Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6489564 Napisano: 15.05.2018 10:33:51 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

czy są jakieś "standardy" odnośnie bukietów dla panny młodej? Chcę kupić coś dla kuzynki na ślub ale jakoś te standardowe bukiety mi się nie podobają (choć w sumie to nie mnie mają się podobać emotka ). I pytanie czy mogę coś zaszaleć z kolorem? W sensie nie mam zamiaru dawać czerwonych róż ale jakiś kolorowy miks?

A oni na pewno chcą dostać kwiaty? Bo teraz chyba częściej młodzi proszą o karmę dla zwierząt, zdrapki totka czy wino emotka

Te kwiaty wręcza się pod kościołem, czyli: tłum gości w gigakolejce, standardowe buzi-buzi i "następny proszę", a kwiaty lecą do bagażnika samochodu i tam sobie zdychają, aż (ewentualnie!) ktoś się nimi zajmie i wstawi je do wazonu. Wyświetl w wątku >>

joan

#6489559 Napisano: 15.05.2018 10:29:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mnie jedynie dziwi, że w galerii pretendentów do nagrody ostatniego etapu jest zdjęcie z doklejonymi batonami Snickers. Nie podejrzewałam, iż te batony są aż tak drogie, że kogoś może przerosnąć koszt ich zakupu. Uczcijmy to minutą ciszy... Wyświetl w wątku >>

joan

#6489162 Napisano: 14.05.2018 10:21:59 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

pod oknami, wśród bloków, gdzieś w samochodzie siedzi jakiś d...ek i gra muzykę na cały regulator. Noż, k...a, okna nie można zamknąć, bo gorąco ale w mieszkaniu nie da się wysiedzieć.I znosi to kilkadziesiąt osób, mieszkańców bloków. Ja telewizora prawie nie słyszę.Minęła właśnie 22.oo.

Teraz już prawie nigdzie spokoju nie ma - wszędzie dzieciaki z bezprzewodowymi głośnikami emotka Niestety, w konkursach również je rozdają, więc to chyba taka moda, żeby człowieka za każdym winklem inne dźwięki wk*. Wczoraj wracaliśmy ze spaceru, a tu się hen hen daleko po płaskiej przestrzeni niesie, jak się z głośnika koleś wydziera, że niby ma "szacunek ludzi ulicy". Jaki szacunek?! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6488504 Napisano: 11.05.2018 12:09:08 w Popraw sobie humor...
Chciałam dodać konkurs do bazy, ale... emotka

1. konkurs dla fanów (...) – w zależności na którym profilu bierzesz udział w konkursie
2. (...)
3. w komentarzu napisz czy jesteś mamą / tatem
4. konkurs trwa (...) na obydwóch profilach

Czyli... matura to bzdura emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6488502 Napisano: 11.05.2018 12:02:24 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

Na śniadanie bigos, na obiad grochówka... romantyczna atmosfera przeminęła z wiatrem... Wyświetl w wątku >>

joan

#6488501 Napisano: 11.05.2018 12:00:53 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś zaraz po pracy jadę z koleżankami na panieński weekend do Zieleńca,dziś rano malowałam się przed wyjściem do pracy no i oczywiście nie zapakowałam do kosmetyczki ulubionego błyszczyka do ust i tuszu do rzęs emotka Niestety, nie ma opcji, abym pojechała po to do domu ani,aby mi to ktoś przywiózł.Może uda mi się ewentualnie wyskoczyć do Rossmanna i po prostu to fizycznie kupić,ech.

Widziałam trochę zdjęć z panieńskich wypadów i wierz mi - makijaż to była najsłabsza strona medalu, chociaż panie na pewno bardzo się starały i przed baletami spędziły wiele godzin z lusterkiem w ręce emotka Poza tym nie ma się co malować, bo przecież i tak smartfony mają teraz wbudowane opcje typu " makijaż" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6488480 Napisano: 11.05.2018 11:04:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
arabela79 napisał(a):

marzenie16 napisał(a):

Czy ktoś już wygrał jakąś kwotę z desperadosa?

Podbijam. 
Oraz z Raffaello,  bo piszecie,  że na podobnych  zasadach są  wygrane,  czyli marne szanse? 

Mnie się w obu tych akcjach udało tylko "wygrać" figę z makiem emotka Wyświetl w wątku >>
2 atyde25, yreks 0

joan

#6488279 Napisano: 10.05.2018 16:10:49 w WC - rozmowy o wszystkim
picola napisał(a):

(...) Idąc tym tokiem rozumowania, możesz podać jakiekolwiek nr konta znaleziony w necie, ale to nic nie da. Powiem więcej, mój nr konta jest dostępny od 2006 r w necie i nic się z nim nie dzieje.

Tak właśnie myślę - bo przecież większość firm / sklepów, gdzie możesz zapłacić przelewem online, ma na swojej stronie podany numer konta do przelewów. Ale wątpię, żeby można było podać taki numer znaleziony w necie, a komornik sru! pieniądze zabiera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6488134 Napisano: 10.05.2018 11:12:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

A kto obsługuje FB? Jakaś agencja promocyjna... A Organizator odpowie ... zgodnie z Regulaminem REKLAMACJA tylko pisemna do dnia I na adres podanym w Regulaminie.  Tam jest chyba 13ty maj ma być już na biurku Organizatora.

Zgadza się - z podmiotów konkursowych właściwie chyba tylko Kaufland samodzielnie obsługuje swój FP. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6488087 Napisano: 10.05.2018 09:22:46 w WC - rozmowy o wszystkim
awi napisał(a):

Ja też podaję i zastanawiam się czy ktoś kto zna moje dane adresowe i nr konta może je wykorzystać na moją szkodę, mam konto w banku internetowym. Koleżanka mnie nastraszyła ale bez konkretów

To niech poda konkrety, albo zamilknie na wieki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6487965 Napisano: 09.05.2018 16:47:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
marzenier napisał(a):

Czy ktos brał udział w konkursie Answear :
"Manifest your stale"
Czy ja czegoś nie rozumiem...
W regulaminie napisali ze hasło ma byc napisane po polsku,a wszystkie nagrodzone sa po angielsku.
Napisali,ze bez wulgaryzmów tymczasem jedno z nagrodzonych ta " cenzura the fake" 
Az ich sama zaraz zapytam WTF ? 

https://answear.c...yniki-konkursu/19845

Chciałam wziąć udział, ale konkurs zakończyli przed południem - bo taki kaprys mieli. A ja się zabrałam za tworzenie pracy ok. godziny 17. Uj im w de emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6487946 Napisano: 09.05.2018 15:58:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
bagietkoweniebo napisał(a):

Wiesz, każdy chce się jakoś wyróżnić i zakłada, że jeśli zrobi mega scenografię to jury jednak opadnie szczęka jak zobaczy duży kartonowy samolot. Co w nim złego?
A prostotę cenię bardzo, o ile zdjęcie/film jest klimatyczne, lekko magiczne, takie wbijające tą prostotą w fotel. Niestety te zdjęcia w Grand nie były z tego klimatu...

Nic "złego", ale inni widzą, że to się sprawdza i coraz więcej podobnych prac powstaje, więc szczęka coraz rzadziej opada, bo brakuje elementu zaskoczenia u jury. Liczy się pomysł, a nie technika wykonania i tym samym ilość godzin spędzonych nad zgłoszeniem nie ma znaczenia.

Grand to w ogóle kaszana jakaś, ale co zrobić - ja na wszelki wypadek tam nie gram emotka Wyświetl w wątku >>
1 kamyk101 0

joan

#6487937 Napisano: 09.05.2018 15:47:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
superloser napisał(a):

(...) Nie ma kartonowego samolotu ani roweru w lesie, ani malowideł. (...)

Z tymi malowidłami to ludzie sami sobie w kolano strzelają - każdy już widzi w tym swój patent na nagrodę, więc coraz więcej prac na jedno kopyto pt. "Mam dzieci i farby". I nagle taka twórczość przestaje się robić oryginalna i nietuzinkowa emotka Wyświetl w wątku >>
1 79magda 0

joan

#6487933 Napisano: 09.05.2018 15:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

co sądzicie o tej akcji ??

http://akcjasatys...ja.pl/promocja.html?

czy mogę na nią zakupić papier toaletowy w rossmann ? teraz jest w gazetce weź jeden i drugi za grosz. Z drugiej strony regulamin mówi "że w przypadku zakupu więdej niż 1 szt. produktu zostanie zwrócony ten najtanszy czyli co grosza mi zwrócą ??

A gdzie widzisz "za grosz"? W gazetce, na stronie i w aplikacji napisali jednoznacznie, że drugi produkt otrzymasz GRATIS emotka

Edit: via PW na FB Rossnet stwierdził, że drugie opakowanie jest gratis. ALE być może z pierwszego odejmą grosz, a drugie policzą za grosz właśnie. Poczekamy więc na kogoś, kto przetestuje system  emotka    Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

joan

#6487864 Napisano: 09.05.2018 13:34:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
bagietkoweniebo napisał(a):

Tyle, że te pogardzane wycinanki to jednak trochę roboty. Trzeba namalować/narysować, złożyć scenerię, zrobić porządne zdjęcie, obrobić...Ja wiem, że denerwuje to, że wygrywają te same osoby, ale za tym idzie jednak czas i praca. Wiem po sobie ile zajmuje zrobienie głupiego zdjęcia ze scenografią. Wracam po pracy i to robię, często wieczorem - a inni w tym czasie np oglądają TV. Więc gust wiadomo, każdy ma swój, ale nie gloryfikowałabym tych "zwykłych konkursowiczów", którzy nie zadali sobie nawet trudu żeby tło było jakieś bardziej wyględne. Ale oczywiście to moja opinia.

Mnie akurat nie denerwuje to, że wygrywają w kółko te same osoby, natomiast nie jesteśmy w przedszkolu, żeby mnie interesował cudzy "wkład pracy". Kiedy jury otrzymuje zgłoszenie w postaci smsa czy trzystuznakowej wypowiedzi, też ma w poważaniu, czy autor dumał pięć minut, czy może dwa dni. Nie przypominam sobie, żeby mnie kto pytał, ile czasu poświęciłam na stworzenie czegokolwiek. I ja również innych nie pytam. Zawsze powinno się nagradzać najlepsze zgłoszenia i tyle, bez względu na to, w jaki sposób powstały. Wyświetl w wątku >>

joan

#6487462 Napisano: 08.05.2018 11:33:10 w Popraw sobie humor...
I kaj tukej je ta "mynsko logika"? emotka  Uprzedzeńcy Wy!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6487439 Napisano: 08.05.2018 10:59:56 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

serial (w wersji niemieckojęzycznej) zdecydowanie poprawia mi humor  emotka

No i tego zrozumieć nie umiem emotka Samo brzmienie języka niemieckiego wyzwala we mnie jedynie agresję, dłonie same zaciskają się na karabinie z bagnetem... emotka

Pozostaje jeno kozetka emotka Wyświetl w wątku >>
1 1mariusz 0

joan

#6487382 Napisano: 08.05.2018 08:39:34 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

To Sheldon. Prawdopodobnie odcinek, gdzie Penny znalazła przy śmietniku czerwony fotel. Ten serial (w wersji niemieckojęzycznej) zdecydowanie poprawia mi humor emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6487239 Napisano: 07.05.2018 16:16:34 w Lay's
W ogóle, to coś tanio wyceniają tego Kubę, dlaczego nie milijon? Albo i dwa milijony? emotka

PS: Gdyby ktoś chciał spędzić sensownie czas z ciekawą postacią, która nie jest celebrytą, co sobie liczy 100.000 złociszy za dwie godziny -> akurat wróciłam z Lidla i widzę w ich gazetce podróżniczej oferty trzydniowych spływów kajakowych z Aleksandrem Dobą. Cena? 349 zł / osobę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6487151 Napisano: 07.05.2018 13:56:04 w Lay's
agakaz2 napisał(a):

Nieźle się ceni tyle kasy za spotkanie

Ta promocja wywołuje u mnie pewien niesmak. Bo gdyby np. Adam Małysz zagrał i został laureatem spotkania... albo Justyna Kowalczyk? Czyż nie dziwne byłoby wyceniać ów miting na plus 10.000 zł dla Błaszczykowskiego? A może to on powinien zapłacić tym bardziej zasłużonym za autograf i uścisk ręki? Być może osoby opracowujące tę loterię wyszły z założenia, że każdego laureata potraktują jednakowo, czyli jak zlepek kurzu, co Kubie niegodzien jest wiązać rzemyka u sandałów i stąd zawrotna kwota 100.000 zł za spotkanie z taką gromadą ludzi bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0