Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Staram się mieć słuch wybiórczy w takich przypadkach... fakt, docierają do mnie przekleństwa, ale jak przez szybę
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"Nie znaleziono strony
Niestety, żądana strona nie jest dostępna
Możliwe przyczyny:Nie znaleziono strony o podanym adresie.
Przepraszamy. Strona nie została odnaleziona. Prawdopodobnie została usunięta lub wyłączona.
Prosimy o sprawdzenie poprawności adresu, odświeżenie strony lub usunięcie plików pamięci podręcznej (cache) oraz ciasteczek (cookies)." Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak chcesz coś kupić to w temacie "kupię"
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeśli masz numer nadania listu poleconego to sama możesz sprawdzić na stronie poczty http://www.poczta-polska.pl/ - lewy górny róg "sprawdź przesyłkę" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Może następnym razem będą bardziej uważali Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
- jeśli macie stronę internetową lub profil na FB to napiszcie, że jedyny kontakt do Was to numer xxxx. Najlepiej by było, gdybyście dali też swoje zdjęcia - mąż obowiązkowo. Z informacją, że jeśli przyjdzie ktoś inny, to jest oszust.
Możecie też zamieścić zdjęcia wszystkich pracowników, jeśli takich macie, żeby ludzie wiedzieli, kto pracuje u Was i kogo mogą się spodziewać.
My mamy na swojej stronie nasze zdjęcia
- spróbujcie dowiedzieć się od osób, które do Was dzwoniły, albo co u Was były, jak znalazły tamten numer telefonu. Jak wyglądała osoba, która była na pomiarze. Im więcej danych, tym lepiej. Zapisujcie sobie wszystko, żeby mieć dowód.
- braliście pod uwagę, że to może być zemsta kogoś, z kim kiedyś współpracowaliście? albo zwolnionego pracownika?
- poczytaj informacje z sieci... ogólne wyniki wyszukiwania https://www.googl...moj%C4%85+firm%C4%99
szczegóły - http://katowice.w...ludzil_od_ludzi.html
http://www.twoja-...-pod-moja-firme.html
http://forumprawn...-pod-inna-firme.html
- https://stalking....ie-pod-inna-osobe-2/
- sprawę zgłoście na policję, bo to jest karalne
Podstawa prawna:
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A jest wyraźnie napisane, że "Pamiętaj, że tutaj nie piszemy o paragonach. Do tego jest osobny temat: Paragony" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W kwestii zakrzepicy możesz wykonać badania - d-dimery oraz wskaźniki krzepliwości.
D-dimery są płatne i kosztują od 25 do ok 50 zł (w zależności od laboratorium).
Jeśli są podwyższone albo powyżej normy to jest zakrzepica i trzeba brać zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Lepiej wykonać jedno badanie za dużo, niż jedno za mało...
Jeśli miała zakażenie układu moczowego to może też być powiązane... ale nie mam pojęcia.
Opis nóg babci spowodował, że zadzwonił mi dzwonek alarmowy w głowie.
Nie lekceważ tego.
Zapytaj w laboratorium, czy jest możliwość, żeby ktoś przyszedł pobrać krew, nawet za dodatkową opłatą Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
koszt 10 zł Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dzięki temu dali szansę osobom, które normalnie by się spóźniły ze zgłoszeniem i zmniejszyli szansę osób, które nadesłały odpowiedź w terminie. Konkurs trwał miesiąc.
Pomailowałam sobie z facetem na ten temat na zasadzie, że i tak już nie mam szans na wygraną, ale niech wiedzą, że tak się nie robi. Nie wiem, czy dzięki reklamacji, czy faktycznie moje zgłoszenie ich ujęło, ale wygrałam nagrodę pocieszenia (której nie było w regulaminie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeśli nie przeszkadza Ci wieś nad morzem, ale w sezonie dość uczęszczana, to popytam