Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7098978 Napisano: 07.06.2023 19:29:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Namalowałam „Magiczną kuchnię z Rodowitą”, w której latają różne dania, przedmioty,  filiżanki oraz owoce. Dodałam piękny opis, że Rodowitą stosuje do naleśników francuskich z owocami, do ciast, do lemoniady latem… To co namalowałam to opisałam.
Pracy nie mogłam załadować na stronę, więc wysłałam mmsa, sprawdzam kilkakrotnie poprawność i długość znaków..
Włożyłam całe serce w tą pracę…

A jesteś pewna, że rozwiązali dzisiaj ten etap, w którym wysłałaś tę pracę? Bo może jednak słałaś w ostatnim tygodniu, który jeszcze jest nierozwiązany? Jeśli jednak to ten etap, to niestety się nie udało, ale weź pod uwagę, że konkurencja była bardzo duża. Wiele osób kręciło filmy, a te jednak często mają przewagę nad zdjęciami. Kolejne mnóstwo osób słało zdjęcia i trzeba było czymś zwrócić na siebie uwagę Rodowitej. My rodzinnie mamy kilka bonów w tym konkursie, ale i tak do końca nie jestem pewna, czego oni w sumie oczekiwali emotka  Dodatkowo pamiętaj - to że nie wygrałaś, nie znaczy, że Twoja praca była gorsza niż prace nagrodzone. Po prostu komisji spodobało się coś innego - niekoniecznie lepszego emotka

Aha, wysłanie i zdjęcia i opisu nie dyskwalifikowało pracy. Można było załączyć i plik i tekst.

Dziękuję za dobre słowo. 
Wysłałam obrazy do dwóch ostatnich etapów.  Wiec jakaś szansa jeszcze jest. Tym razem nie trafiłam w gusta Jury….  Trudno emotka

Ja się nie nastawiam na ostatni etap. Tam konkurencja była ogromna. Szczerze mówiąc ja już zamknęłam ten konkurs i jak dostanę maila to się miło zaskoczę, a jak nie będzie maila to trudno;) już nie czekam emotka  i Tobie też to radzę, żeby nie przeżywać rozczarowania ponownie, bo nie warto. Będą kolejne konkursy i nagrody emotka  Bo jednak obawiam się, że Rodowita wolała konkret, a nie surrealizm;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7098854 Napisano: 07.06.2023 14:23:58 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Cynamon28 napisał(a):

jest coś związanego z rossmann'em ?

Jeszcze loterie: aquafresh, leibniz, lubisie, semilac, somat i nie wiem czy są ale możliwe, że też Lambi i Regina emotka  A z konkursów to w Rossmanie możesz kupic sobie Elmex na konkurs emotka  Stricte rossmannowych konkursów chyba teraz nie ma Wyświetl w wątku >>
1 Cynamon28 0

zielonaszpilka

#7098848 Napisano: 07.06.2023 14:09:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

A mnie zastanawia czy w Rodowitej wygrał ktoś bony na te same dane i ten sam numer telefonu w różnych etapach… jak poprzedniczka tez mam wrażenie ze w przedostatnim etapie wysłaliśmy z mężem o niebo lepsze zgłoszenia a jednak nie wygraliśmy po raz drugi…

tak, co zresztą można sprawdzić na liście zwycięzców. Jest kilka osób, które się powtarzają.

Pytam bo imię, litera nazwiska czy miejscowość jeszcze nic nie znaczą jak to się wiele razy okazywało w wynikach 🙃

Dało radę wygrać więcej razy na te same dane emotka

Ktoś wie o co chodzi z Rodowitą, bo grałem dopiero w IV etapie? Mam maila, a tam, że będą dzwonić i jak chcę (?) to mam wysłać paragon pocztą? Trzeba go wysyłać (z maila wynika, że nie), ale wolę się upewnić...?

Jak masz za dużo czasu i kasy to możesz wysłać, ale tak jak wynika z maila - nie musisz tego robić. Po prostu trzymaj go jeszcze w domu do ewentualnej weryfikacji. Będą dzwonić, żeby zebrać adres do wysyłki. Możesz podać od razu konkretny paczkomat, do którego ma trafić przesyłka, bo inaczej będą ustalać najbliższy paczkomat po Twoim adresie, więc warto znać oznaczenie swojego paczkomatu albo ulicę, na której jest. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7098837 Napisano: 07.06.2023 13:56:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

A mnie zastanawia czy w Rodowitej wygrał ktoś bony na te same dane i ten sam numer telefonu w różnych etapach… jak poprzedniczka tez mam wrażenie ze w przedostatnim etapie wysłaliśmy z mężem o niebo lepsze zgłoszenia a jednak nie wygraliśmy po raz drugi…

tak, co zresztą można sprawdzić na liście zwycięzców. Jest kilka osób, które się powtarzają.

Pytam bo imię, litera nazwiska czy miejscowość jeszcze nic nie znaczą jak to się wiele razy okazywało w wynikach 🙃

Dało radę wygrać więcej razy na te same dane emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7098825 Napisano: 07.06.2023 13:30:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

A wygrał ktoś filmikiem z dołączonym krótkim opisem?

Również tak emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7098824 Napisano: 07.06.2023 13:28:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

tak, co zresztą można sprawdzić na liście zwycięzców. Jest kilka osób, które się powtarzają. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7098815 Napisano: 07.06.2023 13:20:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

Namalowałam „Magiczną kuchnię z Rodowitą”, w której latają różne dania, przedmioty,  filiżanki oraz owoce. Dodałam piękny opis, że Rodowitą stosuje do naleśników francuskich z owocami, do ciast, do lemoniady latem… To co namalowałam to opisałam.
Pracy nie mogłam załadować na stronę, więc wysłałam mmsa, sprawdzam kilkakrotnie poprawność i długość znaków..
Włożyłam całe serce w tą pracę…

A jesteś pewna, że rozwiązali dzisiaj ten etap, w którym wysłałaś tę pracę? Bo może jednak słałaś w ostatnim tygodniu, który jeszcze jest nierozwiązany? Jeśli jednak to ten etap, to niestety się nie udało, ale weź pod uwagę, że konkurencja była bardzo duża. Wiele osób kręciło filmy, a te jednak często mają przewagę nad zdjęciami. Kolejne mnóstwo osób słało zdjęcia i trzeba było czymś zwrócić na siebie uwagę Rodowitej. My rodzinnie mamy kilka bonów w tym konkursie, ale i tak do końca nie jestem pewna, czego oni w sumie oczekiwali emotka  Dodatkowo pamiętaj - to że nie wygrałaś, nie znaczy, że Twoja praca była gorsza niż prace nagrodzone. Po prostu komisji spodobało się coś innego - niekoniecznie lepszego emotka

Aha, wysłanie i zdjęcia i opisu nie dyskwalifikowało pracy. Można było załączyć i plik i tekst. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7098743 Napisano: 07.06.2023 11:47:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mozinn napisał(a):

A miało być tak pięknie...
Właśnie do mnie dzwonili.
Faktycznie okazało się, że jestem laureatem w tym konkursie gdzie do wygrania jest wyjazd do Australii tyle, że rezerwowym DRUGIM. emotka
Mimo wszystko Pani z którą rozmawiałem poinformowała mnie żeby wysłał wszystkie potrzebne papiery bo podobno bardzo często nagrodę wygrywają drudzy rezerwowi (wydaje mi się, że chciała mnie tylko pocieszyć).
Nie wiem jakie są szanse na ten wyjazd, pewnie nikłe ale mimo wszystko dopełnie wszystkich formalności, może akurat się uda.

Kurczę, przykro mi. To rozczarowujące. Nie wnikałam w regulamin, bo tam nie grałam, ale faktycznie jest informacja, że zarówno z laureatem jak i z laureatami rezerwowymi będą kontaktować się w taki sam sposób, łącznie z tym smsem. Niemniej uważam, że skoro nie udało im się skontaktować z Tobą telefonicznie, to sms do laureatów rezerwowych powinien mieć inną treść - taką, która da znać, że to rezerwa, A ja dzisiaj od rana się stresowałam czy odbierzesz ten telefon emotka  Jak jest gdzieś wyżej zapisane, że to ma być Twój wyjazd, to na pewno tak będzie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7098583 Napisano: 06.06.2023 20:31:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie jak mogę sprawdzić z paragonu jaki to dokładnie produkt wpisując kod który umieszczony jest obok skrótowej nazwy na paragonie dokładnie interesuje mnie Intermarche ( mam paragon konkursowy z Intermarche zakupy zrobione na zlecenie, ale tradycyjnie bez nazwy marki produktów) 
kiedys tak sprawdzałam po kodach produkty w Auchan i bez problemu na googlu wyskakiwały a tutaj nic nie da się sprawdzić.
czy ma ktoś jakiś sposób czy ten kod z paragonu ITM można jakoś wybadać?
za info z góry serdecznie dziękuję  emotka

nidyrydy emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7098518 Napisano: 06.06.2023 17:59:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mozinn napisał(a):

Cześć,
Mam pytanie do osób które trochę już są w konkursowej "branży".
Kilkukrotnie dzownił dzisiaj do mnie jakiś numer, olewałem bo myślałem, żę to znwou jakaś fotowoltaika albo inne oszustwo.
Po 3/4 próbie o 16:00 dostałem SMS'A, że dzwonią z loterii VISA, wylosowali mój los ale nie odbierałem telefonu i jutro będzie ostatnia szansa żeby odebrać telefon i odberać nagrodę.
Zadzowniłem okazało się, że osoby która odpowiedzialna jest za ten konkurs nie ma już w pracy i, że jutro będą dzownić znowu, dostałem też informacje, że to konkurs żabka i visa.
Wszedłem teraz z ciekawości na stronę konkursową, przeczytałem, że do wygrania jest wyjazd do Australii na mś kobiety w piłce nożnej i 1000 piłek. Pomyślałem od razu, że z moim szczęściem jest to piłka ale czytam dalej a tak informacja, że osoby którę wygrają piłkę dostają wiadomość email natomiast do osób które wygrały wyjazd będą dzwonić.
Myślicie, że to może być to?
Nie chce się podpalać dlatego wole zapytać osoby bardziej doświadczone.

Chłopie, grasz w konkursach i olewasz połączenia od nieznanych numerów? emotka  Ładuj telefon, nie odstępuj go jutro na krok, zabroń komukolwiek do siebie dzwonić i przygotuj sobie jakiś okrzyk radości. Ja zaczęłabym tez szukać jakiegoś sprayu odstraszającego pająki emotka  Gratuluję! emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7098480 Napisano: 06.06.2023 15:46:58 w Popraw sobie humor...
Tyle czekałam na takiego maila! I w końcu się doczekałam!  
"Pozdrowienia dla ciebie,
Zostałeś wybrany jako jeden ze szczęśliwych zwycięzców, którzy otrzymają (1 000 000,00 $) darowiznę/dotację na cele charytatywne od Fundacji Edwina Castro. Edwin Castro jest założycielem Fundacji Edwina Castro w Sacramento w Kalifornii w USA. Właśnie wygraliśmy 2,04 miliarda dolarów (1,69 miliarda funtów) w loterii Powerball.

Właśnie dlatego nasza fundacja przekaże 1 000 000,00 USD darowizn (15) szczęśliwym międzynarodowym odbiorcom na całym świecie, aby okazać naszą wdzięczność Bogu. Otrzymałeś to powiadomienie, ponieważ jesteś zarejestrowany jako jedna z (15) wybranych zatwierdzonych osób lub rodzin, które otrzymają tę darowiznę.

W związku z tym prosimy o kontakt z panem Edwinem Castrolem za pośrednictwem poczty elektronicznej: xxx, aby uzyskać więcej informacji"

Ciekawe jaki podatek będę musiała zapłacić? 

Zawsze mnie to bawi  Ciekawe czy kiedykolwiek taki mail, o niespodziewanej wygranie, spadku czy darowiźnie, okazał się prawdą?  Kiedyś widziałam taki humorystyczny rysunek - na pierwszym obrazku gość sika w jakiejś obskurnej toalecie popisanej różnymi graffiti i w jednym miejscu jest napis coś w stylu "Jeśli chcesz przeżyć coś niesamowitego to zadzwoń" i numer telefonu. A na drugim obrazku ten sam gość skacze na spadochronie przypięty do innego faceta i taki tekst "Wiesz, że byłeś jedyną osobą, która zadzwoniła?"  Może jednak powinnam odpisać? Może to właśnie ten jeden raz, kiedy to prawda?  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7098379 Napisano: 06.06.2023 12:29:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimxxx napisał(a):

A co z tą rodowita? Informują ten przedostatni etap czy nie? Tylko jedna osoba poinformowana?

Też właśnie czekam jak na szpilkach i się zastanawiam 🙈 przygotowałam im takiego ładnego pdfa, że jak nie zadzwonią to chyba złapię konkursowego doła 🫢

Jesteś pewna, że załączyłaś do zgłoszenia plik .pdf? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7098371 Napisano: 06.06.2023 12:19:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co z tą rodowita? Informują ten przedostatni etap czy nie? Tylko jedna osoba poinformowana? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7098065 Napisano: 04.06.2023 23:59:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Napisałam  piękny komentarz na konkurs Kujawski i nie mogę wysłać
a jeszcze północy nie ma😕😢

Ktoś wyżej pisał, żeby usunąć emotikony. Spróbuj jeśli takie masz w odpowiedzi. Może blokuje jakiś konkretny znak, np. apostrof albo średnik.

Tak , chodziło o emoktiony…ech 
Kiedy je usunęłam wysłało się bez problemu:) 
Szkoda by było,  bo na noc natchnienie mi przyszło i napisałam piosenkę☺️
Dziękuję za podpowiedź
A jeszcze pytanie, czy otrzymałaś na maila potwierdzenie od Kujawskiego?

Ja tylko miałam podziękowanie na stronie

Ja nie grałam tam emotka  Ale chyba nie było potwierdzeń tylko komunikat na stronie. Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

zielonaszpilka

#7098058 Napisano: 04.06.2023 23:30:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

Napisałam  piękny komentarz na konkurs Kujawski i nie mogę wysłać
a jeszcze północy nie ma😕😢

Ktoś wyżej pisał, żeby usunąć emotikony. Spróbuj jeśli takie masz w odpowiedzi. Może blokuje jakiś konkretny znak, np. apostrof albo średnik. Wyświetl w wątku >>
2 mia, Malena_ 0

zielonaszpilka

#7098054 Napisano: 04.06.2023 22:57:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Dlaczego konkurs "Chwile letnich przyjemności z Kinder Bueno White" już zakończony, skoro według regulaminu powinien trwać do północy? emotka

Standardzik. Informatyk nie odróżnia godziny 00:00 od 23:59:59. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7098011 Napisano: 04.06.2023 19:14:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Cześć wszystkim
Gdy próbuje załączyć zdjęcie w Konkursie Rodowita, w miejscu gdzie jest „wgraj paragon” jest ok, natomiast w miejscu „ wgraj plik jpg” zdjęcie  nie chce się zapisać( mimo poprawnej wielkości). Wyskakuje informacja „ Nie możesz grać pliku tego typu „ Gdy robię na odwrót,  tzn 
zdjęcie konkursowe umieszczam w kategorii paragon jest ok. Jak myślicie, czy mogę tak zrobić? Czy lepiej wysłać odp. MMSem? Mam wrażenie że z tym drugim okienkiem jest coś nie tak..Niestety nie posiadam laptopa... Z góry bardzo dziękuję Wam za pomoc

Jakie masz rozszerzenie pliku? Może spróbuj je zmienić na np. png? Czy możesz zamieścić inne zdjęcie w miejscu na załączenie rozwiązania?

Coś Ci się źle odpisało, więc nie wiem jak Ci pomóc dalej;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7098005 Napisano: 04.06.2023 18:55:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

Cześć wszystkim
Gdy próbuje załączyć zdjęcie w Konkursie Rodowita, w miejscu gdzie jest „wgraj paragon” jest ok, natomiast w miejscu „ wgraj plik jpg” zdjęcie  nie chce się zapisać( mimo poprawnej wielkości). Wyskakuje informacja „ Nie możesz grać pliku tego typu „ Gdy robię na odwrót,  tzn 
zdjęcie konkursowe umieszczam w kategorii paragon jest ok. Jak myślicie, czy mogę tak zrobić? Czy lepiej wysłać odp. MMSem? Mam wrażenie że z tym drugim okienkiem jest coś nie tak..Niestety nie posiadam laptopa... Z góry bardzo dziękuję Wam za pomoc

Jakie masz rozszerzenie pliku? Może spróbuj je zmienić na np. png? Czy możesz zamieścić inne zdjęcie w miejscu na załączenie rozwiązania? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7097979 Napisano: 04.06.2023 16:56:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yazpik napisał(a):

A czy ktoś też ma problem z Rodowitą? Wysyłam, kółko sie kręci, kręci, captcha wygasa i nic się nie dzieje. Żadnego podziękowania ani komunikatu... emotka

Jak dołączysz zdjęcie albo film to spróbuj zmniejszyć plik. Ewentualnie próbuj aż do skutku, bo prędzej czy później załapuje i wysyła emotka Wyświetl w wątku >>
1 Yazpik 0

zielonaszpilka

#7097964 Napisano: 04.06.2023 15:20:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rafi85642513 napisał(a):

Rodowita w regulaminie jest dziwny zapis i nie mogę się połapać . Osoby dodając filmik czy pokazujecie w nim swój wizerunek czy tylko wodę?

Może być sama woda, natomiast jeśli będzie wizerunek to może być tylko twój, nikogo innego nie może być na filmie. Zapis jest jasny - wizerunek autora filmu nie jest konieczny, ale może się na nim pojawić. Wyświetl w wątku >>
0 0