Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Olaboga, to na pewno był słynny Wróżbita Maciej! I on wie, że Ciebie "też spotka takie coś"
Mnie to trochę dziwi, gdyż przed godziną 15. ludzie nader uprzejmi są - mnie przeważnie przepuszczają, bo stoję w kolejce np. z jedną cukinią albo jednym produktem konkursowym. Dopiero po 15. wstępują w nich zastępy demonów
A co do Baby Jagi...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bardzo zagadkowy wpis - nie kumam, chociaż film widziałam
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na szczęście nawet bym o tym nie wiedziała. Grzecznie kolekcjonuję cudzasy z nadzieją, że padnie na taki kapsel jakaś megawygrana, o której to będziemy rozmawiać przy stole podczas każdych świąt rodzinnych (aż do końca świata i jeden dzień dłużej)
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najgłupsza loteria ever
Ale pomysł z woj. śląskim niegupi
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: A galeria zacna wielce
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale to jej wybór, czy wydać 200 zł na nic w sobotę, czy uzbierać na Chorwację. Mnie też się Chorwacja wydaje atrakcyjniejsza.
Nie odrobią tego, bo ludzie te pieniądze zwyczajnie przepuszczali, bez pomyślunku żadnego. Nie wydawano kasy na potrzeby, tylko na zachcianki.
W Katowicach są dwa kina CC, chodzę do obydwu. Jednego na pewno w kontekście wolnych niedziel nie zamkną, bo nie mieści się w CH, tylko jest niezależnym podmiotem. Szczerze mówiąc, to miałam nadzieję, że Polacy skierują się do kin, skoro nie ma szans na "rozrywkę CH"; ale nie wiem, czy tak jest, nie mam jak tego sprawdzić. Aż mam ochotę zapytać mojego sąsiada, ojca szóstki dzieci, jak to wszystko widzi. Ale nie ma jak zagadać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jakoś nie widuję w galerii handlowej tłumów "ludzi ze wsi oraz miasteczek", a bywam tam często z racji odwiedzin w CC (Unlimited). Może w Twoich okolicach społeczeństwo inaczej spędza czas w CH? U mnie jest tak, jak opisałam powyżej. I to są moje jedyne doświadczenia.
PS: Nie wiem, skąd w ludziach taki obłęd w kierunku wolnych niedziel, jakby pracujące soboty przestały istnieć (że o zakupach online nie wspomnę) - to już dla mnie absolutnie niewytłumaczalne
PS2: Śmietany nie jadam
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I takie łażenie bez celu, włóczenie się między butikami, żarcie byle g* w kolorowym papierku z markowym napisem i cenie nieadekwatnej do jakości produktu... to właśnie niedzielna patologia. Więc ów zysk był "patologiczny". Piszę to z logicznego punktu widzenia; bez zerkania, kto stoi u władzy (czyt.: żre z koryta).
Gdyby restauracja X była naprawdę zajebiaszcza i tak miałaby klientów. Akurat niedawno wieczorową porą w niedzielę zachciało nam się deseru, ale okoliczne sklepy były oczywiście zamknięte. Poszliśmy do Parku Śląskiego: srylion ludzi i kolejki po rurki z kremem czy gofry, jak za komuny. Ruszyliśmy więc z buta do restauracji w lesie, daleko od głównej drogi, do miejsca, o którym większość parkowych spacerowiczów nawet nie wie. Tam się przeważnie nikt pieszo nie fatyguje, ino autem podjeżdża. I co? Mieli taki ruch, że z deserów zostały im tylko lody, żadnych ciast już nie oferowali. Dobrze, że chociaż się załapaliśmy na stolik... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Już śmigam
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bez paniki, prysznic brałam, bo zimno mi się zrobiło po tym, jak rano usiadłam przed komputerem "tylko na chwilkę"
Nie da się bez ryzyka, bo to bilet w jedną stronę
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie właśnie najbardziej na Plusie zależy. I Heyah, chociaż to wyjątkowe dziady, bo tam ni uja nie można normalnie ważności konta przedłużyć, tylko trzeba doładowanie za min. 50 zł kopsnąć, żeby mieć starter aktywny "aż" przez 3 m-ce. TO jest właśnie pech, gdy się ma numer od lat i nie chce zmieniać, bo to by oznaczało zbyt wiele zamieszania...
Najwygodniej byłoby chyba przenieść wszystkie numery do Play, a potem poprosić o wymianę kart SIM
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Noż rukwa mać, nie będę im przecież zostawiała miliona monet za te wszystkie karty
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam od wielu lat startery (na kartę, nie w abonamencie) w sieciach Heyah, Plus i Play. I co ja pacze -> żaden nie wejdzie do smartfona
Ktoś podpowie, jak to w praktyce wygląda?
PS: Nie da się wykroić
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uwielbiam ten film, humor w nim jest wielce beztroski i zupełnie niepoprawny politycznie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I bez zdjęć, i bez filmów, i bez dzieci... Każdy miał szansę!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Taki scenariusz nie istnieje, żaden kurier się na to nie zgodzi + firmy kurierskie nawet za opłatą nie oferują takiej opcji. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
... i jeszcze ptaków cała masa za oknem deszczowe prowadzi rozmowy - mogę ich słuchać bez końca
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylko pozowanie z kartką informującą, że "Nigdy jeszcze nic nie wygrałam!"
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Coś z konków/testów nivea? Wyświetl w wątku >>