Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6491453 Napisano: 22.05.2018 19:32:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

ale co myślisz, że większa paczka to większa szansa emotka

To taka wymówka dla mugoli gdy pytają, czemu kupujesz największe opakowanie Raffaello emotka Po prostu chcesz wpierd* najwięcej kokosowych kulek, ale dobra ściema nie jest zła emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6491445 Napisano: 22.05.2018 19:22:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate87 napisał(a):

Czy na MDW chwalił się ktoś o wygranej w Raffaello? Niby tych fotoksiąg jest tysiak ale jakby głucho na forum. Ja próbowałam 4 razy i wielkie nic.

U mnie nic. I nie kojarzę, żeby ktokolwiek coś tam wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6491363 Napisano: 22.05.2018 14:49:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Ja bym chciała zauważyć fakt,że wątek MDW to zaraz wygaśnie...Na 100 nagród w danym konkursie chwalą się 2 osoby na krzyż itd itp.Wiem,że już o tym była gadka ale od ostatnich rozmów to jest jeszcze gorzej...W wątku "informują"też słabe relacje z tego co się dzieje...Oj słabo,słabo

A jak się kto pochwali... to z konkursu, którego albo nie ma w bazie w ogóle, albo nie było go w bazie, kiedy zostały wysłane zwycięskie zgłoszenia emotka Krótko mówiąc: świat stanął na głowie emotka

BTW - po ostatnich rozmowach na temat przesyłania organizatorom (konkretnie chodziło o Wizaż) plików z tabelką Kto / gdzie / jak często wygrywał nie liczyłabym na zwiększenie ilości wpisów w MDW emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6491157 Napisano: 21.05.2018 16:54:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
youstyna33 napisał(a):

Wygrałam deski od Balcerzak. Trzeba odesłać m.in. kopię dowodu osobistego. 
Zastanawiam się czy warto ????

Zapisz sobie na kompie zdjęcie swojego DO, ale z częściowo zamazanymi danymi. Tak, żeby czytelne były jedynie: imię, nazwisko, data urodzenia / PESEL. I tę formę odsyłaj w konkursach, powinna wystarczyć.

PS: Chyba, że wygrasz np. dom w następnej edycji Almette - tam na pewno do umowy potrzebują pełne dane z DO emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6491072 Napisano: 21.05.2018 13:53:24 w Czy informują/ informowali?
Czy poinformowano już laureatów konkursu "Surf" z Tescomagazynu?

https://www.e-kon...no.html#.WwKy3UiFNPY Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6490315 Napisano: 17.05.2018 13:16:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

czy w związku z wygraną butelką Stock podajecie numer Pesel?

Zwykle w konkursach alkoholowych chcą nr PESEL, żeby potwierdzić pełnoletność. Można podać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6490306 Napisano: 17.05.2018 12:58:02 w Popraw sobie humor...
79magda - może więc taka mała anegdotka właśnie w temacie RODO emotka Pewna firma posiada czat dla pracowników. I można tam prowadzić zarówno rozmowy we dwoje, jak i z całym biurem jednocześnie. Ponoć kierowniczka jednej z grup dostała wytyczne, że nie może się już na czacie zwracać do pracowników po imieniu + nazwisku. I co dalej? Zażartowałam, żeby sobie każdy wymyślił jakiś pseudonim na potrzeby pracowniczego czata. Tak właśnie będzie - zatem wkrótce być może prowadzone będą dialogi jak poniżej emotka

Wielkobiustna_Ludmiła: Czy jest ktoś chętny przyjść w sobotę i obskoczyć kilka kolbeków? Może ci co ostatnio, czyli RudyPadalec, Choroba-Weneryczna i Janko/Muzykant? Zgłoście się do 16 najpóźniej.
Papasmerf: Od której do której?
RudyPadalec: Nic nie obiecuję.
Wiking: W sumie mogę przyjść. Jaka stawka godzinowa i jakie minimum kolbeków?
Janko/Muzykant: Ja nie mogę. Mam koncert. Wyświetl w wątku >>
1 calliope 0

joan

#6490245 Napisano: 17.05.2018 10:57:44 w WC - rozmowy o wszystkim
nkba napisał(a):

O to to... Mnie z kolei wszyscy tyrają za to, ze nie sypię chemii do ogrodu emotka Że tyle ładuję w rośliny i tyle przy nich pracy, a po co skoro można łatwiej i wygodniej? Nie jestem jakaś tam eko ale wolę, żeby trochę mniej tego syfu otaczało mnie i moją rodzinę. I chyba przyroda odwdzięcza mi się za to (co niezmiernie mnie cieszy) bo na mojej działce żyją pszczółki, w szczycie dachu mieszkają nietoperze i obok domu jest ogromne mrowisko emotka

Nasza planeta stanowi zamknięty obieg - nie mamy szlauchów, którymi eksportowalibyśmy ziemski syf na inne planety. Dlatego cała ta chemia ogrodowa jest wielce niepokojąca: przecież ten syf magicznie nie zniknie...

Do nietoperzy mam słabość, lubię obserwować je w locie. Co do mrówek, to oglądałam kiedyś bardzo ciekawy program, ale całkiem już zapomniałam detale. Pamiętam jedynie, że warto mieć mrówki w swoim otoczeniu, a misja przeniesienia gotowego mrowiska tak, by się zagnieździły na stałe we wskazanym przez nas miejscu, jest prawie niewykonalna. Wyświetl w wątku >>
2 defed, nkba 0

joan

#6490226 Napisano: 17.05.2018 10:10:59 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

w ciąży też nie paliłam, a po porodzie to podwójnie mnie ciągnęło, ale jak zobaczyłam jak mój dwulatek włożył sobie peta do buzi i powiedział, że on jak mama to mną zatrzęsło emotka

Może to właśnie ten przełomowy moment dla Ciebie? emotka

Mój dziadek palił papierosy przez kilkadziesiąt lat. Lekarz powiedział mu, że jeśli nie rzuci palenia, za jakiś czas obetną dziadkowi nogi. Rzucił z dnia na dzień. To był dla niego ten moment przełomowy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6490224 Napisano: 17.05.2018 10:07:36 w WC - rozmowy o wszystkim
79magda napisał(a):

A jednak mimo wszystko dopatruję się tu oceniania  emotka  albowiem ktoś, kto lubi kwiaty, uważany jest za pustego, natomiast słabość do kotów jest już jak najbardziej właściwa i szlachetna. Akurat znam Was troszkę jakby „prywatnie” od strony bycia kociarami (piszę o joan i taalvikki), czego absolutnie nie potępiam. Ale i nie stawiam na piedestale... Bo przecież można najzwyczajniej w świecie nie lubić zwierząt, nie zachwycać się kociakami i nie mieć ochoty głaskać i do serca tulić psa! 
Żeby była jasność - sama uważam kasę na ślubne kwiaty za wyrzuconą w błoto,  jednakże czytając Wasze posty, zawsze mam wrażenie, ze Wasza racja, ta kocia, jest zawsze lepszą i większą racją, niźli tych, co nie maja w sobie poczucia misji i nie chcą ratować żadnego kociego życia.

A ja bym jednak chciała, żeby mnie nikt nie postrzegał przez pryzmat koci emotka Bardzo by mnie to uradowało. Brak mi bowiem zapędów do bycia "kociarą"; moim jedynym celem jest troszkę naprawiać świat - nie ma to z zasady nic wspólnego z kotami. Nie podjęłam się też misji ratowania każdego kociego życia: niech się tym zajmą wielcy obrońcy życia, co uważają, że sterylizacja zwierząt to zło. Powinni przez cały rok dopełniać swój pogląd zostając domem tymczasowym dla kilkutygodniowych, porzuconych zwierzaków, a potem szukać im domów stałych emotka

Moja mama lubi kwiaty, a kwiaty lubią ją i nie uważam tego za przejaw bycia pustym człowiekiem. Mam jednak odrębne zdanie w kwestii rozsypywania w ogródku różnego chemicznego świństwa tylko po to, żeby np. ślimaki zdechły i nie obgryzały roślin. Dla mnie to akurat szokujący aspekt. I nie tylko dlatego, że truje się ślimaki + inne zwierzęta + ziemię. Sam fakt, że można zabić inne stworzenie nie z autentycznego głodu czy też sytuacji zagrożenia życia, a ze względów paraestetycznych mnie przerasta... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6490050 Napisano: 16.05.2018 18:28:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

jak joan mówi, że czytają na bieżąco tzn. że czytają. Prawda joan?  emotka

Po prostu nie pojmuję, jak chociaż przez chwilę można uważać, że laureaci w konkursie są l-o-s-o-w-a-n-i, skoro (ponoć) nazwiska ciągle się powtarzają. To chyba jasno wskazuje na fakt, że żadnego losowania nie ma. A że ktoś po raz kolejny nie wygrał? No cóż, najwidoczniej laureaci znają SPOSÓB na wygrywanie - a taki występuje prawie w każdej agencji i w każdym konkursie. Się to nazywa nołhał. I nie ma co bólu d* prezentować & konkursowej martyrologii spod znaku "Dlaczego znowu nie ja?" Bo tu żadna tabelka nie pomoże, tylko pogłówkować trzeba, a niestety: często wskazówek jest mało, zaś kto jakąkolwiek wiedzę posiada, ten ją dla siebie zachowuje. Wyświetl w wątku >>

joan

#6489975 Napisano: 16.05.2018 14:10:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

(...) Dzięki listom laureatów można zobaczyć, kto ma czas na branie udziału w projektach do testowania podpasek za 3,99zl albo dezodorantu za 7,99zl. A potem wrzucania na Insta zdjęć z testowania. (...)

Ale i tak lepiej spożytkować czas na testowaniu produktów, niż na przygotowywaniu dokumentacji dot. tego "kto & ile razy wygrał w konkursach" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6489963 Napisano: 16.05.2018 13:42:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

Skąd wiem ze losują? Ano stad ze zbieranie zgłoszeń kończy się w niedziele wieczorem a w poniedziałek rano są już wyniki.

Widocznie czytają na bieżąco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6489915 Napisano: 16.05.2018 12:06:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

Ale my Ci go joan nie przytoczymy, bo go nie ma emotka powiedzmy, że to są domysły emotka Chwalili się swego czasu, że do jednego testu zgłasza się nawet ponad 10 tys wizażanek. Nie wiem czy to prawda... Ale wtedy wiele osób zaczęło się zastanawiać, skąd w takim razie tak duża powtarzalność testerów przy tak ogromnej ilości zgłoszeń. Ile ludzi - tyle zdań, więc nie ma sensu drążyć kolejnego konkursu pod względem "losowanie czy nielosowanie oto jest pytanie" emotka

Aha, czyli podsumowując:
1) bierzecie udział w KONKURSACH (a nie: loteriach!),
2) nie podoba Wam się, że nagradzane są odpowiedzi przesłane przez innych ludzi,
3) dziergacie w Excellu listę z imionami + nazwiskami laureatów i ślecie do Wizażu, bo przecież "jak to prace tych osób mogą być często najlepsze?! To niezrozumiałe zupełnie."
No comments.

PS: I właśnie dlatego jestem przeciwna publikowaniu list laureatów w sieci. Im mniej wiecie, tym żeście zdrowsi emotka Wyświetl w wątku >>
3 bethan, wesola, mia 0

joan

#6489905 Napisano: 16.05.2018 11:53:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

Ja akurat zgadzam się z szindy. Kiedyś zrobiliśmy w kilka osób taką tabelkę w exelu i wpisywaliśmy jedne i te same osoby, które nieprzerwalnie testowały wszystko jak leci. Wysłaliśmy to do redakcji z prośbą o wyjaśnienie jak to możliwe, by kilkanaście, a rekordzistka - kilkadziesiąt razy z z rzędu wszystko testowała. Od tamtej pory faktycznie dużo się zmieniło, rzadko można było 2x pod rząd zobaczyć te same testerki. Ale powoli chyba wracają do systemu losowanka, który lubi w kółko te same nazwiska emotka

Ale w czym się zgadzasz? Że Wizaż losuje laureatów? Możecie mi wskazać punkty w regulaminach, które wskazują na losowania? A jeśli nie losują, to chyba nie dziwne, że się nazwiska powtarzają... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6489893 Napisano: 16.05.2018 11:15:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

Jak to się dzieje ze na wizażu w testach wygrywają ciagle te same osoby skoro to losowanie?

Nie gram na Wizażu, ale spytam: a kto twierdzi, że "to losowanie"? Wyświetl w wątku >>

joan

#6489594 Napisano: 15.05.2018 11:52:44 w WC - rozmowy o wszystkim
superloser napisał(a):

ace napisał(a):

czy są jakieś "standardy" odnośnie bukietów dla panny młodej? Chcę kupić coś dla kuzynki na ślub ale jakoś te standardowe bukiety mi się nie podobają (choć w sumie to nie mnie mają się podobać emotka ). I pytanie czy mogę coś zaszaleć z kolorem? W sensie nie mam zamiaru dawać czerwonych róż ale jakiś kolorowy miks?

W Galerii Netto jest bukiet. Kolorowy, "kwiecisty" mozna powiedzieć ECOlogiczny. W bagażniku nie padnie i z pewnością głodna stać nie będziesz. Pewnie nawet cenowo, bardziej ekonomiczny  emotka  

Widziałam to zdjęcie, ful profeszynal emotka Mnie taki bukiet odpowiada, powaga emotka Mogę dostawać nawet bez okazji. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6489590 Napisano: 15.05.2018 11:45:55 w WC - rozmowy o wszystkim
79magda napisał(a):

A gdyby wolała wino, zaproponowałabyś jabola, skoro jest taką „tradycyjną wielbicielką trunków”? 
A może ona całe życie marzyła o tychże właśnie ślubnych kwiatach i kocie chrupki są dla niej „byle wiechciem śmierdzącego g..na„  ;) 
Nie mówię, co jest lepsze, co gorsze, ale dlaczego coś, co Ty uważasz za bez sensu wyrzucone pieniądze, maja za takie uważać też inni?!

Spokojnie, przecież tylko przedstawiam swoją opinię - nie każę jej nikomu mantrować emotka Gdyby panna młoda wolała wino, oczywiście radziłabym wybrać najlepsze w dostępnym obszarze cenowym. Ale z drugiej strony -> gdyby zamierzała roztrzaskać butelki z trunkami przed kościołem... zakup dą perinią bym odradzała emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6489570 Napisano: 15.05.2018 10:53:45 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

tak. Kuzynka jest tradycjonalistką i chce kwiaty. Właśnie wiem, że dziś większość młodych chce coś innego zamiast kwiatów (kuzyn dwa tygodnie później chce zdrapki, a koleżanka w ten weekend zbierała przybory szkolne dla dzieciaków z fundacji w której jest wolontariuszką). Właśnie dlatego mam taki problem emotka

Aha. No to jak tradycyjnie chce potrzymać bukiet przez 5 sekund w dłoni, żeby go potem ukisić w bagażniku... kupiłabym byle wiecheć i bym się nie przejmowała nic-a-nic emotka Będzie miała taki poziom adrenaliny, że nawet bukietu nie zauważy emotka Najlepiej, żeby pasował do Twojej kreacji, bo pewnie będziesz z nim miała kilka fotek emotka Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

joan

#6489565 Napisano: 15.05.2018 10:35:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
joasiunia napisał(a):

joan napisał(a):

Mnie jedynie dziwi, że w galerii pretendentów do nagrody ostatniego etapu jest zdjęcie z doklejonymi batonami Snickers. Nie podejrzewałam, iż te batony są aż tak drogie, że kogoś może przerosnąć koszt ich zakupu. Uczcijmy to minutą ciszy...

Ja bym obstawiała, że po prostu ktoś nie dał rady dotrzymać batona do czasu zrobienia foty i po prostu zeżarł. Ja tak czasem mam. Ale wtedy nie wklejam, tylko kupuję, kolejnego, kolejnego i jeszcze kolejnego, aż w końcu mam dość i dany egzemplarz zostaje do zdjęcia emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>