Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6862418 Napisano: 31.05.2022 18:42:57 w SZUKAM....

zielonaszpilka

#6861823 Napisano: 27.05.2022 12:30:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosienia8501 napisał(a):

Witam czy dostaliście z wygranymi słuchawkami Pioneer dj protokół przekazania nagrody ? Bo ja nie, co robicie w takich sytuacjach ? Bo z tego co wiem to podstawą gwarancji pozdrawiam i życzę miłego dnia 

Pytamy organizatora o ewentualną gwarancję i podstawę jej realizacji. Jak odpowiedź organizatora brzmi, że gwarancji nie ma to płaczemy rzewnymi łzami i sprzedajemy za 50% ceny sklepowej, a jak zostawiamy sobie sprzęt to modlimy się żarliwi, żeby się nie popsuł emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#6860690 Napisano: 21.05.2022 15:40:13 w SZUKAM....
leniuszka napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy lodówka turystyczna z konkursu tyskiego w Carrefour jest na wkłady czy ładowanie z zapalniczki samochodowej? 

Też jestem ciekawa. W regulaminie podana jest tylko wartość. Mam jednak nadzieję, że będzie to jakaś tańsza wersja elekrycznej. 

Z wizualizacji wynika, że to ta https://www.media...na-milla-home-mc500g ładowana z gniazdka zapalniczki  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6858698 Napisano: 11.05.2022 11:17:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Informowali już osoby z listy z tego konkursu? Konkurs "Mniam!" Pudliszki - e-Konkursy.info

Nie

mnie się wydaje że wpisy byly

Były wpisy, że ludzie wygrali, bo znaleźli się na liście. Pytanie było czy były już maile do tych osób. A maili nie było.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6858436 Napisano: 10.05.2022 10:42:20 w Smolar
kuchniawczekoladzie napisał(a):

Ludziska kochane podpowiedzcie mi proszę jaki format daty należy wpisać w konkursie Sagi? Jaki nie podam, to pisze mi że nie prawidłowy. 

Piszesz o loterii? Jak klikniesz na datę to tam się rozwija kalendarz. Możesz wybrać datę z kalendarza. A jeśli nie to data po wybraniu z kalendarza wygląda tak  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6858032 Napisano: 07.05.2022 20:18:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sledzik860 napisał(a):

A nie jest tak, że na opakowaniach promocyjnych jest napisane, że loteria od ... do ? Wydaje mi się, że powinna być taka informacja, pewnie małym drukiem, ale powinna być. Przymierzam się do kupna Kaktusów w poniedziałek lub wtorek, dam znać jak coś. 

Na kaktusach nie ma żadnego info. To podwójna loteria emotka emotka  najpierw musisz mieć szczęście, żeby znaleźć loda z kodem, a potem żeby trafić w bramkę. Wyświetl w wątku >>
2 mia, andii 0

zielonaszpilka

#6857899 Napisano: 06.05.2022 19:38:03 w Pomocy!!!!
ewikewikk napisał(a):

Formularz Zozoli: mam komunikat, że mam wprowadzić pełne dane sklepu.  O CO CHODZI?

Podaj pełen dane sklepu - nip, województwo, kod pocztowy, miasto, ulice i numer budynku Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

zielonaszpilka

#6857587 Napisano: 05.05.2022 23:17:36 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Najbardziej prawdopodobna jest wersja z IP albo z lokalizacją. Na niektórych stronach, na których zgadzam się na lokalizację, lokalizuje mnie poprawnie. A na części stron wyskakuje mi lokalizacja ze Śląska, chociaż mam tam kilkaset kilometrów  emotka i wtedy muszę przeklikiwać ręcznie, żeby np. znaleźć rzeczywiście najbliższy paczkomat czy sklep a nie ten w Rudzie Śląskiej;)

Tego nie znałem... emotka Internet mam z sieci mobilnej, konkretnie T-Mobile. Ciasteczka w przeglądarce czyszczę w miarę regularnie, aczkolwiek nie mam absolutnie żadnego wpływu na to, jak to się rozkłada w sieci. Sądziłem, że łączę się z najbliższym Be-Te-eSem... Dziwne, doprawdy... emotka

https://support.g...em-w-niemczech?hl=pl a może to Ci coś rozjaśni i pomoże usunąć niemieckie reklamy? Bo myślę, że to jednak kwestia czegoś po Twojej stronie, a nie pionasa emotka   Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6857567 Napisano: 05.05.2022 20:52:10 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

kortyzol napisał(a):

To są reklamy Google ADS, często z remarketingu. Co to oznacza? Ano to, że każdej osobie na forum będą się wyświetlały w większości inne reklamy dostosowane do jego preferencji "wyszpiegowanych" za naszą zgodą (ciasteczka na różnych stronach) przez Google.Wytłumaczę:
Jeżeli bym teraz wszedł na jakąkolwiek stronę www, np. sex shop z wibratorami analnymi i ta strona, na której bym był ma jakieś usługi (instaluje ciasteczka) od Google (np. Analytics), to Google "zapamięta", że użytkownika (czyli mnie) korzystającego z tej i tej przeglądarki np. Chrome (gdzie zostały zapisane ciasteczka) interesują takie i takie rzeczy.
Później na innych stronach gdzie właśnie wyświetlają się reklamy od Google, zostaną one dobrane do tego co Google się o mnie dowiedziało emotka
A zatem przykładowo na stronie e-konkursy.info wyświetlałyby mi się reklamy gumowych fallusów lub czegoś pokrewnego emotka emotka

Jeżeli wyświetlają Ci się reklamy po niemiecku, to albo ktoś z Twojego komputera i danej przeglądarki przeglądał niemieckie strony, albo łączysz się z niemieckiego IP, albo istnieje jakaś inna przyczyna, której nie znamy (ale ona istnieje).

emotka
Co do zasady masz rację. Dziękuję za przypomnienie o idei ciasteczek.
"Problem" jest w tym, że jestem jedynym użytkownikiem swojego komputera i poza kilkoma stronami stałymi typu ekonki, facebook, instagram, onet czy poczta o2 w zasadzie nie buszuję po sieci.
Dziękuję za zobrazowanie przykładowe zainteresowań. Jest to cenna wskazówka, co chodzi po głowie piszącego. emotka

Najbardziej prawdopodobna jest wersja z IP albo z lokalizacją. Na niektórych stronach, na których zgadzam się na lokalizację, lokalizuje mnie poprawnie. A na części stron wyskakuje mi lokalizacja ze Śląska, chociaż mam tam kilkaset kilometrów emotka  i wtedy muszę przeklikiwać ręcznie, żeby np. znaleźć rzeczywiście najbliższy paczkomat czy sklep a nie ten w Rudzie Śląskiej;) Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#6857007 Napisano: 03.05.2022 08:01:09 w Wygraj mi / Wygram za...
Bimbusia napisał(a):

Czy jest może ktoś kto wygra dla mnie koszulki z Lecha? Chciałabym po jednej sztuce z kazdego tygodnia - oczywiście zapłacę za każdą z nich. Jeśli jest ktoś chętny to bardzo proszę o wiadomość priv emotka  Pozdrawiam emotka  

Tym razem jest to loteria bramkowa, a nie konkurs. Wpisujesz kod i od razu wiesz czy wygrywasz. Koszulki nie są podzielone na tygodnie, wzór i rozmiar wybierasz w w momencie wypełniania formularza po wygranej. Pewnie "z góry" nikt ci nie zaoferuje wygranej i będziesz mogła je kupić od osób, które trafią w bramkę i będą sprzedawać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6856763 Napisano: 01.05.2022 00:04:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś może wie, jak to zrobić, żeby w Elmexie dodać i zdjęcie i tekst? Czy była taka możliwość, ale ją zablokowali? Czy to jakieś inne czary? :> Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6856708 Napisano: 30.04.2022 18:12:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jasnoska napisał(a):

Chciałam wypełnić ankietę Kauflandu Nie wchodzi mi data w żadnym formacie 
Miał ktoś z tym problem i jakoś sobie poradził? 

A wypełniasz w terminie maksymalnie trzech dni od zakupu? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6856698 Napisano: 30.04.2022 16:43:52 w Wkurza mnie...
1940bruce1973 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Widzę,że nie tylko ja miała piwne przygody:(Zawsze kupowałam kody na All ale coś nie ma.No i oczywiście skusiły mnie Ż myślę tak wezmę 3 puszeczki co tam.I zrobiła się w jednej dziurka i polałam tym korytarz,windę o dziwo nie siebie.A czujecie w windzie będzie śmierdzieć jak to po rozlanym piwie.Ale te puszki są strasznie cienkie jak tak łatwo się dziura w nich robi.Jestem wkurzona i lekko rozbawione jednocześnie:P Ale u mnie to kara bo ja też nie pijąca i mnie pokarało:P

Nie rozumiem czemu w windzie ma śmierdzieć? Przecież to chyba posprzątałaś?

Przypomniałam sobie sytuację sprzed kilkunastu lat, kiedy to znajoma pani zawoziła tramwajem codziennie do szkoły swoją wnuczkę i kiedyś ta szacowna, starsza osoba opowiadała mi, mocno wzburzona, przepraszając jednocześnie za ciągnący się za nią potworny smród piwa, jak to kilka minut wcześniej podczas jazdy kierujący tramwajem nagle zahamował i stojący obok niej ochlaptus z otwartym piwem zwalił się wprost na nią, oblewając cały jej płaszcz oraz włosy zawartością sporej butelki. emotka

Smród rozlanego piwa jest okropny. Ale nie rozumiem, co ma śmierdzieć w windzie, jak się to posprząta. Chyba, że atyde to typ mojego sąsiada, który na zwrócenie uwagi, że jego goście wychodząc po imprezie zarzygali klatkę na pierwszym i drugim piętrze niewzruszony odparł, że co mi to przeszkadza, przecież mieszkam na trzecim. Spoko sąsiad, zaraz przyjdę i narzygam tobie pod drzwiami, bo mieszkasz na czwartym, więc co mi zależy... Na szczęście jego partnerka miała więcej przyzwoitości i to posprzątała. Wkurza mnie postawa "wspólne, czyli to nie moja sprawa", "wspólne, czyli niczyje".  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6856691 Napisano: 30.04.2022 16:05:00 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Widzę,że nie tylko ja miała piwne przygody:(Zawsze kupowałam kody na All ale coś nie ma.
No i oczywiście skusiły mnie Ż myślę tak wezmę 3 puszeczki co tam.I zrobiła się w jednej dziurka i polałam tym korytarz,windę o dziwo nie siebie.A czujecie w windzie będzie śmierdzieć jak to po rozlanym piwie.Ale te puszki są strasznie cienkie jak tak łatwo się dziura w nich robi.
Jestem wkurzona i lekko rozbawione jednocześnie:P Ale u mnie to kara bo ja też nie pijąca i mnie pokarało:P

Nie rozumiem czemu w windzie ma śmierdzieć? Przecież to chyba posprzątałaś? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#6856137 Napisano: 27.04.2022 20:20:02 w Czy informują/ informowali?
sledzik860 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

oset napisał(a):

A KNORR poinformował do końca?

Dziś mają ostatni dzień wg regulaminu. 

Przecież informowali wczoraj z ostatniego losowania.

Ostatnie losowania były 20.04. Dają sobie czas 7 dni na poinformowanie licząc od dnia następnego po losowaniu. Więc ostateczny termin na powiadomienie upływa dziś. 

I zmieścili się w terminie, bo informowali wczoraj. To, że mają 7 dni nie oznacza, że muszą poinformować tego 7 dnia. Mogą poinformować i 2 dnia od losowania, i 5 obu. Tu poinformowali wczoraj. Wyświetl w wątku >>
1 oset 0

zielonaszpilka

#6855766 Napisano: 25.04.2022 20:27:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andzia65 napisał(a):

Hej, czy ktoś mi podpowie czy jeśli w regulaminie Loterii Groszek "Wielkanocny koszyk nagród" jest zapis: "Jedna osoba może w ramach całej loterii otrzymać maksymalnie trzy nagrody, tj. tylkojedną nagrodę natychmiastową I-go stopnia, tylko jedną nagrodę natychmiastową II-gostopnia oraz tylko jedną nagrodę główną", to oznacza to, że dwie osoby mieszkające w jednym gospodarstwie domowym np. mąż i żona mogą wygrać po jednej z tych w/w nagród. 

Sprawdź w regulaminie czy nie ma limitów na gospodarstwo domowe albo adres.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6854805 Napisano: 19.04.2022 22:56:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

mietowa napisał(a):

No i co w związku z tym? emotka

jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego
, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie, 
a to że mój ojciec przyjeżdża do mnie i mówi-że stał w autobusie bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom 
- to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy.

A poza tym ... все добре вітаю,
а ziemniaki to - картопля w PSS Społem napisali.
Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa.

"jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie," - moje, polskie dziecko śpi u siebie w łóżku. Bawi się swoimi zabawkami. Odwiedza swoją babcię i dziadka, którzy żyją. Nie pyta, kiedy wróci tatuś, bo wie. Wróci z pracy, nie z wojny. Moje polskie dziecko czuje się bardzo u siebie, a znajomość ukraińskiego hymnu i jakiekolwiek inne poszerzanie wiedzy mu z pewnością nie zaszkodzi. Budowanie empatii również. 

"bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom" - no tak, bo polskie nastolatki to po prostu sama słodycz emotka . Kłaniają się w pas każdej staruszce! Cóż za obrzydliwe szerzenie stereotypów. Myślałam, że chodzi o wychowanie, ale tu się okazuje, że o narodowość. 

"to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy." - te darmowe przejazdy to Polaków bolą najbardziej, z tego co ostatnio widzę. W sumie się nie dziwię. Takie mieć k*** szczęście w życiu. Jak wygrana. Może nie masz życia, domu, matkę ci zgwałcili i zabili, ale to wszystko nic. W Polsce można się z przejechać za darmo z Kościuszki na Kopernika. Czad.

"Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa" - nie mierz ludzi swoją miarą. Ja mam w sobie empatię i cierpliwość do obu. 

A do tego wszystkiego bym dodała: A jak dziecko chodzące do szkoły nie zna poprawnie hymnu polskiego, to może czas zakasać rękawy i usiąść ze swoją progeniturą i je tego hymnu porządnie nauczyć?  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6854012 Napisano: 12.04.2022 15:52:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jak dla mnie, na logikę, pisząc o znakach specjalnych, mają na myśli "elementy" mające wpływ na zmniejszenie liczby znaków do wykorzystania...

Dla mnie np znak specjalny to jest w wyrazie iść- te znaki diakrytyczne

To nie są znaki specjalne. To są polskie litery. Znaki specjalne to np. $#@& czasami też apostrof.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6853871 Napisano: 11.04.2022 17:20:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natik999 napisał(a):

Nie wiem czy wielu z Was brało udział/ było zainteresowanych konkursem Kabat-opony rolnicze, ale dzisiaj dzwonili, że jak nie zostanie się prenumeratorem to nie wezmą odpowiedzi konkursowej pod uwagę... Ja nie widzę takiego zapisu w regulaminie (chyba, że jestem ślepaaa emotka ), czy mogą tak zmieniać zasady w trakcie? Wątpię... beznadziejny konkurs...a mąż tak się napalił i o niczym innym nie mówi tylko kiedy wyniki... siedzieliśmy ze dwa weekendy nad hasłem...emotka emotka

Nie mają nic na ten temat w regulaminie z więc masz trzy opcje:
1. Walczyć o swoje i dochodzić się tego, że zakup prenumeraty nie był warunkiem udziału w konkursie. Zyskać możesz tyle, że zapewnią cię, że twoje zgłoszeniem pomimo braku zakupu prenumeraty, jest brane pod uwagę (oczywiście szansę na wygranie marne,. Jest szansa, że faktycznie sprawdzą, że nie dali takiego warunku i przyznają się do błędu, ale tak zrobiłoby niewielu organizatorów nie będących profesjonalnymi agencjami zajmującymi się konkursami).
2. Nic nie robić z tą wiedzą i po prostu spisać konkurs na straty.
3. Kupić tę prenumeratę i liczyć na to, że poza tym zachowaniem są uczciwi i konkurs nie jest ustawiony, i jeśli masz dobre hasło to liczyć na to, że wygrasz.

Wszystkie opcje są równie kiepskie, niestety. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6853534 Napisano: 08.04.2022 16:59:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

czy ktoś już kontaktował się z kinder w sprawie zwrotu Kinder Schokobons 125 g, które były nagrodą w konkursie https://www.e-kon...rnawal-kinder-polska ?https://www.rmf.f...UyC9059OH7RrGmy5NBvM

Skontaktuj się z serwisem ferrero. Zapewne bez problemu wymienią opakowania na nowe. https://www.ferrero.pl/Aktualnosci/ Wyświetl w wątku >>