Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6498668 Napisano: 15.06.2018 15:07:17 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Chyba cena produktu promocyjnego odbiera wzrok.

Możliwe! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6498652 Napisano: 15.06.2018 14:42:43 w Wkurza mnie...
Zdumiewa mnie, jak (niby) można nie wiedzieć, że należy zrobić zakupy na konkurs, jeśli:
1) w naszej bazie w opisie konkursu widnieje wytłuszczone info, że wymagane jest dokonanie zakupu,
2) w naszej bazie pod opisem tego konkursu (piętnaście minut po opublikowaniu konka!) zamieszczono komentarz podkreślający, że wymagany jest zakup produktu,
3) w regulaminie konkursu (podlinkowanym w bazie) wyraźnie zapisano, że wymagany jest zakup produktu...

Najwyraźniej Polacy nie tylko książek nie czytają emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6498628 Napisano: 15.06.2018 14:06:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzisiaj:
- rano przepuszczono mnie przy biedrowej kasie,
- pod moimi oknami przejechał na rowerze kominiarz,
- zamieszczam niniejszy wpis w magicznym wątku.

I czekam na potwierdzenie, że to naprawdę szczęśliwy dzień emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6498626 Napisano: 15.06.2018 14:01:01 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

(...) W Oshee na Insta - miało być SELFIE a wygrywają zdjęcie robione  bez dotkniecia aparatu, przez osobnika na focie. (...)

Nie znam konka, ale zdjęcia robię samowyzwalaczem (aparat foto), bo wychodzą ostrzejsze. A w telefonie mam opcję coś-tam-coś-tam obsługa gestem, więc pyka fotki po zarejestrowaniu otwartej dłoni. Czyli selfie mogą być robione bez dotknięcia aparatu/telefonu, nie ma się co denerwować emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6498583 Napisano: 15.06.2018 12:21:33 w Auchan
emotka napisał(a):

Do mnie potwierdzenia dochodzą nadal. Pierwsze wczoraj wieczorem. Kilka w nocy. Rano. Ostatnie kilka minut temu... Śmieszni są.

Biorąc pod uwagę, jak geograficznie rozkładają się nagrody w przypadku innych konkursów, a widząc zawrotną liczbę laureatów z naszych Auchanów... szkoda słów na skomentowanie tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

joan

#6498310 Napisano: 14.06.2018 20:01:10 w Auchan
kreatia napisał(a):

Mam jedno potwierdzenie zgłoszenia! Godzina 19:16  emotka emotka

A ja nadal nic - ale mogą sobie już darować jakąkolwiek korespondencję ze mną emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6498304 Napisano: 14.06.2018 19:57:49 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

stokrotka1 napisał(a):

wygrałam bon , ale nie wiem na ktory paragon bo zarejestrowałam dwa na jeden numer telefonu. Czy mam zadzwonic i dowiedziec sie ktory paragon jest wygrany czy wypelnic dane w formularzu na dwa paragony?

możesz zadzownić albo zeskanować dwa paragony razem i wysłać oba jednocześnie emotka

To nie takie proste, bo w formularzu podaje się również miasto zakupu i nr paragonu. A jeśli ktoś robił zakupy w 5. miastach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6498085 Napisano: 14.06.2018 14:42:27 w Auchan
malenka89 napisał(a):

czy ktoś ma maila? emotka na fb uzyskałam informację, że maile wysłane. 

Do mnie nadal nie doszły nawet zwrotki, a co dopiero marzyć o mejlach z wygraną emotka Myślę, że najpierw puszczą jakiegoś wnerwiającego mejla z ofertą, a potem dopiero info do laureatów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6498044 Napisano: 14.06.2018 13:34:13 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

(...) Pytanie: dlaczego nie wkładałam złotówki do kieszeni? odp. Bo pracując za kasą nie mogłam mieć przy sobie własnej gotówki. Stąd batoniki emotka

Kiedy moja mama pracowała na kasie w sklepie sieci X (wiele la temu), musiała mieć zaszyte wszystkie kieszenie w ubraniach. Dobrze, że chociaż ust im nie zaklejali taśmą... Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6497969 Napisano: 14.06.2018 12:15:21 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

no właśnie wśród niektórych znajomych to był argument że nie płacą w ogóle, bo skoro już opłacili to on ma ją tylko przynieść. ale podobno ci co rozwożą jedzenie mają bardzo marne stawki, zwykle jeżdżą swoimi samochodami i utrzymują się głównie z napiwków (ale tak chyba było kiedyś, teraz jak brakuje rąk do pracy jest już inaczej nie?). Dlatego pytam, ja zwykle daję do 5 zł (w zależności co mam w portfelu), ale niektórzy mówili że nic nie dają, a mój TŻ (co już oczywiście wiedziałam wcześniej) potrafi dać i wartość 1/3 zamówienia ("w zależności od pogody i od tego jak bardzo nie chce mi się wychodzić z domu"...) ...

Idąc tropem myślenia marnej stawki, musiałabyś wszędzie pytać "A ile Pani zarabia? Bo jak mało, to dam Pani coś na lewo, poza okiem fiskusa." Bo nie można dyskryminować pani z Biedronki, pana z targu warzywnego czy studenta w punkcie ksero. Wyświetl w wątku >>

joan

#6497958 Napisano: 14.06.2018 12:09:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Niebieska_Laguna napisał(a):

Zazwyczaj zamawiam tam gdzie są płatności on-line (pyszne.pl, uber eats), więc płacę co do grosza tyle ile wynosi rachunek. I z osobą dostarczającą nie przeprowadzam już żadnych transakcji gotówkowych, tylko dobieram zamówienie i jesteśmy kwita emotka  Pewnie wyjdzie na to, że brak mi kultury, ale dla mnie to praca jak każda inna, przecież płacę już za wykonaną usługę i nie widzę powodu, żeby dawać jeszcze coś ekstra dostawcy - w końcu otrzymuje on swoje wynagrodzenie. To trochę tak jakbym miała dać kurierowi napiwek za to, że przywiózł mi paczkę. Pewnie to mało eleganckie z mojej strony, no ale cóż... emotka  nie widzę powodu, żeby wyróżniać tak kelnerów czy dostawców jedzenia  emotka

Tak samo postępuję w przypadku jedzenia zamawianego w sieci emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6497488 Napisano: 13.06.2018 14:03:17 w Zdjęcia naszych wygranych
moskala22 napisał(a):

koszulka z lay's

To bawełna czy materiał "coś a'la termo"? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6497299 Napisano: 13.06.2018 10:42:20 w Wkurza mnie...
kupila88 napisał(a):

A ja nie zazdroszczę gry za 59 zł tylko po prostu stwierdzam fakt, że tak bardzo chciałam wygrać ale niektórzy nie.pozwola bo 18 sztuk to wciąż mało, mogą sprzedać za 50 zł ale nawet nie wymienia, a jeśli chodzi o mnie to tak mam 1 sztuke koszulki bo druga oddałam.

Może nie mają na chleb? Chyba każdy może zarabiać, jak mu pasuje, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6497158 Napisano: 12.06.2018 20:42:59 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Zakończony, a ludziska szukają pa-ra-gonów ?  emotka

Dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6497146 Napisano: 12.06.2018 20:31:17 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

Wbrew pozorom, nie było to takie proste, bo to nie jest jak z muchą, że reaguje na jakieś tam machnięcie ręką. On po prostu przyczepił się do firanki i kij wie, czy tam zasnął czy co, ale mało co na niego działało. Ostatecznie Mąż wziął kijek*, owinął ręcznikiem o go lekko popchnął w stronę okna - dopiero wtedy zdecydował się na wyjazd emotka .

*wygrany miecz Star Wars emotka

Świetna historia, aż niewiarygodna, ale przecież najlepsze scenariusze pisze życie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6497134 Napisano: 12.06.2018 20:16:27 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

joan napisał(a):

mietowa - jak zakończyła się historia z nietoperzem?

Ja z synem uciekliśmy do łazienki. Mąż został na polu bitwy. Otworzył mu szeroko okno i słyszałam, jak tłumaczy: ""Poważnie, nie bądź idiotą, bardziej otwarte nie będzie" - wtedy już ja się śmiałam emotka . Po 40 minutach wyleciał emotka . Jeśli o to pytasz - nigdy nie zrobilibyśmy mu krzywdy emotka

Byłam po prostu ciekawa, jak skłonić nietoperza do opuszczenia mieszkania - widzę, że nie trzeba dzwonić na 112, bo wystarczy męska perswazja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6497129 Napisano: 12.06.2018 20:11:44 w Wkurza mnie...
mietowa - jak zakończyła się historia z nietoperzem? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6497117 Napisano: 12.06.2018 19:52:55 w SZUKAM....
amif napisał(a):

Uwaga! Pan ze Smolara prawdopodobnie jest na forum, albo ma jakiegoś szpiega tutaj....

Oczywiście, że tak. Uważam, że pracownicy większości agencji tutaj zaglądają. Po to zresztą pisałam - żeby sobie Smolar poczytał moje przemyślenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6496985 Napisano: 12.06.2018 16:11:10 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

Dlatego jestem za tym, by iść na wojnę bez pardonu emotka Jak Kuba Bogu...
P.S. Joanno, to "sam Prezes", tylko ciiii... emotka

To, że wyżej cytowana wypowiedź poszła z jego adresu e-mail jeszcze nie oznacza, że prezes był jej autorem. Ale to on poniesie konsekwencje jej wysłania. Niektórzy chyba zapominają, że należy oddzielać swoje poglądy prywatne od oficjalnego stanowiska firmy, którą się reprezentuje.

amif napisał(a):

aż mną zatelepało jak to przeczytałam, nasmarowałam mu co o tym myślę, tym samym "spaliłam" się pewnie w Smolarze...
mało tego, w @ podał 3 adresy mailowe z których dostał informacje, a coś mi się wydaje, że tego mu nie wolno

Oni i tak organizują głównie loterie, więc można się spokojnie "spalać" emotka
BTW -> wyrażenia macie i nie nadążacie też są z leksza nie halo, bo raczej nie przeszłaś z pracownikami Smolara na "Ty" i wypadałoby się ewentualnie zwracać do Ciebie i Twojej tajemniczej zbiorowości jako "Państwo". Wyświetl w wątku >>

joan

#6496975 Napisano: 12.06.2018 16:02:50 w SZUKAM....
amif napisał(a):

(...) Pewnie tyle ile maili macie, tyle i kart SIM – dlatego nie nadążacie sprawdzać.
„Normlani” uczestnicy naszych promocji nie mają takich problemów. Pozdrawiam,
Robert Wojkowski
Smolar Agencja Promocyjno - Reklamowa(...)

Nie rozumiem, jakim cudem ktoś taki dostał pozwolenie na wypowiadanie się w imieniu firmy Smolar. Myśleć sobie może, co mu się żywnie podoba i przy piwerku swe teorie snuć - nawet o tym, że Ziemia jest płaska. Ale lanie żółci z firmowego adresu e-mail i brak profesjonalizmu mnie szokuje. To nie do pomyślenia. Wyświetl w wątku >>