Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6496912 Napisano: 12.06.2018 14:00:48 w Auchan
mia napisał(a):

Nie podoba mi się to. Ta cisza. emotka
Nie wygrać, to ostatnimi czasy u mnie normalka, ale nie wiedzieć, czy moje arcydzieła do jury dotarły, to jest dopiero wkurzające... emotka

U mnie na wszystkie zgłoszenia z ostatniego etapu... zero potwierdzeń otrzymania emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6496900 Napisano: 12.06.2018 13:13:20 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Rrrretyyy.. jak mnie wkurzają upierdliwe, wszędobylskie muchy!!!! te małe, co są najbardziej denerwujące, bo łażą po człowieku i trudno je ubić  emotka emotka

Mam swoją teorię w temacie much (uwaga -> nie dotyczy owocówek!) Poobserwowałam cudze mieszkania w mieście i oto jedyna prawidłowość: muchy występują wyłącznie u mięsożerców emotka To może być oczywiście przypadek, nie dam sobie ręki uciąć ani nawet palca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6496810 Napisano: 12.06.2018 09:40:24 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Pracuje w sklepie to wiem co to jest emotka  najlepsze pytania: a to wino to na pewno słodkie? A próbował pan? (Tak każdego wina próbuje przed sprzedaniem)
A ta kiełbasa to świeża? (Wczoraj dostarczona odpowiedziałem) a gościu do mnie, wie pan, nie ma nikogo w sklepie ... może mi pan prawdę powiedzieć.... 
osttanio sprzedając nasiona pietruszki pani pyta: czy one są już (nasiona) opryskane środkiem żeby do nich nie przychodziły ślimaki emotka  
a hitowe pytania jak jest sezon na śliwki emotka : a one robaczywe są? emotka   

The best! emotka

Co do owoców, to w sobotę kupiliśmy czereśnie na targu, a opisane były jako "czereśnie bez robaków". Najwidoczniej każdej kulce zrobili badanie USG emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6496795 Napisano: 12.06.2018 08:47:26 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Być może chodziło jej o to czy dana rzecz może jest niepraktyczna, nie sprawdza się.. cokolwiek. (...)

No nie wiem, bo aż korci, żeby odpowiedzieć "Sprzedaję, bo się okazało, że to kompletne badziewie, śmierdząca najtańszym plastikiem chińszczyzna i tandeta dla ludzi pozbawionych gustu, ale oczywiście zachęcam Panią do zakupu!" emotka

Mnie takie durne pytania przypominają te ze sklepów.
Piekarnia. Przy kasie klientka pyta sprzedawczynię "A ten chleb żytni pełnoziarnisty to smaczny jest?" I jakiej odpowiedzi się spodziewa? Że ohydny? emotka Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

joan

#6496644 Napisano: 11.06.2018 18:44:20 w Wkurza mnie...
budryska napisał(a):

Wkurza mnie moja teściowa emotka
Jak jej córka (siostra męża) miała małe dziecko, to biegała do niej codziennie. A do nas nie dość, że na samym początku powiedziała, że "ona już wnuki wychowała, teraz moja mama niech się zajmuje", to jeszcze powiedziała ostatnio mojej mamie (gdy przyszła ją zmienić dosłownie na godzinę), że "obcy to chociaż by zapłacili", a jak moja mama wracała dziś od nas  i spotkały się na mieście, to ją spytała: "już po służbie?" emotka

Kobiecina ma prawo do swojej opinii, tylko może jest mało subtelna w jej wyrażaniu emotka
A NIEKTÓRZY rodzice małych dzieci (nawet Ci mocno zamożni!) jakoś nie wpadną na to, żeby niańkę zatrudnić, tylko oczekują, że się dziadkowie bezpłatnie wnuczętami zajmą. Powiedzenie "Czas to pieniądz" nie wzięło się znikąd. Upał jest, dziecko trzeba podnosić / przenosić (a kręgosłup już nie ten) i naprawdę rzadko która babcia jest okazem zdrowia, ale po co sobie głowę niańką zawracać - od czego są dziadkowie... Każda minuta czy godzina, gdy ktoś się z dobrego serca zajmuje cudzym dzieckiem, powinna być traktowana jak prezent, a nie oczywistość / obowiązek.

Mnie zaś wkurza, że ktoś w obrębie mojej rodziny dał się naciągnąć na "jakiś trzyletni abonament 80 zł / m-c za tablet i telefon". Tego się nie spodziewałam, ręce opadają emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6495998 Napisano: 08.06.2018 18:18:08 w SZUKAM....
anula81 napisał(a):

szukam noclegu w okolicach Olszyny, może ktoś ma namiary na fajne domki, może ktoś z konkurswoiczów ma taką profesję i wynajmuje? 

Ale o którą Olszynę chodzi? emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6495159 Napisano: 06.06.2018 16:33:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
basku napisał(a):

znów nic... chyba hochland to tylko ja nic nie wygrałam emotka nawet   20 zł emotka (...)

Jeszcze ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6495064 Napisano: 06.06.2018 12:25:55 w PLAGIATY
[email protected] napisał(a):

Dla wyjaśnienia pani Melania Maciąg splagiatowała moją pracę nie w jednym ale kilkunastu konkursach i wygrywała. Obecnie wszystko pokasował ja mam kopie stron i zdjęcia, skontaktowałam się z organizatorami. Zostało poczucie wstydu bo ta pani robiła to świadomie ponieważ zablokowała mnie bym nie widziała jej wypowiedzi w konkursach. Proszę o to jeden z moich tekstów z których kopiowała.  https://kobieta.o...st-agnieszki/57dbm0l
Jestem zdania że jedni kradną w sklepie inni...

Żaden problem, załóż drugie konto i będziesz widziała wszystkie wpisy konkursowe emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6495050 Napisano: 06.06.2018 11:59:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Ciekawe czy jakoś na paragonie będzie coś na temat krainy lodu... bo jakby kupić tę polędwice sopocka kraina lodu to chyba to to samo co zwykła polędwica sopocka od Henryka kani... robią konkurs a produktów nie ma po sklepach... dziwne emotka  

Polędwica Sopocka z Krainą Lodu... romantyzm nie z tej planety! emotka Ciekawe, czy mortadela z Elzą ma szansę lepiej się sprzedawać? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6494802 Napisano: 05.06.2018 17:32:01 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

Ten ,kto przysłał mi newsletter Auchan o 17.12 powinien dostać 10 lat ciężkich robót w kamieniołomach. emotka

Popieram powyższy wniosek! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6494313 Napisano: 04.06.2018 10:28:23 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

joan napisał(a):

Niedawno byłam w kinie na filmie "Sobibór" - po drugiej stronie schodów jakaś kobieta wespół ze swoim kompanem wpied* słonecznik. Na ekranie Holokaust, a oni przez cały seans żarli słoniola. Powiem wprost: powstrzymywałam się, ale serio miałam ochotę im przyp*....

I własnie wkurza takie polskie podejscie do innych. Ludzie niepełnosprawni albo "tacy sami a jednak inni" muszą sie "do mnie dostosować"!  Dlatego autyzm w Polsce to wstydliwa odmienność a na Zachodzie dostosowuje sie dla nich kinowe seanse.  Ludzie maja prawo wyjsc do kina a nie siedziec zastraszeni w domach, bo ktos Im "przyp..." bo nie sa cicho a nie sa w stanie kontrolowac inaczej swoich emocji.... Wiecej empathy 

Autyzm ma tyle wspólnego z opisaną przeze mnie sytuacją, co kręgi w zbożu i rachunek różniczkowy; czyli NIC.

cudaczek121 napisał(a):

(...) Rozumiem np. powagę teatru tudzież opery i w takich miejscach nawet nie przeszłoby mi przez myśl picie i jedzenie.Jeśli ktoś nie trawi popcornu lub innych przekąsek jedzonych w kinie, to zawsze alternatywą pozostaje kino, gdzie nie ma opcji fast foodów- we Wrocławiu w DCF-ie np. w ogóle nie mają przekąsek-popcornu i coli.

A jeśli w teatrze grają komedię, to też występuje owo zjawisko "powagi"? emotka
Co do kin bezbarowych... rozczaruję Cię - byłam nie tak dawno w bardzo kameralnym kinie (40 foteli), jeszcze się seans nie zaczął, a już jakaś maDka Brajankowi chipsy otwiera. A były to jakieś najtańsze chipsy o smaku nowoorleańskiego gumbo ze składem: szumowiny rzeczne, truchła zeskrobane z autostrady, czosnek, konserwanty.

Oczywiście rozumiem, że w kinie oferującym w sprzedaży popcorn czy napoje ludzie będą jedli i pili. Zdumiewa mnie jednak to, że w momencie, gdy nazista podpala człowieka, ktoś sobie (niezgodnie z regulaminem kina!!!) wpiernicza słonecznik, jakby oglądał mecz piątoligowy Swornegacie kontra reszta świata. Mogę jednak jedynie tutaj wyrazić swoje przemyślenia, bo przecież nie będę robiła awantury na całe kino i przeszkadzała innym widzom (bo JA się staram tego nie robić). A widzów było sporo, gdyż film puszczano tylko raz dziennie.

Na zakończenie tylko powiem, że wybieram się obejrzeć dinozaury w Imaxie i można przy mnie spokojnie jeść i siorbać, jestem na to przygotowana psychicznie emotka Wyświetl w wątku >>
2 nelunia, mia 0

joan

#6494025 Napisano: 02.06.2018 17:50:56 w Wkurza mnie...

Niedawno byłam w kinie na filmie "Sobibór" - po drugiej stronie schodów jakaś kobieta wespół ze swoim kompanem wpied* słonecznik. Na ekranie Holokaust, a oni przez cały seans żarli słoniola. Powiem wprost: powstrzymywałam się, ale serio miałam ochotę im przyp*....

Wyświetl w wątku >>

joan

#6493531 Napisano: 31.05.2018 00:23:37 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

Dzisiaj dowiedziałam się, że mój brat chciałby przejść na dietę wegetariańską. Ale nie wie, jak się do tego zabrać emotka
Dlatego pytam Was, czy znacie jakieś ciekawe strony na facebooku i inne, dobre książki czy czasopisma.
Bo nie chciałabym, aby sobie zaszkodził. Pragnę, żeby był zdrowszy i się odmłodził.
Wierzę w Wasze cenne wiadomości.

Tutaj ciekawa opcja - pomagają krok po kroku przejść na zieloną stronę talerza emotka http://www.zostan...ostan-wege-na-30-dni

Smaczne przepisy ma min. Jadłonomia: http://www.jadlonomia.com Polecam np. leczo.

Stron na FB nie znam, bo po prostu wrzucam w Googla zestaw słów typu cukinia suszone pomidory przepis wegetariański i mam w kilka sekund pomysł na danie. Z tym, że pichcę jedynie przepisy znanych blogerów oraz te, które tak wychodzą na zdjęciach, że aż ślinka cieknie emotka

Czasopism jest wiele, ale sporo kosztują -> wystarczy jedna wizyta w Empiku, żeby mocno nadwyrężyć budżet. Wolę te pieniądze wydać na produkty spożywcze emotka Z książek ciekawe są obie części pt. "Jadłonomia" (dania wyrafinowane); albo jakakolwiek książka kucharska Beaty Pawlikowskiej (dania proste).

Warto też wybrać się np. na jakieś targi typu Veganmania, żeby poznać nowe smaki i poszerzyć horyzonty.

emotka Wyświetl w wątku >>
2 kumulacja, ace 0

joan

#6493437 Napisano: 30.05.2018 15:24:43 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

A wiesz... chyba przedefiniuję swoje wartości i jeszcze się przeproszę ze swoimi wcześniejszymi postanowieniami, by Policji unikać jak swołoczy, bo urzekła mnie ta argumentacja emotka emotka

Kiedyś w tivi pokazano, jak sobie panowie policjanci nagrody przyznali, bo prewencja tak u nich potężna, że "przestępczość spada". A ona wcale nie spada, tylko ludzie zwątpili w służby mundurowe i nie chce im się na komendzie czasu tracić... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6493350 Napisano: 30.05.2018 11:32:30 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wg nie szkoda czasu i zachodu...bylam na przesluchaniu o skradziony aparat, z godzine siedzialam, gadalam, zanim ten napisal...i nic z tego...tylko strata czasu....

Może i strata czasu, ale kiedyś sobie postanowiłam zgłaszać wszelkie zdarzenia, żeby policji zepsuć statystyki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6493336 Napisano: 30.05.2018 10:53:00 w Auchan
nataszka napisał(a):

Ciekawe czy dziś będą wyniki etapu III?

Jestem za emotka

Podczas wczorajszych zakupów zauważyłam plakat z konkursem -> można dodać do bazy:

https://konkurspepsi.pl Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

joan

#6493102 Napisano: 29.05.2018 13:27:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy podczas waszych zagranicznych podróży docierały do was sms-y premium z info o wygranej normalnie? Chodzi mi o plusa i play emotka

Jeśli roaming jest włączony, smsy dochodzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6492914 Napisano: 28.05.2018 16:27:59 w Visa Konkursy
Tak w ramach ciekawostki, po porównaniu obu promocji z naszej bazy konkursowej...

Visa:
- przelot Wawa Moskwa,
- 3 noclegi BB w moskiewskim hotelu,
- bilet na mecz Polska vs Senegal,
- transfery,
- napoje i przekąski,
- ok. 500 zł na karcie Viisa,
WYCENIŁA NA 32.025 zł ZA OSOBĘ.

McDonals's:
- przelot Wawa Moskwa,
- 3 noclegi BB w moskiewskim hotelu,
- bilet na mecz Polska vs Senegal,
- 1.000 pln w gotówce,
WYCENIŁ NA 10.000 PLN ZA OSOBĘ.

emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6492805 Napisano: 28.05.2018 10:56:49 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

no już za późno, bo wczoraj byłam tak spanikowana, że zgłosiłam. Kobitka przyjęła wszystko, a dopiero później pojawiły się mi w głowie pytania. Zniżek nie tracę, bo jeszcze nie mam, a samochód ubezpieczony od końca stycznia, więc cała bezszkodowość moja to 4 miesiące emotka

Czasami zniżki są ukryte, sporo firm na dzień dobry daje -15%. A zawsze, kiedy coś drgnie z Twoim ubezpieczeniem, grozi Ci zwyżka emotka Nie wiem, co teraz, bo nie byłam w takiej sytuacji - jeśli będzie Ci się chciało, opisz proszę potem na forum, co i jak się wydarzy; może tym samym udzielisz wskazówek komuś innemu w potrzebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6492799 Napisano: 28.05.2018 10:48:29 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

Powiedzcie mi, czy jak pojadę do serwisu w sprawie założenia kołpaków to oni wymieniają wszystkie czy tylko jeden (ew. 2 jeśli drugi będzie uszkodzony) czy cały zestaw? Bo w sprzedaży widzę tylko całe komplety (pomijając olx i allego na których pewnie w 95% pochodzą z kradzieży). A pytam bo ukradli mi jeden kołpak, a drugi odczepili, a mam ubezpieczenie ac. Ale rozumiem, że jeśli koszt wymiany będzie niższy niż podana kwota w ubezpieczeniu (u mnie to chyba 300zł) to i tak pokryję wymianę z własnej kasy? I jak to działa? Jeśli wymiana będzie kosztowała więcej niż 300zł to oni zwrócą mi całą kwotę czy tylko tą różnicę powyżej 300zł? Wiem, że najłatwiej by było zadzwonić i się zapytać, ale dodzwonienie się na infolinię (do odpowiedniej osoby) graniczy z cudem. Po pracy zahaczę o jakiś oddział to może mi powiedzą, ale ja od wczoraj mam zszargane nerwy i chciałabym wiedzieć już emotka

Zastanów się, czy jest sens taką pierdołę w ogóle zgłaszać z AC - czy to czasem nie przerywa Twojego okresu "bezszkodowości", skutkując w przyszłości zwiększeniem opłaty ubezpieczeniowej? Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0