Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7105212 Napisano: 01.07.2023 12:22:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Dawno nie zafundowałam sobie takiego maratonu zgłoszeń - t-mobile, axe, nuii lewiatan, lenor rossman, shell mirinda, elmex, lovela c4, a wszystko to poprzeplatane zgłoszeniami na kończące się loterie emotka Mam dość na kolejny miesiąc emotka  Może się kiedyś nauczę nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę emotka

ja dosłownie axe puszczałam o 23:58.. i miałam tak samo.. oczywiście nie dałam rady wysłać wszystkiego emotka

To w tej samej minucie slałyśmy Axe emotka   a że lenora słałam o 23:55 to zgłoszenie na Axe powstało w trzy minuty emotka  Mam nadzieję, że Smolar w tym konkursie doceni słabe zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7105191 Napisano: 01.07.2023 11:20:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

;)

zbieranie głosów w Rafaello to bieżace wyzwanie roku emotka

Taaa... ja już żałuję, że namówiłam siostrzenicę na ten konkurs emotka  Już się dzieją cyrki z głosami. Ktoś kto jeszcze chwilę temu miał mniej niż 10 głosów, teraz nagle ma ponad 700. Jak tak to będzie wyglądać to odpuszczamy, bo nie będziemy brać udziału w takim cyrku. A Raffaello/agencja może pójdzie po rozum do głowy i następnym razem przyzna wszystkie nagrody komisyjnie. Czy nie byłoby fajnie jakby komisja wybrała 30 najlepszych prac i rozdała po ipadzie, a kolejnym 60 dała po 5 stówek?

Może chadzają ludzie po barach i galeriach za darmowym wi-fi i nabijają głosy?

Raczej korzystają ze zmiennego IP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7105182 Napisano: 01.07.2023 10:12:50 w KLIKNIJCIE
Ponownie  proszę o glosy, ale raczej od osób, które same nie zbierają, bo wszystkie swoje głosy oddaję siostrzenicy, więc nie będę mieć jak się zrewanżować. To moja chrześnica i po prostu chcę jej pomóc, bo to naprawdę fajna, ułożona dziewczyna   Mogę się zrewanżować w inny sposób - radą, pomocą w innym konkursie, a jak ktoś nie ma swojej pracy w tym konkursie ale chciałby nam pomóc w zbieraniu głosów przez cały okres zbierania wśród swoich znajomych to mogę zaoferować leżaki albo kosz z Somersby 

Można oddać 10 głosów z jednego IP

https://www.marze...affaello.pl/?g=fugXZ

Dziękuję emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7105161 Napisano: 01.07.2023 00:12:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

;)

zbieranie głosów w Rafaello to bieżace wyzwanie roku emotka

Taaa... ja już żałuję, że namówiłam siostrzenicę na ten konkurs emotka  Już się dzieją cyrki z głosami. Ktoś kto jeszcze chwilę temu miał mniej niż 10 głosów, teraz nagle ma ponad 700. Jak tak to będzie wyglądać to odpuszczamy, bo nie będziemy brać udziału w takim cyrku. A Raffaello/agencja może pójdzie po rozum do głowy i następnym razem przyzna wszystkie nagrody komisyjnie. Czy nie byłoby fajnie jakby komisja wybrała 30 najlepszych prac i rozdała po ipadzie, a kolejnym 60 dała po 5 stówek? Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7105159 Napisano: 01.07.2023 00:05:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

Dawno nie zafundowałam sobie takiego maratonu zgłoszeń - t-mobile, axe, nuii lewiatan, lenor rossman, shell mirinda, elmex, lovela c4, a wszystko to poprzeplatane zgłoszeniami na kończące się loterie emotka Mam dość na kolejny miesiąc emotka  Może się kiedyś nauczę nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę emotka

zaliczyłam podobny maraton, ale zapomniałam o t-mobile emotka  no cóż...

Nie przejmuj się, na pewno zaraz wskoczy podobny konkurs z orange i znowu będziemy mogły odłożyć go na ostatnią chwilę emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7105157 Napisano: 01.07.2023 00:02:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dawno nie zafundowałam sobie takiego maratonu zgłoszeń - t-mobile, axe, nuii lewiatan, lenor rossman, shell mirinda, elmex, lovela c4, a wszystko to poprzeplatane zgłoszeniami na kończące się loterie emotka Mam dość na kolejny miesiąc emotka  Może się kiedyś nauczę nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7105081 Napisano: 30.06.2023 19:07:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak mnie wpieniają numery paragonów z C4 emotka  11 znaków na sam numer paragonu emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104828 Napisano: 30.06.2023 10:09:10 w KLIKNIJCIE
8igora9 napisał(a):

Dziwne to głosowanie. Nie ma żadnej blokady na IP czy coś, mogę głosować na Was wielokrotnie. 🤔

Można głosować 10 razy dziennie. Potem pojawia się dalej przycisk głosuj, ale głosu nie dolicza. Wyświetl w wątku >>
0 1 cb656

zielonaszpilka

#7104819 Napisano: 30.06.2023 09:50:18 w KLIKNIJCIE
adamo86 napisał(a):

Aha, ja proszę o glosy, ale raczej od osób, które same nie zbierają, bo wszystkie swoje głosy oddaję siostrzenicy, więc nie będę.miec jak się zrewanżować. To moja chrześnica i po prostu chcę jej pomóc, bo naprawdę fajna, ułożona dziewczyna emotka  Mogę się zrewanżować w inny sposób - radą, pomocą w innym konkursie, a jak ktoś nie ma swojej pracy w tym konkursie ale chciałby nam pomóc w zbieraniu głosów przez cały okres zbierania wśród swoich znajomych to mogę zaoferować leżaki albo kosz z Somersby emotka

https://www.marze...fugXZ&lr=galeria

Nie działa ten link

Poprawione, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 cb656

zielonaszpilka

#7104816 Napisano: 30.06.2023 09:44:08 w KLIKNIJCIE
Aha, ja proszę o glosy, ale raczej od osób, które same nie zbierają, bo wszystkie swoje głosy oddaję siostrzenicy, więc nie będę.miec jak się zrewanżować. To moja chrześnica i po prostu chcę jej pomóc, bo naprawdę fajna, ułożona dziewczyna emotka  Mogę się zrewanżować w inny sposób - radą, pomocą w innym konkursie, a jak ktoś nie ma swojej pracy w tym konkursie ale chciałby nam pomóc w zbieraniu głosów przez cały okres zbierania wśród swoich znajomych to mogę zaoferować leżaki albo kosz z Somersby emotka

https://www.marze...fugXZ&lr=galeria Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104796 Napisano: 30.06.2023 09:13:21 w KLIKNIJCIE
A ja proszę i głosy dla siostrzenicy emotka  od października zaczyna studia i bardzo by jej się przydał iPad emotka

https://www.marze...fugXZ&lr=galeria Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104755 Napisano: 30.06.2023 00:16:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

I jest dostępna galeria Raffaello... No i cóż... emotka  Dmuchawiec jest ulubionym motywem komisji. Na drugim miejscu będą chyba balony, a potem jeszcze pierścionki, kwiaty i globusy emotka  Poziom bardzo różny. Od świetnych prac, po bardzo słabiutkie, zarówno jeśli chodzi o wykonanie, jak i o pomysł, ale jak przejeżdża się całą galerię z góry na dół to sprawia ona ogólnie całkiem przyjemne wrażenie emotka  chociaż liczyłam na ciut większe zaskoczenie jeśli chodzi o pomysłowość. Takie mieszane uczucia mam. Uważam, że moja praca była lepsza od dużej części nagrodzonych (a jakże!;), chociaż sam pomysł jakiś błyskotliwy nie był emotka

Będę zbierać głosy dla syna jakby ktoś był chętny emotka

Ja dla siostrzenicy, ale to nie ten wątek emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104753 Napisano: 30.06.2023 00:13:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I jest dostępna galeria Raffaello... No i cóż... emotka  Dmuchawiec jest ulubionym motywem komisji. Na drugim miejscu będą chyba balony, a potem jeszcze pierścionki, kwiaty i globusy emotka  Poziom bardzo różny. Od świetnych prac, po bardzo słabiutkie, zarówno jeśli chodzi o wykonanie, jak i o pomysł, ale jak przejeżdża się całą galerię z góry na dół to sprawia ona ogólnie całkiem przyjemne wrażenie emotka  chociaż liczyłam na ciut większe zaskoczenie jeśli chodzi o pomysłowość. Takie mieszane uczucia mam. Uważam, że moja praca była lepsza od dużej części nagrodzonych (a jakże!;), chociaż sam pomysł jakiś błyskotliwy nie był emotka Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

zielonaszpilka

#7104632 Napisano: 29.06.2023 15:32:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja rowni z nie widzę tego komentarza, więc się nie wypowiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104619 Napisano: 29.06.2023 15:20:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

[quote=

nanajka81 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

TurboMike napisał(a):

[quote=zielonaszpilka napisał(a):

TurboMike napisał(a):

TurboMike]Dla przykładu x-kom.pl rozstrzygnął swój konkurs na FB (do wygrania był sprzęt komputerowy za ok 6 tyś). Tam też ciężko stwierdzić że najlepsza praca wygrała... no ale kim my jesteśmy, żeby o tym decydować emotka  

https://www.faceb...riaPDk88D6xWfABg7Uyl

Mi też się podoba i nawet trafnie dobrane do sprzętu;)

Przemeczyłam się i przejrzałam inne zgłoszenia. Połowa nie spełnia warunków, bo nie ma uzasadnienia, kilka się powtarza, część to jakieś imiona inspirowane postaciami z gier czy autentycznymi postaciami, co w większości je skreśla, część to trudne do zapamiętania, napisania i wymówienia słowa i było chyba tylko jedno, które jeszcze wpadło mi w oko, wiec wybór komisji uważam za bardzo ok i jest duża szansa, że sama bym to imię nagrodziła. Chwytliwe, pasuje do krasnala, do sprzętu i do firmy.

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104610 Napisano: 29.06.2023 15:01:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

Dla przykładu x-kom.pl rozstrzygnął swój konkurs na FB (do wygrania był sprzęt komputerowy za ok 6 tyś). Tam też ciężko stwierdzić że najlepsza praca wygrała... no ale kim my jesteśmy, żeby o tym decydować emotka  

https://www.faceb...riaPDk88D6xWfABg7Uyl

Wygrało całkiem fajne imię, a według Ciebie które zaproponowane imiona były fajniejsze? Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104520 Napisano: 29.06.2023 12:00:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

Czy ktoś z wygranych mógłby zdradzić, czym ujął Jury w Konkursie Kujawskiego? Napisałam 4 dobre teksty, 3 wiersze, pełne metafor, odniesień do polskiej wsi, do wspomnień, tradycji.
I tak jak nieczęsto jestem z siebie zadowolona, tak tutaj naprawdę jestem dumna z moich prac.
Napisałam piosenkę ( wprost idealną do następnej reklamy Kujawskiego w tv 
Nie otrzymałam żadnej nagrody. 
( nie wiem czy to ma jakieś znaczenie wszystkie zgłoszenia wysłałam w przedostatni i ostatni dzień) 

Intryguje mnie jedno. Czy w konkursie można było zamieszczać linki do yt, insta, tik tik toków itd.
Czy dzisiaj jeszcze ktokolwiek patrzy dziś ma na piękny tekst?

Mnie intryguje natomiast coś innego emotka  Od dłuższego czasu czytam Twoje wpisy, w których często żalisz się, że zrobiłaś fantastyczne zgłoszenie, a nie wygrałaś. I teraz zastanawiam się czy Twoje zgłoszenia są naprawdę świetne, tylko zbyt ambitne na gusta komisji czy jednak są po prostu słabe, a wydaje Ci się, że są dobre emotka  Może podziel się jakimś swoim tekstem to ocenimy. Są małe szanse, że ktoś Ci napisze czym wygrał. To cenna wiedza. Czasem sama się nią dzielę, ale raczej z osobami z dłuższym stażem albo w ramach "wymiany" tekstowej emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104415 Napisano: 29.06.2023 00:16:27 w WC - rozmowy o wszystkim
edi999a napisał(a):

edi999a napisał(a):

Szukam pomocy. Coś mi się poklikało i nie wiem , jak wrócić do pierwotnych ustawień, czyli jakiego skrótu klawiszowego użyć, żeby np.  klikając na link w mailu - otwierał się w nowej karcie?

Ale gdzie coś Ci się poklikało i gdzie chcesz wrócić do starych ustawień? W jakiej przeglądarce/programie? Co się teraz dzieje po kliknięciu linka z maila?

Poklikało mi się na klawiaturze, po próbie robienia screena... Przeglądarka Chrom, a link się nie otwiera.

I jeszcze pytanie - korzystasz z komputera czy telefonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104414 Napisano: 29.06.2023 00:15:23 w WC - rozmowy o wszystkim
edi999a napisał(a):

edi999a napisał(a):

Szukam pomocy. Coś mi się poklikało i nie wiem , jak wrócić do pierwotnych ustawień, czyli jakiego skrótu klawiszowego użyć, żeby np.  klikając na link w mailu - otwierał się w nowej karcie?

Ale gdzie coś Ci się poklikało i gdzie chcesz wrócić do starych ustawień? W jakiej przeglądarce/programie? Co się teraz dzieje po kliknięciu linka z maila?

Poklikało mi się na klawiaturze, po próbie robienia screena... Przeglądarka Chrom, a link się nie otwiera.

Spróbuj w prawym górnym rogu przeglądarki kliknąć takie trzy pionowe kropeczki, wybrać tam opcję Ustawienia, a następnie z bocznego menu "Resetuj ustawienia". Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104411 Napisano: 29.06.2023 00:03:53 w WC - rozmowy o wszystkim
edi999a napisał(a):

Ale gdzie coś Ci się poklikało i gdzie chcesz wrócić do starych ustawień? W jakiej przeglądarce/programie? Co się teraz dzieje po kliknięciu linka z maila? Wyświetl w wątku >>
0 0