Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mak

mak

#7281907 Napisano: 25.07.2025 17:38:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

ktoś też ma problem z wysłaniem formularza Capri?

Tak, "Wystąpił problem z wysłaniem twojej wiadomości. Spróbuj ponownie później.", i to samo w formularzu kontaktowym na stronie. Mail napisany, ale...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mak

#6114625 Napisano: 18.11.2015 18:00:51 w SZUKAM....
nasto napisał(a):

Szukam info jak posługiwać się kartą przedplacona BZ WBK Czy trzeba coś rejestrować,  pin ustalić a jak? Na stronie banku chciało mnóstwo danych aby ta kartę zarejestrować a to przecież nie jest imienna. Czy mogę do sklepu iść i nią płacić bez pinu? 
Proszę o pomoc

Aby móc płacić kartą, musisz ją aktywować, nadając PIN. Nie trzeba się rejestrować, bo można aktywacji dokonać w bankomacie BZWBK lub przez SMS. Jeśli nie masz dokumentów od karty, instrukcje znajdziesz np. tu Aktywacja karty - jak aktywować kartę prepaid
(Po aktywacji przez serwis lub SMS zdarza się, że przy pierwszej transakcji PIN jest odrzucany i trzeba go wtedy czterokrotnie wprowadzić w
terminalu.) Wyświetl w wątku >>
0 0

mak

#2482051 Napisano: 07.07.2009 04:36:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
smolki napisał(a):

smolki napisał(a):

Znowu mam wątpliwości co do poprawnej odpowiedzi w konkursie Radia Zet Miasta marzeń. emotka
Grób Św. Nestora Kronikarza mozna ogladać w podziemiach....???
Moim zdaniem Ławry Pieczerskiej

Poprawili wyniki, ciekawe jak wyłonili teraz zwicęzców emotka

Na 10 osób 9 to te same co na poprzedniej liście. Chyba udzielili po trzy różne odpowiedzi na raz, a Zetka to uznała. Luka w systemie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mak

#2479444 Napisano: 06.07.2009 12:03:36 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

brak wygranej w menshealth- a wyslalam, od razu jak tylko sie pojawil w watku teraz

i wkurza mnei zetka bvo znowu maja bleda odpowiedz w przewodnikach... emotka

mnie tez wkurza zetka,te ich odpowiedzi to nie wiem skad biora emotka

zetka poprawiła odpowiedź, a na liście znalazły się te same osoby (poza jedną) tylko w innej kolejności emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0