Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 3285
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Edit. Zostały tylko playery Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jak przypominam sobie swoje początki to myślę, że miałam dużo szczęścia
Potem był konkurs Brauna. Zupełnie przypadkowo szczegółowo przeczytałam regulamin i okazało się, że konkurs miał kilka etapów, a wygrywały osoby, które odpowiedziały jako pierwsze na opublikowane pytanie. Siedziałam do północy i niecierpliwie odświeżałam stronę, a potem szybko wysłałam odpowiedzi na siebie, mamę, tatę i babcię
Pamiętam też konkurs LG, w którym do wygrania były telefony z klapką LG butterfly. Trzeba było wysłać znajomym stworzoną kartkę internetową z tym telefonem. Wybierało się mu skrzydła motyla i takie tam bzdurki, wpisywało adresy mailowe i rozsyłało znajomym. Wygrywał ten, kto będzie miał najwięcej znajomych, któzy otworzą link do kartki. Wiedziałam, że konkursy na głosy nie mają sensu, ale z ciekawości wysłałam takiego motyla do siebie. I okazało się, że ten mail miał bardzo zachęcają formę - tam było coś w stylu, że ktoś o Tobie pamięta i wysłał Ci motyla i jak chcesz go zobaczyć to kliknij tutaj. To były czasy, kiedy wysyłało się sobie kartki interaktywne pocztą mailową, nie było tyle oszustów i spamu, więc ludzie nie byli tak ostrożni, więc stwierdziłam, że mam szansę. Siedziałam całymi godzinami i wpisywałam wymyślone adresy mailowe
Potem jeszcze był telefon z konkursu Polsatu. Co 15 minut rozdawali jeden, trzeba było się wbić w bramkę o pełnej godzinie, 15 po, 30 po i 45 minut po. Odrabiałam lekcje przy włączony telewizorze i się skusiłam. Trafiłam jednym smsem
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pralkę i suszarkę
ekspres do kawy, najlepiej philips latte go
thermomixa
dwa telewizory 65 cali
roombę z pojemnikiem na brud i drugą roombę dla teściowej
odkurzacz dysona i mop hizero (nie wiem czy one są w konkursach, więc może być kasa na niego;)
kuchenkę albo voucher do sklepu agd dla babci
lodówkę dla mamy, więc taką nie za wysoką
laptopa też dla mamy
minimum 50 tysięcy w gotówce
samochód
wyjazd do SPA
i trochę voucherów do sklepów różnych
To chyba tyle. Dziękuję
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Najbardziej cieszy główna nagroda, w konkursie, którym w tym roku cieszył się dużym powodzeniem na forum - na bratnią duszę
Poza tym bardzo cieszy wygrana gotówka - prawie 30 tys., w czym mocny udział miał grudzień miło zaskakując na koniec roku
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
1) się z nimi bujać i dochodzić licząc na to, że zrozumieją i odstąpią od zbierania tych danych,
2) podać dane bez numeru pesel i mieć nadzieję, że mimo to wyślą nagrodę,
3) nie odsyłać żadnych danych i nie dostać nagrody
4) odesłać wszystkie dane, o które proszą. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285