Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6198782 Napisano: 18.05.2016 12:14:47 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

a gdzie to z autem i piłkami? własnie znalazłam gazetkę i nic nie widzę... 

pod koniec gazetki Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6196769 Napisano: 14.05.2016 11:54:46 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, gdy ludzie klną w tramwaju czy autobusieemotka  Normalnie co drugie słowo to przekleństwo, jak taki przerywnik w zdaniu.Mogliby się ludzie powstrzymać chociaż w komunikacji publicznej komunikując się między sobą tudzież podczas rozmowy telefonicznej w cywilizowany sposób,ech.

heheh... ale zauważ, że dla niektórych wszelkie "kury" i inne tego typu słowa to swoisty przerywnik emotka  jak inne kulturalne słowo.. tacy ludzie już nie umieją posługiwać się normalnym językiem, bo jak sobie nie zaklną, to chyba pękną emotka
Staram się mieć słuch wybiórczy w takich przypadkach... fakt, docierają do mnie przekleństwa, ale jak przez szybę emotka  bo wyłączam słuch na tą chwilę emotka  nie zawsze się to udaje, ale... staram się emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6196167 Napisano: 13.05.2016 12:17:26 w SZUKAM....
ultrixx napisał(a):

ziolko napisał(a):

są może jakieś konkursy z płynami do prania i piankami do włosów bo w bazie jakoś nic nie widzę, chyba, że źle szukam emotka

Piankę możesz kupić w Naturze, a co płynów to nic mi nie przychodzi do głowy. Loteria Auchan co najwyżej...

nie mam Natury ani Auchana Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6196149 Napisano: 13.05.2016 11:56:25 w SZUKAM....
są może jakieś konkursy z płynami do prania i piankami do włosów? emotka  bo w bazie jakoś nic nie widzę, chyba, że źle szukam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6194245 Napisano: 10.05.2016 11:14:01 w Visa Konkursy
a u mnie taka informacja emotka

"Nie znaleziono strony
Niestety, żądana strona nie jest dostępna
Możliwe przyczyny:Nie znaleziono strony o podanym adresie.
Przepraszamy. Strona nie została odnaleziona. Prawdopodobnie została usunięta lub wyłączona. 
Prosimy o sprawdzenie poprawności adresu, odświeżenie strony lub usunięcie plików pamięci podręcznej (cache) oraz ciasteczek (cookies)."  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6193397 Napisano: 09.05.2016 01:21:44 w SZUKAM....
Masza86 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Mam głupie pytanie odnoście FB : czy moja wiadomość prywatna dotrze do kogoś, jeśli nie mam tej osoby wśród swoich znajomych ? emotka

tak emotka

jasne... pod warunkiem, że ma włączoną opcję wiadomości od nieznajomych... jeśli to obca osoba, to prawdopodobnie wiadomość trafi do folderu "inne" a to już nie wiadomo, kiedy ktoś ją odczyta Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6193252 Napisano: 08.05.2016 11:55:28 w SZUKAM....
malineczka23 napisał(a):

szukam kogos kto mi zagłosuje?
http://stworzwlas...22080684378_Wq2mf7u3

od głosowania jest temat "kliknijcie"  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6193251 Napisano: 08.05.2016 11:54:27 w SZUKAM....
krzyno22 napisał(a):

Szukam kogoś kto wygrał w jakimś konkursie MĘSKI rower górski i chce go sprzedać

człowieku, weź czytaj dokładnie opis nad polem do komentowania - "Pamiętaj, że tutaj podajemy czego szukamy, bez żadnych ofert kupna, czy sprzedaży. Nie piszemy tutaj o Paragonach"

Jak chcesz coś kupić to w temacie "kupię"
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6193025 Napisano: 06.05.2016 22:42:07 w Punkty karne
moniakkk - ban za spam w różnych tematach Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6193011 Napisano: 06.05.2016 21:48:36 w Wkurza mnie...
jomajd86 napisał(a):

ziolko napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

Poczta mnie wkurzyła jak nie wiem. Sprawdzam listę zwycięzców z kauflanda - konkurs z walizkami - nie ma mnie. Piszę więc maila do koordynatora i okazuje się, że paragon i dane nie dotarły a przesyłka wysłana 15.04 poleconym priorytetem. 

złóż reklamację na poczcie.. wtedy poczta musi prześledzić drogę przesyłki. Możesz podać maksymalną kwotę odszkodowania, jaką chcesz uzyskać. Nie pamiętam, ile to teraz wynosi, ale w regulaminie można sprawdzić.

Jeśli masz numer nadania listu poleconego to sama możesz sprawdzić na stronie poczty http://www.poczta-polska.pl/ - lewy górny róg "sprawdź przesyłkę"

sprawdzałam - nie wyszła z mojej poczty nawet ;/ reklamację złożyłam a teraz 30 dni muszę czekać na jej rozpatrzenie...

musiała wyjść... ostatnio jak czekałam na jakiś polecony, to cały czas miałam info, że jest na poczcie nadawcy. Zaś na trzeci dzień nagle listonosz go przyniósł. Nie było pokazanej drogi pośredniej.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6192694 Napisano: 06.05.2016 11:38:55 w Wkurza mnie...
jomajd86 napisał(a):

Poczta mnie wkurzyła jak nie wiem. Sprawdzam listę zwycięzców z kauflanda - konkurs z walizkami - nie ma mnie. Piszę więc maila do koordynatora i okazuje się, że paragon i dane nie dotarły a przesyłka wysłana 15.04 poleconym priorytetem. 

złóż reklamację na poczcie.. wtedy poczta musi prześledzić drogę przesyłki. Możesz podać maksymalną kwotę odszkodowania, jaką chcesz uzyskać. Nie pamiętam, ile to teraz wynosi, ale w regulaminie można sprawdzić.

Jeśli masz numer nadania listu poleconego to sama możesz sprawdzić na stronie poczty http://www.poczta-polska.pl/ - lewy górny róg "sprawdź przesyłkę" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6192206 Napisano: 05.05.2016 13:39:32 w Wkurza mnie...
ola26 to napisz maila do sklepu, że nie po to zmieniałaś adres dostawy, żeby dostawa była do domu. 
Może następnym razem będą bardziej uważali Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6191947 Napisano: 04.05.2016 22:05:45 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

mczarna - to świeża sprawa, dopiero dziś wyszła na jaw, gdy klient rozmawiając z moim mężem żądał rozmowy z... moim mężem ("Przecież, wiem jak wygląda X. Y. bo był u mnie w domu na pomiarze") emotka . Moja okolica to nie Warszawa i jest duże prawdopodobieństwo, że szybko uda się zlokalizować typa, ale nie umiem wyjść z podziwu, że ktoś wpadł na taki pomysł  emotka
cdn...

moje przemyślenia i uwagi..
- jeśli macie stronę internetową lub profil na FB to napiszcie, że jedyny kontakt do Was to numer xxxx. Najlepiej by było, gdybyście dali też swoje zdjęcia - mąż obowiązkowo. Z informacją, że jeśli przyjdzie ktoś inny, to jest oszust.
Możecie też zamieścić zdjęcia wszystkich pracowników, jeśli takich macie, żeby ludzie wiedzieli, kto pracuje u Was i kogo mogą się spodziewać.
My mamy na swojej stronie nasze zdjęcia emotka

- spróbujcie dowiedzieć się od osób, które do Was dzwoniły, albo co u Was były, jak znalazły tamten numer telefonu. Jak wyglądała osoba, która była na pomiarze. Im więcej danych, tym lepiej. Zapisujcie sobie wszystko, żeby mieć dowód.

-  braliście pod uwagę, że to może być zemsta kogoś, z kim kiedyś współpracowaliście? albo zwolnionego pracownika? 

- poczytaj informacje z sieci...  ogólne wyniki wyszukiwania https://www.googl...moj%C4%85+firm%C4%99

szczegóły - http://katowice.w...ludzil_od_ludzi.html

http://www.twoja-...-pod-moja-firme.html

http://forumprawn...-pod-inna-firme.html

https://stalking....ie-pod-inna-osobe-2/

- sprawę zgłoście na policję, bo to jest karalne 

Podstawa prawna:
  • art. 5, Ustawy z 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz.U. z 2003 r. nr 153, poz. 1503 ze zm.).
  • art. 4, Ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 Kodeks cywilny (Dz. U. z 2014 Nr 0, poz. 121).

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6191740 Napisano: 04.05.2016 15:30:28 w Punkty karne
Bilus20  + 1 punkt za szukanie paragonów w temacie "kupię".
A jest wyraźnie napisane, że "Pamiętaj, że tutaj nie piszemy o paragonach. Do tego jest osobny temat: Paragony" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6191738 Napisano: 04.05.2016 15:28:13 w Wkurza mnie...
stefania7 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Tylko ze nie mam jak Babci na to badanie zabrac-4pietro bez windy..Niedawno Babcia miala zakazenie ukladu moczowego,moze to stad?Wlurza mnie,ze leb mi peka odvtychvstresow a jeszcze dobrych kilka h w pracy emotka

Niektóre laboratoria mają ofercie (oczywiście za opłatą) wykonanie badań (pobranie próbek) w domu pacjenta. Może i u Ciebie jest taka opcja?

chochliczka, jeśli nogi są czerwone i opuchnięte to może być zapalenie żył, albo zakrzepica. 
W kwestii zakrzepicy możesz wykonać badania - d-dimery oraz wskaźniki krzepliwości. 
D-dimery są płatne i kosztują od 25 do ok 50 zł (w zależności od laboratorium).
Jeśli są podwyższone albo powyżej normy to jest zakrzepica i trzeba brać zastrzyki przeciwzakrzepowe.

Lepiej wykonać jedno badanie za dużo, niż jedno za mało...
Jeśli miała zakażenie układu moczowego to może też być powiązane... ale nie mam pojęcia.
Opis nóg babci spowodował, że zadzwonił mi dzwonek alarmowy w głowie.
Nie lekceważ tego.
Zapytaj w laboratorium, czy jest możliwość, żeby ktoś przyszedł pobrać krew, nawet za dodatkową opłatą Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6191577 Napisano: 04.05.2016 10:32:17 w SZUKAM....
0 0

ziolko

#6191428 Napisano: 03.05.2016 14:47:16 w Wkurza mnie...
edzia21 - nie emotka  dali nagrodę - 10% wartości głównej nagrody, czyli bin na 350 zł do firmowego sklepu emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6191357 Napisano: 03.05.2016 00:46:55 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

ach, te groszówki  ;p

wkurza mnie... przedłużanie konkursów. człowiek pisze na szybko, bo ma 15 minut do końca, a tutaj nagle ogłaszają dnia następnego, że sobie przedłużają o trzy dni. trzy dni, w trakcie których mogłabym popracować nad lepszą odpowiedzią.  emotka

kiedyś przedłużyli jeden konkurs o 2 tygodnie, bo podobno "klienci prosili" (później okazało się, że tymi osobami byli "fejsbokowi" wyjadacze). Więc napisałam reklamację, że skoro nie było zapisu w regulaminie, że mogą przedłużyć, to zrobili to bezprawnie. 
Dzięki temu dali szansę osobom, które normalnie by się spóźniły ze zgłoszeniem i zmniejszyli szansę osób, które nadesłały odpowiedź w terminie. Konkurs trwał miesiąc.

Pomailowałam sobie z facetem na ten temat na zasadzie, że i tak już nie mam szans na wygraną, ale niech wiedzą, że tak się nie robi. Nie wiem, czy dzięki reklamacji, czy faktycznie moje zgłoszenie ich ujęło, ale wygrałam nagrodę pocieszenia (której nie było w regulaminie emotka ), tak samo jak jeszcze 2 inne osoby. Czyli były 3 dodatkowe nagrody.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6191212 Napisano: 02.05.2016 14:40:03 w Punkty karne
miki1888 - ban za spam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6191054 Napisano: 01.05.2016 22:42:04 w SZUKAM....
mdepfs napisał(a):

Jesteśmy szczęśliwymi właścicielami Pitbulla red nose.

Czy ktoś zna jakiś ośrodki (obojętnie gdzie) w Polsce, które akceptują duże zwierzęta? I najlepiej żeby nie była to agroturystyka (gdzie jest dużo piesków, kotków, kurek, itp.) Np. Jakieś kwatery nad morzem?

Nasz czworonóg nie akceptuje innych zwierząt dość mocno, nie mamy gdzie go zostawić, a pragniemy się w końcu wyrwać na weekend. Byle gdzie. Please Help!

zapytam u faceta, gdzie z reguły się zatrzymujemy, czy może być pies. Jeśli nie to czy może polecić kogoś w swojej miejscowości.
Jeśli nie przeszkadza Ci wieś nad morzem, ale w sezonie dość uczęszczana, to popytam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0