Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7114278 Napisano: 04.08.2023 12:35:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Migały mi takie wpisy na  festiwalowych profilach fb Zero reakcji Festiwalu.

Mój facet rano biegał w Parku Śląskim i rzeczywiście działają tam ekipy, ale trudno stwierdzić, czy montują czy demontują. Raczej to pierwsze.

Podobno odwołują, ale to są informacje z jakichś barmańskich grup. Organizatorzy mają na razie dzwonić do firm współpracujących i podwykonawców z informacją o odwołaniu, a oficjalny komunikat ma zostać podany później. Szczerze mówiąc brzmi to prawdopodobnie, bo jak się pojawiają już głosy w sievi w takiej ilości jak teraz, to ja bym się jednak spodziewała odwołania. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7114240 Napisano: 04.08.2023 11:41:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Ciężkie jest życie Agencji emotka  Czy da się PL wymyślić coś na co spryciule nie znajdą patentu ? emotka  Ja na szczęście jestem ślepy chyba i odpuściłem sobie po dwóch próbach ten konkurs. Swoją drogą ciekaw jestem czy ktoś znalazł (jeśli w ogóle była) puszkę na screenie sprzed kilku dni wrzuconą?
Widać że od strony IT nie przygotowali tego jak należy. Więc się zastanawiam tym bardziej jakie patenty się używa żeby wygrać w Somersby emotka

Też jestem ciekawa. Po rozwiązaniu quizu Somersby multum razy znam wszystkie pytania i wiem jaka będzie odpowiedź na każde z nich zanim odpowiedzi się pojawiają. Nie mam problemu z osiągnięciem 720 pkt. Wydaje mi się że robię to szybko. A i tak obawiam się czy na kosz piknikowy się załapię ze swoim czasem.

Akurat Somersby wydaje się dość dobrze zabezpieczone. Piszę to na podstawie swoich wyników i moich miejsc na liście. Chociaż ręki nie dam sobie uciąć, że najlepsze wyniki są wyklikane uczciwie. Dopiero jak wygram główną to będę mogła to stwierdzić z całą pewnościąemotka emotka  Ale osób, które jak ja czy Ty znają wszystkie odpowiedzi na pamięć jest sporo, więc nawet maksymalny wynik nie da gwarancji kosza. Przy czym kosz to żadna rewelacja emotka  Sztućce, serwetki, wnętrze to tandeta emotka  Także nie ma czego żałować. Leżaki fajniejsze emotka  Ale wiem, że nie o kosz tak naprawdę grasz emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7114235 Napisano: 04.08.2023 11:35:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Ale cyrk emotka  Ja byłam pewna, że jednak z mężem polecieliśmy za to, że możliwe, że zagraliśmy na jednym wifi i uznali, że to jedna osoba gra na kilka kont. Ale nie emotka  Jednak polecieliśmy za zbyt szybkie granie emotka  Jak Emememe też zapisywałam sukcesywnie swoje czasy w miarę osiągania coraz lepszych wyników, tak więc miałam zapisane 7 sekund, 6, 5, 4 i 3 sekundy. Skoro anulowali moje wyniki na 3 i 4 sekundy, to czemu nie zostawili mojego wyniku na 5 sekund? I gdzie niby ten kod spowalniający miałoby się wpisywać? Moim zdaniem ta historia o kodzie to ściema. Pewnie mieli wiele  maili z bóldupiącymi, którzy nie mogli pokonać bariery 5 sekund i uznali, że sekunda na obrazek to taki realny czas i resztę wyników anulowali. Słabo. A co do tego, że filmik z gry będzie trwał dłużej niż 3 sekundy to oczywiste. Czas startował od załadowania obrazka, a nie od startu do zakończenia gry.

Możliwe, że poszli dalej i usunęli wszystkie wyniki osób, które miały poniżej 5s.
Ja najlepszy miałem 5s ale nagrody brak. Równie dobrze mogło to być np. 4,92s, a odcinali poniżej 5,00s.

Tak, domyślam się, że albo lepszy wynik kasował inne moje wyniki albo poleciałam w całości już za samo to, że miałam czas 3 sekundy. Niemniej teraz czuję się obrażona, bo nazwali mnie oszustką. Chyba też sobie do nich napiszę emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7114229 Napisano: 04.08.2023 11:31:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

asia8564 napisał(a):

Ile jest bramek w kinder ? Nie widzę nic w regulaminie emotka

Nagród jest 1400.

Chyba 2 na godzinę wychodzą. 
Ale choćby było 60 na godzinę, to i tak tam nie wygram emotka

Wiesz, może być tak, że w jedne godzinie będzie 10 bramek, a potem w kolejnych kilku zero emotka  Spokojnie, wiem, że trafisz emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#7114227 Napisano: 04.08.2023 11:30:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

southlander napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

a swoją drogą: kod spowalniający działanie gry/naliczanie czasu. Do czego to już doszło, to mi się kojarzy z brudnym wyścigiem szczurów, a nie z konkursem. Widać, teraz nie normalność, a cwaniactwo w cenie...  aż nie wiem jak to mądrze skomentować, chyba nie ogarniam takich zagrywek. A mogli zrobić normalny konkurs na rymy częstochowskie. I nikt nie czułyby niesmaku.

Ja to w ogóle podziwiam wszystkich którzy biorąc udział wierzyli że rywalizacja będzie bezproblemowa. Im bardziej efekciarski konkurs, tym większa szansa że coś pójdzie nie tak. Sprytniejsi ludzie potrafią znajdować błędy czy skróty ułatwiające rozgrywkę w gierkach o milionowych budżetach, sprawdzane wcześniej miesiącami przez doświadczone zastępy testerów, więc czemu tu miałoby być inaczej w przypadku prostej gry zrobionej pewnie budżetowo na zamówienie działu marketingu, tym bardziej że w puli były nagrody?

w jakiej ja bańce nieświadomości tkwię: "Sprytniejsi ludzie potrafią znajdować błędy czy skróty ułatwiające rozgrywkę w gierkach o milionowych budżetach, sprawdzane wcześniej miesiącami przez doświadczone zastępy testerów, " -- to brzmi jak jakieś farmy testerów dedykowanych do złamania zabezpieczeń gier, loterii i konkursów? są na ten temat jakieś artykuły, gdzieś w odmętach internetów? to byłaby lepsza lektura niż kryminałki

Myślę, że autor miał na myśli gry o wielomilionowych budżetach, ale nie konkursy czy loterie. Takie gry jak nie wiem, cyberpunk, które są tworzone latami, a i tak znajdują tam błędy czy sposoby na obejście czy ułatwienie rozgrywki. Wiadomo, że gierka w red bullu to nie ten poziom złożoności, ale też na pewno nie miała profesjonalnych zabezpieczeń. Dlatego nie znoszę konkursów z grami czy quizami na czas. Zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie w stanie shakować grę. Na red bulla skusiłam się, bo nie trzeba było paragonu, a grać w gry lubię emotka  Pamiętam jak lata temu była jakaś gierka w wafelkach. Do wygrania była przenośna konsola o wartości tysiaka. Grałam w grę dla przyjemności, bo była fajna i całkiem dobrze mi szło. Na liście zwycięzców byłam 9. Jakie było moje zdziwienie jak dostałam maila o wygranej za pierwsze miejsce. Zrobili weryfikację i wszystkie 8 wyników przede mną poleciało. Nie wierzę w uczciwość takich gier, ale tutaj się wkurzyłam, bo 3 sekundy to był czas, który można było osiągnąć uczciwie. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7114217 Napisano: 04.08.2023 11:16:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia8564 napisał(a):

Ile jest bramek w kinder ? Nie widzę nic w regulaminie emotka

Nagród jest 1400. Wyświetl w wątku >>
1 asiaaa85 0

zielonaszpilka

#7114215 Napisano: 04.08.2023 11:15:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale cyrk emotka  Ja byłam pewna, że jednak z mężem polecieliśmy za to, że możliwe, że zagraliśmy na jednym wifi i uznali, że to jedna osoba gra na kilka kont. Ale nie emotka  Jednak polecieliśmy za zbyt szybkie granie emotka  Jak Emememe też zapisywałam sukcesywnie swoje czasy w miarę osiągania coraz lepszych wyników, tak więc miałam zapisane 7 sekund, 6, 5, 4 i 3 sekundy. Skoro anulowali moje wyniki na 3 i 4 sekundy, to czemu nie zostawili mojego wyniku na 5 sekund? I gdzie niby ten kod spowalniający miałoby się wpisywać? Moim zdaniem ta historia o kodzie to ściema. Pewnie mieli wiele  maili z bóldupiącymi, którzy nie mogli pokonać bariery 5 sekund i uznali, że sekunda na obrazek to taki realny czas i resztę wyników anulowali. Słabo. A co do tego, że filmik z gry będzie trwał dłużej niż 3 sekundy to oczywiste. Czas startował od załadowania obrazka, a nie od startu do zakończenia gry. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7113884 Napisano: 03.08.2023 13:19:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koszalek napisał(a):

koszalek napisał(a):

Ciekawe kiedy będzie relacja z wręczania samochodu w Faktorii emotka

Eee chyba nie faktorii emotka  konkursy pomyliłeś;)

Rzeczywiście. W Manufakturze! Pamiętam, że obiecywali, że będzie relacja emotka

Miała być relacja o ile laureaci się zgodzą;)  Zakładam że się nie zgodzą emotka emotka  poza tym nawet nie ma gdzie tego opublikować bo profil manufaktury na Facebooku dalej nie istnieje emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7113875 Napisano: 03.08.2023 13:13:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koszalek napisał(a):

Ciekawe kiedy będzie relacja z wręczania samochodu w Faktorii emotka

Eee chyba nie faktorii emotka  konkursy pomyliłeś;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7113873 Napisano: 03.08.2023 13:06:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnesita napisał(a):

olunka napisał(a):

czy te karty Wyjatkowy prezent mozna łączyć?

karty tak, vouchery(kody) nie. Dzwoniłam kilka m-cy temu w tej sprawie do nich bo chciałam połączyć kody z grześków i nie mogłam, musiałam realizować każdy osobno

Ja bez problemu połączyłam dwa kody z gzreskow do kupna jednego vouchera. Voucher kupowałam dwa tygodnie temu. Może zmienili, w każdym razie da się to teraz zrobić zupełnie bezproblemowo. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7113472 Napisano: 01.08.2023 22:51:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Konradowska napisał(a):

No jasne ale to jest konkurencja. Im więcej kupię, tym więcej mam szans. To samo Kalisz, Poznań czy Pcim Dolny. Ale nikt mi nie powie, że w NAV nie można wygrać. W Lavazza mam np. 3 filiżanki, wymarzone, bo komplet musiał być  Kupiłam w Stokrotce 16 kostek kawy w promocji po 13 zł (czyli i tak za grosze, bo zawsze płacę za nią ok.20 zł), to jest koszt jakiś 180 zl? I mam 3 zestawy filiżanek. Warte niby po 3X120 zł =360 ale już bez przesady, zawyżyli cenę. Nie ważne, w każdym razie, nie dość, że kawę dorwałam za pół darmo to mam zestaw filiżanek za darmo.13 X przegrałam
3x wygrałam
no sorry ale mam wrażenie, że tu każdy myśli, że zainwestował w całe 2-3 paragony i już mu się należy wygrać. Niestety, takie są realia, że w loteriach nie ma aż tylu nagród żeby wygrywał co np. 2 paragon.

Czytam o Waszych wygranych w Lavazza i tu coś matematyka szwankuje, czy ja czegoś nie rozumiememotka
Na loterię trzeba zakupić na jeden paragon 2 produkty, to 16 kaw daje 8 zgłoszeń , a jeśli poszło 16 zgłoszeń to już jest zakup 32 kaw a to już nawet w tej super promocji daje kwotę powyżej 400 zł

Ty rozumiesz dobrze, pytanie czy Konradowska zgłosiła dobre paragony, bo jeśli ma po jednej kawie na paragonie to niestety weryfikacji nie przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7113385 Napisano: 01.08.2023 18:20:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

Ja również miałam 4s i e-maila brak emotka
Ale uwaga, moja mama z 5s ma e-mail w spamie

Może uznali że sekunda na obrazek to takie minimum, żeby przejść grę, a wszystko co poniżej uznali za oszustwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7113299 Napisano: 01.08.2023 14:24:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Może wykluczyli osoby, które miały zgłoszenia na różne dane z tego samego IP?

No nie wiem, my z mężem graliśmy każdy na swoim telefonie, każdy na swojej karcie SIM, a nie na wifi. Chyba. Chyba, że jednak byliśmy na wifi, ale wydaje mi się, że mój mąż nie ma automatycznego łączenia z siecią w domu, a poza tym grał raczej nocami w pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7113273 Napisano: 01.08.2023 13:44:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jaki czas mieliście z red bulla, ci co mają maile?

Też się z chęcią dowiem

5 sekund

Łoj to ja już nie czekam 😅

Omg, na co ja liczyłam z moimi 11 s

U mnie też 11 więc nie ma co. Czytałam że mieli po 3 s

Ja miałam 3s ale głośnika brak 🫣

Też mieliśmy po 3 sekundy i maili brak. Może uznali, że to za szybko? I zdyskwalifikowali? Chociaż uzyskanie wyniku 3 sekund naprawdę było całkowicie możliwe zupełnie uczciwie. No ciekawe czy już wszystko poszło. Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

zielonaszpilka

#7112859 Napisano: 31.07.2023 10:02:00 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cb656 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Jeśli został uruchomiony i używany przez kilka dni to też?

A jaki to problem przywrócić ustawienia fabryczne? emotka

Żaden. Pytanie czy inny klient kupi telefon, który był już użytkowany.

Dziwne. Ludzie zabijają się o ciuchy w sklepach z używaną odzieżą, a mieliby się przejmować, że telefonu ktoś używał kilka dni? I co się stało? Zepsuł się przez to? No już bez jaj... emotka

Ale już niekoniecznie będą chcieli go kupić w cenie nowego telefonu, dlatego sklep ma możliwość obniżenia ceny zwracanego produktu o utratę wartości albo koszt przywrócenia do stanu fabrycznego. Takie telefony są często sprzedawane taniej właśnie jako zwroty i o to "taniej" może zostać potrącona kwota zwrotu. Ale @mugolinka dopóki nie zwrócisz telefonu nie dowiesz się czy w ogóle, a jeśli tak to o ile sklep będzie chciał obniżyć tę kwotę. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7112245 Napisano: 27.07.2023 22:18:48 w Smolar
stokrotka238 napisał(a):

Czy Smolar lubi wierszyki czy preferuje prozę?

Da radę wygrać i tym i tym. I to zarówno niższego stopnia jak i główne. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7112187 Napisano: 27.07.2023 20:03:10 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

O panie... naprawdę myślisz, że ktokolwiek o to będzie grał? No chyba, że to zestaw z jedwabiu na co wskazywałaby cena (chociaż ten poliestrowy błysk na zdjęciu zdaje się temu przeczyć) emotka

"Rozmiar uniwersalny" sugeruje lajkrę, tu się naciągnie, tam skurczy i bydzie emotka

Jeśli to by była lajkra to byłoby to nawet zabawne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7111910 Napisano: 26.07.2023 23:28:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jak to jest z tymi konkursami Orange, T-Mobile na kartę? Czy faktycznie rozwiązują je po dwóch/trzech miesiącach od zakończenia? W jaki sposób informują?

Tak, rzeczywiście tak jest emotka  Do głównych nagród dzwonią, ale nie informują o rodzaju nagrody, Zbierają dane, w tym pesel. Potem umieszczają listę, na której są wszyscy - główne i dodatkowe, a potem idą maile. Edit. Może być tak jak pisze pikawka, że doładowania idą smsami. Zafiksowałam się na jakimś konkursie, gdzie były bony do media expert i one były informowane mailem.

Ten z bonami do ME to były płatności automatyczne Visa, więc trochę inny temat

Nie, nie. To były doładowania T-mobile, ale to konkurs sprzed dwóch lat emotka  https://kieruneknanagrody.pl/

Ok, to mnie wtedy jeszcze nie było na tym świecie konkursowym emotka
Swoją drogą niezłe nagrody były  emotka

Jak zwykle w tych konkursach emotka  Nie zawodzą póki co. Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

zielonaszpilka

#7111907 Napisano: 26.07.2023 23:23:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jak to jest z tymi konkursami Orange, T-Mobile na kartę? Czy faktycznie rozwiązują je po dwóch/trzech miesiącach od zakończenia? W jaki sposób informują?

Tak, rzeczywiście tak jest emotka  Do głównych nagród dzwonią, ale nie informują o rodzaju nagrody, Zbierają dane, w tym pesel. Potem umieszczają listę, na której są wszyscy - główne i dodatkowe, a potem idą maile. Edit. Może być tak jak pisze pikawka, że doładowania idą smsami. Zafiksowałam się na jakimś konkursie, gdzie były bony do media expert i one były informowane mailem.

Ten z bonami do ME to były płatności automatyczne Visa, więc trochę inny temat

Nie, nie. To były doładowania T-mobile, ale to konkurs sprzed dwóch lat emotka  https://kieruneknanagrody.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

zielonaszpilka

#7111900 Napisano: 26.07.2023 22:58:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Tak, rzeczywiście tak jest emotka  Do głównych nagród dzwonią, ale nie informują o rodzaju nagrody, Zbierają dane, w tym pesel. Potem umieszczają listę, na której są wszyscy - główne i dodatkowe, a potem idą maile. Edit. Może być tak jak pisze pikawka, że doładowania idą smsami. Zafiksowałam się na jakimś konkursie, gdzie były bony do media expert i one były informowane mailem. Wyświetl w wątku >>