Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7104402 Napisano: 28.06.2023 23:30:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Na jakiego emaila do nich piszemy ?

Ja ślę na info@novagroup.com.pl Wyświetl w wątku >>
1 justkra 0

zielonaszpilka

#7104392 Napisano: 28.06.2023 23:21:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glamlady88 napisał(a):

Trysha napisał(a):

olivkap napisał(a):

aurorcia napisał(a):

olivkap napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs Itm przychodzi potwierdzenie na maila? Po wysłaniu zgłoszenia wyskoczył mi błąd, a za drugim razem info, że numer paragonu został już wykorzystany. Ktoś miał taki problem?

Przychodzi.

Dziękuję, mi nic nie przyszło, a mimo to nie mogę wysłać zgłoszenia.

U mnie ten sam problem i też nic nie przyszło. Pewnie dużo ludzi teraz wysyła zgłoszenia.

Tak, mam to samo, wysłałam im mailem zgłoszenie, bo nie ma szans puścić przez stronę.

Czyli znowu wszyscy ślemy maile emotka  Blehh... No nic emotka  Wydaje mi się, że ta agencja jest ok i nawet jeśli zgłoszenia się nie zapisały przez formularz to uwzględnia te zgłoszenia wysłane mailem emotka  Oby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104391 Napisano: 28.06.2023 23:11:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

aurorcia napisał(a):

olivkap napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs Itm przychodzi potwierdzenie na maila? Po wysłaniu zgłoszenia wyskoczył mi błąd, a za drugim razem info, że numer paragonu został już wykorzystany. Ktoś miał taki problem?

Przychodzi.

Dziękuję, mi nic nie przyszło, a mimo to nie mogę wysłać zgłoszenia.

Mam to samo w tej chwili emotka  Też miałam o to pytać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104301 Napisano: 28.06.2023 17:09:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kasienienka napisał(a):

Czy z Somersby już wszystkich poinformowali? Jestem na liście, a nie zadzwonili emotka

Nie, jeszcze nie. Bardzo powoli im idzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104215 Napisano: 28.06.2023 13:16:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

faworek napisał(a):

Mam taką rozkminę. Kiedyś po napisaniu ok. 400 znaków w SMS-ie przerabiało mi wiadomość automatycznie na MMS. Teraz mogę pisać o wiele więcej znaków i nic się nie dzieje. Czy coś się zmieniło w tej kwestii? W Nuii nie ma limitu znaków i zastanawiam się na ile można sobie pozwolić.

Nie strasz mnie..  400 znaków i już MMS? 
ja tak wtopiłam kilka konkursów dobrymi tekstami, nie wiedząc, że nie można używać polskich znaków..

A ostatnio wysłałam Lenor z około 420 znakami,  bez polskich emotka
I teraz się boję, że znów coś źle zrobiłam  :(

Po czym poznajesz, że wysyła się MMS?

Jaki masz telefon? U mnie wszystko pięknie widać. Najpierw mam w prawy dolnym rogu tylko info, że to SMS, jak zbliżam się do końca 160 znaków to pojawia się licznik, który liczy znaki do końca - 10, 9, 8 itd., jak przekroczę 160  znaków to mi liczy znaki do końca kolejnego smsa i pokazuje ile tych smsóww już mam np. 132/2 czyli 132 znaki do końca drugiego smsa, 10/4 czyli 10 znaków do końca czwartego smsa, a jak przekroczę limit to ten licznik zmienia się na słowo MMS. Przyjrzyj się w swoim telefonie jak to wygląda po przekroczeniu pewnej ilości znaków. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104091 Napisano: 28.06.2023 00:19:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarzena5 napisał(a):

Czy na muve.pl mogę doładować te wymagane 35zł na konkurs T-Mobile?

Na ostatnie stronie regulaminu masz wypisane w jakich internetowych serwisach i bankach można zrobić doładowanie, aby móc brać udział w konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104088 Napisano: 28.06.2023 00:16:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Osobiście w tym niedoprecyzowanym, idealnie krótkim i raczej częstochowsko nierymowalnym zadaniu Danielsa upatruję szansy na łut konkursowej Fortuny emotka

Coo... częstochowsko nierymowalnym? Potrzymaj mi szklaneczkę whisky 

Jaki będzie Twój Audioriver z Jack’iem?
Pod Jacka batutą będzie wypełniony dobrą nutą!
Głośny, mocny, kolorowy - prawdziwy elektroniczny zawrót głowy!
Głośno, instensywnie i gorąco - jednym słowem elektryzująco!

Mogę tak długo  Żeby nie było, nie brałam tam udziału, ale myślę, że nie doceniasz częstochowskich "rymiarzy"  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104082 Napisano: 27.06.2023 23:39:30 w Czy informują/ informowali?
mama_91 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

mama_91 napisał(a):

Czy wiecie coś więcej na temat konkursu Andros? Tylko jedna osoba się pochwaliła, a nagród było sporo 😅

13 to sporo? Mnie to tylko zastanawia czy rzeczywiście patrzyli tylko na tekst czy jednak wygrały filmy i zdjęcia.

Faktycznie, wydawało mi się, że więcej było tych drzewek 😅 Sądziłam, że zrobiłam fajny filmik i że chociaż na drzewko się załapię 😜 No ale nic, trzeba próbować dalej. Szkoda, że nie wszyscy organizatorzy pokazują jakie zgłoszenia wygrały, tak z czystej ciekawości emotka

To cudowne, że organizatorzy przestali publikować nagrodzone zgłoszenia. Dzięki temu mocno ograniczyli możliwości wszelkiej maści plagiatorom i "inspiratorom". Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7103886 Napisano: 27.06.2023 12:57:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dajcie znać jak pójdą maile z Somersby. Szkoda, że do wygrania nie są te fajne drewniane leżaki z ich strony konkursowej ze zdjęcia z napisem "Nowy król", tylko te zwykłe materiałowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7103764 Napisano: 26.06.2023 22:46:10 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Mnie by się przydała taka opcja, żeby można było sobie zrobić taką prywatną, widoczną tylko dla nas, notatkę o konkretnym użytkowniku. Zapewne to mnóstwo roboty, więc nie będę jakoś bardzo mocno naciskać, ale pionas jakbyś kiedyś bardzo, bardzo się nudził, to chętnie przygarnęłabym taką funkcjonalność  emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#7103697 Napisano: 26.06.2023 18:02:04 w Pomoc potrzebującym!
Ostatnie 10 tysięcy! Mam nadzieję, że da to Dominice spokój i siłę do dalszej walki ♥️ Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7103503 Napisano: 25.06.2023 23:18:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
eVoucher na wyjątkowyprezent.pl z grześków o wartości 75 zł sprzedam za 45 zł na zbiórkę Domiki - mam 4 sztuki

Dwa bilety do cc z Pepsi - komplet za 25 zł na zbiórkę Domiki (mam dwa takie komplety)

eKarta Empik z kosmicznej loterii Kubusia o wartości 50 zł - za 40 zł na zbiórkę Domiki Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7103311 Napisano: 24.06.2023 17:00:27 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam 4 bilety do cc za 50 zł na zbiórkę Domiki Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7103307 Napisano: 24.06.2023 16:27:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Porządzę się trochę. Tu zagląda najwięcej osób. To jest link do zbiórki dla Dominiki - Domika jest naszą forumowa koleżanką, aktywną uczestniczką społeczności. Kilka  miesięcy temu zamilkła, co martwiło wielu z nas. Niestety sprawdził się czarny scenariusz i choroba Dominiki wróciła. Pomóżmy jej zebrać fundusze na nierefundowane leczenie, bo jak widać ta dziewczyna ma w sobie mnóstwo siły i dalej walczy! 

https://pomagam.pl/kkcknt

Edit. Tak długo pisałam posta, że mnie @mietowa ubiegła emotka  ale nic to, bo chodzi o to, żeby okazać domice wsparcie, a teraz, no cóż, wszystko zależy od pieniędzy... emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7103303 Napisano: 24.06.2023 16:18:47 w Pomoc potrzebującym!
katake napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

https://pomagam.pl/kkcknt

Kochani Domika nas potrzebuje!

To "nasza" Domika?  emotka

Tak!!! Jesteśmy dużą społecznością. Niech każdy wesprze chociaż symboliczną złotówką. Czym są wszystkie przegrane i rozczarowania z wyników, przy walce o życie??

Może wrzućmy to też w inny wątek? Weszłam tu tylko dlatego, że właśnie widziałam dzisiaj, że po raz kolejny ten wątek jest na górze i coś się dzieje. Wiele osób tu nie zagląda Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7103294 Napisano: 24.06.2023 15:26:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
TurboMike napisał(a):

A Amooco z Crunch też wydali dziwnym trafem tyle nagród że tylko jedna osoba się pochwaliła ? emotka  Nie cierpię tej pseudo Agencji:) 
Czy widzieliście kogoś na tym forum żeby się pochwalił główną nagrodą z Lambi za jakikolwiek etap ?

Wiele osób się nie chwali, a już głównymi tym bardziej. Wygrałam raz u amocco główną - 5 tysięcy. To nie jest nieznana, mała agencja i chociaż zupełnie nie potrafię trafić w ich gust (nie licząc tej jednej nagrody;) to sugerowanie, że nie rozdają wszystkich nagród mając tylko tak wątłe podstawy jak swoje wątpliwości to słabe. Zresztą czytając Twoje posty mam wrażenie, że generalnie większość konkursów uważasz za nieuczciwe i ustawione. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7103276 Napisano: 24.06.2023 14:22:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Ja w Elmexie nie wpadłam na pomysł żeby zamiast się męczyć nad rysowaniem pasty po prostu ją wkleić. Ktoś tu z forum wygrał prawie takim samym pomysłem jak ja tylko że z wklejoną pastą. No i temu mam żal ale tylko do siebie. Słabe w tych wszystkich konkursach rysunkowych jest że na głównych stronach na ogół pisze "narysuj" a potem okazuje się że jednak można było wykleić, namalować, zrobić przestrzenne i różne takie. A gdyby człowiek przeczytał regulamin...

I dlatego często kryterium wyboru jest kreatywność. To jest właśnie między innymi nieszablonowe myślenie. A i czytanie regulaminów to raczej podstawa. Obie rzeczy przydają się, żeby wygrywać konkursy. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#7103273 Napisano: 24.06.2023 14:19:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawel1524 "Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Zgarnij nagrodę na drogę"
Gdzie znajduje się nr. paragonu..." 

Po pierwsze jak piszesz komentarz przy konkursie to nie zaznaczaj okienka, że publikujesz link do wyników, bo inaczej Twój komentarz wkleja się na forum do wątku z wynikami. Czytanie tekstu przy okienkach, które się odhacza, to cenna umiejętność i przydaje się w konkursach emotka

A dwa, była już taka dyskusja na forum https://www.e-kon...na=7958#p7099654 :) Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#7103264 Napisano: 24.06.2023 13:01:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

banka-manka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Dzięki:) też znalazłam. Czyli nie było jakiejś wspólnej konkluzji, nikt nie pytał organizatora, jedni wysłali rysunki z kilkoma pralinkami, a niektórzy, tak jak my, uznali, że może być tylko jedna emotka  A jeszcze, co do któregoś z wpisie, że miał być rysunek, a nie wyklejanka. Regulamin dopuszczał różne formy plastyczne, między innymi kolaż, więc te ewentualne wyklejanki wcale regulaminu by nie łamały emotka

W trakcie trwania konkursu dopytywałam, czy jedna technika może być wykorzystana jako inna forma plastyczna.
I dostałam odpowiedź, że nie bo (...) Zadanie konkursowe polega na stworzeniu rysunku z praliną Raffaello w roli głównej (...)
Z tej odpowiedzi jasno wynikało, że rozwiązanie zadania to tylko rysunek, a nie żadne inne formy plastyczne, choć regulamin o nich wspominał.
I nie chciało mi się dopytywać, co w takim razie rozumieją pod hasłem inna forma plastyczna. 
Olałam całkowicie konkurs.

„Przez rysunek rozumiemy: rysunek, obraz malowany, kolaż lub inną manualną formę plastyczną.”

dla mnie rysunek to rysunek i tak to zrozumiałam, w regulamin się nie zaglebiałam. Kit z tym. Tak samo było w elmex - w dużej mierze wygrały prace gdzie forma była przestrzenna a produkt oryginalny doklejony. Tu miała królować pralinka a nie talent. szkoda że dopiero teraz to zrozumiałam co oznacza że nie uczę się na błędach (elmex) Na dodatek duża konkurencja a nagrody bogate. Trudno. Zawsze jak myślę iż super mi poszło to nic nie wygrywam.

Regulaminy są przecież kluczowe. Nie raz, nie dwa w regulaminie były ważne szczegóły dotyczące wykonania zadania. Dziwna jest więc odpowiedź Raffaello, ale podejrzewam, że odpowiadać mógł również ktoś, kto nie do końca znał regulamin. Niemniej jeśli nagrodzą inne formy niż rysunkowe to będzie to ok, bo regulamin pozwalał na zrobienie pracy w innej technice plastycznej. A co do Elmexa to też nie bardzo rozumiem zarzuty, tam praca mogła być wykonana dowolną techniką plastyczną. Technik plastycznych jest mnóstwo, a w takim konkursie aż się prosi o wykorzystanie oryginalnego produktu. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7103229 Napisano: 24.06.2023 09:59:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabaka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jako że jedna miła osoba przysłała mi swoją pracę która przeszła dalej już wiem że najważniejsza była pralinka i to ona na pierwszy rzut oka miała się wyróżniać a nie obrazek. To nieważne co było narysowane - pralinka miała w obrazku królować. W obrazkach powyżej a także na moich ona jest zbyt słabo wyróżniająca się. Obrazek który przysłała mi osoba z forum jest naprawdę piękny a 3 pralinki królują... (tak, jest więcej na nim pralinek) Nauczka na przyszłość że trzeba uwidocznić produkt reklamowy a nie swój talent.

A to ciekawe, że można było umieścić więcej niż jedną pralinkę. Nie widziałam o tym dyskusji na forum, ale po przeczytaniu regulaminu uznaliśmy z siostrą i z siostrzenicą, że może być tylko jedna pralinka. Zarówno inspiracje w galerii, jak i regulamin wydawał się jasno to pokazywać. Nawet się zastanawiałam czy to, że siostrzenica wysłała rysunek rozbijając pralinkę na czekoladkę i opakowanie nie jest naruszeniem regulaminu. Muszę poszukać tej dyskusji na forum emotka  Bardzo jestem ciekawa tej galerii, zwłaszcza że tyle osób jest mocno rozczarowanych brakiem telefonu. Mam nadzieję, że przyłożyli się do wyboru i po prostu ilość dobrych prac ich zaskoczyła. Szkoda tylko tego głosowania w drugim etapie.

https://www.e-kon...strona=7921#p7096065

Dzięki:) też znalazłam. Czyli nie było jakiejś wspólnej konkluzji, nikt nie pytał organizatora, jedni wysłali rysunki z kilkoma pralinkami, a niektórzy, tak jak my, uznali, że może być tylko jedna emotka  A jeszcze, co do któregoś z wpisie, że miał być rysunek, a nie wyklejanka. Regulamin dopuszczał różne formy plastyczne, między innymi kolaż, więc te ewentualne wyklejanki wcale regulaminu by nie łamały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0