Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7082703 Napisano: 05.03.2023 21:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryjane napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

anaesth napisał(a):

Urbanucci napisał(a):

Cześć, dziwi mnie, że nie było żadnej wygranej głośniczka lub telefonu w Wawel z Fortisu na tym forum.... co o tym myślicie ? a i słodyczy było mega mało... czy to czasem nie był FEJK przez duże F ???

Jest o tym cała dyskusja w wątku „Czy informowali”.

No i informują;) presja ma sens emotka

e-mail dziś o 20:47 - mam głośnik

Tylko jeden? I nikt nic więcej?  emotka

Spokojnie, jest niedziela wieczór. Mało kto się spodziewa maili z gratulacjami i śledzi skrzynkę czy forum emotka  Żeby Wawel się uwiarygodnił to jeszcze ze dwie osoby musiałyby się pochwalić. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7082697 Napisano: 05.03.2023 21:00:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Urbanucci napisał(a):

Cześć, dziwi mnie, że nie było żadnej wygranej głośniczka lub telefonu w Wawel z Fortisu na tym forum.... co o tym myślicie ? a i słodyczy było mega mało... czy to czasem nie był FEJK przez duże F ???

Jest o tym cała dyskusja w wątku „Czy informowali”.

No i informują;) presja ma sens emotka Wyświetl w wątku >>
1 Agulina 0

zielonaszpilka

#7082624 Napisano: 04.03.2023 20:49:29 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
cb656 napisał(a):

zawsze się zastanawiałam skąd masz na to czas i energię. Może wraz z wiosną wróci Ci motywacja?

emotka Ale o co pytasz, bo chyba nie załapałem? emotka

Dodawałam wpis "a propos ps", czyli informacji o tym, że od 15 lutego nie dodajesz konkursów:) zawsze się zastanawiałam skąd masz czas, energię i motywacje, żeby dodawać po kilkadziesiąt konkursów miesięcznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7082581 Napisano: 04.03.2023 13:51:19 w SZUKAM....
29renata napisał(a):

Szukam informacji o stronie joom.com - czy ktoś tam coś już kupował i czy jest wiarygodna?

Powodzenia. To taki aliexpress, tylko że gorszy.  Są tam sprzedawcy z innych azjatyckich i europejskich państw, nie tylko z chin. Wysyłka w dwa tygodnie, dostawa kolejne kilka/kilkanaście dni. Zwroty na własny koszt do sprzedawcy, czyli np. do Chin. Jakość? Wiadomo jaka emotka  Jak z chińskiego supermarketu. Czasem trafisz dobrze, większość to szajs. No chyba, że jesteś fanką k-popu to chyba możesz kupić tam płyty czy jakieś gadżetu w miarę dobrych cenach. Opinie w necie do wyboru do koloru, większość negatywna. Pomijam już aspekt moralny i etyczny. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7082571 Napisano: 04.03.2023 12:47:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alexandra_sasa napisał(a):

szmuli napisał(a):

rufus napisał(a):

Odpowiedź Wawel na fb:

Kochani, pragniemy poinformować, że obrady Jury odbyły się zgodnie z planem i udało się wyłonić zwycięzców. Ocena odpowiedzi konkursowych była co najmniej tak przyjemna jak smak naszych czekoladek! 😊 Sukcesywnie przekazywane są informacje o zwycięstwie osobom, których to dotyczy. Jeśli informacja jeszcze nie dotarła, a jesteście przekonani o mocy swojej odpowiedzi, prosimy - zaczekajcie cierpliwie 🙂 Dziękujemy za wyrozumiałość i życzymy dobrego dnia!

Czyli masło maślane, brak konkrednej odpowiedzi czy w końcu wszystko poinformowane czy też nie.. 
Nie było tyle nagród, żeby informowanie trwało nie wiadomo ile czasu

"Sukcesywnie przekazywane są informacje"... z tym, że wszystkie osoby ze słodyczami pochwaliły się nimi jednego dnia, nikt nie dostał info w kolejnych dniach... gdzie ta ich sukcesywność? emotka

Ale tych osób było bagatela chyba 9 że 100. zobaczymy w poniedziałek co z ich sukcesywnoscia! 🤡

9 na 100 to bardzo dobry wynik, bo mówimy tu tylko o zestawie słodyczy. Ze statystyk, które sobie czasami robię wynika, że na forum chwali się minimum 5% wygranych. Zazwyczaj jest to 10%. Zestawami słodkości pochwaliło się 9%, więc śmiało można założyć, że słodycze zostały poinformowane wszystkie. Problemem jest to, że nie pochwalił się nikt żadną z 28 wyższych nagród. Nie ma szans, żeby nikt na forum nie trafił. Powinny się pochwalić co najmniej 3 osoby. Zwłaszcza, że wyniknęła z tego taka duża sprawa, więc nawet jeśli jakimś cudem nagrody wygrali tylko konkursowicze, którzy nie chcą się chwalić na forum, to na pewno daliby znać komuś na PW. Jest to duża czerwona karta dla fortuny. Albo to jakieś niedopatrzenie z ich strony albo rozdali nagrody "swoim" albo zrobili jakiś inny przekręt z tym. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

zielonaszpilka

#7082538 Napisano: 03.03.2023 23:49:23 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
cb656 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Hej, czy jest ktoś na tej grupie, kto rzucił pracę i się w pełni zajmuje konkursami?
Dobrze się na tym wychodzi ekonomicznie?

Ale do brzegu: dobrze jest żyć tylko z konkursów?

Majaczy mi w pamięci, że kiedyś na forum kilka znanych forumowiczek się do tego przyznało (ciekawostka, że tylko kobiety emotka ) ale nie chcę wprowadzać w błąd i nie podam nicków, bo może to już nieaktualne. Opowieści były optymistyczne, czyli coś w duchu: "teraz mam więcej czasu dla siebie i rodziny, sama sobie sterem, żeglarzem i okrętem, wychodzę na tym o niebo lepiej, niż na etacie". No ale to kiedyś.

PRZEANALIZUJ, jak dotychczas czujesz się w konkursach - czy to Twoja silna strona (dużo i regularnie wygrywasz) czy raczej kwestia przypadku, uśmiechu fortuny.  To powinno decydować o ewentualnym przejściu na "zawodowstwo".
Poza tym: konkursy nie dadzą Ci na przykład ubezpieczenia zdrowotnego  ani największe nawet dochody z nich nie zasilają funduszu emerytalnego. Do tego dolicz wścibstwo Urzędu Skarbowego, który kiedyś zechce sprawdzić, z czego żyjesz, skoro nie płacisz podatku i mamy niezły pasztet... emotka

Poruszę jeszcze jeden wątek, mianowicie sprzedaż wygranych na OLX czy Allegro. Na forum znajdziesz sporo wpisów o tym, jakimi oszołomami potrafią być potencjalni chętni. Dziś sprzedać cokolwiek z jakimś rozsądnym "zyskiem" to trudne zadanie.
Taka decyzja o przejściu na zawodowstwo to bardzo grząski grunt. Dziś czasy są tak niepewne, a konkursy (właściwie nagrody) to kwestia dość śliska, by nie powiedzieć, mało atrakcyjna, że ja osobiście nigdy bym się na taki krok nie zdecydował. Masz dobrze płatną pracę, to się tego trzymaj.   emotka Rozważ wszystkie cienie... Na etacie masz wypłatę w terminie, w konkursach - wygrane to chorągiewka na wietrze. No chyba, że jesteś bardzo skuteczna, albo masz tak dużo środków, że możesz sporo INWESTOWAĆ w tę profesjonalną zabawę, jak jedna bardzo dobrze wszystkim znana pani z okolic Poznania emotka

A ja chciałam dodać tylko coś a propos ps. Szkoda, chociaż rozumiem emotka  zawsze się zastanawiałam skąd masz na to czas i energię. Może wraz z wiosną wróci Ci motywacja? Taka moja cicha nadzieja. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7082477 Napisano: 03.03.2023 15:58:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

mamut się pospieszył z wynikami 😂😂😂

Cyrk. I co? Odbiorą już przyznane nagrody czy po zakończeniu konkursu i tak stwierdza, że te, które nagrodzili były najlepsze? Biorąc pod uwagę, że w ostatni dzień zgłaszają się często konkursowi wymiatacze z super pracami będzie ciekawie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7082462 Napisano: 03.03.2023 14:38:03 w Czy informują/ informowali?
zielonooka85 napisał(a):

Czy Raffaello to 602 480 203?
emotka emotka emotka

Tak emotka  gratuluję emotka  masz dobrą passę Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7082432 Napisano: 03.03.2023 12:23:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

loveMe napisał(a):

ile razy mozna wygrac w grzeskach ??

Ile się chce natychmiastowych i jedną główną.

5x

Eee, że co 5x? Wyświetl w wątku >>
1 kreo42 0

zielonaszpilka

#7082430 Napisano: 03.03.2023 12:14:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loveMe napisał(a):

ile razy mozna wygrac w grzeskach ??

Ile się chce natychmiastowych i jedną główną. Wyświetl w wątku >>
1 loveMe 0

zielonaszpilka

#7082194 Napisano: 01.03.2023 17:33:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bolek2323 napisał(a):

[quote=Tak w loterii. Wpisałam dane paragonu z biedry gdzie kupowałam kubusia  

zielonaszpilka]

bolek2323 napisał(a):

Wlasnie wygralam Zestaw kosmetyków z bielendy, ale niestety pomyliłam paragony. 
Pewnie przepadła nagroda , czy da się to jakoś odkręcić?
Smuteczek emotka

W loterii? Szansa mała. Jeszcze pytanie co to znaczy pomylenie paragonów.

No to nie masz najmniejszych szans. Śmiało możesz sobie darować pisanie do Smolara. Zgłoś prawidłowy paragon i trzymaj kciuki, żeby znowu trafić w bramkę;) Wyświetl w wątku >>
1 Agulina 0

zielonaszpilka

#7082188 Napisano: 01.03.2023 17:25:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bolek2323 napisał(a):

Wlasnie wygralam Zestaw kosmetyków z bielendy, ale niestety pomyliłam paragony. 
Pewnie przepadła nagroda , czy da się to jakoś odkręcić?
Smuteczek emotka

W loterii? Szansa mała. Jeszcze pytanie co to znaczy pomylenie paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7082175 Napisano: 01.03.2023 16:41:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jowita-sad napisał(a):

Hej emotka
Jak rozumiecie regulamin zwrotu adidas w Rossmann, jeden uczestnik moze zakupic 5 produktów na jedno konto bankowe, ale na oddzielnych paragonach. 
Trzeba kupic różne produkty?
Z góry dziękuję za odpowiedź. 
Pozdrawiam

Rozumiemy to tak, że jeden uczestnik może dostać zwrot za pięć produktów na jedno konto bankowe, każdy musi być na osobnym paragonie.  Gdzie widzisz informację, że mają być różne?

Swoją drogą zawsze zastanawia mnie, kto bierze udział w takich akcjach - satysfakcja gwarantowana. O zwrot możesz wystąpić, gdy produkt nie spełnił twoich oczekiwań. Kupujesz pięć produktów i do każdego ściemniasz, że nie spełnił twoich oczekiwań, żeby dostać te kilka produktów za darmo? Czym innym są dla mnie akcje testowania - na zasadzie przetestuj za darmo nasz produkt, kup i dostań za niego zwrot. Niby to samo, a jednak inaczej. A już najfajniejsze są akcje, gdy żeby dostać zwrot musisz wypełnić formularz, napisać czemu ci nie odpowiada i odesłać produkt z minimum 50% zawartości emotka  no to jest w ogóle hit. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7081587 Napisano: 25.02.2023 22:36:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

mia napisał(a):

I znowu w konkursie widzę dwa różne pytania... Tym razem BIC Leclerc. emotka
Trudno, odpowiadam na pytanie z regulaminu. Ryzyk-fizyk. emotka I tak nieduże szanse, żebym trafiła w gust Columbita - rzadziutko mi się to zdarza.

Ewuś, gdzie Ty widzisz dwa różne pytania na bic Leclerc? Nie miesza Ci się konkurs bic z Columbita z konkursem los mejores z chemią?

https://konkursy....pl/magia-zimy-z-bic/
Nie, nie miesza, ale dziękiemotka emotka - bo spojrzałam tylko na górę w tej zajawce: Opisz nam swoje zimowe emocje...
I to miała być potencjalna wersja nr 2. emotka

Bo oczywiście dopiero się za to wzięłam i tak szukam tej alternatywnej wersji, bo ta z regulaminu mi w ogóle nie podchodzi emotka  I miałam nadzieję, że ta druga będzie fajniejsza emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7081584 Napisano: 25.02.2023 22:21:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

I znowu w konkursie widzę dwa różne pytania... Tym razem BIC Leclerc. emotka
Trudno, odpowiadam na pytanie z regulaminu. Ryzyk-fizyk. emotka I tak nieduże szanse, żebym trafiła w gust Columbita - rzadziutko mi się to zdarza.

Ewuś, gdzie Ty widzisz dwa różne pytania na bic Leclerc? Nie miesza Ci się konkurs bic z Columbita z konkursem los mejores z chemią? Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#7081439 Napisano: 24.02.2023 15:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

O to, to emotka  dzięki, czyli Stock pewnie emotka

Ewentualnie Nivea, bo to też często obsługuje logaris Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

zielonaszpilka

#7081435 Napisano: 24.02.2023 15:00:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

W Wedlu nie wygrałam  emotka

Alkoholowe też czasem rozsyła.logaris Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

zielonaszpilka

#7081431 Napisano: 24.02.2023 14:47:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
orzeszekmix napisał(a):

orzeszekmix napisał(a):

primo2219 napisał(a):

dostał już ktoś te 30 zł z Nestle Rodzinne Kasogranie czy faktycznie trzeba czekać do czerwca?

Taaa... Ja dostałam. Wczoraj.  Jak nie wydam ich do 18.03.2023 to zaczynają pobierać opłaty - 10 albo 20 zł, nie wnikam w ten regulamin. Idiotyczna nagroda. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7081422 Napisano: 24.02.2023 14:30:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

W konkursie Finlandii " tu i teraz" nie mogę znaleźć ile może być znaków i wciąż mi ucina tekst,czy jest ograniczenie bo nie znalazłam w regulaminie?

Jak nie ma nic w regulaminie to ograniczeniem jest limit z formularza. W tym wypadku jest to 300 znaków. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7081332 Napisano: 23.02.2023 21:59:25 w Pomocy!!!!
agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

agicho napisał(a):

Wczoraj wysłał.am zgłoszenie z konkurs żabki Magnum a dziś mail, że moje zgłoszenie odrzucone.Nie napisali jaki powód ani co.Zakyoi w żabce.co może być przyczyną??

A na pewno kupiłaś loda na patyku? Albo dodałaś za dużo zgłoszeń ze swojeg IP w regulaminie są ograniczenia. Jest jeszcze opcja, że za dużo znaków, bo jest ograniczenie do 300, ale formularz przepuszcza więcej.

To było pierwsze zgłoszenie (.
Tak lód na patyku .
Może numer paragonu im się nie podobaNie wiem ale załączam przecież zdjęcie paragonu. Pierwszy raz odrzucenie be podania przyczyny 
A paragon wygląda tak.zanzaczyalm który numer podalam

Praca Konkursowa powinno spełniać następujące warunki:a) nie może zawierać wulgaryzmów, treści obraźliwych, nawołujących do nienawiści lub nietolerancji na jakimkolwiek tle, propagujących przemoc, treści o charakterze erotycznym, natury politycznej, :treści sprzecznych z prawem lub przyjętymi za obowiązujące normami obyczajowymi lubmoralnymi
b) nie może naruszać praw osób trzecich, w tym w szczególności dóbr osobistych i praw autorskich,c) nie może przekraczać więcej niż 300 znaków (ze spacjami),d) nie może promować działań, marki czy produktów konkurencji firmy Zleceniodawcy.

Może użyłaś jakiejś nazwy własnej albo czyjegoś imienia i nazwiska? 

Edit. Ale ty piszesz o dorzuceniu zgłoszenia na kod czy odrzuceniu zgłoszenia w konkursie? Wklej no treść tego maila. 

"przykro nam ale twoje zgłoszenie zostało odrzucone" 
Tylko tyle napisane.

Jak wyżej, wpisałaś zły numer paragonu. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0