Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To taka wymówka dla mugoli gdy pytają, czemu kupujesz największe opakowanie Raffaello
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie nic. I nie kojarzę, żeby ktokolwiek coś tam wygrał
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jak się kto pochwali... to z konkursu, którego albo nie ma w bazie w ogóle, albo nie było go w bazie, kiedy zostały wysłane zwycięskie zgłoszenia
BTW - po ostatnich rozmowach na temat przesyłania organizatorom (konkretnie chodziło o Wizaż) plików z tabelką Kto / gdzie / jak często wygrywał nie liczyłabym na zwiększenie ilości wpisów w MDW
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zapisz sobie na kompie zdjęcie swojego DO, ale z częściowo zamazanymi danymi. Tak, żeby czytelne były jedynie: imię, nazwisko, data urodzenia / PESEL. I tę formę odsyłaj w konkursach, powinna wystarczyć.
PS: Chyba, że wygrasz np. dom w następnej edycji Almette - tam na pewno do umowy potrzebują pełne dane z DO
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.e-kon...no.html#.WwKy3UiFNPY Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zwykle w konkursach alkoholowych chcą nr PESEL, żeby potwierdzić pełnoletność. Można podać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wielkobiustna_Ludmiła: Czy jest ktoś chętny przyjść w sobotę i obskoczyć kilka kolbeków? Może ci co ostatnio, czyli RudyPadalec, Choroba-Weneryczna i Janko/Muzykant? Zgłoście się do 16 najpóźniej.
Papasmerf: Od której do której?
RudyPadalec: Nic nie obiecuję.
Wiking: W sumie mogę przyjść. Jaka stawka godzinowa i jakie minimum kolbeków?
Janko/Muzykant: Ja nie mogę. Mam koncert. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nasza planeta stanowi zamknięty obieg - nie mamy szlauchów, którymi eksportowalibyśmy ziemski syf na inne planety. Dlatego cała ta chemia ogrodowa jest wielce niepokojąca: przecież ten syf magicznie nie zniknie...
Do nietoperzy mam słabość, lubię obserwować je w locie. Co do mrówek, to oglądałam kiedyś bardzo ciekawy program, ale całkiem już zapomniałam detale. Pamiętam jedynie, że warto mieć mrówki w swoim otoczeniu, a misja przeniesienia gotowego mrowiska tak, by się zagnieździły na stałe we wskazanym przez nas miejscu, jest prawie niewykonalna. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może to właśnie ten przełomowy moment dla Ciebie?
Mój dziadek palił papierosy przez kilkadziesiąt lat. Lekarz powiedział mu, że jeśli nie rzuci palenia, za jakiś czas obetną dziadkowi nogi. Rzucił z dnia na dzień. To był dla niego ten moment przełomowy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja bym jednak chciała, żeby mnie nikt nie postrzegał przez pryzmat koci
Moja mama lubi kwiaty, a kwiaty lubią ją i nie uważam tego za przejaw bycia pustym człowiekiem. Mam jednak odrębne zdanie w kwestii rozsypywania w ogródku różnego chemicznego świństwa tylko po to, żeby np. ślimaki zdechły i nie obgryzały roślin. Dla mnie to akurat szokujący aspekt. I nie tylko dlatego, że truje się ślimaki + inne zwierzęta + ziemię. Sam fakt, że można zabić inne stworzenie nie z autentycznego głodu czy też sytuacji zagrożenia życia, a ze względów paraestetycznych mnie przerasta... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po prostu nie pojmuję, jak chociaż przez chwilę można uważać, że laureaci w konkursie są l-o-s-o-w-a-n-i, skoro (ponoć) nazwiska ciągle się powtarzają. To chyba jasno wskazuje na fakt, że żadnego losowania nie ma. A że ktoś po raz kolejny nie wygrał? No cóż, najwidoczniej laureaci znają SPOSÓB na wygrywanie - a taki występuje prawie w każdej agencji i w każdym konkursie. Się to nazywa nołhał. I nie ma co bólu d* prezentować & konkursowej martyrologii spod znaku "Dlaczego znowu nie ja?" Bo tu żadna tabelka nie pomoże, tylko pogłówkować trzeba, a niestety: często wskazówek jest mało, zaś kto jakąkolwiek wiedzę posiada, ten ją dla siebie zachowuje. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale i tak lepiej spożytkować czas na testowaniu produktów, niż na przygotowywaniu dokumentacji dot. tego "kto & ile razy wygrał w konkursach"
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widocznie czytają na bieżąco
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha, czyli podsumowując:
1) bierzecie udział w KONKURSACH (a nie: loteriach!),
2) nie podoba Wam się, że nagradzane są odpowiedzi przesłane przez innych ludzi,
3) dziergacie w Excellu listę z imionami + nazwiskami laureatów i ślecie do Wizażu, bo przecież "jak to prace tych osób mogą być często najlepsze?! To niezrozumiałe zupełnie."
No comments.
PS: I właśnie dlatego jestem przeciwna publikowaniu list laureatów w sieci. Im mniej wiecie, tym żeście zdrowsi
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale w czym się zgadzasz? Że Wizaż losuje laureatów? Możecie mi wskazać punkty w regulaminach, które wskazują na losowania? A jeśli nie losują, to chyba nie dziwne, że się nazwiska powtarzają...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie gram na Wizażu, ale spytam: a kto twierdzi, że "to losowanie"? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widziałam to zdjęcie, ful profeszynal
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spokojnie, przecież tylko przedstawiam swoją opinię - nie każę jej nikomu mantrować
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha. No to jak tradycyjnie chce potrzymać bukiet przez 5 sekund w dłoni, żeby go potem ukisić w bagażniku... kupiłabym byle wiecheć i bym się nie przejmowała nic-a-nic
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8