Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7318974 Napisano: 05.12.2025 13:24:42 w Pelargos
nique napisał(a):

Z testowania kapsułek Fairy widziałam ze 2 wpisy. Myślicie, że wszystko poszło?

Jeśli chodzi o konek, gdzie zmywarka uratowała sytuację, to nam też wpadły jedne kapsułki - zwykle nie piszę o nagrodzie, gdy została już wspomniana w MDM przez kogoś innego. Wyświetl w wątku >>
1 nique 0

joan

#7318909 Napisano: 05.12.2025 10:36:59 w co chcielibyście wygrać?
elemelex napisał(a):

Długo ważne kody Legimi. Jakieś pomysłowe zestawy np z książkami gdzie organizator wymyśli fajną zawartość sam z siebie i sam by chciał taki zestaw dostać.
Coś co jest przeciwieństwem brandowanego ręcznika czy klapek. Czyli coś z pomysłem i ATRAKCYJNE dla większości ludzi. Bo o to chodzi, by z nagród się cieszyć a nie być nimi zażenowanym. Nagrody mają przynosić radość!

Dodam jeszcze: żeby te kody Legimi obejmowały pakiet ze wszystkimi książkami. Po konflikcie na linii Legimi-wydawnictwa o tantiemy, większość książek, które mnie interesowały, przestała być dostępna w pakiecie bibliotecznym emotka

A kody do Audioteki z InPostu to tak naprawdę: 10h słuchania do wykorzystania w ciągu 30 dni emotka

Podsumowując -> dla miłośników literatury niech będą długo ważne i na wypasie kody do Legimi, Audioteki & EmpikGo emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7318895 Napisano: 05.12.2025 10:06:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

Nie oszukujmy się, z nami jest trochę tak: Nie wydadzą w ogóle nagrody - źle, wydadzą komuś innemu - źle. I tak "źle" będzie do czasu aż ta nagroda nie trafi do mnie. Wtedy to już bez względu na okoliczności wszystko będzie jak się należy 😏.

Gdy widzę te wszystkie konki na FB z pytaniem "Dlaczego to właśnie Tobie powinniśmy przyznać nagrodę?", od razu mam przecież ochotę napisać: BO MNIE SIĘ TA NAGRODA NALEŻY!1 Mi PRACA NIE POTRZEBNA TYLKO PIENIADZE!1! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7318891 Napisano: 05.12.2025 10:02:58 w Czy informują/ informowali?
Beskidzkie w C4 -> nadal żadnego info o ebonach? Czy to standard u Nofszy, żeby rozciągać w czasie informowanie laureatów? emotka
Bo może po prostu: prześlą te ebony razem z gratulacjami na mejla (regulaminowo do 16.01.2026), skoro paragon wgrywało się przy zgłoszeniu?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7318889 Napisano: 05.12.2025 09:58:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

A jeszcze się mailowo wykłócałam, że to ten prawidłowy i o co im chodzi emotka ))))

Niczym idealny mugol spoza konkursów, good job - wzbudziłaś sympatię emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

joan

#7318884 Napisano: 05.12.2025 09:46:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yolobolo napisał(a):

Też mi się tak wydaje, że mają listę odpowiedzi uszeregowaną od najlepszych i jak ktoś nie przejdzie weryfikacji to ta osoba wypada, a wszyscy niżej lecą o 1 miejsce w górę

pikawka napisał(a):

Raczej ktoś przeszedł negatywną weryfikację i wzięli kogoś z niższego rzędu…..  wydaje się to dość logiczne.

Biorąc pod uwagę, że po zakończeniu konkursów Karlsbada zawsze kilka osób nagle się orientuje, że wpisało nie ten numer z paragonu, co trzeba - mimo, że Karlsbad i przy formularzach i w regulaminie wskazuje, o jaki nr chodzi... wcale mnie rezerwa nie dziwi.

Poza tym: jeśli agencja chciałaby kombinować z listami laureatów, mogłaby przecież po prostu nie informować o rodzaju przyznanej nagrody. Wyświetl w wątku >>
2 andii, as32572 0

joan

#7318419 Napisano: 03.12.2025 12:05:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolina16 napisał(a):

Czy ktoś kiedyś coś wygrał za opinię Lidla? Nabieram przekonania, że ta loteria to ściema.

Wygrywam tak raz na rok emotka
W tym roku: jeszcze nic emotka
Ilość zgłoszeń tam pewnie zwala z nóg, więc po prostu graj i na nic się nie nastawiaj emotka Tylko pamiętaj o zachowaniu paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7318367 Napisano: 03.12.2025 11:14:49 w Smolar
Andrzej007 - to jest chyba trochę tak, jak z dowcipami, czyli że każdego może śmieszyć coś innego. A teoretycznie rzecz biorąc, jakoś wszystkie te kabarety mają swoich fanów.

Weź jeszcze pod uwagę, że konkursy są jakby "tworzone dla wielbicieli naszych produktów, naszych cudownych odbiorców, followersów zakochanych w naszej marce", a nie dla konkursowiczów - możliwe, że większość kont, z których pochodziły zdjęcia ocenione przez Ciebie, jako te lepsze, była po prostu kontami konkursowiczów. Pooglądaj czasem konta na FB, co tam jest za syf, to zrozumiesz, dlaczego zdecydowana większość podmiotów prowadzących profile sponsorów konkretnym osobom nie daje wygrywać. Taka moja teoria! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7318360 Napisano: 03.12.2025 11:04:15 w Smolar
taak napisał(a):

Regulamin zabrania pokazywania wizerunku (mailowo napisali mi nawet, że podłożony głos czy dłoń to element wizerunku), po czym na ich Instagramie poinformowali, że zgłoszenia zawierające wizerunek będą uwzględniane i dostali dużo kreatywnych zgłoszeń 😆
Akurat w tym konkursie ten zapis regulaminu robił ogromną różnicę.
Ktoś tu nawet w tym wątku napisał, że nagrodzili jego zdjęcie zrobione na szybko zawierające wizerunek.
O to jest ta cała dyskusja, nie chodzi nam o jakieś przypałowe klapki, a o sprawiedliwość.
To ma być topowa agencja? Moim zdaniem porażka…

Co do info we wszelakich social mediach -> to nie agencje prowadzą te profile, zamieszczane są tam bzdety i wzajemnie wykluczające się informacje, uczestnik konkursu / loterii nie jest, nie był i nigdy nie będzie zobowiązany do śledzenia jakichkolwiek info w SM. Jedynym dokumentem czy źródłem informacji prawnie wiążącym jest regulamin.

Ktoś napisał, że nagrodzili jego zdjęcie z wizerunkiem - a jak to potwierdzić / sprawdzić?

Można jedynie chyba napisać skargę do sponsora (Mondelez?) i opisać całą sprawę. Czy to coś da? Nie wiem, może jedynie ciśnienie zejdzie, bo cudów bym się nie spodziewała. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7318352 Napisano: 03.12.2025 10:49:14 w Smolar
taak napisał(a):

No właśnie tak, o to chodzi - nagrodzili nieregulaminowe prace, zawierające wizerunek.
Filmy/zdjęcia z wizerunkiem mają znacznie większe pole do popisu.

A to trzeba było tak od razu.

Inna sprawa -> jak to udowodnić? Weszłam na stronę konkursową, ale tam żadnych prac nie zamieścili... Nie wiem, czy w takim wypadku da się coś zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7318348 Napisano: 03.12.2025 10:38:41 w Smolar
lukaszn12 napisał(a):

Agencja ma obowiązek przestrzegać regulaminu a komisja ma obowiązek wybrać prace najlepsze i zgodne z regulaminem, a nie podobające się. Rozumiem że nie widzisz nic złego w tym, że w konkursach na tekst wygrywają komentarze ze zdjęciem no bo ZGŁOSZENIE MA SIĘ PODOBAĆ JURY a im się podoba zdjęcie🤣

A jaka to jest praca "najlepsza"? Dwie dekady w konkursach i nikt dotąd nie wypunktował tego, zatem droga wolna. Może gdyby było jasno określone we wszechświecie, co jest "najlepsze", uniknęlibyśmy tej dyskusji? Gorąco Cię zachęcam do stworzenia listy wymagań / cech, jakie posiada "praca najlepsza". Wszystkim nam będzie łatwiej.

Twoja wypowiedź "Rozumiem że nie widzisz nic złego w tym, że w konkursach na tekst wygrywają komentarze ze zdjęciem no bo ZGŁOSZENIE MA SIĘ PODOBAĆ JURY a im się podoba zdjęcie🤣" świadczy jedynie o Tobie emotka W konkursie Prince Polo, który jest tutaj omawiany, dopuszczalna forma to był właśnie tekst / film / zdjęcie. Twierdzisz, że nagrodzili coś spoza tego? Tort przesłany kurierem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7318335 Napisano: 03.12.2025 10:16:27 w Smolar
Przepraszam, ale chyba czas, żeby ktoś to tutaj napisał wprost: ZGŁOSZENIE MA SIĘ PODOBAĆ JURY, A NIE TYLKO AUTOROWI.
Amen.

PS: Jeszcze tylko mój smolarowy żalipost w sprawie loterii Mutti  emotka  Mutti ma naprawdę fajne produkty i co jakiś czas wprowadzają coś nowego. Poznałam tę markę przy którejś z promocji i pozostałam jej wierna, bez względu na to, czy trwa akurat jakiś konkurs / loteria, czy nie. Aktualne nagrody dzienne w loterii Mutti to wielkie nieporozumienie emotka  Cztery produkty Mutti + śmieciowe gadżety (torba, notes, fartuch) o sentymentalnej wartości 140,00 zł? Sponsor - jak rozumiem - pozbywa się marketingowych śmieci i wysyła je losowym Polakom. Powinnam teraz te śmieci spakować i sponsorowi odesłać. 
PS: Moja miłość do samych produktów pozostaje niezmieniona emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7318330 Napisano: 03.12.2025 10:02:41 w Smolar
ciekawska napisał(a):

Skoro agencja nie czyta/ nie ogląda prac, tylko przypadkowo losuje laureatów i skoro cudowne, piękne i czasochłonne filmiki złośliwie nie są nagradzane - po co właściwie bierzecie udział? Pytam z ciekawości emotka

Pani ze Smolara, pani się nie oburza - dyskusje są zawsze wskazane, a często i gęsto również (w nieoczywisty sposób) pomocne emotka

Nigdy nie stworzyłam żadnego filmiku, ale obstawiam: ludzie wysyłają "cudowne, piękne i czasochłonne filmiki", bo takie właśnie potrafią zrobić. To przecież nie tylko branie udziału w konkursie, ale także: frajda, satysfakcja, rozwijanie filmowej pasji & aktywność kreatywna emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7317735 Napisano: 01.12.2025 11:21:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

poolap89 napisał(a):

czy ktoś ma link do nowego konkursu coca cola w Dino?

https://sprezentujradosc.pl/

Widzę, że formularz taki sam, jak przy coli w Biedrze - ciekawe, czy i problemy z numerami paragonów takie same będą... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7316331 Napisano: 25.11.2025 11:36:33 w Zapowiedzi konkursów
mellowfruit napisał(a):

Od jutra, ale nagrody porażka emotka  https://carlsbergkonkurs.pl/#nagrody

Zgadzam się!

Wygląda na to, że konkursy (loterie nie, bo za dużo papierologii i jeszcze zezwolenie trzeba skombinować!) stały się elementem taniej REKLAMY. Organizatorzy świadomie przeznaczają minibudżet na goowniane nagrody, żeby nikt o to nie grał, a co za tym idzie: reklama jest, a nagród kupować nie trzeba emotka Gdyby laureaci mogli każdą nagrodę zamienić na przelew, skończyłby się ten syf i kombinatorstwo w kosztach po stronie sponsora/agencji. Tutaj mamy zapis, że "Łączna wartość nagród w konkursie wynosi 18 777,20 zł" -> chyba k* wartość sentymentalna... Wyświetl w wątku >>

joan

#7315394 Napisano: 20.11.2025 18:16:11 w Konkursy firm tytoniowych
estrelitta napisał(a):

A ktoś ma zapisany regulamin? Może jest tam kontakt do organizatora to im chętnie przypomnę, że zegar tyka ... emotka

estrelitta napisał(a):

Widać, że nie palę szczęśliwie od 12 lat.  Nie LD tylko Marlboro

Posiadam regulamin do akcji "Sztuka detali", ale tam agencja nie jest podana, a jedynie taki oto zapis:
"W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, co do standardów określonych powyżej lub w zakresie innych zasad lub warunków Regulaminu, Uczestnik może skontaktować się z Organizatorem pod numerem Infolinii (+48) 801 101 000 (koszt połączenia według stawek operatora)." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7315358 Napisano: 20.11.2025 16:51:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sarmaj5182 napisał(a):

Czy w konkursach z opisem - np everydayme Fairy czy Old Spice - korzystacie z chata gpt czy wszystkie odpowiedzi sami piszecie ? Przyznam , że u mnie pół na pół . Jak mam wenę to czasami coś fajnego uda mi się sklecić, czasami pytam chat . Pytanie czy ma to jakikolwiek wpływ ? Na Facebooku sporo czatowych komentarzy wygrywa z tego co widziałam 👀

Zależy, na co? Pozytywny wpływ na Twoją oszczędność czasu: oł je. Negatywny wpływ na umysł: a również tak. Wystarczy poczytać np. ostatnie badania na temat tego, że korzystanie z automatycznego tłumacza j. obcych osłabia ludzki mózg, natomiast nauka kolejnego j. obcego zapobiega degeneracji/demencji. Zaczęłam się właśnie uczyć hiszpańskiego, BTW emotka

Tworzę wszystko sama wierząc, że jeszcze żyję w świecie, gdzie uczestnik konkursu pisze, a członek jury - czyta. W przeciwnym razie, zwyczajnie można wyrzucić konkursy do śmieci i brać udział tylko w loteriach emotka

Na FB są organizatorzy, co nagradzają chatowe g* & fikcyjne profile. Znam i u nich nie gram (chyba, że się bardzo! nudzę). Celuję w konki FB, gdzie ZAKŁADAM, iż przeczytają nadesłane prace; jakoś nie mam tam problemów z wygrywaniem... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7315291 Napisano: 20.11.2025 14:34:32 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
JAKA PRACA, WARIACIE? czyli moje świeżutkie wykopaliska z ofert pracy w Polsce emotka

A szukam normalnego zatrudnienia w obszarze: niemiecki + angielski + finanse emotka

.

.
Wyświetl w wątku >>

joan

#7315024 Napisano: 19.11.2025 18:31:12 w Czy informują/ informowali?
coccinelle napisał(a):

https://www.e-kon...d-milka-carrefour z tego konkursu dalej nie ma wyników...? emotka

Laureatów poinformowali 30.10.2025 emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7314896 Napisano: 19.11.2025 12:59:27 w Konkursy firm tytoniowych
estrelitta napisał(a):

Ja już nawet zapomniałam co było do wygrania w Marlboro emotka

Wg moich notatek -> karty prepaid Mastercard:
19 x 1000 zł
99 x 500 zł
emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0