Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6633692 Napisano: 27.08.2019 14:44:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

U mnie truskawkowy h danio by odebrać nie ma w 2 biedrach

Czy somersby nadaja z bielska bialej?

Tak Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

zielonaszpilka

#6633680 Napisano: 27.08.2019 14:21:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Konkurs Tchibo jest bardzo fajny i udany według mnie, ale bardzo męczący. I ja osobiście marzę, aby już się skończył  emotka

Ja niee... chociaż rzeczywiście trochę męczy. Miałam twarde postanowienie, że będę grać codziennie, ale wymiękam i gram co kilka dni, bo jednak jak widzę ten dormularz to mi już słabo czasami emotka Ale te ostatnie dni wykorzystam na maksa emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633649 Napisano: 27.08.2019 13:12:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
magisterek napisał(a):

wSPAniała wiadomość -  1000zł na SPA od Tchibo! emotka Kocham już tę agencję! Jak my się pięknie rozumiemy.

A to Ty masz mój 1000 emotka Ja mam Energylandie emotka Chyba, aż za dobrze rozumiem tę agencję emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633636 Napisano: 27.08.2019 12:55:26 w SZUKAM....
zielonaszpilka napisał(a):

O co dzisiaj pyta tchibo?

Sama sobie odpowiem emotka Czym Twoim zdaniem powinien być prezent dla każdej mamy... Po raz enty, a ja na to pytanie wybitnie nie mam weny... Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633607 Napisano: 27.08.2019 12:12:23 w SZUKAM....
O co dzisiaj pyta tchibo? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6633576 Napisano: 27.08.2019 11:34:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ciuchy Somersby - etap blackberry emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

zielonaszpilka

#6633468 Napisano: 26.08.2019 23:47:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy udaje Wam się wysłać dzisiaj formularz Tchibo? U mnie ponownie problem z przyciskiem "Wyślij" - klikam i nic się nie dzieje, ani na komputerze ani na telefonie. Ostatnio pisałam do nich, ale odpisali, że mieli jakiś problem z formularzem, ale widzą moje zgłoszenie, no ale nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6633368 Napisano: 26.08.2019 16:18:17 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

emotka Czy ktoś już walczył z ćmą bukszpanową i wygrał? Sposoby internetowe nie działają emotka  7 naszych pięknych bukszpanów przegrywa walkę.. 1 jeszcze sie został taki 7 letni ale boję się, że jego tez zaatakują emotka   emotka

Na pewno zaatakują, bo to zaraza choler.na. Trzeba zbierać gąsienice - można ręcznie można podłożyć jakąś folię i silnym strumieniem wody je spłukać, np. myjką ciśnieniową. Są pułapki feromonowe na ćmy już latające i chyba jakieś lepy do kupienia. Życzę powodzenia w walce Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

zielonaszpilka

#6633361 Napisano: 26.08.2019 15:52:44 w Pomocy!!!!
aniunia1900 napisał(a):

Czy ktoś z Was miał problem z dysponowaniem nagrodą, po jej odebraniu z uwagi na zapis "Nie jest możliwe przeniesienie prawa do Nagrody na rzecz osób trzecich"? Proszę o kontakt

W tym zapisie chodzi o to, że jak organizator przyznał tę nagrodę Annie Kowalskiej, to Anna Kowalska nie może napisać do organizatora i poprosić, żeby tę jej nagrodę przyznał i wysłał Janowi Nowakowi, bo ona ma takie życzenie. Tę nagrodę może otrzymać tylko Anna Kowalska.  Ale jak Kowalska ma nagrodę już w domu to może robić z tym co chce, bo to jest już Jej własność, 6że dać Nowakowi albo sprzedac Malinowskiej. no chyba ze to voucher imienny. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633193 Napisano: 25.08.2019 23:53:12 w Oddam za darmo
Kto chce darmową koszulkę Lecha? Pierwsza osoba, która poda mi maila - nick w lechu (jeśli taki miała;) dostanie ją

Niekatualne Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

zielonaszpilka

#6632994 Napisano: 24.08.2019 20:26:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

A wiecie, co mnie najbardziej dziwi? Że ludzie nie zastanawiają się w ogóle nad produktem konkursowym i piszą jak widać wyżej: "jazda na rowerze z Garage", "jazda na hulajnodze z Garage"... emotka Ja rozumiem jazdę z jogurtem, z sokiem, z Colą, ale... z piwem? emotka

Zazwyczaj w konkursie z piwami jest info, ze zgłoszenie nie może np. zachęcać do jazdy po alkoholu. W tym regulaminie niestety chyba tego nie ma Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

zielonaszpilka

#6632980 Napisano: 24.08.2019 19:07:03 w Kupię...
0 0

zielonaszpilka

#6632967 Napisano: 24.08.2019 15:37:52 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

Co sie dokladnie kupuje na Kiora w E.Leclerc ???

A cokolwiek, co jest na licencji Disneya, Star Wars albo Marvela - to może być zabawka, mogą być mazaki z wizerunkiem myszki miki a mogą być np. babeczki z autami z bajki Cars na opakowaniu. Sprawdź tylko czy z tyłu gdzieś jest napisane o licencji i będzie git emotka

W regulaminie jest napisane produkty...

No faktycznie to zastanawiające... zazwyczaj w leclercu na takie konkursy wystarczał jeden produkt.

W kolejnym punkcie masz też: Uczestnikowi przysługuje prawo do przesłania 1 (jednej)Pracy za każdy 1 (jeden) dokument potwierdzający zakup produktu,o którym mowa jest w pkt 3.3.1 niniejszego Regulaminu

Ale być może rzeczywiście w tym konkursie trzeba mieć minimum 2 rzeczy na paragonie. Niejasne jest to napisane. Trzeba do nich napisać. Konkurs jeszcze trochę trwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632962 Napisano: 24.08.2019 15:11:31 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Co sie dokladnie kupuje na Kiora w E.Leclerc ???

A cokolwiek, co jest na licencji Disneya, Star Wars albo Marvela - to może być zabawka, mogą być mazaki z wizerunkiem myszki miki a mogą być np. babeczki z autami z bajki Cars na opakowaniu. Sprawdź tylko czy z tyłu gdzieś jest napisane o licencji i będzie git emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632952 Napisano: 24.08.2019 14:33:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cinamoon napisał(a):

azaflora napisał(a):

cinamoon napisał(a):

azaflora napisał(a):

cinamoon napisał(a):

Czy testował ktoś w Kantarze Activię z Chia? Interesuje mnie czy dostaliście zwrot za zakupy, bo ja ostatnio doprosiłam się dopiero punktów na stronie, ale pieniędzy nie oddali za zakupy. 

Testowałam, o nic nie prosiłam, czekałam i dostałam. Trwa to, bo chyba czekają na decyzję zleceniodawcy, później doliczyli chyba 580 pkt

A tam się podawało numer konta do zwrotu? Bo już nie pamiętam.

Nie, zaliczają punkty, a jak uzbierasz 1000 - zlecasz wypłatę 32zl i wtedy w formularzu wpisujesz numer konta do przelewu

Faktycznie. Dziękuję za pomoc. emotka

Ja testowałam, ale nigdzie nie mogłam znaleźć tej activi w tym opakowaniu ze zdjęcia. Była ta activia, ale wszędzie w innym opakowaniu - chyba jakiejś starej wersji. Ktoś też tak miał i dostał punkty? emotka A zwrot za zakupy też jest w formie punktów, a nie kasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632889 Napisano: 23.08.2019 23:45:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy działa Wam formularz Tchibo? Próbuję wysłać odpowiedź, ale po kliknięciu wyślij nie dzieje się nic. Jak zamykam krzyżykiem okno i potem jeszcze raz klikam weź udział to przenosi mnie znowu do momentu, w który  mam uzupełnioną odpowiedź i przycisk wyślij, który znowu nie działa. Potwierdzenie nie przychodzi, a paragon jest już wykorzystany. Na innych przeglądarkach jest to samo... Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632783 Napisano: 23.08.2019 15:00:23 w Wkurza mnie...
misiamisiam napisał(a):

A mnie wkurza na maksa brak nagrody z konkursu na dzień dziecka w Kaufland. Ciekawość mnie zżera co to będzie. Syn co dzień pyta o przesyłkę i się doczekać nie może. Liczyłam na wielkie WOW i się przeliczyłam bo nie mamy nic. A Agencja każe cierpliwie czekać, dodając, że wysyłkę już zakończyli. To ten kurier chyba pieszo do nas idzie. emotka I wszystko mnie ostatnio wkurza. Dosłownie wszystko, i co gorsza wszyscy wokół.  I tak się nakręcam i się złoszczę sama na siebie niepotrzebnie. Ech... emotka
edit - właśnie dojrzałam, że przegapiłam rocznicę na forum emotka i nie mam co świętować 

Misia, ja mimo wszystko przedzwoniłabym do punktu odbiorczego w Twoim mieście i spytała o tę przesyłkę, Może kurier przeoczył tę paczkę jak o nią pytałaś i czeka na Was w punkcie odbioru? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632779 Napisano: 23.08.2019 14:47:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Stokrotka kinder do jakiego dnia sa wyniki? I czy dostał ktoś przelew z kuchni staropolskiej,bobw @ pisali ,ze do 25 sierpnia będą przelewy?

Stokrotka Kinder informuje na bieżąco. Dzisiaj był sms za wczoraj.

Ja mam dzisiaj za 21

To z 21 mieli obsuwę emotka Za 22 też był dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6632764 Napisano: 23.08.2019 14:05:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Stokrotka kinder do jakiego dnia sa wyniki? I czy dostał ktoś przelew z kuchni staropolskiej,bobw @ pisali ,ze do 25 sierpnia będą przelewy?

Stokrotka Kinder informuje na bieżąco. Dzisiaj był sms za wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632717 Napisano: 23.08.2019 12:52:55 w Czy informują/ informowali?
kajeczka napisał(a):

Nie było mnie jakiś czas, więc nieśmiało pytam czy Najlepsza paczka już poinformowana?  emotka

Nagrody już w domach zwycięzców emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0