Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7108577 Napisano: 13.07.2023 20:48:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Słuchajcie mąż robił zakupy w Biedronce i między innymi lavazza,Bakoma,familijne na loterie i skończył się papier . Dostał paragon zastępczy na zielonej kartce. Do loterii jak domyślam się już nie nadaje ? A jeśli jutro podejdę do biedrony dadzą mi fv czy już za późno ?Mam jeszcze paragon w aplikacji ,ale na niego zagrać to raczej nie można czy się mylę ?

Na fakturę za późno, na taki paragon zastępczy też lepiej nigdzie nie grać, a co do paragonu w apce to już chyba trzebaby pytać każdego organizatora osobno emotka

Dlaczego na fakturę za późno?

Wydaje mi się, że teraz już nie wydają faktur na podstawie paragonów po dokonaniu zakupów, ale nie będę się upierać, musiałabym to sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7108576 Napisano: 13.07.2023 20:48:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Słuchajcie mąż robił zakupy w Biedronce i między innymi lavazza,Bakoma,familijne na loterie i skończył się papier . Dostał paragon zastępczy na zielonej kartce. Do loterii jak domyślam się już nie nadaje ? A jeśli jutro podejdę do biedrony dadzą mi fv czy już za późno ?Mam jeszcze paragon w aplikacji ,ale na niego zagrać to raczej nie można czy się mylę ?

Na fakturę za późno, na taki paragon zastępczy też lepiej nigdzie nie grać, a co do paragonu w apce to już chyba trzebaby pytać każdego organizatora osobno emotka

Dlaczego na fakturę za późno?

Wydaje mi się, że teraz już nie wydają faktur na podstawie paragonów po dokonaniu zakupów, ale nie będę się upierać, musiałabym to sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7108574 Napisano: 13.07.2023 20:45:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Na fakturę za późno, na taki paragon zastępczy też lepiej nigdzie nie grać, a co do paragonu w apce to już chyba trzebaby pytać każdego organizatora osobno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7108569 Napisano: 13.07.2023 20:32:39 w Czy informują/ informowali?
Flowerpower napisał(a):

mama_91 napisał(a):

monisss napisał(a):

monisss napisał(a):

Uwaga, się dzieje emotka  proszą o wiadomości pod poszczególnymi filmikami emotka  Obstawiacie, że lecą od auta i wycieczek czy zestawów?

Kawa

Teraz już usuwają swoje komentarze z prośbą o kontakt, chyba po to, żeby dalej twierdzić, że zwycięzcy muszą wyrazić zgodę na publikację. Może ktoś im wytknął niekonsekwencję? Zwłaszcza, że regulamin mówi o kontakcie mailowym ze zwycięzcami. To co teraz robią to szopka, żeby pokazać, że nagrody rozdali. Strasznie się motają, myślę że jest im teraz bardzo gorąco emotka  No nic, mam nadzieję, że chociaż te kawy dostaniecie i będą to jakieś sensowne ilości.

No..A najlepsze, że ja wyraziłam zgodę!

Obawiam się, że w takim razie będziesz jedyną osobą na liście zwycięzców, bo inni, a już laureaci nagród głównych na pewno, zgody nie wyrazili emotka

Mnie się pytali o zgodę emotka  Przy wiadomości z informacją o zapasie kaw. Ciekawa jestem jak to rozwiążą. Podadzą pewnie tylko tych kilka nazwisk, które teoretycznie wygrały zapas kawy.

Ale cyrk, żałuje, że kupiłam te kawe i nawet jeszcze jej nie dostałam od 3 tyg

Jesteś w świetnej sytuacji! Po prostu anuluj to zamówienie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7108560 Napisano: 13.07.2023 20:17:39 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

monisss napisał(a):

Uwaga, się dzieje emotka  proszą o wiadomości pod poszczególnymi filmikami emotka  Obstawiacie, że lecą od auta i wycieczek czy zestawów?

Kawa

Teraz już usuwają swoje komentarze z prośbą o kontakt, chyba po to, żeby dalej twierdzić, że zwycięzcy muszą wyrazić zgodę na publikację. Może ktoś im wytknął niekonsekwencję? Zwłaszcza, że regulamin mówi o kontakcie mailowym ze zwycięzcami. To co teraz robią to szopka, żeby pokazać, że nagrody rozdali. Strasznie się motają, myślę że jest im teraz bardzo gorąco emotka  No nic, mam nadzieję, że chociaż te kawy dostaniecie i będą to jakieś sensowne ilości.

No..A najlepsze, że ja wyraziłam zgodę!

Obawiam się, że w takim razie będziesz jedyną osobą na liście zwycięzców, bo inni, a już laureaci nagród głównych na pewno, zgody nie wyrazili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7108556 Napisano: 13.07.2023 20:10:57 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

Kawa

Teraz już usuwają swoje komentarze z prośbą o kontakt, chyba po to, żeby dalej twierdzić, że zwycięzcy muszą wyrazić zgodę na publikację. Może ktoś im wytknął niekonsekwencję? Zwłaszcza, że regulamin mówi o kontakcie mailowym ze zwycięzcami. To co teraz robią to szopka, żeby pokazać, że nagrody rozdali. Strasznie się motają, myślę że jest im teraz bardzo gorąco emotka  No nic, mam nadzieję, że chociaż te kawy dostaniecie i będą to jakieś sensowne ilości. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7108541 Napisano: 13.07.2023 19:48:17 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

Właśnie napisalam,że nie wygrałam.  Ja swój komentarz widzę...

No i daj znać, co Ci odpisali w wiadomości emotka  Trzymam kciuki za którąś z lepszych nagród emotka  Ale tak serio emotka  No i pytanie, czy wyrażałaś zgodę na to, aby ujawnili że coś wygrałaś u nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7108540 Napisano: 13.07.2023 19:46:34 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

Czyli listy laureatów nie będzie, ale komentują posty tych co wygrali? emotka
Obstawiam same zestawy. W końcu główne "już poinformowane" emotka

Dobre i to emotka  zobaczymy kto nie dostał zestawu i wtedy będzie wiadomo, że w takim razie może mieć główną emotka Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

zielonaszpilka

#7108537 Napisano: 13.07.2023 19:43:01 w Czy informują/ informowali?
Uwaga, się dzieje emotka  proszą o wiadomości pod poszczególnymi filmikami emotka  Obstawiacie, że lecą od auta i wycieczek czy zestawów? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7108521 Napisano: 13.07.2023 19:05:25 w Czy informują/ informowali?
Dziewczyny, nie chce Was martwić, ale nie ma nic bardziej podejrzanego niż mała firma, z raptem tysiącem obserwujących, która organizuje konkurs, w którym do wygrania jest samochód, trzy vouchery na wakacje na 5 tysięcy, 5 ekspresów do kawy i 30 rocznych zapasów kawy. Niby po co i jak? W żadnej mierze im się to nie kalkuluje. Będę bardzo zaskoczona jak się okaże, że jednak ktoś wygrał któraś z głównych nagród. Może rozdadzą kilka rocznych zestawów, żeby nie było. Nie usprawiedliwia ich to, konkurs i przyrzeczenie nagrody to poważne zobowiązanie, ale dochodzenie swoich praw z nimi raczej bez sprawy w sądzie się nie obędzie. Gdyby ktoś się zdecydował to mocno trzymałbym kciuki. Może ninja prawnik się zdecyduje skoro brał udział? emotka  Obawiam się jednak, że skończy się tak jak z Kuchnią Gesslera - konkurs zawieszony, nagrody niewydane, ale sprawa ucichła i już nie ma tematu. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7108512 Napisano: 13.07.2023 18:42:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie każdy wchodzi w wątek Czy informowali, więc jeśli ktoś dostał informacje od Manufaktury Kraftowej o wygranej, to byłoby super, gdyby sie pochwalił tu albo w MDW emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7108480 Napisano: 13.07.2023 17:31:35 w Czy informują/ informowali?
paula9891 napisał(a):

Ja im jeszcze daję szansę, chociaż sama odrzuciłam ten konkurs, przez duże wątpliwości, co do jego uczciwości. Widzę, że komentarzy pod postem jest 181, część to jakieś słowne przepychanki i pytania o konkurs, więc zakładam, że zgłoszeń jest mniej, a nagród aż 39. Dużo konkursowych nazwisk, więc przynajmniej część nagród powinna wpaść na forum.

Dokładnie. Więc jeśli nikt z forum nie wygra, to uważam, że to konkurs ściema.
Mam jednak nadzieję, że ktoś się pochwali emotka

Przy czym ja czekam na pochwalenie się ekspresem, wycieczka albo najlepiej autem. Bo to, że zestawy rozdadzą jestem w stanie uwierzyć emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7108470 Napisano: 13.07.2023 16:59:30 w Czy informują/ informowali?
sesyjnie1 napisał(a):

Flowerpower napisał(a):

faworek napisał(a):

Flowerpower napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Flowerpower napisał(a):

Czy dostał ktoś MEiL/telefon od Manufaktura Kraftowa?

Myślisz, że będzie jakiekolwiek info?

Zaczynam się zastanawiać o co chodzi z tych ich wpisami. ;/

mi zaczyna śmierdzieć tym, że Manufaktura coś ściemnia z przyznaniem nagród. Obym się myliła.

Nie tylko Ty masz takie przeczucia

i ja i ja 

„ człowiek niby wiedział a jednak się łudził „🤣🤣

Ja im jeszcze daję szansę, chociaż sama odrzuciłam ten konkurs, przez duże wątpliwości, co do jego uczciwości. Widzę, że komentarzy pod postem jest 181, część to jakieś słowne przepychanki i pytania o konkurs, więc zakładam, że zgłoszeń jest mniej, a nagród aż 39. Dużo konkursowych nazwisk, więc przynajmniej część nagród powinna wpaść na forum. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7108460 Napisano: 13.07.2023 16:38:59 w Czy informują/ informowali?
Flowerpower napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Flowerpower napisał(a):

Czy dostał ktoś MEiL/telefon od Manufaktura Kraftowa?

Myślisz, że będzie jakiekolwiek info?

Zaczynam się zastanawiać o co chodzi z tych ich wpisami. ;/

Cały ten konkurs od początku wyglądał tak podejrzanie, że w jego uczciwość uwierzę dopiero, jak odpowiednia liczba osób pochwali się na forum nagrodami. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7108388 Napisano: 13.07.2023 14:26:00 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

yolka123 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jest jakiś konkurs na słodycze ????? emotka

https://intermarche.pl/konkurs/colian

Nie mam ;(

Można kupić jeszcze batony nestle na loterię, która startuje od sierpnia. No i kilka lodowych chyba jeszcze trwa.

Potrzebuje słodyczki żeby dołożyć do prezentu dla dziecka emotka  bo chłopscy idą dziś do koleżanki na urodziny emotka

No to lodów nie polecam emotka  Ale już np. batoniki nestle nesquik możesz dorzucić. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7108383 Napisano: 13.07.2023 14:15:23 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

yolka123 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jest jakiś konkurs na słodycze ????? emotka

https://intermarche.pl/konkurs/colian

Nie mam ;(

Można kupić jeszcze batony nestle na loterię, która startuje od sierpnia. No i kilka lodowych chyba jeszcze trwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7108326 Napisano: 13.07.2023 12:25:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Alicja7 napisał(a):

Nikt Cię nie wywoływał, prowadzimy dyskusję na temat prac. Oczywiście możesz wziąć w niej udział, zapraszam. I w jaki sposób ktoś działa na Twoją szkodę, bo również nie łapię? Dyskusję zaczęliśmy już po tym, jak prace zostały usunięte z galerii.

zielonaszpilka napisał(a):Alicja7 napisał(a):Nikt Cię nie wywoływał, prowadzimy dyskusję na temat prac. Oczywiście możesz wziąć w niej udział, zapraszam. I w jaki sposób ktoś działa na Twoją szkodę, bo również nie łapię? Dyskusję zaczęliśmy już po tym, jak prace zostały usunięte z galerii.Dziękuję za "pozwolenie" uczestniczenia w tej dyskusji😉Chyba jesteś osobą, która wie o co chodzi. Rozmawiałyśmy prywatnie na IG ,więc teraz proszę nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi . Nie mam czasu na czcze rozmowy ,bo naprawdę mam co robić,więc dyskusja jest dla mnie zamknięta. Radzę byś zajęła się swoim życiem, a nie życiem innych, będziesz o wiele szczęśliwsza 😉

Nie rozmawiałam z Tobą na ig. Osoba, z którą rozmawiałaś napisała mi po moim poście z grafiką, którą znalazłam, że pomimo tej zbieżności prac nie poleciałaś za plagiat, i że pewnie to są właśnie kwestie współprac albo zbyt dużej ilości głosów. I ta osoba była przekonana, że tak jest. Pewnie już tak pewna tego nie jest emotka  Nie mów mi, czym mam się zajmować czym nie emotka  Ja Ci tego nie dyktuję. I nie zajmuję się twoim życiem, a jedynie pracą, którą zgłosiłaś do konkursu, Dodatkowo nie wiem, czy zauważyłaś, ale ja mam wątpliwości, co do usunięcia Twojej pracy z galerii, bo moim zdaniem to nie plagiat, ale bardzo silna inspiracja. I werdyktu w tej sprawie nie wydałam. Dyskutujemy tu sobie na różne tematy i dalej będziemy to robić. Czy z Tobą czy bez. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7108316 Napisano: 13.07.2023 12:07:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karols napisał(a):

Ale drama się tu tworzy dzizazzzz

Zawsze tak jest jak są konkursy z publiczną galerią i głosowaniem albo jak opublikują nagrodzone prace po konkursie. Dlatego większość organizatorów już sobie tego nie robi emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

zielonaszpilka

#7108310 Napisano: 13.07.2023 12:02:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Alicja7 napisał(a):

Nikt Cię nie wywoływał, prowadzimy dyskusję na temat prac. Oczywiście możesz wziąć w niej udział, zapraszam. I w jaki sposób ktoś działa na Twoją szkodę, bo również nie łapię? Dyskusję zaczęliśmy już po tym, jak prace zostały usunięte z galerii. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

zielonaszpilka

#7108299 Napisano: 13.07.2023 11:40:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
KrisK napisał(a):

KrisK napisał(a):

KrisK napisał(a):

Alicja nie denerwuj się emotka  piwonie podobne, ale już nie przesadzaj, że praca mojej Julki to kopia tej, która wrzuciłeś. Julka rysowała swój autoportret, to ona jest na rysunku. Motyw nie jest oryginalny, ale nie jest skopiowany z innej pracy.  Dziewczynek patrzących przez okno na księżyc też jest mnóstwo i to nie jest problemem. Problemem jest tak.silne zainspirowanie się czyimś rysunkiem, że nie ma wątpliwości, że te pracę miałaś przed oczami rysując swoją.

Nie jestem Alicją, Krysią czy Marysią. ale nie muszę się z tego tłumaczyć 😉
Naprawdę nie widzisz podobieństwa, ale w tych odrzuconych widziałaś 😜
Piwonie są skopiowane ,każdy listek ,każdy płatek-serio ???
Wiadomo,że swojej pracy będzie,bronić i nic tego nie zmieni .

Oczywiście, że jesteś Alicją:) Julce obrywa się, bo to ja znalazłam kopie i ją tu umieściłam i twoja narracja, że nie poleciałaś za naruszeniem praw autorskich się sypie. Dzisiaj zarejestrowany profil i pierwszy komentarz. Tak zawsze jest, zupełnie przypadkowy, niezwiązany z konkursem obserwator akurat właśnie się ujawnia. Zupełny przypadek. Piwonie też są kopią, szkoda, były jedną z moich ulubionych prac. Ale praca Julki to autoportret, to że.motyw zgrany, nie znaczy że nie ma pełni praw autorskich do pracy. Wszystkie motywy w galerii już kiedyś, gdzieś były. To akurat nie problem.

A wczoraj bylas taką przyjemna i mila 
Każdy może założyć konto w dowolnym momencie gdy widzi niesprawiedliwość!
Zielonaszpilka to Twoje imię ? Ciekawe 🤔
Każdy ma prawo wrzucać co zechce i porównywać dowolne prace nie tylko Ty .
Dialog wcześniej napisałaś, że piwonie nie są kopią, a teraz już są-komuś innemu narracja się sypie 😎

Nigdzie nie napisałam, że piwonie nie są kopia. Napisałam, że są podobne. Co ma do całej dyskusji nazwa mojego nicka, bo nie rozumiem? I oczywiście, że każdy może porównywać, galeria jest publiczna, a ja nigdzie nie twierdzę, że praca mojej Julii jest wybitnie oryginalna, bo nie jest. Ale plagiatu jej nie zarzucisz ani skopiowania innej pracy. Zdjęcie, które wrzuciłaś jest podobne, a ja sama mogę znaleźć kolejnych kilkadziesiąt z dziewczyną ustawiona prawym profilem dmuchającą dmuchawca. 
A miła jestem dalej. Przestałam być miła i przyjemna, gdy znalazłam kopię na której się wzorowałaś. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0