Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7295129 Napisano: 08.09.2025 13:11:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

Siema. Brałem udział w konkursie na fanpage GOTPAGE

Wygraj nowiutkiego Dell’a z Gotpage.pl! 

Konkurs miał zakończyć się 5.09 ale został przedłużony (oficjalnie przez dużą ilość zgłoszeń, ale 5.09 mieli tylko 35 udostępnień posta, co było warunkiem wzięcia udziału) i zakończyli go 7.09. Również 7.09 opublikowane zostały wyniki konkursu w poście na ich fanpage. 
Problem polega na tym, że był to konkurs na najlepsze wakacyjne zdjęcie, a w poście z wynikami napisali, że "Wylosowaliśmy dwie osoby"
Mój komentarz z prośbą o wyjaśnienie dlaczego wygrani zostali wylosowali skoro był to konkurs a nie loteria został skasowany. Po tym jak napisałem kolejny komentarz z prośbą o wyjaśnienie zostałem zablokowany na ich fanpage a wszystkie posty dotyczące konkursu zniknęły. Dodatkowo brak regulaminu konkursu. 

Myślicie, że warto zgłaszać takiego organizatora do uokik? Czy oni realnie zainteresują się taką sprawą? Gra jest warta świeczki?

Uokik, pomimo tego, co niektórzy twierdzą, nie zajmuje się takimi sprawami. To nie jest zbiorowe naruszenie praw konsumenta. Rzecznik praw konsumenta też nic tu nie zdziała. Generalnie olej temat i zapomnij, a na przyszłość nie graj w konkursach bez regulaminu na jakichś szemranych fejsbukowych stronach. Oszczędzi Ci to nerwów. Laureaci na pewno byli fikcyjni, a jeśli nie i nawet ich losowali to nikt się nie przyzna, a tylko napiszą, że to przejęzyczenie i mieli na myśli po prostu, że laureaci zostali wybrani. Robiono już większe przekręty w świecie konkursowym i nikt za nic nie odpowiedział. Fakt, że w niektórych aferkach pokrzywdzeni zabierali się do robienia „czegoś od d. strony, ale to już inne historie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7295055 Napisano: 08.09.2025 10:06:05 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

rufus napisał(a):

To juz trzeba zalozyc grupe (nie)anonimowych konkursoholikow emotka

Myślałem, że już jest taka założona pod tym adresem -> GRUPA emotka

No nie, na teh grupie jest akurat dużo anonimowych emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

zielonaszpilka

#7294997 Napisano: 08.09.2025 00:12:37 w Gratulacje! Dla wygranych!
O matulu, człowieka nie ma kilka dni na forum i nie wiadomo komu gratulować 

rudzixon - gratuluacje! Chyba każdy konkursowicz marzy o takim mailu  Mam nadzieję, że ja też się wkrótce doczekam 

estrelitta - gratulacje! Wygrana w kreatywnym cieszy podwójnie  

maryjane - gratulacje i udanej podróży!  Po takich emocjach przyda Wam się porządny reset   Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7294965 Napisano: 07.09.2025 18:25:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Akwarium napisał(a):

Czy w loterii Kubuś produkty Kubuś Baby też się zaliczają, czy to jest odbierane jako osobna marka?

"(...) dowolny produkt oznaczony logo marki Kubuś m.in. woda, sok, napój, mus, płatki śniadaniowe dostępny na rynku we wszystkich możliwych pojemnościach oraz opakowaniach, w tym również wielopaki, dostępne w okresie Sprzedaży promocyjnej w Sklepach promocyjnych na terenie Polski. Produkty oznaczone logo marki Kubuś (...)"/ Dodatkowo po wgraniu paragonu należy wybrać produkty, które kupiliśmy. Tam jest rozwijana lista i baby też na liście jest. Wyświetl w wątku >>
1 Akwarium 0

zielonaszpilka

#7294264 Napisano: 04.09.2025 19:17:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

agicho napisał(a):

joan napisał(a):

agicho napisał(a):

No faktycznie teraz to widzę 🤪😅 to ja wysyłałam sam prefix woda .

Tak pracownicy agencji "czytają" nasze zgłoszenia emotka

Na ogół jak się źle wysłało .dostawało się smsa .,że zky prefix 🤯

Prefix miałaś dobry, dlatego dostałaś dobrą zwrotkę. W tym wypadku prefix to było tylko słowo woda, a to miałaś.

A z ciekawości, co masz wpisane w smsie z gratulacjami w miejscu numer paragonu, który wygrał?

Z tego co rozumiem to 1234 🙂

Faktycznie emotka  Dopiero teraz zrozumiałam sens tamtej wiadomości agicho. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7294260 Napisano: 04.09.2025 19:08:36 w Gratulacje! Dla wygranych!
asper01
Morti84
rodzinka gocha542

Gratulacje! Piękne nagrody emotka  i dzięki, że podzieliliście się tym z forumowiczami emotka  Mi to dodaje motywacji do grania emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7294257 Napisano: 04.09.2025 18:59:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

joan napisał(a):

agicho napisał(a):

No faktycznie teraz to widzę 🤪😅 to ja wysyłałam sam prefix woda .

Tak pracownicy agencji "czytają" nasze zgłoszenia emotka

Na ogół jak się źle wysłało .dostawało się smsa .,że zky prefix 🤯

Prefix miałaś dobry, dlatego dostałaś dobrą zwrotkę. W tym wypadku prefix to było tylko słowo woda, a to miałaś.

A z ciekawości, co masz wpisane w smsie z gratulacjami w miejscu numer paragonu, który wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7294114 Napisano: 04.09.2025 15:27:23 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
mia napisał(a):

Kawę mieloną lub rozpuszczalną, ostatecznie ziarnistą.emotka emotka emotka
Żadne tam kapsułki, saszetki Capuccino czy smakowe.

https://130latloteria.pl/ ;) właśnie znalazłam, może ktoś doda? Wyświetl w wątku >>
2 mia, wiolka252 0

zielonaszpilka

#7294112 Napisano: 04.09.2025 15:21:22 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
pikawka napisał(a):

Płyn do płukania???:)

Będę monotematyczna emotka  loteria Henkel w Rossmannie https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-czysty-swiat - marka E

asper01 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

asper01 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kawę ziarnistą?

Właśnie! Jest? I na kapsułki do zmywarki jest (poza Fairy)?

Jak wyżej emotka  loteria Henkel w rossmanie. Tam jest chyba Somat

No dobra, a co z tą kawą? emotka

:D masz, ale dodaj do bazy, ok? emotka  chyba, że już jest  https://130latloteria.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7293921 Napisano: 04.09.2025 10:05:21 w Czy informują/ informowali?
jomico napisał(a):

a Bols Marine już informował?

Nie Wyświetl w wątku >>
1 jomico 0

zielonaszpilka

#7293895 Napisano: 04.09.2025 09:17:23 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
asper01 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kawę ziarnistą?

Właśnie! Jest? I na kapsułki do zmywarki jest (poza Fairy)?

Jak wyżej emotka  loteria Henkel w rossmanie. Tam jest chyba Somat Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7293894 Napisano: 04.09.2025 09:16:48 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
martini98 napisał(a):

cokolwiek z chemii do łazienek lub kuchni? (oprócz konkursu Fairy)

Loteria Henkel w rossmannie Wyświetl w wątku >>
1 martini98 0

zielonaszpilka

#7293799 Napisano: 03.09.2025 20:11:30 w Żabka
panryjek napisał(a):

Dzięki Thalia za próbę wyjaśnienia. 
Wciąż nie rozumiem dlaczego nie otrzymałem po zakupie kodów. Kupiłem w dwóch różnych Żabkach, powinienem dostać dwa kody, a nie dostałem żadnego. A na stronie konkursowej pisze, że zakupu należy dokonać do 03.09. 2025. Ciekawe co jest powodem. System się zawiesił ?

No to Thalia Ci właśnie wyjaśniła. W regulaminie na stronie nie ma informacji o dokładnych okresach, w których możliwy jest zakup i rejestracja kodów. W regulaminie, do któego kierowała aplikacja jest informacja o tym, że zakup jest możliwy do 2 września, więc kupując dzisiaj już kodów nie dostaniesz. Kody można było odebrać do wczoraj, a zarejestrować można je do dzisiaj. Czy agencja dała ciała z regulaminem bez dat i z błędną informacją na stronie w jednym miejscu? Tak. Mozesz pisać do agencji, ale nawet jeśli pozwolą Ci wysłać zgłoszenie i będa twierdzić, że wezmą je pod uwagę, to szanse, że rzeczywiście tak się stanie są marne. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

zielonaszpilka

#7293647 Napisano: 03.09.2025 13:23:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Plecak Samsonite Kaufland Venus, mail 13:20 Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7293520 Napisano: 03.09.2025 07:06:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

Czy ktos ma może zapisany regulamin loterii   https://www.e-kon...o-szkoly-z-usmiechem który był na poczatku loterii? Teraz grałam i widzę, że jest duzo mniej produktów bioracyh udział w loterii niż na pocztkuemotka

W regulaminie była chyba taka sama lista jak jest teraz. To w rozwijanym menu w formularzu były też wypisane sensodyne, które produktami dla dzieci nie były, ale w regulaminie ich na liście nie widziałam. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

zielonaszpilka

#7293399 Napisano: 02.09.2025 17:16:29 w Smolar
gregory napisał(a):

Jak rozumiecie u Smolara ten poniższy zapis regulaminu (loteria proactiv). Czytam i wydaje mi się, że to sie wyklucza. To w końcu trzeba kupić w Biedronce lub Kauflandzie czy przeciwnie - wszędzie poza tymi dwom sklepami. Czy ja tu czegos nie rozumiem:
4.4 sklep promocyjny – dowolny sklep / punkt sprzedaży na terytorium RzeczpospolitejPolskiej, z wyłączeniem sklepów promocyjnych specjalnych wskazanych w pkt 4.5regulaminu, w którym można dokonać zakupu promocyjnego. Do udziału w loterii
uprawniają w szczególności zarówno zakupy promocyjne dokonywane w sklepach
internetowych, w sklepach tzw. handlu nowoczesnego (np. hipermarkety, supermarkety,
dyskonty itp.) oraz w sklepach tzw. handlu tradycyjnego, czyli zakupy promocyjne
dokonane w dowolnych sklepach detalicznych niezależnie od rozmiaru i formatu.

4.5 sklep promocyjny specjalny – dowolny sklep na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej,w którym można dokonać zakupu promocyjnego, spośród następujących sieci:
a) Kaufland – tzw. sklep promocyjny specjalny nr 1,
b) Biedronka – tzw. sklep promocyjny specjalny nr 2. 

Czytaj cały regulamin, na razie jesteś na słowniczku pojęć. Tutaj ci tylko tłumaczą czym jest sklep promocyjny a czym jest sklep promocyjny specjalny. Sklep promocyjny to każdy z wyłączeniem kauflanda i biedronki, sklep promocyjny specjalny to Kaufland i Biedronka, a pewnie w dalszej części regulaminu będziesz mieć jakiś podział na nagrody w związku z tymi sklepami. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

zielonaszpilka

#7293069 Napisano: 01.09.2025 16:44:15 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Kupiliśmy drukarkę, iks miesięcy temu. Nie, że to dla mnie została kupiona - wg mojej filozofii... się nie kupuje, się wygrywa. Pierwszą kartkę wydrukowałam na niej w październiku 2024 i było to wypowiedzenie umowy o pracę.

Drukarkę Brother. Bezprzewodową. Bez możliwości podpięcia kabla USB itp. Taka ponoć miała być najpasowniejsza. Dziś skończyła nam się umowa na internet, po podpisaniu nowej dostaliśmy nowy router wifi. I buahahaha, on działa w sieci 5 GHz, a nasza drukarka obsługuje tylko sieci działające na częstotliwości 2.4 GHz. Skutkiem czego drukarka przestała działać, nie można z niej w żaden sposób korzystać ze względu na niekompatybilność z nowym routerem (ale spróbujemy wrócić do starego, a nowy? wyrzucić czy jak?) Czy producenci nie przesadzają z tym sztucznym postarzaniem produktów i skracaniem ich żywotności?! Gdzie są eko-przepisy, gdy ich potrzebujemy?! emotka

Dodam jeszcze, że drukarka ta nadal jest dostępna w sklepach i kosztuje aktualnie 750 zł emotka

A sprawdź czy Wasz router nie działa i w sieci 5 GHz i dalej w sieci 2.4 GHz - wtyedy wystarczy, że będzie łączyć sie z tymi wifi 2.4. U nas tak jest, obie sieci są dostępne w wifi. Nawet nowy router powinien działać w obu zakresach. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7292835 Napisano: 31.08.2025 21:51:18 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

qrde, babka kupiła ode mnie towar za pobraniem. Wiedziała że już paczka jedzie...i dziś napisała że już towaru nie potrzebuje...Qrde...jak można być takim czubem?
Jak tylko wróci paczka, to wrzucę jej konto OLX-owe i więcej danych na jakieś fora wrocławskie ( konto marzena.jag) , żeby ludzi ostrzec. Sporo sprzedaje, więc i może jej sprzedaż spadnie... 
Koniec sprzedaży za pobraniem...

Nauczka na przyszłość. Gdy ktoś chce coś za pobraniem musi mi wysłać najpierw kasę za dwukrotność wysyłki. Odliczam to odpowiednio od kwoty zakupu. Wtedy masz większą szansę, że odbierze, a nawet jak nie odbierze to Ty nie będziesz stratny na kosztach wysyłki. Wyświetl w wątku >>
2 synk, cb656 0

zielonaszpilka

#7292833 Napisano: 31.08.2025 21:48:47 w Opisy z paragonów
stokrotka238 napisał(a):

Jak macie opisane Kinder jajko w biedronce?

JajkoNiespodzian20g Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7292803 Napisano: 31.08.2025 20:03:15 w Żabka
ladyinred napisał(a):

rufus napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy teraz kod pojawia się od razu czy po jakimś czasie. Wlasnie kupiłam i nie ma kodu. Będę musiała do nich pisac?

Z czego kod?

Z piwa, wybaczcie umknęło mi,

U mnie dzisiaj pojawił się od razu, i z piw i z milki. Najpierw zarejestrowałam się wyzwaniu, Wyświetl w wątku >>
0 0