Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6487125 Napisano: 07.05.2018 13:21:12 w Lay's
superloser napisał(a):

miketyson napisał(a):

Regulamin Lays już jest: https://kibicujzlays.lays.pl/docs/default-source/default-document-library/lays_regulamin_loterii.pdf

I co? To Błaszczykowski dostaje te 10tys zl za spotkania   emotka  z laureatem? 

Na to wygląda, skoro nagroda nie zawiera nawet złotówki na podróż. Ciekawe, czy chociaż kawę zasponsorują, czy też może laureaci siedzieć będą przy pustym stole. I ponad 100.000 zł rozplanowało Avanti na takie g*. Rozumiem, że chcieli fest nawiązać do piłki nożnej, ale mogli dać np. dwa samochody w barwach biało-czerwonych emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6487057 Napisano: 07.05.2018 10:28:47 w Auchan
pikantny napisał(a):

assal napisał(a):

Izkak: Mam taki sam rodzaj paragonu, wpisuję też te 3 cyfry  emotka

ja wpisuje tylko 2 pierwsze zgodnie z tym co mi odpisali na maila. W sumie niech każdy robi jak uważa

Tak Ci napisali, tak jest w regulaminie i tak jest w rzeczywistości - wystarczy po zakupach porównać cyferki z paragonu z tymi przy kasie. Zatem słusznie robisz emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6486020 Napisano: 30.04.2018 18:10:44 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

Też tak to odebrałam.  emotka

Jeśli przeczytamy to "w głowie" głosem ulubionego satyryka, jeszcze jakoś ujdzie. Ale inaczej ciężko, że aż nóż się w kieszeni otwiera emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6486014 Napisano: 30.04.2018 17:50:09 w Popraw sobie humor...
bruce - no wiesz co... daleko mi do filozofii feministek, a poczucie humoru mam wybitnie niepoprawne, ale jednak coś się we mnie zbuntowało na widok powyższej listy (autorem jest chyba jakiś prymityw) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6485989 Napisano: 30.04.2018 16:07:09 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

Ja też piszę kulturalnie. Dzień Dobry! Pozdrawiam. Życzę miłego weekendu. Oczekiwałam na potwierdzenie odebrania wysłanego towaru. Przeczytałam: DOSZEDŁ. Miałam ochotę zapytać, czy to Pan doszedł emotka  Ludzie bardzo oszczędnie piszą. Wystawiam coś np. za 1500. Ktoś pisze: 1200? I na tym koniec. I wiecie co zauważyłam, że ja jednak sprzedaję w większości tym kulturalnym. Bo im naprawdę zależy na niższej cenie. A przy okazji można sobie miło porozmawiać, jeśli w grę wchodzi odbiór osobisty. Od dzisiaj sprzedaję tylko damom i dżentelmenom! emotka

Bo to są miszcze smartfona, co nie będą kciuka na kulturalne rozmowy z Tobą marnowali emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6485474 Napisano: 27.04.2018 14:48:53 w Visa Konkursy
bonitta napisał(a):

Joan bardzo byłoby fajnie ale sam wyjazd to już mega nagroda emotka  

Myślę, że tyle własnie będzie. Zwróć uwagę, że zapewniają tylko śniadania, czyli trzeba dokupić obiady i kolacje dla dwóch osób, do tego tzw. kieszonkowe... gdybym była organizatorem, właśnie w/w kwoty kopsnęłabym na kartę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6485464 Napisano: 27.04.2018 14:22:57 w Visa Konkursy
bonitta napisał(a):

Czyli wysokość kieszonkowego to niewiadoma emotka  Przypuszczam, że to będzie 250 Euro, tyle ile jest przypisane do nagród koszulkowych.

A ja obstawiam 8000 - 10000 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6485308 Napisano: 26.04.2018 20:26:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
trebor1 napisał(a):

maryam napisał(a):

A widziałyście stylizację pani Alicji? No kurcze, wszyscy styliści wbijają do głowy, że nie zakłada się rajstop do sandałów...a tu ciemne rajstopy i jasne sandały..To można czy nie można emotka

Podobno, że jak nawet coś jest zabronione, ale bardzo się tego chce, to raz można 

To idealnie wpisuje się w tematykę ruskich zdjęć, gdzie strzela się selfie wisząc na rynnie wieżowca emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6485231 Napisano: 26.04.2018 16:14:20 w Auchan
assal napisał(a):

Joan: Po pierwszych wynikach, nawet po inicjałach, będzie wiadomo, czy pisać od serca/prosto czy ambitnie i z pomysłem, czy prozą, czy jednak wierszem...  emotka
Co nie znaczy, że będzie łatwo lepszą nagrodę zgarnąć. W każdej z kategorii mocna w swej klasie konkurencja  emotka

Zgadza się emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, kumulacja 0

joan

#6485221 Napisano: 26.04.2018 15:48:43 w Auchan
cb656 napisał(a):

Aha. Znów nauczyłem się czegoś nowego konkursowo: że pisać należy POD JURY. Czyli skuteczność za wszelką cenę to punkt pierwszy, na dalszym planie stoi (leży) kreatywność i marka własna emotka emotka

Kreatywność polega właśnie na tym, żeby pisać w sposób rozmaity emotka

Pisanie z uwzględnieniem preferencji jury przypomina wybór prezentu urodzinowego - nieważne, co podoba się Tobie... ważne, żeby podobało się drugiej stronie emotka

assal - trzeba uważnie prześwietlić tego Pana M., jego biografię, hobby, stan rodzinny emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6485148 Napisano: 26.04.2018 13:01:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBilona napisał(a):

Niby można wbić po 5 kapselków. Na różne jadą skrzynki e-mailowe?

Ofkoz. Ale organizator uważa, że to po prostu ludzie w czepku urodzeni, tacy ponadprzeciętni szczęściarze, którzy co tydzień potrafią ustrzelić w totka przynajmniej czwórkę. Tym ludziom kromka chleba zawsze na podłogę spada obliczem niemuśniętym masłem, czarnego kota nawet w sieci nie widzieli, za to koniczynę czterolistną i na Atacamie znajdą. I jeśli tego nie kumasz, toś pechowiec & zazdrośnik, co przegrywać nie umie. Tak bym to podsumowała... Wyświetl w wątku >>

joan

#6485136 Napisano: 26.04.2018 12:47:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBilona napisał(a):

NIECH mnie ktoś uświadomi jak ludziska robią,że codziennie mają po dwie piłki Heinekena. Te same osoby wygrywają główne. Przypadek??? Może niewiarygodne szczęście?

Musisz zapytać Heinekena na FB - my już tutaj kilka razy nad tym debatowaliśmy i wychodzi, że to magia rodem z Hogwartu... emotka Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, darog 0

joan

#6484584 Napisano: 24.04.2018 17:58:13 w Wkurza mnie...
kreatia napisał(a):

joan napisał(a):

Właśnie skończyłam gotować obiad na dwa dni. Szkoda tylko, że coś mi padło na wzrok i zamiast dwóch kopiastych łyżek CURRY... dodałam KURKUMĘ emotka

chyba CURRYkumę  emotka

... aktualnie zaś w serduszku odczuwam wysoki poziom CURR.icy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6484577 Napisano: 24.04.2018 17:48:22 w Wkurza mnie...
Właśnie skończyłam gotować obiad na dwa dni. Szkoda tylko, że coś mi padło na wzrok i zamiast dwóch kopiastych łyżek CURRY... dodałam KURKUMĘ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6484445 Napisano: 24.04.2018 12:49:41 w Kaufland konkursy
waldi5 napisał(a):

Sprzedaż produktów promocyjnych (6x woda Cechini Muszyna), których zakup uprawnia do udziału wKonkursie obejmuje okres od dnia 12.04.2018 do dnia 18.04.2018 r.
Zgłoszenia przyjmowane do 30.04.2018r.

Nie mów, że znowu się tam wybierasz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6484397 Napisano: 24.04.2018 10:57:04 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

Obiekt nie wymiata, ale to zadoopie (znaczy okolica) mi się podoba. emotka
Natomiast mam pytanie zasadnicze - może jestem ślepa, ale nie widzę w regulaminie, ani jaka wartość wg organizatora ma ten pobyt (żeby potem podatku xxx nie naliczyli), ani co gorsza, do kiedy można zrealizować voucher? Jestem dopiero po pierwszej kawie, więc możebne, że faktycznie niedowidzę. emotka

Dawniej chyba wyceniali ten pobyt na 1000 zł, więc podatku było 100 zł. Ale teraz dodali niby jakieś zabiegi, więc pewnie i wartość wzrosła.

I jeszcze jedno - oni z góry narzucali dwa dopuszczalne terminy przyjazdu. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6484136 Napisano: 23.04.2018 17:36:25 w Popraw sobie humor...
mia napisał(a):

Inwencja twórcza wymiata.
Jakby ktoś miał problemy ze zrozumieniem co autor miał na myśli (bo ja miałam i mam), dodam jako wskazówkę, że jedno zdjęcie jest w galerii Netto, drugie w galerii Grand... Jeśli to coś ułatwi. emotka (...)

magie1982 napisał(a):

Trzecie chyba widziałam w snickersie

Mnie się widzi, że onegdaj ktoś machnął taki obrazek na konkurs z Francją w tle - że niby King Kong na słynnej wieży czy coś. I teraz podmienia produkty, jak słynny pan w czerwonych portach emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6484127 Napisano: 23.04.2018 17:23:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Zapowiedziałam kiedyś, że jeśli kupię fajny cedzak... założę go na głowę, cyknę zdjęcie i zgłoszę je do konkursu. Uprzedzam więc, że pani z galerii konkursowej Netto to nie ja emotka

PS: A galeria zacna wielce emotka

No i pani z cedzakiem wygrała rejs! emotka Nie trza było opatentować ten pomysł, lub użyć przynajmniej? emotka

Mnie nagroda typu rejs nie interesuje emotka Ale kto wie, może wezmę udział - teraz są takie opcje graficzne preinstalowane w telefonach, że można ryło w necie zaprezentować emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6483998 Napisano: 23.04.2018 13:09:10 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Ja tam nie wierzę póki nie widzę emotka

Liczą się dowody naMACAlne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6483549 Napisano: 20.04.2018 21:15:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Też tak zrobiłam, będę się martwic, jak wygram w obu emotka  Co jest bardzo mało prawdopodobne heheh

Miałam tak kiedyś w konkach Albedo - jednej z nagród mi nie dali emotka Wyświetl w wątku >>