Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7061424 Napisano: 17.11.2022 20:02:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Czy z Twixa były majle ?
Co znaczy ID ?

ID to numer kolejny zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7061406 Napisano: 17.11.2022 19:02:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bibeck napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Według mnie formuła tych żabkowych wyzwań została narzucona agencjom. Trzeba je solidarnie zbojkotować, żeby to był pierwszy i ostatni taki ich pomysł.

Zdecydowanie tak, bo Żabka bazuje na ilości sprzedanego towaru (stąd tzw. wielosztuki). To ich pomysł na wynegocjowanie jak najlepszych cen, od dystrybutorów. Żabka to również wysokie marże, więc całkiem dobrze na tego typu polityce wychodzą.

Pomysł z bojkotem może i słuszny, ale w naszych konkursowych realiach raczej nie do zrealizowania. Zawsze znajdą się chętni na nagrody, a jak poczują mniejszą konkurencję, to sprzedaż konkursowych produktów pobije rekordy światowe emotka

Oby zrobili takie same przekręty jak w Monsterze z żabką emotka Każdy kto kupi 13 monsterów, żeby wygrać boomboxa z tym fatalnym logiem, każdy kto kupi 10 reignów, żeby wygrać matę lub torbę z ich logo, każdy kto kupi 8 red bulli, żeby wygrać voucher do sklepu z ich badziewiem na to zasługuje emotka  Policzcie sobie ile to kosztuje i sprawdźcie, ile rzeczywiście są warte te nagrody. Rzadko kiedy konkursy tak mnie wkurzają. Każdy gra o co chce, ale to jest syf jakich mało. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7061397 Napisano: 17.11.2022 18:37:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Wyniki z twixa świetnie pokazują jakim przekrętem był konkurs Fortis z monsterem w żabce. Twix, loteria, gdzie trzeba tylko kupić dwa produkty za nie wiem, 6 zł? I na liście nagrodzonych najwyższe zgłoszenie z numerem 4120. Można śmiało założyć, że nie było więcej niż 4500 zgłoszeń. A monster? Trzeba było kupić 4 puszki i wysilić się, żeby napisać odpowiedź. Nagród ponad 5 tysięcy i co? I guzik! Nagrodzonych praktycznie brak, a agencja twierdzi, że wszystko jest ok a oni mieli kilkanaście tysięcy zgłoszeń emotka I są kolejni naiwni, którzy biorą udział w jeszcze głupszym żabkowym wyzwaniu organizowanym przez Fortis.

A nie macie wrażenia, że ogólnie cos kiepskiego dzieje się z konkursami? Fortis odwala takie numery, teraz Avanti też wchodzi w żabkowe, zniechęcające wyzwania w stylu: "kup 60 razy, za 61 możesz posłać zgłoszenie", świątecznych, porządnych konków w zasadzie brak... tylko "wygraj bilety na pociąg", "wygraj skarpety", albo konki trwające 2 miesiące, a na końcu 1 termomiks. Jestem zniechęcona ostatnio jakoś. 

Według mnie formuła tych żabkowych wyzwań została narzucona agencjom. Trzeba je solidarnie zbojkotować, żeby to był pierwszy i ostatni taki ich pomysł. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7061387 Napisano: 17.11.2022 18:16:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyniki z twixa świetnie pokazują jakim przekrętem był konkurs Fortis z monsterem w żabce. Twix, loteria, gdzie trzeba tylko kupić dwa produkty za nie wiem, 6 zł? I na liście nagrodzonych najwyższe zgłoszenie z numerem 4120. Można śmiało założyć, że nie było więcej niż 4500 zgłoszeń. A monster? Trzeba było kupić 4 puszki i wysilić się, żeby napisać odpowiedź. Nagród ponad 5 tysięcy i co? I guzik! Nagrodzonych praktycznie brak, a agencja twierdzi, że wszystko jest ok a oni mieli kilkanaście tysięcy zgłoszeń emotka I są kolejni naiwni, którzy biorą udział w jeszcze głupszym żabkowym wyzwaniu organizowanym przez Fortis.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7060959 Napisano: 16.11.2022 20:02:32 w Wkurza mnie...
radziosny napisał(a):

radziosny napisał(a):

Wkurzam się na siebie. Dzisiaj miałem pierwszy raz w życiu wypadek samochodowy i nie wziąłem żadnego oświadczenia winy.. a mój rower wymaga naprawy jednak (myślałem, że wszystko jest ok).. mogłem chociaż tel. wziąć od kobiety, która mnie potrąciła.. emotka

Masz numery rejestracyjne? Może w okolicy jest monitoring? Sprawa jest jeszcze do załatwienia, tylko musisz dotrzeć do kobiety.

W pobliżu jest Świątynia Jehowych, może tam jakaś kamera będzie, ale małe szanse.. ogólnie na pewno tarcza hamulca do wymiany (jeszcze tragedii z tym nie ma), ale jeszcze będą sprawdzać.. jutro pewnie się dowiem. Człowiek w szoku po tym jak leży na środku ruchliwej drogi i nie pomyślałem na chłodno..
Tak btw. - można mieć szczęście w konkursach, a wystarczą 3 sekundy i lecisz na asfalt..

Niestety często tak jest, że szok wypadkowy sprawia, że nie czujemy bólu czy początkowo nie zauważamy uszkodzeń. Często też ból pojawia się później. Dlatego nawet jak początkowo wydaje się, że nic nam nie jest to i tak warto spisać dane. Dobrze, że Tobie się nic nie stało emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

zielonaszpilka

#7060956 Napisano: 16.11.2022 19:53:26 w Wkurza mnie...
radziosny napisał(a):

Wkurzam się na siebie. Dzisiaj miałem pierwszy raz w życiu wypadek samochodowy i nie wziąłem żadnego oświadczenia winy.. a mój rower wymaga naprawy jednak (myślałem, że wszystko jest ok).. mogłem chociaż tel. wziąć od kobiety, która mnie potrąciła.. emotka

Masz numery rejestracyjne? Może w okolicy jest monitoring? Sprawa jest jeszcze do załatwienia, tylko musisz dotrzeć do kobiety. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7060954 Napisano: 16.11.2022 19:48:05 w WC - rozmowy o wszystkim
madzia1-s napisał(a):

halliday napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

halliday napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy komuś coś wiadomo na temat promocji na zakup smarta na allegro? Bywały promocje 10zł taniej przy zakupie w danym okresie.

od 21.11 cena idzie w górę i będzie trzeba kupić za 45zł aby odebrać w punkcie, a kurier będzie od 65zł. Więc lepiej nie czekać z zakupem bo osoby które mają aktywny smart to ceny w górę za wysyłkę pójdą po zakończeniu abonamentu zakupionego przed 21.11

Chodzi mi o koszt zakupu smarta rocznego, aktualnie to cena 49 zł na 12 miesięcy. Kiedyś pod koniec roku robili promocje cenowe, ciekawa jestem czy coś się komuś obiło o uszy, że znów ma być podobna promocja.

Mam jeszcze aktywny smart i z automatu mi poszła cena paczkomatu na 9,99 zł, zresztą pisali o tym, że będą sami dźwigać w ofertach już wystawionych.

no tak, od 21.11 od godziny 9:00 cena zakupu smarta będzie za 59,90 zł, a do 8:59 jest stara cena za 49zł oraz pozostaje stary limit do zakupów aby wysyłka była darmowa od 40zł. Więc jak aktywujesz ostatniego dnia nowy abonament to będziesz miała wysyłkę od 40zł do ok.21.11.2023, a jak aktywujesz za nową cenę to już będziesz miała wysyłkę darmową od 45zł punkty, a kuriera od 65zł.

a czy maja smarta do kwietnia moge sobie jeszcze o rok przedluzycwg starych zasad?  bo nigdzie nie widze opcji przedluzenia na moim koncie

Nie możesz. Można przedłużyć maksymalnie 15 dni przed końcem abonamentu. Ja się zastanawiam czy nie anulować obecnego smarta (oddaja kasę proporcjonalnie do niewykorzystanych dni) i od nowa kupić, z tymże ja mam smarta do 15 grudnia emotka  Zastanawiam się w sensie czy jest to możliwe? Bo zrezygnować ze smarta mogę, tylko czy mi nie zablokują opcji ponownego kupienia go za dwie minuty? emotka  Najwyżej siostra kupi, a ja się podepnę pod jej konto emotka

Edit. Ok, nic z tego. Właśnie anulowała smarta, ale jest 14 dni wyczekiwania, więc usługę wyłączą dopiero 30 listopada i zapewne dopiero wtedy mogę kupić następnego smarta. No to nic emotka  Zostaje kupno smarta na inne konto w rodzinie i podpięcie się pod Allegro Family emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7060722 Napisano: 15.11.2022 23:33:29 w Pomocy!!!!
fbmonika1966 napisał(a):

fbmonika1966 napisał(a):

pomozcie loteria kaufland,kupilam i nie dostalam zdrapki i nie moge paragonu zarejestrowac na stronie-przepadloemotka

Do rejestracji paragonu nie potrzebujesz zdrapki.

ale nie chce mi wyslac,nie ma pola wyslij

Wchodzisz na tę stronę https://www.jesiennaloteriakaufland.pl/ uzupełniasz dane, zjeżdżasz niżej, zaznaczasz oświadczenie, że zapoznałaś się z regulaminem, zaznaczasz captche, że nie jesteś robotem i klikasz wyślij. 
Powinno to wyglądać tak. Jak jest u Ciebie? Zrób print screena 

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7060719 Napisano: 15.11.2022 23:27:12 w Pomocy!!!!
fbmonika1966 napisał(a):

pomozcie loteria kaufland,kupilam i nie dostalam zdrapki i nie moge paragonu zarejestrowac na stronie-przepadloemotka

Do rejestracji paragonu nie potrzebujesz zdrapki. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7060455 Napisano: 15.11.2022 10:35:15 w Wkurza mnie...
radziosny napisał(a):

Wkurza mnie brudna robota, którą teraz wykonuję. Usuwam jakąś starą pylistą farbę i już mam oko opuchnięte.. robiłem na sucho, ale jednak się poddaję i spróbuję na mokro to gó...o usunąć. A jutro okulista.. zachciało mi się budowlanki..
Tak poza tym przeraziłem się jak zobaczyłem, że ten beton pod farbą to popękany w wielu miejscach jest.. jeszcze trochę i ta chałupa się rozpadnie..

Może lepiej by poszło z opalarką? Albo z preparatem do usuwania starych powłok, np. V33? Szkoda zdrowia. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

zielonaszpilka

#7060392 Napisano: 14.11.2022 23:27:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam edit: teraz jagermeister? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7060319 Napisano: 14.11.2022 18:10:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Astronautka napisał(a):

Czy termomix trafił w ręce niespełnionego artysty śpiewacza? 😁 OPTIMA 

Na bank emotka  jakże się cieszę, że odpuściłam ten konkurs emotka  dobrze, że inne tm trafiły do dziewczyn za zdjęcia a nie filmik emotka

Jest gdzieś galeria prac? Czy wnioskujesz po znanych w konkursowym świecie imionach i inicjałach? emotka

To drugie;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7060310 Napisano: 14.11.2022 17:36:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Astronautka napisał(a):

Czy termomix trafił w ręce niespełnionego artysty śpiewacza? 😁 OPTIMA 

Na bank emotka  jakże się cieszę, że odpuściłam ten konkurs emotka  dobrze, że inne tm trafiły do dziewczyn za zdjęcia a nie filmik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7060283 Napisano: 14.11.2022 16:57:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Pytanie do osób które wybrały się na przejazd pociągiem Tyskie w zeszłym roku - czy było warto, jak to wyglądało?

Moje dzieciaki zadowolone, przywieźli fajne fotki ale z drugiej strony to w tym roku mam już nie grać. Z opowiadań jak to wyglądało to sama bym się też nie zdecydowała, no chyba że komuś bardzo się nudzi. Moi byli najmłodszymi pasażerami choć 18+ lat dość dawno skończyli.

Czyli polecasz, ale w sumie to nie? emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7058485 Napisano: 07.11.2022 08:42:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

vanillasky-2017 napisał(a): Powiedzcie proszę ile jest teraz konkursów/ loterii z Bref? Jak wyszukuję na stronie pokazuje się tylko loteria z zakupem za min.20zł a wydawało mi się, że powinno być coś jeszcze... Będę wdzięczna za info:)

Tu jeszcze był bref https://www.e-kon...zystym-domu-eleclerc Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7058434 Napisano: 06.11.2022 21:50:02 w WC - rozmowy o wszystkim
rufus napisał(a):

andii napisał(a):

rufus napisał(a):

Czy do przelewu nagrody na konto, można podać konto innej osoby niż, ta osoba która wygrała? Chodzi bardziej o drobną kwotę.
Przykładowo mam wujka, który wygrywa ale nie ma konta i podaję swoje.
Przejdzie to czy jest to jakoś weryfikowalne?

U mnie Smolar i Avanti -zawsze przechodzi

Dzieki, dobrze wiedziec

Przy czym chyba Smolar ostatnio zastrzega sobie w regulaminie, że może poprosić o dowód potwierdzający, że konto należy do laureata. Nie wydaje mi się, żeby z tego już korzystał, ale furtkę zostawia.

np. loteria Rama
"Organizator może żądać od uczestnika złożenia dodatkowych oświadczeń na piśmie, podania dodatkowych danych bądź doręczenia dokumentów niezbędnych do prawidłowego uczestnictwa w loterii, w tym m. in. (...) oryginału zaświadczenia z banku laureata nagrody natychmiastowej lub innego dokumentu / dowodu potwierdzającego, że podany rachunek bankowy należy do laureata nagrody natychmiastowej (z zakryciem / zamazaniem /wycięciem niepotrzebnych danych laureata nagrody natychmiastowej takich jak nr PESEL, seria i nr dowodu osobistego)." Wyświetl w wątku >>
2 rufus, andii 0

zielonaszpilka

#7058397 Napisano: 06.11.2022 19:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holala napisał(a):

mam pytanie do laureatow tolpy z hebe - czy wygraliscie jednym zgloszeniem czy bylo ich dwa lub wiecej?

Jeden paragon, jeden zestaw kosmetyków  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7058254 Napisano: 05.11.2022 16:37:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelina1991171 napisał(a):

Może ktoś podpowie ? Jak to jest z konkursem lego , napisz list do mikołaja . Klocki mogą być kupione w dino ? W dino numer paragonu zaczyna się od litery W, a tam nie można wpisać litery W formularzu . W regulaminie nie ma informacji o konkretnym sklepie . Chyba ,że coś przeoczyłam 

Można kupić gdziekolwiek, w Dino też. Są tam nawet konkursowe standy. Pomiń literę jeśli już dziś musisz wysłać odpowiedź, ale lepiej napisz do organizatora i zapytaj o to. Będziesz mieć podkładkę w razie czego. I pochwal się odpowiedzią na forum emotka  pewnie sporo osób kupi w dino Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7058253 Napisano: 05.11.2022 16:35:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

picola1 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

stock to z którego etapu informował? ostatniego?

Już powinni z ostatniego - ale mają 4dr, więc chyba do poniedziałku. Mało flaszek na forum poszło.

dzięki. Czyli mam jeszcze szansę bo brałam udział w ostatnim etapie.

grałam tylko w ostatnim etapie i wczoraj dostałam info o wygranej

czyli ciężko stwierdzić czy wszystkich poinformowali... Kurcze... no nic to, może jeszcze nie wszyscy poinformowani. Dużo nagród, trzeba było kupić wódę... i się nie załapać? Ech

Wódkę to tam można kupić oo wynikach Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7058043 Napisano: 04.11.2022 16:12:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Z konkursu schlebiania Dan Cake wszystkie maile dla laureatów idą w jednym czasie czy wysyłają etapowo? 

Idą po kolei stopniami, ale pomiędzy stopniami jest po 3-5 minuty różnicy. Lista już na stronie Wyświetl w wątku >>