Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"Poranny WF"? Chyba WTF...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No ba, przecież liczy się komfort mieszkańców. Chodzi mi raczej o to, że - przykładowo u mnie - kuchnia to miejsce, gdzie brzęczy lodówka, buczy czajnik elektryczny, hałasuje zmywarka, pryska woda w zlewie, bulgocze zawartość garnków, podskakują pokrywki, krzątają się ludzie... czy to na pewno oaza spokoju i ciszy sprzyjająca opróżnianiu pęcherza?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak dobrze, że są takie mamy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Myślę, że każdy z nas w którymś momencie życia natyka się na sytuację, gdzie może pomóc zwierzęciu - niezależnie od gatunku tegoż żyjątka. Nie ma spisu uczynków, które należy zaliczyć. Wszystko zależy od czasu i funduszy danej osoby. Pierwsze z brzegu przykłady:
1) mój facet miał kilka dni temu urodziny, zrobił zbiórkę na FB i uzbierano 1000 zł na cel prozwierzęcy. Ilość jego czasu poświęcona: 5 minut, ilość pieniędzy: nic.
2) dziś była u mnie wolontariuszka schroniskowa pomóc przy podaniu kocich tabletek. Nic za tę pomoc nie wzięła. Ilość jej czasu poświęconego: 10 minut, ilość pieniędzy: może ze 3 zł na benzynę.
3) moja koleżanka zgarnęła z ronda błąkającego się tam od kilku dni psa i odwiozła do schroniska. Ilość jej czasu poświęconego: 15 minut, ilość pieniędzy: może z 5 zł na benzynę.
Świat składa się z ogromnej liczby małych gestów. W czasach, gdzie dla kaprysu można zaśmiecić samochodem przestrzeń kosmiczną bardziej liczy się to, że w upalny dzień ktoś wystawił w ogródku miseczkę z wodą.
superloser - kuweta w kuchni? A myślałam, że dwie kuwety ulokowane w moim salonie to lekkie dziwactwo
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jak wygląda kapsel od góry?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Małe szanse na dokument księgowy - w regulaminie konkursu podana jest pi razy drzwi wartość rynkowa nagrody, a nie cena z faktury. Dlatego rzadko który organizator daje kopię faktury: jak na dłoni byłoby widać różnice...
Z innej beczki: dziwne, że masz dostarczyć fakturę zakupową. Bo jeśli np. sprzedaję używane majtki za 100 zł, a kupiłam je rok temu w ekskluzywnym sklepie za 1000 zł, to ich wartość ile wynosi - 100 zł czy 1000 zł? Moim zdaniem liczy się cena tej ostatniej sprzedaży, a nie cena pierwotnego nabycia. W tym wypadku powinna więc wystarczyć dokumentacja Allegro z kwotą, za jaką sprzedałeś tv. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Degustatorów piwnych wrzucam do tego samego worka. Ilość uzbieranych przeze mnie kapsli poraża, a wszystko odnalezione przypadkowo, bez celowych wycieczek w urodzajne kapslowo tereny. Oby nam szczęście dopisało
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Już o tym pisano -> utraci nagrodę. Te listy laureatów są generowane komputerowo i bez ingerencji ludzkiej; Avanti oddzielnie przesyła info o przepadku nagrody. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wolno. Mi też wolno
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moje również nie - co mnie bardzo cieszy, bo kilku wymiataczy tu mieszka i jeszcze bym się musiała wk* czytając wpisy dotyczące mojego miasta, że niby "rządzi"
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I co z tego. Gra to ma. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do aktualnej akcji, to nie wiem - w poprzednim konkursie trzeba było okazać dowód i spisali full danych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na forum pisano, że tak. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja również składam gratulacje -> ciekawe, czy już wie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A Włóczykij brał udział? A miał prawo? Czy jego stałym miejscem zamieszkania jest Dolina Muminków? I czy Paszczak wydał pozwolenie na loterię? Był w ogóle jakiś regulamin?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spoko loko -> nawet tej wody nigdzie jeszcze nie namierzyłam + nie mogę dźwigać ciężarów typu zgrzewka wody + od jutra u mnie burze
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Za późno - i tak ją kupię, jak tylko gdzieś dorwę, bo pierwsze wygrane spa wpadło mi właśnie z loterii wody mineralnej (kod pod nakrętką)
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1) Nie ci się chwalili, co konkursy w bazę wrzucili. A jednego w ogóle nigdzie nie było. Grunt to lans.
2) Na forum cieszę się z cudzych wygranych w konkursach, które można znaleźć na forum lub w bazie. To logiczne.
3) Na Wizażu nie gram, ale myślę, że cała dyskusja pokazała, dlaczego wątek MDW kuleje. Strach się wpisać, żeby komuś nie podpaść. Jeśli więc post o wygranej zamieści jedna osoba, reszta milczy - forum i tak poinformowane, że nagrody rozdano, po co się wychylać. Wyświetl w wątku >>