Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6864936 Napisano: 15.06.2022 08:12:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Ale to jest straszne bo ja nie wymieniam na kupony (nie pomyślałam,że tak zrobią bo niby skąd zwykły zdobywca kodu mógł na to wpaść).Czyli mam dalej w aplikacji coli, kody i mogę sobie niby wypchać buty.Piję colę zero ale chyba rzucę to chemiczne świństwo no bo minęły 2 tygodnie i dalej nie wpadli jak to rozwiązać.

Straszne są inne rzeczy. Nie wydaje mi się, żeby był to brak możliwości wymiany vouchera na kupon. Spokojnie, prędzej czy później coś z tym zrobią, bo kuponów było zatrzęsienie, a ani McDonald ani coca cola nie pozwolą sobie na wkurzenie kilku tysięcy ludzi. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6864931 Napisano: 15.06.2022 07:49:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Czy wymiana voucherów na zestawy Bic Mac w McDonalds nadal jest wstrzymana? Nie widzę zmiany w swojej aplikacji McDonalds. 

Tak, nadal jest wstrzymana. Wróciły tylko kupony, które zostały odebrane w aplikacji przed 31.05. Wszystkie vouchery, które jeszcze nie zostały wklepane w aplikacje mc Donald dalej są wstrzymane.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6864929 Napisano: 15.06.2022 07:41:36 w Pomocy!!!!
Maria napisał(a):

Konkurs adidas - poczuj sportową moc tego lata! (konkurspoczujmoc.pl) Pomóżcie jak mam wgrać paragon próbuję i się nie pokazuje.Czy to problem na stronie i też tak macie.  Konkurs adidas - poczuj sportową moc tego lata! (konkurspoczujmoc.pl).Próbowalam z innego też kompa i telefonu ale nie idzie-co robić

Tak, nigdzie nie pojawia się, że jakiekolwiek zdjęcie się dodało. Ale jak nie dodasz zdjęcia i spróbujesz wysłać formularz to on się nie wyśle, a przy miejscu na paragon pojawia się komunikat " Za duży plik" (chociaż żadnego pliki tak nie ma  emotka  Jak dodasz paragon i wyślesz formularz to pojawi się podziękowanie za udział w konkursie. 

A na przyszłość, jak będziesz mieć podobny problem, to możesz wysłać fikcyjne próbne zgłoszenie - podajesz fikcyjne dane, jakikolwiek tekst w polu na odpowiedź, nie załączasz paragonu i próbujesz wysłać zgłoszenie i sprawdzasz co się dzieje. A potem znowu fikcyjne dane, jakiekolwiek słowo w odpowiedzi i dołączasz jakiekolwiek zdjęcie i też wysyłasz i sprawdzasz emotka  i wtedy wszystko powinno być jasne.

Aha, i warto potem napisać do organizatora, żeby np. dodał do formularza informacje po dodaniu paragonu, że ten jest dodany, albo że np. formularz przepuszcza mniejszą ilość znaków niż to jest zadeklarowane, bo inaczej takich próbnych zgłoszeń mogą mieć sporo emotka Wyświetl w wątku >>
2 Maria, cb656 0

zielonaszpilka

#6864920 Napisano: 15.06.2022 00:04:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zielonaszpilka napisał(a):

Według plakatu, (który dalej źle rozumiesz , (...)

--> <-- Ha, ha, ha, ha.

Podsumowując Twoje wątpliwości: jeśli zamierzasz kupić opakowanie zbiorcze w którym masz trzy jednorazówki to śmiało kupuj i slij zgłoszenie. Jeśli zamierzasz kupić pojedynczą jednorazówkę to masz dwie opcje - 1. kupować i w razie ewentualnych pretensji agencji po wygranej pomachać im regulaminem przed nosem 2. Przed zakupem upewnić się bezpośrednio w agencji, że pomimo zapisu na plakacie a zgodnie z regulaminem taki zakup może być. Z Twoich postów wynika, że zamierzałeś kupić opakowanie zbiorcze jednorazówek a na to pozwala i plakat i regulamin, więc nie rozumiem problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6864917 Napisano: 14.06.2022 23:44:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Wiem, że chciałaś mi pomóc. Dzięki.
Ale czy zawsze na tym forum tak zawzięcie trzeba odnosić się do (nie)znajomości regulaminu? Czemu ma to służyć? Nikt nie odpowiada za karę. Sugerowałem się plakatem konkursowym... Co innego w Regulaminie mowa, a co innego na plakacie. Już nieraz miałem, że w trakcie konkursu mogą zmienić regulamin (niejedna agencja taki numer wycięła).
Edit: Z plakatu można wywnioskować, że opakowanie może być, przy czym było wygwiazdkowane, że zakup promocyjny nie dotyczy pojedynczych maszynek jednorazowych. Z regulaminu to nie wynika.

I widzisz, i to jest rzecz, o którą warto zapytać. Masz plakat, zerknąłeś do regulaminu i znajdujesz nieścisłość. Według plakatu rzeczywiście zakup jednorazowej maszynki nie upoważnia do udziału w konkursie, w regulaminie nie ma takiego wykluczenia. Według plakatu, (który dalej źle rozumiesz emotka , do udziału w konkursie upoważnia zakup opakowania maszynek - więc opakowania zbiorczego z dwoma, trzema lub czterema maszynkami, regulamin mówi o dowolnym produkcie BIC. I, gdybym zamierzała wziąć udział w tym konkursie, to zapewne napisałabym do organizatora, żeby wyjaśnił tę wątpliwość. Może być zakup pojedynczej maszynki czy nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6864915 Napisano: 14.06.2022 23:38:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Wiem, że chciałaś mi pomóc. Dzięki.
Ale czy zawsze na tym forum tak zawzięcie trzeba odnosić się do (nie)znajomości regulaminu? Czemu ma to służyć? Nikt nie odpowiada za karę. Sugerowałem się plakatem konkursowym... Co innego w Regulaminie mowa, a co innego na plakacie. Już nieraz miałem, że w trakcie konkursu mogą zmienić regulamin (już nieraz niejedna agencja taki numer wycięła.
Z plakatu można wywnioskować, że opakowanie może być, przy czym było wygwiazdkowane, że zakup promocyjny nie dotyczy pojedynczych maszynek jednorazowych.

Jedynym dokumentem, który zobowiązuje konkursowicza i organizatora jest regulamin. Nie plakat, ulotka, metka przy półce czy opis konkursu wrzucony niedbale przez innego konkursowicza. Nie znasz odpowiedzi? Masz wątpliwości? Zerknij do regulaminu. Nikt nie odpowiada za karę, ale niezmiernie irytujące jest zadawanie pytań, na które odpowiedź jest do znalezienia bez problemu w regulaminie konkursu. Dodatkowo zazwyczaj o te rzeczy, które można znaleźć bez problemu w regulaminie pytają regularnie te same osoby emotka  Regulamin - rzecz święta. Nie znalazłeś odpowiedzi w regulaminie - zapytaj na forum albo napisz do organizatora. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6864909 Napisano: 14.06.2022 23:04:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Na konkurs w Intermarche może być BIC Frex 3 jednoczęściowe 3 sztuki w jednym opakowaniu? Chodzi mi o jak najtańsze męskie maszynki. "Jednorazówki" to chyba mieli na myśli, że sprzedawane na sztuki (?), ale czy w paczkach te jednorazówki mogą być (na konkurs), to nie wiem. Ciekawe, o jakie produkty chodzi im w regulaminie...

Z regulaminu: "Dokonać w sklepie Intermarche zakupu co najmniej jednego dowolnego produktu promocyjnego marki BIC. Konkurs obejmuje cały asortyment maszynek do golenia BIC dostępnych w sieci sklepów Intermarche." - Ten zapis jest chyba jasny? Możesz kupić dowolny produkt BIC dostępny w intermarche, który jest maszynką lub zestawem maszynek. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6864437 Napisano: 11.06.2022 15:27:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy w Lambi nie ma ograniczenia znaków? Dobrze widze w regul? Wole sie upewnić zanim mnie poniesie fantazja 😂

Polecam wyszukiwanie słów w regulaminie, hasło klucz "znak" emotka

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6864214 Napisano: 09.06.2022 20:16:46 w SZUKAM....
Tojoan napisał(a):

Podobnie jak ewikewikk uważam, że 500 zł to minimum. Dobrze dać tyle, żeby chociaż za talerzyk się młodym zwróciło, a jeśli to "standardowe" polskie wesele to obecnie raczej mało jest ofert sal weselnych z ceną mniejszą niż 250 zł. Większość sal ze względu na obecną sytuację korzysta też z możliwości podwyższenia ceny maksymalnie o wartości zapisane w umowie. Według mnie 500 to minimum, 600 już fajnie wygląda, a wszystko co ponad to na pewno bardzo ucieszy młodych emotka

Pls nie piszcie takich rzeczy. Kto nie ma kasy na wesele, niech nie urządza i tyle. A ten cały "talerzyk" = sala? żarcie słabe i alkohol, którego nie piję, muzyka najniższych lotów... idąc tym tropem powinnam wkładać 5 zł do koperty, ani grosza więcej. Zatem może niech każdy da tyle, ile mu komfortowo w duszy, bez żadnych matematycznych obliczeń, bo jeszcze młodzi nic nie dostaną emotka

Nikt nie każe nikomu chodzić na wesela jeśli komuś nie odpowiada weselny klimat emotka Można iść tylko do kościoła/urzędu i złożyć młodym życzenia albo i to nawet nie.  Jeśli jednak wybieramy się na wesele to w dobrym tonie jest danie młodym prezentu/koperty o równowartości talerzyka. Nie pisałam nigdzie, że młodzi oczekują prezentu o takiej równowartości. Piszę o przyjętych zwyczajach, bo takie było pytanie - ile wypada. Po prostu, tak jest i już, że na wesele w gości nie idzie się z pustymi rękami. To jest prezent na ich nową, wspólna drogę. Czy wydadzą to na spłatę wesela, podróż poślubną, wkład na mieszkanie czy przebimbają na głupoty to już ich sprawa. Wiadomo, że jeżeli ktoś ma trudną sytuację i da mniej niż ten "talerzyk" to nikt nie powinien (pisze nie powinien, bo ludzie są różni i różnie z tym bywa, ale takimi nie ma się co przejmować) mieć o to żadnych pretensji. Jeśli jednak mnie stać, a wkładam do koperty 5 zł, 100 czy nawet to 200 zł, bo nie odpowiada mi weselny klimat i nie mam zamiaru finansować takiej imprezy młodym to dla mnie to już słaba opcja. I żeby była jasność, nie mówię tu o osobach, które nie dają nic czy dają tą stówę, bo nie mają więcej. To jest zrozumiałe.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6864157 Napisano: 09.06.2022 15:11:11 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ogólnie myślałam o tysiaku...czy to nie będzie zbyt mała kwota. Dzięki, uspokoiłyście mnie emotka

Nie, nie przesadzajmy, to absolutnie nie będzie za mało  emotka  wbrew temu co pisze nanajka 1000 zł to nie standard. Gdyby tak było to wielu ludzi rezygnowałoby z pójścia na wesele, bo przecież koperta to często nie jedyny koszt takiej imprezy, a wtedy okazuje się, że jest to połowa ich wypłaty albo i więcej. Jestem przekonana, że 1000 bardzo ucieszy młodych a koperta będzie jedną z grubszych, no chyba że jesteście rodziną Carringtonów emotka  

Wczoraj przymierzałam sukienkę na wesele, obok młode dziewczyny rozmawiały właśnie o tym ile dać do koperty na wesele. Jedna z nich stwierdziła, że dają 200 zł od pary bo już sama jej sukienka 299 i buty 150, no i chłopak musiał kupić sobie garnitur i nową koszulę.. Tak więc ten, tego, to... emotka  

Wiadomo, każdy daje tyle ile może, jednak 200 zł od pary wydaje się mało w obecnych czasach. Z drugiej strony 200 zł dane przez niektóre osoby może ucieszyć młodych bardziej niż większe kwoty od innych. Zapraszamy na wesele naszych bliskich i raczej orientujemy się czy te 200 zł to dla nich drobne czy jednak spora kwota, a - przynajmniej mam nadzieję, że większość podchodzi do wesele jednak z takim nastawieniem, że najważniejsze, żeby nasi bliscy byli obecni   Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

zielonaszpilka

#6864055 Napisano: 09.06.2022 08:21:06 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Ogólnie myślałam o tysiaku...czy to nie będzie zbyt mała kwota. Dzięki, uspokoiłyście mnie emotka

Nie, nie przesadzajmy, to absolutnie nie będzie za mało  emotka  wbrew temu co pisze nanajka 1000 zł to nie standard. Gdyby tak było to wielu ludzi rezygnowałoby z pójścia na wesele, bo przecież koperta to często nie jedyny koszt takiej imprezy, a wtedy okazuje się, że jest to połowa ich wypłaty albo i więcej. Jestem przekonana, że 1000 bardzo ucieszy młodych a koperta będzie jedną z grubszych, no chyba że jesteście rodziną Carringtonów emotka   Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6864041 Napisano: 09.06.2022 00:26:24 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Hej emotka  
Co teraz (albo ile) daje się od chrzestnych na chrzciny? Może być na pw emotka

Ja zapytałam chrześnicy co chce chciała tablet 10 to jej kupiłam taki jaki mi pokazała około 500 zl

to w jakim wieku ona była jak miała chrzest?

Moja kuzynka miała chrzest w wieku 8 lat (żeby za rok przyjąć komunię), więc różnie bywa emotka

Podepnę się pod pytanie...i zapytam o ślub - ile wrzuca się teraz do koperty? emotka  (kuzynka)

Podobnie jak ewikewikk uważam, że 500 zł to minimum. Dobrze dać tyle, żeby chociaż za talerzyk się młodym zwróciło, a jeśli to "standardowe" polskie wesele to obecnie raczej mało jest ofert sal weselnych z ceną mniejszą niż 250 zł. Większość sal ze względu na obecną sytuację korzysta też z możliwości podwyższenia ceny maksymalnie o wartości zapisane w umowie. Według mnie 500 to minimum, 600 już fajnie wygląda, a wszystko co ponad to na pewno bardzo ucieszy młodych emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6863868 Napisano: 08.06.2022 12:26:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fineessa napisał(a):

Czy ktoś wie czy będzie jeszcze można wymieniać kody na Mc zestawy? Czy będą jeszcze kody do zgarnięcia w aplikacji??

Kody do zgarnięcia już nie. A co do wymiany to przeczytaj oświadczenie w aplikacji Mc Donald. Ma być taka możliwość, ale pracują nad uszczelnieniem systemu przed oszustami. Wyświetl w wątku >>
1 fineessa 0

zielonaszpilka

#6863576 Napisano: 07.06.2022 10:45:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
Jak wszystkim, to wszystkim emotka  Gratuluję mountain emotka  A gdzie jakaś moja główna z loterii? Też chcę!  emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6863504 Napisano: 06.06.2022 22:57:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Mam 8 butelek Cechini na paragonie na konkurs w Dino. Zgodnie z regulaminem (punkt 3.12) powinno to uprawniać mnie do dwóch zgłoszeń.
Niestety, ktoś z Fortuny Pe Es mi napisał, że jeden paragon mogę zgłosić tylko jeden raz.
Odniosłem się do potem do treści tego punktu. Ciekawe, co mi odpiszą.

Dla mnie ten punkt nie pozwala Ci na zgłoszenie jednego paragonu więcej niż raz. Punkt 3.12 brzmi "Uczestnik może dokonać dowolnej liczby Zgłoszeń pod warunkiem dokonania zakupu odpowiedniej liczby Wody Cechini Muszyna." a definicja Zgłoszenia z regulaminu brzmi "W celu wzięcia udziału w Loterii i losowaniu nagród, Uczestnik powinien w terminie od dnia 1 czerwca 2022r. do dnia 30 czerwca 2022r., po dokonaniu zakupu Wody Cechini Muszyna przystąpić do udziału w Loterii poprzez dokonanie zgłoszenia do Loterii ("Zgłoszenie") polegającego na:
3.2.1. wejściu na stronę internetową Loterii znajdującą się pod adresem www.loteriacechini.pl;
3.2.2. podaniu swoich danych takich jak imię i nazwisko, numer telefonu kontaktowego oraz adres email;
3.2.3. wskazaniu numeru paragonu fiskalnego potwierdzającego nabycie Wody Cechini Muszyna uprawniającego do udziału w Loterii;
3.2.4. potwierdzeniu przez Uczestnika, że zapoznał się i akceptuje warunki Regulaminu oraz wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celu przeprowadzenia i rozstrzygnięcia Loterii, poprzez zaznaczenie odpowiedniego pola na stronie internetowej Loterii;
3.2.5. naciśnięciu klawisza "wyślij zgłoszenie"
i punkt 3.1 Do udziału w Loterii uprawnia zakup przez Uczestnika w okresie od dnia 1 czerwca 2022r.do dnia 30 czerwca 2022r. w sklepach należących do sieci DINO, co najmniej 4 sztuk wody marki Cechini  i jeszcze punkt 3.4 Za każde poprawnie dokonane Zgłoszenie, Uczestnik otrzymuje 1 los uprawniający do wzięcia udziału w losowaniach nagród (''Los'').

Według mnie z tych punktów wynika, że Zgłoszenie to zarejestrowanie w systemie paragonu, na którym masz co najmniej 4 wody Cechini Muszyna. Możesz zrobić kolejne Zgłoszenie o ile masz kolejny paragon spełniający warunki podane w regulaminie, czyli kolejny paragon z co najmniej 4 butelkami wody. Punkt 3.12 odnosi się jedynie do tego, że jedna osoba może wysłać wiele zgłoszeń. Jest niezbyt jasno napisany i powinni to poprawić. W każdym razie ja na podstawie tego punktu i pozostałych punktów z regulaminu absolutnie nie wywnioskowałabym, że wielokrotność zakupu 4 sztuk wody na jednym paragonie upoważnia Cię do większej ilości zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6863375 Napisano: 06.06.2022 14:56:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
Jasminum tak żeś się niepozornie pochwalił tymi 10 tysiącami, że kilka razy czytałam czy to na pewno 10 tys. a nie 10 monet emotka  Gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6863084 Napisano: 03.06.2022 20:27:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
beata21 emotka  emotka emotka  gratuluję:) Wyświetl w wątku >>
1 beata21 0

zielonaszpilka

#6862888 Napisano: 02.06.2022 19:48:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
nswe69 Josh3 emotka emotka  Gratuluję:) takie wygrane cieszą najbardziej:)

I tych Katarów wszystkim wygranym też gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6862887 Napisano: 02.06.2022 19:43:23 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Mcdonald wstrzymali realizację voucherów z kodów Coca-Coli z loterii urodzinowej.Bo podobno ludzie oszukiwali i w ten sposób ukarali też uczciwych.Podali maila do kontaktu zaraz napiszę bo serio się wkurzyłam.31 maja to zablokowali..............

Ale napiszesz im co? Ze się wkurzylas? Nic innego niż to co w oświadczeniu ci nie odpiszą. Nie przyspieszy to możliwości realizacji kuponów, a oni doskonale wiedzą, że ludzie są wkurzeni, bo jak ktoś głodny to i zły emotka Zmarnujesz swój czas i osoby, która będzie musiała ci odpisać jakiegoś grzecznego maila z przeprosinami za niedogodności. No chyba, że ci ulży jak sobie napiszesz do nich emotka Wyświetl w wątku >>
3 cb656, mia, anaesth 0

zielonaszpilka

#6862886 Napisano: 02.06.2022 19:39:39 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Mcdonald wstrzymali realizację voucherów z kodów Coca-Coli z loterii urodzinowej.Bo podobno ludzie oszukiwali i w ten sposób ukarali też uczciwych.Podali maila do kontaktu zaraz napiszę bo serio się wkurzyłam.31 maja to zablokowali..............

Ale jak to wstrzymali? Nie można wymienić wymienionego już  z nakrętek i posiadanego kodu na Big Maca? Ciekawe kiedy odblokują.....

Wyświetl w wątku >>
0 0