Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6639181 Napisano: 12.09.2019 14:27:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pamiętajcie o sprawdzaniu peselu w radiu RMF https://www.rmf.fm/r/pesel-2019.html  emotka Dzisiaj w peselu mój dzień i miesiąc urodzin - szkoda tylko, że reszta się nie zgadza emotka Poza tym szok, że ludzie urodzeni w 1999 są już pełnoletni... dalej mnie to zadziwia emotka

Edit: taka ze mnie sierota, że nawet nie wiem, kiedy się urodziłam emotka to byłby mój miesiąc i dzień, gdyby były zamienione miejscami emotka pffff emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6639032 Napisano: 12.09.2019 10:01:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

joan napisał(a):

darog napisał(a):

No to mnie dziwi, bo często za kwoty podane w regulaminach to można wybrać dużo lepszy towar za podaną kwotę: czy to pralka czy lodówka/ etc.

Ciekawi mnie Nestle Kaufland-
- wybór auto lub 60 tys.

A może jest możliwe że agencja sobie ustawiła losowanie na z tych z sms kod zgłoszenia S- jak samochód?

Przecież wartość przedmiotu z regulaminu rzadko kiedy odpowiada cenie w sklepie emotka I o to im chodzi. Dlatego najlepiej wygrywać bony: kupujesz co chcesz + transport następuje w dogodnym dla Ciebie terminie + wniesienie masz gratis + pełna dokumentacja sprzedażowa / gwarancyjna pozostaje do Twojej dyspozycji.

Co do Nestle -> nie ma sensu tworzyć teorii spiskowych, każdy ma takie same szanse na wygraną.

Mi bardziej chodziło, że można wybrać lepszy model danego sprzętu, czy lepszą markę
I skoro mniej zachodu np z bonem do euro agd czy media markt / czy zestawy kosmetyków zamiasdt bon superpharm/rossman to czemu nie wysyłać kart podarunkowych zamiast pałić za logistyke
- kurier
- pakowanie

przepraszam za styl pisma- najczesniej bardzo się spiesze

Rozmawiałam kiedyś z babeczką z agencji i pytałam o to i jest różnie - czasami sponsor narzuca konkretne nagrody, czasami sugeruje nagrody ale resztę zostawia w rękach agencji a czasami to emotka agencja sugeruje nagrody, a sponsor tylko "klepie". Więc różnie. Czemu takie a nie inne modele nie wiem - może agencje/sposnosrzy wchodzą we współpracę z producentami i właśnie taki sprzęt od nich dostają np. taniej? Teraz w każdym konkursie do wygrania głośniki i słuchawki JBL, aparaty instax, bilety do energylandii.... Raczej nie wynika to  tylko z "mody" na takie nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6639018 Napisano: 12.09.2019 09:35:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Nagroda - pralka. 
czy w końcu będą do wygrania typu "slim" 36-38 cm głębokości?

jakim myśleniem się agencje kierują by zawsze były te wielkie standardowe klocki do wygrania?

Kto decyduje o modelu pralek?> Agencje czy Sponsor?

agencje emotka

No to mnie dziwi, bo często za kwoty podane w regulaminach to można wybrać dużo lepszy towar za podaną kwotę: czy to pralka czy lodówka/ etc.

Ciekawi mnie Nestle Kaufland-
- wybór auto lub 60 tys.

A może jest możliwe że agencja sobie ustawiła losowanie na z tych z sms kod zgłoszenia S- jak samochód?

Prędzej ustawiliby sobie na tych, co wybrali kasę emotka mniej pierdzielenia się z kupowaniem i przekazywaniem auta. Przelew na konto igotowe emotka

Edit: ale, żeby nie było, uważam, że nie ma tam żadnego spisku emotka wylosują i laureat dostaniue to, co sobie wybrał emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, darog 0

zielonaszpilka

#6638441 Napisano: 10.09.2019 20:05:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

freyja88 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

andii napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Nestle kaufland- niby nie wygrałam karty (sms zwrotny-niestety...) a dzwonil do mnie dziś automat z informacją o wygranej. Miał tak ktoś?

ale jak wygrasz to chyba nie automat dzwoni...tylko jakiś Pan lub Pani

Automat dzwoni nawet jak się wygra 

Czyli co? Automat dzwoni jak się wygra i dzwoni też gdy się nie wygra?

Ja wygrałam 100 w niedzielę i wczoraj dzwonił automat i wziął ode mnie dane. Na inny nr nie wygrałam i nic nie dzwonilo 

W takim razie będę musiała jutro do nich zadzwonić, bo jak byk mam esa, że nie wygrałam a automat powiedział, że mam kartę podarunkową.

A podalas dane automatowi? Jaktak to ja bym nic nie wyjasniala;) tylko cicho siedziala i liczyla zekarta dojdzie;) a tak to Ci powiedza przepraszamy pomylka i tu2le;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6638422 Napisano: 10.09.2019 18:25:21 w SZUKAM....
kunlunija napisał(a):

szukam  konkursu, w ktorym trzeba kupić tabletki do zmywarki. jak był konkurs z Toyotą w kauflandzie, to wydawało mi się, że jeszcze nie są mi potrzebne, a tu nagle z pudełku prawie pusto emotka

może ktoś coś kojarzy? w wyszukiwarce próbowałam wpisac nazwy marek tabletkowych, ale może nie wszystkie kojarzę?

Stokrotka somat i inne marki do sprzatania Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6638068 Napisano: 09.09.2019 20:27:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy wygrał w Ramie (Biedronka) ktoś, kto nie dostał zwrotki po wysłaniu zgłoszenia?
Ja miałam 2 zgłoszenia i żadnej zwrotki, stąd to pytanie.

Tak, np, ja i parę innych osób. Pytanie było już dzisiaj dwa razy w  tym wątku emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6637822 Napisano: 09.09.2019 10:45:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

Czy osoby które nie otrzymały potwierdzenia z ramy wygrały?

Tak, np. ja;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6637694 Napisano: 08.09.2019 21:16:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Czy ktoś bral udział w projekcie Piątnica na kantarze? Cała akcja była chyba w lipcu a ja ani pkt za to nie dostałam ani zwrotu kasy za jogurty.

Ja ostatnio brałam udział w podobnym badaniu na kantarze i tam po jakimś czasie od wypełnienia ankiety i przesłania zdjęć przyszła mi ankieta o nazwie Nazwa badania_konkurs i po wejściu w tę ankietę miałam tylko jedno pytanie, na zasadzie "Kiedy obchodzimy dzień dziecka" - takie pytanie sprawdzające tylko i po wybraniu odpowiedzi dostałam wszystkie punkty. W tych badaniach nie dostaje się zwrotu kasy na konto za zakuip produktów, tylko kasę przeliczają na punkty i otrzymuje się po prostu dodatkowe punkty za udział - piszą o tym kilka razy zanim się zgodzisz na udział. Wyświetl w wątku >>
1 rkvi 0

zielonaszpilka

#6637692 Napisano: 08.09.2019 21:05:40 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

A mnie wkurza, że garage nie rozwiązał poprzedniego etapu :/ nie wiem ile mam trampek, a nie chciało mi się tworzyć i wysyłać kolejnych zdjęć dzisiaj  emotka

Hahaha ja ciągle piwa trafiam A poluję na choc jedne trampeczki emotka

Ja potrzebuję kilku par emotka  bo u mnie cała rodzina uwielbia conversy emotka  dobrze, że jest jeszcze jeden etap, ale wiadomo, ostatni etap to i konkurencja największa, więc teraz trzeba będzie się wysilić... Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

zielonaszpilka

#6637686 Napisano: 08.09.2019 20:50:47 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, że garage nie rozwiązał poprzedniego etapu :/ nie wiem ile mam trampek, a nie chciało mi się tworzyć i wysyłać kolejnych zdjęć dzisiaj  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6637646 Napisano: 08.09.2019 18:52:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

mia napisał(a):

superloser napisał(a):

Jak sie sprawdza produkt konkursowy na wlasnej wątrobie to inne myslenie sie ujawnia ...

Najlepsze , nieregulaminowe 4 twarze ale pokazuje przyszłość 

https://konkurswy...loads/1567450462.jpg

No faktycznie, wycisnęli więcej z lata... emotka

Tu jest ciekawe - wyglada na INFLUENCER marketing ... chłopak ma płacone przez Carlsberg pośrednio lub bezpośrednio, czyli jest "pracownikiem" na payrollu 

https://www.instagram.com/p/B1_sh4qosKm/

To jakim cudem bierze udział w konkursie  emotka
A te wszystkie Streetcome zdjęcia, też Smolar dla statystyk wrzucił. Nie wszyscy ludzie co dostali zestawy piwa do promowania na Insta,  wiedza o swoim udziale w konkursie  emotka

Te streetcomowe trafily do galerii bo pewnie nieswiadomie zostaly oznaczone hasztagiem ko kursowym Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6637600 Napisano: 08.09.2019 14:31:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

gdzie znajdę wyniki konkursu Wólczanka w podróży? Orientuje się ktoś? emotka

Chyba tylko w komentarzach pod wygranym zdjeciem. Wygrane fotki to ta z 4 sierpnia para stojaca tylem, z 16 sierpnia z dziewczyna na trawie przy rowerze i z 24 sierpnia z dziewczyna w kapeluszu z nogami w gorze ba rajskiej plaży;) noe wiem czy konkurs jeszcze dalej trwal nie chcialo mi sie salej szukac;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6637336 Napisano: 06.09.2019 22:30:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

Czy ktoś ma jeszcze zapisane jakie było pytanie w Tchibo 24 i 25 sierpnia?

24.08  z kim najchętniej spędzasz wakacyjny urlop i dlaczego Wyświetl w wątku >>
1 moskala22 0

zielonaszpilka

#6637288 Napisano: 06.09.2019 18:37:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

Smolar zapił z Garage?

No właśnie nie do końca chyba. Wybierać laureatów mieli 04.09, ale nie ma w regulaminie informacji o tym, kiedy opublikują listę. Jest tylko info, że lista będzie publikowana i że w ciągu 7 dni od rozwiązania prześlą maila laureatom, także teoretycznie mają czas do 11.09 emotka o tej pory robili to wcześniej, no ale w tej edycji mieli naprawdę dużo zdjęć. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

zielonaszpilka

#6637220 Napisano: 06.09.2019 15:19:01 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Przez długie lata brania udziału w konkursach zupełnie zatraciłam wiarę w ludzi.Coraz bardziej mnie irytuje traktowanie konkursowiczów przez wielkie firmy i wielkie agencje .Chociaż większość agencji to jest jakieś domek gdzieś tam bez większego znaczenia.Jedyna agencja która szanuje uczestnika to ta na S.Są drobiazgowi,dokładni,mili.Czy tak trudno o takie standardy pracy.To niby tak mało a tak dużo.Aż mi się odechciewa grać jak myślę o tym wszystkim i gdyby nie to ,że  mam grę we krwii dawno bym to walnęła w diabły:(Ostatnie przykre doświadczenia zupełnie mi odebrały radość z udziału w czymkolwiek:(Czuję się czasami serio jak jakaś zagubiona w przestrzeni ,że chcę sprawiedliwości czy dobrego traktowania.Bo co może 1 osoba w  świecie tak zepsutym i skorumpowanym:(Tak i wkurza mnie to i jednocześnie bardzo smuci:(

Kurcze, a ja właśnie mam same dobre doświadczenia z praktycznie większością agencji. Zawsze jak mam jakąś sprawę- fakt, że niezbyt często mam, bo zawsze czytam regulamin a potem cierpliwie czekam na wyniki i na wysyłkę nagrody, a i do reklamacji nie mam za bardzo powodów  emotka  - ale jak już mam, to zawsze trafiam na kogoś miłego i pomocnego. Czy to ktoś z dużych graczy czy jakaś mniejsza agencja - nie ma znaczenia. Podobnie jeśli spotykam kogoś z agencji przy organizacji jakiejś nagrody konkursowej to też zawsze jest to super osoba. Dlatego z zaskoczeniem czytam te wszystkie negatywne opinie o agencjach.

Wiem atyde25, że Ty ostatnio miałaś przykrą sytuację ze swoim zdjęciem - to rzeczywiście duże niedopatrzenie agencji, nie wiem jak rozwiązali tę sprawę, ale z Twojego wpisu wynika, że chyba niezbyt dobrze, więc nie odnoszę się teraz do Twojej sytuacji, ale często mam wrażenie, że ludzie mają negatywne doświadczenia z agencjami, bo prezentują postawę roszczeniową i nie potrafią dyplomatycznie załatwiać pewnych rzeczy. Dostają to, co dają. Jesteś nieprzyjemny, roszczeniowy, zawracasz ciągle głowę agencji, to nie licz na to, że ktoś ci z czymś pójdzie na rękę.

Nie przeczę, że są agencje, które dają ciała, ale uważam, że większość robi naprawdę dobrą robotę. Zawsze ze zdziwieniem czytam jakieś teorie spiskowe o tym, że agencje losują zamiast wybierać, że nie rozdają nagród, bo chcą je sobie zostawić, że coś robią po złości. Jasne, że nie jest idealnie, ale i po jednej i po drugiej stronie są ludzie, więc ciężko o to, żeby zawsze wszystko było perfekt;)  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6637165 Napisano: 06.09.2019 12:51:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Dlaczego w konkursi BIC podajemy wiek dziecka? To konkurs dla dzieci?

Tak. W regulaminie info ze udzial moga wziac osoby do 15 roku zycia Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

zielonaszpilka

#6636962 Napisano: 05.09.2019 18:53:33 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Wczoraj tu była dyskusja o jednorazowych i wielorazowych siateczkach na owoce i warzywa w sklepie. Dziś u mnie w Lidlu widziałam do kupienia dwupak plastikowych siatek wielorazowych, takich jak na pomarańcze, tylko z drobnym splotem. Plastikowych, ale wielorazowych, więc ok. Tak się rozejrzałam w około co by tu mozna było w takie woreczki spakować, a tam praktycznie wszystko było pozgrzewane w folie, nieraz dodatkowo na tackach, albo w plastikowych pudełkach. Luzem tylko duże rzeczy typu melony, mango, cukienie i takie tam, które i tak bierze się luzem. Cóż, chęci chęciami, ale przykład musi przyjść odgórnie, sklepy muszą wystawiać klientom takie rzeczy luzem na wagę.

To fakt, w lidlu wyjątkowo wszystko mocno pakują na tych warzywach i owocach. Idą stronę zagranicy, co w tym aspekcie nie jest dobre. W Anglii można kupić popakowane w tacki i folie obrane jajka czy banany! No kosmos! Przecież banan już ma najlepsze opakowanie jakie może mieć... 

Biedronka...

O widzisz, dobrze ze mi przypomniales. Mialam pisax do biedry w sprawie tego idiotycznego pakowania porów Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zielonaszpilka

#6636939 Napisano: 05.09.2019 18:04:06 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Wczoraj tu była dyskusja o jednorazowych i wielorazowych siateczkach na owoce i warzywa w sklepie. Dziś u mnie w Lidlu widziałam do kupienia dwupak plastikowych siatek wielorazowych, takich jak na pomarańcze, tylko z drobnym splotem. Plastikowych, ale wielorazowych, więc ok. Tak się rozejrzałam w około co by tu mozna było w takie woreczki spakować, a tam praktycznie wszystko było pozgrzewane w folie, nieraz dodatkowo na tackach, albo w plastikowych pudełkach. Luzem tylko duże rzeczy typu melony, mango, cukienie i takie tam, które i tak bierze się luzem. Cóż, chęci chęciami, ale przykład musi przyjść odgórnie, sklepy muszą wystawiać klientom takie rzeczy luzem na wagę.

To fakt, w lidlu wyjątkowo wszystko mocno pakują na tych warzywach i owocach. Idą stronę zagranicy, co w tym aspekcie nie jest dobre. W Anglii można kupić popakowane w tacki i folie obrane jajka czy banany! No kosmos! Przecież banan już ma najlepsze opakowanie jakie może mieć...  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6636930 Napisano: 05.09.2019 17:52:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

yreks napisał(a):

W kauflandzie nestle w ulotce jest zapis ze loteria trwa od jutra. Ktoś wyjaśni skad tyle rozbieżności? 

zakupy można robić od 4.09 A zgłoszenie od 5.09

a
Skąd te daty. W regulaminie jest wyraźnie napisane że okres sprzedaży promocyjnej i przyjmowania zgłoszeń od 05.09 Skąd ta informacja że zakupy można robić od 04.09

Wystarczy poczytać cały wątek a sprawa się wyjaśni emotka  już było sprostowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6636853 Napisano: 05.09.2019 14:04:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
1000 zl ze Stokrotki Kinder Bueno emotka tak się cieszę! Sms przed chwilą emotka Wyświetl w wątku >>