Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A oni na pewno chcą dostać kwiaty? Bo teraz chyba częściej młodzi proszą o karmę dla zwierząt, zdrapki totka czy wino
Te kwiaty wręcza się pod kościołem, czyli: tłum gości w gigakolejce, standardowe buzi-buzi i "następny proszę", a kwiaty lecą do bagażnika samochodu i tam sobie zdychają, aż (ewentualnie!) ktoś się nimi zajmie i wstawi je do wazonu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Teraz już prawie nigdzie spokoju nie ma - wszędzie dzieciaki z bezprzewodowymi głośnikami
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1. konkurs dla fanów (...) – w zależności na którym profilu bierzesz udział w konkursie
2. (...)
3. w komentarzu napisz czy jesteś mamą / tatem
4. konkurs trwa (...) na obydwóch profilach
Czyli... matura to bzdura
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na śniadanie bigos, na obiad grochówka... romantyczna atmosfera przeminęła z wiatrem... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widziałam trochę zdjęć z panieńskich wypadów i wierz mi - makijaż to była najsłabsza strona medalu, chociaż panie na pewno bardzo się starały i przed baletami spędziły wiele godzin z lusterkiem w ręce
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się w obu tych akcjach udało tylko "wygrać" figę z makiem
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak właśnie myślę - bo przecież większość firm / sklepów, gdzie możesz zapłacić przelewem online, ma na swojej stronie podany numer konta do przelewów. Ale wątpię, żeby można było podać taki numer znaleziony w necie, a komornik sru! pieniądze zabiera
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadza się - z podmiotów konkursowych właściwie chyba tylko Kaufland samodzielnie obsługuje swój FP. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To niech poda konkrety, albo zamilknie na wieki
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chciałam wziąć udział, ale konkurs zakończyli przed południem - bo taki kaprys mieli. A ja się zabrałam za tworzenie pracy ok. godziny 17. Uj im w de
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nic "złego", ale inni widzą, że to się sprawdza i coraz więcej podobnych prac powstaje, więc szczęka coraz rzadziej opada, bo brakuje elementu zaskoczenia u jury. Liczy się pomysł, a nie technika wykonania i tym samym ilość godzin spędzonych nad zgłoszeniem nie ma znaczenia.
Grand to w ogóle kaszana jakaś, ale co zrobić - ja na wszelki wypadek tam nie gram
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z tymi malowidłami to ludzie sami sobie w kolano strzelają - każdy już widzi w tym swój patent na nagrodę, więc coraz więcej prac na jedno kopyto pt. "Mam dzieci i farby". I nagle taka twórczość przestaje się robić oryginalna i nietuzinkowa
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A gdzie widzisz "za grosz"? W gazetce, na stronie i w aplikacji napisali jednoznacznie, że drugi produkt otrzymasz GRATIS
Edit: via PW na FB Rossnet stwierdził, że drugie opakowanie jest gratis. ALE być może z pierwszego odejmą grosz, a drugie policzą za grosz właśnie. Poczekamy więc na kogoś, kto przetestuje system
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie akurat nie denerwuje to, że wygrywają w kółko te same osoby, natomiast nie jesteśmy w przedszkolu, żeby mnie interesował cudzy "wkład pracy". Kiedy jury otrzymuje zgłoszenie w postaci smsa czy trzystuznakowej wypowiedzi, też ma w poważaniu, czy autor dumał pięć minut, czy może dwa dni. Nie przypominam sobie, żeby mnie kto pytał, ile czasu poświęciłam na stworzenie czegokolwiek. I ja również innych nie pytam. Zawsze powinno się nagradzać najlepsze zgłoszenia i tyle, bez względu na to, w jaki sposób powstały. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pozostaje jeno kozetka
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To Sheldon. Prawdopodobnie odcinek, gdzie Penny znalazła przy śmietniku czerwony fotel. Ten serial (w wersji niemieckojęzycznej) zdecydowanie poprawia mi humor
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Gdyby ktoś chciał spędzić sensownie czas z ciekawą postacią, która nie jest celebrytą, co sobie liczy 100.000 złociszy za dwie godziny -> akurat wróciłam z Lidla i widzę w ich gazetce podróżniczej oferty trzydniowych spływów kajakowych z Aleksandrem Dobą. Cena? 349 zł / osobę
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ta promocja wywołuje u mnie pewien niesmak. Bo gdyby np. Adam Małysz zagrał i został laureatem spotkania... albo Justyna Kowalczyk? Czyż nie dziwne byłoby wyceniać ów miting na plus 10.000 zł dla Błaszczykowskiego? A może to on powinien zapłacić tym bardziej zasłużonym za autograf i uścisk ręki? Być może osoby opracowujące tę loterię wyszły z założenia, że każdego laureata potraktują jednakowo, czyli jak zlepek kurzu, co Kubie niegodzien jest wiązać rzemyka u sandałów i stąd zawrotna kwota 100.000 zł za spotkanie z taką gromadą ludzi bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>