Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6849437 Napisano: 14.03.2022 13:01:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

agaluna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

melancholia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

https://konkursy.columbit.pl/czas-na-wiosenne-porzadki/Oj, coraz większa konkurencja, a pule nagród takie same. emotka 

No to już dla mnie mocna przesada  emotka

A tutaj nowy konkurs w ROSSMANN: https://konkursy.columbit.pl/twoj-pomysl-na-relaks/ (jakby ktoś chciał - można dodać go do bazy, świeżynka)

I jeszcze ten dopisek, że odpowiedź musi być w języku polskim emotka  Skoro uczestnik ma znać polski, to po co dają opis konkursu po ukraińsku? emotka

Ja tam zaczynam dopisywać w każdym zgłoszeniu Columbia "bo u nas na Ukrainie..." emotka

w Ukrainie. i już za to odrzucą emotka

Zastanawiałam się właśnie czy nie powinnam napisać "w" a nie "na" patrząc na to, co Columbia wyprawia, no ale jak ma być poprawnie językowo to niech będzie poprawnie. Może nie odwaliło im do końca  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6849435 Napisano: 14.03.2022 12:56:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaluna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

melancholia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

https://konkursy.columbit.pl/czas-na-wiosenne-porzadki/Oj, coraz większa konkurencja, a pule nagród takie same. emotka 

No to już dla mnie mocna przesada  emotka

A tutaj nowy konkurs w ROSSMANN: https://konkursy.columbit.pl/twoj-pomysl-na-relaks/ (jakby ktoś chciał - można dodać go do bazy, świeżynka)

I jeszcze ten dopisek, że odpowiedź musi być w języku polskim emotka  Skoro uczestnik ma znać polski, to po co dają opis konkursu po ukraińsku? emotka

Ja tam zaczynam dopisywać w każdym zgłoszeniu Columbia "bo u nas na Ukrainie..." emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6849423 Napisano: 14.03.2022 12:28:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

https://konkursy.columbit.pl/czas-na-wiosenne-porzadki/Oj, coraz większa konkurencja, a pule nagród takie same.

Czyli co, mogę napisać odpowiedź po ukraińsku? Czy to zwiększy moje szanse?;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6849207 Napisano: 11.03.2022 21:19:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Chciałam zgłosić Milkę ale mi tak zamulił, że nie wiem czy zgłoszenie poszlo czy nie. Czy ten formularz działa, czy u mnie coś nie w porządku  emotka

Spróbuj zgłosić jeszcze raz. Nie przepuści drugi raz tego samego paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6849204 Napisano: 11.03.2022 21:13:14 w Wkurza mnie...
Fitta002 napisał(a):

Wkurzają mnie oszuści w konkursach internetowych.Znowu był konkurs z grą, dokładniej quizem. - Oreo, zwycięzcy są opublikowani tutaj:  https://winners-o....com/poland_2022_po/
Tak się składa, że osoby, które wygrały projektory w dniu 2/22/2022 i 3/1/2022 to dobre grono znajomych. Wiele konkursów już wygrali dzięki swoim umiejętnościom w programowaniu. 
Polecam sobie wyszukać panią, która wygrała nagrodę główną na facebooku i sprawdzić znajomych wpisując frazę "cza". 
Ciekawe czy teraz mi też usuniecie post. Banda znajomych, która czyści konkursy. 

A masz jakieś dowody na to, że oszukiwali? Bo póki co to widzę tylko jakieś żale kogoś kto przegrał i kto na forum jest od kilkunastu dni i póki co niewiele z siebie tu dał oprócz rzucania oskarżeniami. Wygranie dwóch nagród nazywasz "czyszczeniem"? Jakie to jeszcze konkursy wygrali dzięki umiejętnościom programowania? Ja zagrałam tylko kilka razy w tym konkursie i praktycznie za każdym razem wygrywałam - co prawda tylko bilety lub czapki, no ale nie przykładałam się za bardzo, a jednak wygrywałam. Jestem pewna, że dobry układ kart pozwalał na naprawdę szybkie ich odkrycie. Wiadomo, że konkursy z grami są specyficzne i często źle zabezpieczone, ale chciałabym wiedzieć jakie masz dowody narzucanie takich oskarżeń w stronę konkretnych osób wymienionych z nazwiska, a wcześniej też wskazanych z nicka na forum. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6849059 Napisano: 10.03.2022 23:20:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
fiona25 napisał(a):

olunka napisał(a):

Box Haribo -DPD

Była wcześniej jakaś informacja, że dzisiaj będzie kurier? 

Był mail od dpd o nadaniu przesyłki i mail od Redheads, że wysłali paczkę i przesyłają w załączniku protokół odbioru (prosili o wydrukowanie, podpisanie i zeskanowanie). Na razie poszła tylko część paczek. Kurier miał informacje, że są dokumenty zwrotne, ale przy paczce ich nie było (było tylko to co na mailu). Możliwe, że przy kolejnej wysyłce dokumenty zwrotne już dołączą emotka Wyświetl w wątku >>
1 fiona25 0

zielonaszpilka

#6848911 Napisano: 10.03.2022 12:23:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
fineessa napisał(a):

Box Haribo ale bez dokumentów zwrotnych, miał ktoś taka sytuacje?

Tak, wszyscy dzisiaj tak będą mieć. Kurier ma  informacje o dokumentach zwrotnych, ale nie ma ich przy przesyłce. Ja dałam mu te wydrukowane i podpisane, które dostaliśmy wczoraj na maila emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6847534 Napisano: 02.03.2022 14:09:07 w Wkurza mnie...
kalmia86 napisał(a):

Kupiłam wczoraj BREF w Biedronce. Jakież było moje zaskoczenie, że konkurs dotyczy tylko sklepów C4 (i to wybranych!). Bardzo proszę, jeśli konkurs dotyczy tylko wybranych sklepów wrzucajcie to w opis konkursu! Na stronę wczoraj weszłam - tam też brak info że dotyczy Carrefour... Dopiero w regulaminie zapis... Mam nauczkę - czytać regulaminy. Nie sugerować się opisami i nawet stroną...

Dobrze czytać też komentarze do konkursu. Tam było info, że tylko wybrane c4, ale zgadzam się, że powinno być w opisie Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6847339 Napisano: 01.03.2022 19:13:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Ja wysłałam po 23 i natychmiast dostałam maila ze zgłoszenie przyjęte. sprawdźcie sobie treść maila

Ja wysyłałam zgłoszenie koło 22 ale żadnego e-maila zwrotnego nie mam. Czy aby na pewno wysyłki z konkursu Letyshops ?

No to nie dostałam takiej informacji emotka dziękuję

Ja się jakoś nigdy do tych powiadomień nie przywiązuję i nie sprawdzam;) sprawdziłam teraz, żeby zobaczyć czy były czy nie. A miałaś informacje na stronie o dodaniu odpowiedzi? I czy sprawdzałaś po dodaniu zgłoszenia czy jest zapisane i czy masz zielonego ptaszka przy tym punkcie? Jak był komunikat i ptaszek to moim zdaniem jest ok emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6847332 Napisano: 01.03.2022 19:00:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@Kwiat napisał(a):

Ja wysłałam po 23 i natychmiast dostałam maila ze zgłoszenie przyjęte. sprawdźcie sobie treść maila

Ja wysyłałam zgłoszenie koło 22 ale żadnego e-maila zwrotnego nie mam. Czy aby na pewno wysyłki z konkursu Letyshops ?

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6847178 Napisano: 28.02.2022 22:41:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doo napisał(a):

Czy tylko mi nie działa prawidłowo strona Oreo? Pojawia się tylko część formularza, tj. ta, gdzie trzeba zaznaczyć, że jest się pełnoletnim i tyle. No więc zaznaczam, robię wyślij i bez zagrania w grę już mi szuka czy jestem wśród tych, którym się nagroda należy. A może gra skończyła się wczoraj, bo w regulaminie jest mowa o 28. lutym jako niedzieli. Byłabym wdzięczna za odpowiedź, czy ktoś dzisiaj w to zagrał.

To samo. Albo im się coś skopało albo rzeczywiście wyłączyli możliwość gry wcześniej.  Wyświetl w wątku >>
1 doo 0

zielonaszpilka

#6846452 Napisano: 24.02.2022 11:07:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

androm napisał(a):

Mnie w tej Biedronkowej loterii zastanawia czemu oni nie dadzą ludziom 500 tysięcy w gotówce tylko każą na siłę kupować nieruchomość, wchodzić w umowę, ponosić koszty notarialne.

W porównaniu z tym, że można zdobyć mieszkanie za 500 tysięcy złotych, koszty notarialne nabycia to pikuś:) Dla mnie ta loteria to jeden wielki przekret. Za dużo szczegółowych danych podano w artykule o rzekomej wygranej. Co kogo obchodzi lista zakupów zwyciężczyni z Tluszcza? To podobnie jak w tym wierszyku o Grzesiu i liście do wysłania. A na końcu i tak się okazało, że Grzes kłamał ze wszelkimi szczegółami, bo ciocia nie dala mu żadnego listu do wysyłki.

Błagam... Naprawdę doszukiwanie się tutaj teorii spiskowej nie ma sensu. Loterie są bardzo dobrze kontrolowanej to raz. A dwa, że podali listę zakupów, ale wymienili szczegółowo tylko marki własne Biedronki. To dla nich po prostu dodatkowa reklama.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6846218 Napisano: 23.02.2022 09:13:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

A ja się pytam od kiedy jest lista sklepów do wyboru, skoro mam zgłoszonych kilka paragonów, w tym biedronkę i lokalny?  emotka emotka emotka  wybrałam nie ten sklep z listy? No chyba niemożliwe...emotka Edit chodzi o colę zero.

Listę do wyboru dodali chyba wczoraj. Zapewne dlatego, że masa osób zgłaszała nieregulaminowe paragony i po doczytaniu pisała z prośbą o usunięcie zgłoszenia. W regulaminie od początku była lista sklepów w których można robić zakupy na loterię. Jest to loteria w konkretnych sieciach, a nie w dowolnej. Biedronki tam nie ma.  Wyświetl w wątku >>
2 madllen, emi 0

zielonaszpilka

#6846156 Napisano: 22.02.2022 18:19:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

Napiszcie mi proszę, gdzie powinna znaleźć się pieczątka ze sklepu na paragonie (w celu potwierdzenia prawidłowego zakupu promocyjnego) i czy powinna być jakaś notatka? 

Powinno być napisane co to za produkt został zakupiony tak, żeby nie było wątpliwości, że konkursowy. Ja zawsze biorę pieczątkę z tyłu paragonu, ale trzeba uważać, gdzie ja stawiają, bo raz mi przyfasoliła taką mocna pieczątką, że przebiło na drugą stronę i zakazało część danych z paragonu. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6846123 Napisano: 22.02.2022 16:02:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

rooney napisał(a):

Ciekawy news a propos wielkiej loterii Biedronki: https://media.bie...kanie-z-biedronka W regulaminie chyba nie bylo zapisu, że trzeba się "ujawnić"? emotka  Fajnie, że pani się pokazała.

"W skład szczęśliwego koszyka zakupowego wypełnionego w czasie zakupów 12 lutego na kwotę 131,33 zł wchodziły m. in. produkty marki własnej Biedronki: litrowy napój owsiany GoVege, sos chilli Asia Flavour i warzywa na patelnię Mroźna Kraina, a także woda, mandarynki oraz dwa rodzaje bułek i pączki."A z czym te pączki? emotka

Aj aj aj, fatalne zakupy! Trzeba było wziąć sos House of Asia a mrożonki z Hortexu albo Bonduelle! No i oczywiście chwilowo zamiast napoju owsianego przerzucić się na loteryjne krowie łaciate. No chyba, że pani jest weganką, no to tego już nie przeskoczymy emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6846074 Napisano: 22.02.2022 12:33:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oklahoma23 napisał(a):

Agnes napisał(a):

mam pytankopisaliście kiedyś do Fortis by usuneli wasze zgłoszenie do konkursu?kupiłam colę zero wysłałam a teraz patrzę a Netto w tym udziału nie bierze......

wgl wtf? Ja zgłaszałam 20 lutego i nie było w formularzu opcji wyboru sklepu... nawet mam screen, a kupiłam w biedronce, której rzekomo teraz na liście nie ma... Pffff zostawiam tak emotka  

Ale przecież w regulaminie od początku była lista sklepów, w których można zrobić zakupy konkursowe, więc nie musiało być wyboru w formularzu. W razie wygranej nie przejdziesz weryfikacji. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6845902 Napisano: 21.02.2022 15:47:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

agnesita napisał(a):

bezaczek7 w regulaminie jest dowolny dezodorant a sztyft to antyperspirant więc jak dla mnie nie można 

Właśnie m.in.stąd ta wątpliwość. Mi dezodorant kojarzy się tylko ze sprejem emotka  no nie wiem. Wolałabym mieć wyjaśnienie na piśmie, ale zaraz koniec loterii, a od paru dni nie mam odpowiedzi. Waham się po prostu, czy można sztyft. Może się doszukuję drugiego dna, ale jakby mieli negatywnie zweryfikować paragon...

Dezodorant ma funkcję tylko maskująca zapach, antyperspirant ogranicza wydzielanie potu. Nie ma znaczenia czy to aerozol, sztyft czy kulka, bo i to i to może być antyperspirantem jak i dezodorantem. Rexona nie robi dezodorantów. Na każdym tym produkcie jest napisane antyperspirant. 
Masz już ten paragon? Co masz na nim napisane?
Zresztą, to ewentualnie tylko 100 zł;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6845852 Napisano: 21.02.2022 14:11:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnesita napisał(a):

bezaczek7 w regulaminie jest dowolny dezodorant a sztyft to antyperspirant więc jak dla mnie nie można 

Rexona na swojej stronie nie używa słowo dezodorant - Wszystko jest opisane jako antyperspirant, bo rexona nie produkuje dezodorantów sensu stricto. 

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6845851 Napisano: 21.02.2022 14:10:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy ktoś ma potwierdzone info czy na loterię rexona można kupić męski sztyft? Nie dostałam odpowiedzi z agencji.

Oczywiście, że można. Skąd w ogóle wątpliwość?

Jak to się ma do tego co jest na stronie konkursowej? W opisie na forum jest, że dowolne produkt a na stronie jak byk, że dezodorant.

W regulaminie jest dowolny dezodorant rexona. Rexona używa tylko nazwy antyperspirant - ma antyperspiranty w sprayu, w kulce i w sztyfcie. Nie ma znaczenia co się kupi - można brać udział i że sztyftem i że sprayem. Wizualizacja na stronie konkursowej to tylko przykład. W Kinder na stronie też są zdjęcia produktów, które biorą udział i nie ma tam zwizualizowanych wszystkich produktów Kinder, ale jest napisane, że biorą udział wszystkie produkty.  Wyświetl w wątku >>
0 0