okres zmiany turnusów, ludzie w rozjazdach emotka

Uzupełniają dopiero po otrzymaniu oświadczenia. Wyświetl w wątku >>
1 pakowa 0

visserarthur

#6376623 Napisano: 06.07.2017 13:27:22 w SZUKAM....
ladyinred napisał(a):

Jak dlugo idzie przecietnie polecony ekonomiczny? Wiem, ze max do 14 dni. A jak zwykle bywa? Dzis mija tydzień od nadania i nic.

No to tak po tygodniu powinien dotrzeć... dziś, jutro... Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

visserarthur

#6375947 Napisano: 04.07.2017 21:14:02 w Lay's
apoccalipsa napisał(a):

mahuska napisał(a):

A gdzie Moc nagród w Biedronce?? Zapomnieli?

https://pracodawc...-sp-k,354793najpierw pracownika muszą znaleźć emotka   emotka

To już nie Lidka (działalność) tylko spółka, nono, powodzi się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6374764 Napisano: 01.07.2017 15:27:29 w SZUKAM....
scofield napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

scofield napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

toka napisał(a):

scofield napisał(a):

Macie na paragonach z brico napisane Nobiles ? Bo mnie zakręciła kobitka

ja nie mam

Ja też nie mam, że Nobiles... Idziecie po opisy i pieczątki?

a co ma byc wpisane na odwrocie ze to nobiles ? czy konkretna farba ? bo nie bardzo zrozumialem pania emotka  

nobiles

Chyba na żadnej nie ma wpisu Nobiles tylko skróty jakieś, szkoda ze nie dopytalem czy tak jak visserarthur wystarczy

Uświadomiłem panią własnie w ten sposób, powiedziałem jej, że Nobikor to nazwa identyfikująca Nobilesa (Akzo) i że niech sobie wpisze w wyszukiwarkę, co uczyniła i stwierdziła, że jak tak, to wystarczy. Szkoda, że nie znają asortymentu swojego klienta... Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

visserarthur

#6374648 Napisano: 30.06.2017 23:45:11 w SZUKAM....
@@gnieszk@ napisał(a):

toka napisał(a):

scofield napisał(a):

Macie na paragonach z brico napisane Nobiles ? Bo mnie zakręciła kobitka

ja nie mam

Ja też nie mam, że Nobiles... Idziecie po opisy i pieczątki?

Ja mam Nobikor i Jesien kamionkowa- po wpisaniu w google wyskakują tylko farby Nobiles, więc pierdzielę i nie idę. Wyświetl w wątku >>
1 toka 0

visserarthur

#6374182 Napisano: 30.06.2017 07:30:00 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

czy majac kody cc - elektroniczne ważne do jutra, mogę  kupic bilety i pojsc na seans w sobotę?

Zawsze było tak, że liczył się czas zakupu biletu, a nie seansu, więc powinnaś móc. Wyświetl w wątku >>
1 bridget 0

visserarthur

#6373226 Napisano: 28.06.2017 12:57:38 w SZUKAM....
pawel1615 napisał(a):

Czy lecąc na wczasy, gdzie samolot był opóźniony 1,5 godziny należy mi się jakieś odszkodowanie?

Jeśli coś pomoże, to tutaj są takie informacje, albo były emotka

http://www.ulc.gov.pl/pl/prawa-pasazera Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6372573 Napisano: 27.06.2017 13:24:41 w Albedo Marketing
loczeq napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Cała ta dyskusja sprowadza się do jednego -jedni koszą nagrody drugim,i ci pierwsi nie mogą tego przeżyć. emotka  Tak to jest ,jak zrobi się tłok na rynku emotka

Przecież ja o ty od lat piszę. Przecież tylko o to tu chodzi a nie o jakąś "moralność: konkursową. Niektórzy to chcieli by zrobić zakupy za 1000 zł i wygrać auto ale jak mieliby by założyć własne firmy, poobracać trochę towarem i zamrozić kasę to ich już to przerasta i łatwiej im kogoś oskarżać o oszustwa (chodź pewnie i jacyś oszuści wg. jego rozumienia by się znaleźli ale wątpię, że w śród ludzi którzy z loterii żyją zawodowo).

Dokładnie, najbardziej mnie bawi, gdy jest jakiś konkurs i rozpoczyna się szukanie typu "gdzie można dostać saszetkę Vanish", żeby na konkurs wydać jak najmniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6371733 Napisano: 25.06.2017 17:53:43 w Albedo Marketing
Tak samo jakby ktoś miał pretensje do Ciebie, że wygrałaś w Lay's dwa? telewizory, a np. ja ani jednego. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6371629 Napisano: 25.06.2017 11:28:52 w Albedo Marketing
emotka emotka  wina Albedo, podobne, do tego, że ktoś na ich FB oskarża ich o ten konkurs z Lidla z Volkswagenami emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6371121 Napisano: 23.06.2017 15:42:33 w Albedo Marketing
ziolko napisał(a):

bethan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Odpowiedź jest sensowna, bo Organizator może odwoływać się tylko do regulaminu, a nie przypuszczeń, czy podejrzeń innych uczestników, czy swoich...

Właśnie. Bez twardych dowodów w garści na domniemany przekręt nic się nie udowodni.

toteż pisałam delikatnie, zapytanie. Sama już wieki u nich nie wygrałam, więc nie miałam dowodu na przetrzymywanie listów, czy celowe gubienie.Teraz mam "dowód" - co robili z moim listem, że leżał od 24 maja do 4 czerwca? skoro dopiero 5 go dostali? 

Ze strony poczty masz komunikat, że dostarczony 05.06? To całkiem możliwe, bo kiedyś listy, nawet ekonomiczne, wysłane w piątek wieczorem dochodziły na poniedziałek, a teraz, czy ekonom, czy priorytet, to idą ponad tydzień. Podobno brak listonoszy, bo u mnie na każdej poczcie jest info, że przyjmą... Wyświetl w wątku >>
0 0