Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7107964 Napisano: 12.07.2023 17:02:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Panda020 napisał(a):

Czy dostał ktoś mail o wygranej w II etapie Somersby chociaż nie ma go na liście?

A brałaś udział w pierwszym etapie.i tam wygrałaś? Mieli chyba trochę bałaganu, bo mąż dostał dwa maile o wygranej, a na liście jest raz i ten jeden mail chyba tyczył się poprzedniego etapu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7107683 Napisano: 11.07.2023 17:39:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elsa001 napisał(a):

androm napisał(a):

elsa001 napisał(a):

androm napisał(a):

agaolech89 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

agaolech89 napisał(a):

Czy ktoś wie co idzie in postem od centrum technologii informatycznych?

Też mam 2 paczki i jestem ciekawy emotka

U mnie też 2 emotka

i u mnie emotka

A może to kask z konkursu https://promocja.duda.pl/ ?

Ja czekam na kask, ale czemu taka dziwna nazwa firmy i numer telefonu ich jak sie sprawdzi to spamerski.

Mnie zastanawiają dwie przesyłki, które również mam- czyżby kask i rower? (miałam info tylko o kasku)

Druga przesyłka to często dokumenty zwrotne. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7107550 Napisano: 11.07.2023 11:18:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

kamil17 napisał(a):

anaesth napisał(a):

kamil17 napisał(a):

wiecie że w regulaminie loteri gum orbit jest zapis ze jeden uczestnik podczas trwania loteri może wygrać tylko jedną nagrode?? w sensie ze jak wygra zestaw gum to do konca loteri nie ma już szans na wylosowanie vouchera. wydawalo mi sie to dziwne napisałem do organizatora i dzisiaj mi to potwierdził !!!! bez sensu całkiem

Tak, już była dyskusja na ten temat. I na dodatek można wysłać tylko 10 zgłoszeń. Może próbują walczyć z hurtownikami, ale nie tędy droga emotka

przepraszam, umknelo mi to

Nie ma za co przepraszać, jeszcze pewnie nie raz ten temat powróci, bo zasady tej loterii są nieco absurdalne emotka

To brandcomm, oni mają dziwne te zapisy w loteriach i konkursach. Tak jak w loterii whiskas, gdzie było jedna osoba jedno zgłoszenie. Nie wiem czemu to ma służyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7107354 Napisano: 10.07.2023 12:22:29 w Zdjęcia naszych wygranych
Leżaki Somersby - fajnie, bo dwa różne wzory. Sam wzór też na plus, bo chociaż logowane to niezbyt nachalnie. Niestety materiał sztuczny, więc to na duży minus. Będę musiała zmienić na coś naturalnego we własnym zakresie. Szkoda.

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7107322 Napisano: 10.07.2023 10:55:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest jeszcze ktoś od kogo Somersby nie wzięło adresu do wysyłki nagrody w pierwszym etapie? Według regulaminu miał być mail i SMS, ale dzwonili i tak zbierali adresy. Próba kontaktu była tylko jedna i od tego czasu cisza emotka Wyświetl w wątku >>
1 Nadkusia 0

zielonaszpilka

#7107320 Napisano: 10.07.2023 10:52:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Leżaki z Somersby dpd, bez wcześniejszego info i bez dokumentów zwrotnych Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

zielonaszpilka

#7107102 Napisano: 08.07.2023 15:09:10 w KLIKNIJCIE
monnikk napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Tak cicho i nudno na forum, więc jak ktoś nie ma co robić, to może z nudów poklikać emotka

https://www.marze...fugXZ&lr=galeria

Dziękujemy za wszystkie głosy emotka

Wciągnęłam się w to klikanie i teraz codziennie sprawdzam czy się łapieMy (tak, bo to już nie tylko Wy) do trzydziestki. Mężowi też kazałam klikać emotka

Dziewczyny bardzo, bardzo Wam dziękuję!:) Młoda pojechała dzisiaj na obóz harcerski (jest drużynową), więc z tym zbieraniem może trochę zwolnić, chociaż mają na obozie chyba jakąś ciszę poobiednią z czasem na telefon, to będzie prosić harcerzy o głosy :D o ile w tej ich głuszy będzie zasięg emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7107071 Napisano: 08.07.2023 11:39:35 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas nawet nie wiem, jak to nazwać, ech... Będzie bardzo okrężną drogą, opisowo.
No bo to jest tak, ech...
Znajduję jakiś profil, a w nim, jak wiadomo, jest KLIK pod tytułem "dodane posty". No i teraz tak, ech... Wyświetla mi się długa lista wpisów... Ale na tej liście, mimo zachęty w postaci widocznych łapek, nie mogę zagłosować. Buuuu emotka Muszę użyć opcji "wyświetl w wątku".
Czy TO da się zmienić? emotka

Ale to działa, tylko łapka się nie wyświetla na tej liście. Weszłam w Twoje posty i pod tym ostatnim kliknęłam łapkę w górę, strona się przeładowała, przy łapce dalej widać 0, ale po wejściu do wątku okazuje się, że łapka jest. Wyświetl w wątku >>
2 cb656, pionas 0

zielonaszpilka

#7107064 Napisano: 08.07.2023 10:56:12 w KLIKNIJCIE
Tak cicho i nudno na forum, więc jak ktoś nie ma co robić, to może z nudów poklikać emotka

Dziękujemy za wszystkie głosy emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7107041 Napisano: 08.07.2023 00:41:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcinzc napisał(a):

Hej. Wygrałem bilety na fest festiwal. Myślicie ze dw się to sprzedać jakoś skoro są to bilety imienne?

Małe szanse. Co to za festiwal? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7106986 Napisano: 07.07.2023 17:33:15 w KLIKNIJCIE
A my ponownie, razem z siostrzenica, prosimy o głosy na jej prace. Trochę czujemy, że to syzyfowa praca, ale się nie poddajemy, póki co emotka

Także jeśli ktoś ma wolną chwilę i wolne głosy to prosimy o wsparcie. Można oddać 10 głosów z jednego ip.

I ponownie, jeśli mogę się jakoś odwdzięczyć, dajcie znać.emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7106908 Napisano: 07.07.2023 13:35:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Czy z Dino z konkursu grillowego już poszły z wszystkich dni  SMSy ????

Tak

Z 1 lipca tez.?

do końca poszło wszystko, z 1 lipca też Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7106785 Napisano: 07.07.2023 09:28:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

działa Wam stronka tego konkursu?
https://www.e-kon...-mieszko-w-carrefour

Działa, ale strona konkursowa, a nie ta z aktualności Smolara. Link tutaj https://wakacjezmieszko.pl/#wez-udzial Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7106688 Napisano: 06.07.2023 20:27:57 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pioge7 napisał(a):

Mnie by się przydała taka opcja, żeby można było sobie zrobić taką prywatną, widoczną tylko dla nas, notatkę o konkretnym użytkowniku. Zapewne to mnóstwo roboty, więc nie będę jakoś bardzo mocno naciskać, ale pionas jakbyś kiedyś bardzo, bardzo się nudził, to chętnie przygarnęłabym taką funkcjonalność  emotka

ja takie info dodaje sobie w notatkach na głównej. a pewnie ci chodzi o konkretny profil danej osoby, żeby wpisać sobie takie info?

W jakich notatkach? emotka  Chyba nie widziałam takiej opcji. Ale tak, mi chodzi o to, żebym mogła sobie dodać notatkę o konkretnej osobie w jej profilu, ale taką widoczną tylko dla mnie emotka  

Mam też pytanie, co daje zablokowanie jakiejś osoby? Ja nie widzę jej wpisów, ona moich? Czy ta osoba wie, że mam ją w zablokowanych? Jak to wygląda pionas? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7106541 Napisano: 06.07.2023 10:50:32 w KLIKNIJCIE
Dmuchawce, latawce, wiatr - na głosowanie znów przyszedł czas emotka
Kto ma dzisiaj chwilę czasu i wolne głosy to bardzo proszę o pomoc emotka  emotka

https://www.marze...affaello.pl/?g=fugXZ

Mogę spróbować się jakoś odwdzięczyć, więc jak masz jakiś pomysł jak się mogę zrewanżować to pisz emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7106451 Napisano: 05.07.2023 21:32:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

No dobra, wrzucę jedną z trzech - tę, ktora zabrała mi niecałe pół godziny, no i dlatego laska zezowata, ale już mi się poprawiać nie chciało. Miałam przeczucie, że guzik z tego będzie. emotka

A drugi lajk dla Twojej stopki emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7106247 Napisano: 05.07.2023 10:00:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Dawno nie zafundowałam sobie takiego maratonu zgłoszeń - t-mobile, axe, nuii lewiatan, lenor rossman, shell mirinda, elmex, lovela c4, a wszystko to poprzeplatane zgłoszeniami na kończące się loterie emotka Mam dość na kolejny miesiąc emotka  Może się kiedyś nauczę nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę emotka

zaliczyłam podobny maraton, ale zapomniałam o t-mobile emotka  no cóż...

Nie przejmuj się, na pewno zaraz wskoczy podobny konkurs z orange i znowu będziemy mogły odłożyć go na ostatnią chwilę emotka

zielonaszpilka wykrakałaś emotka
Macie prawie dwa miesiące na napisanie emotka   czas start! emotka

emotka  dzięki za info emotka  No to mam dwa miesiące na twierdzenie, że tym razem będzie inaczej i napiszę odpowiedź wcześniej emotka  Już widzę oczami wyobraźni co będę robiła 31 sierpnia wieczorem emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7106198 Napisano: 04.07.2023 23:48:49 w Zbieramy kasę!

zielonaszpilka

#7106126 Napisano: 04.07.2023 18:50:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

karols napisał(a):

...

Tak jak pisaliśmy wyżej, to jest wątek dla VIPów, którzy dodali do bazy co najmniej 3 konkursy w ciągu ostatnich 60 dni

Dla VIP-ów emotka  jakby tak pionas dodał ograniczenie też dla wątku Dyskusje to mielibyśmy setki nowych konkursów w bazie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7106124 Napisano: 04.07.2023 18:47:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karols napisał(a):

adamo86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

karols napisał(a):

działa wam zakladka zapowiedzi ?
Mi od dłuższego czasu pisze ze nie mam dostępu

ten temat działa w momencie, kiedy masz dodane min. 3 konkursy do bazy w ostatnich 30 dniach

A zakładka też tak działa? Ta z rozwijanego u góry menu "Konkursy"?

pioge7 w ciągu 60 dni emotka
Nie - zakładka działa dla każdego szarego użytkownika - ale tam widać tylko dodane do bazy jeszcze nierozpoczęte.

pokazuje się ze jest coś nowego tam a jak wchodzę to nie mam uprawnień

No to piszesz o wątku na forum. To jest tak jak pisał pioge i Adamo. Musisz mieć dodane minimum 3 konkursy w ciągu ostatnich 60 dni. Niektóre wątki są zablokowane dla osób, które nie dodają konkursów. Wyświetl w wątku >>
1 karols 0