Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję, o coś takiego mi chodziło!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciekawe, co trzeba zrobić, żeby posługiwać się słówkiem "SPA"? Mam porównanie z kilkunastoma innymi obiektami SPA w Polsce i moim zdaniem Cechini Wiktor to zwykłe sanatorium na zadoopiu. Oczywiście wyrażam tutaj jedynie swoją opinię, mogę się mylić, albowiem człowiek to istota omylna
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wkrótce klient zostanie w aptece wyśmiany, gdy będzie chciał kupić bandaż
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wow, jesteś wielka - nie potrafiłam tego odszukać, zbyt wiele zamieszania dot. promocji Kamis jednocześnie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja z kolei mam taki jakby przebłysk
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też mam takie odczucia
Niech się już może Avanti za żadne KONKURSY nie zabiera i zostanie przy Laysowych LOTERIACH
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jestem rozczarowana, bo spodziewałam się stanąć w szranki ze starymi znajomymi, a tu proszę - najwyraźniej olaliście temat i bez mrugnięcia okiem poszliście się bawić do innej piaskownicy. Zostawiliście mnie na pastwę rolników, co żony szukają.
Jestem rozczarowana, bo Wam się od tych wszystkich nagród w głowach poprzewracało; jeszcze chwilę temu jednym zgłoszeniem samochody i wycieczki potrafiliście wygrać, a w konek Star się Wam nie chciało 1,19 zł zainwestować i wierszyka ułożyć.
Jestem rozczarowana, bo niczego w bieżącym, konkursowym świecie nie rozumiem i jakby mnie do równoległej rzeczywistości teleportowało; niech mnie ktoś obudzi...
Podsumowując: wqrw na maxa
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba tak, bo na forum pojawiły się wpisy dotyczące różnych dni. Nikt jednak nie napisał, że wygrał garnki - stąd moje pytanie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeszcze poczekaj, nie składaj broni
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W Hochlandzie nadal masz szansę na pół bańki
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A mnie z kolei wkurzają ci standardowi rowerzyści, czyli Wielcy Macho, przez których najdłuższe ulice mojego miasta grzęzną w korkach, bo zawsze jakiś Wielki Macho musi popier* jezdnią 9 km/h, chociaż równolegle biegnie piękna, bitumiczna ścieżka rowerowa. Ale prawdziwy macho nie będzie się bratał z pieszymi, on koniecznie musi prowadzić pielgrzymkę samochodową. I wkurza mnie, że nie mogę do takich egzemplarzy strzelać z użyciem śmigusowej psikawki rozbełtaną w wodzie kocią koopą, bo teraz większość aut posiada kamerę... no i klops. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widziałam dziś prawie idealnie poziome ułożenie trzech gwiazd (niestety latarnia wygłuszyła ich blask) - do Pasa Oriona mi nie pasuje, może to Kasjopea? Ktoś wie?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba tylko loteria w Castoramie i loteria w Leroy Merlin. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Za ostatnie etapy chyba rezerw jeszcze nie było. Po co wyrzucać, potrzymaj jeszcze trochę
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Biorę udział (ewentualnie!) tylko w akcjach, gdzie organizator nie wymaga zamieszczenia jakiejkolwiek opinii, a produkt mnie interesuje, ostatnio np. taki drobiazg: passata Mutti. Nie przeszkadza mi, że ten czy inny organizator dostaje moje dane osobowe, skoro i tak mają je już w swoich bazach; nie jestem czarodziejką, żebym je teraz nagle magicznie usunęła
W rzetelne opinie w sieci czy wynikające z tzw. badań rynkowych nie wierze od dawna. Jeśli szukam info, pytam znajomych oraz zagaduję na forum.
Ale zastanów się... ileż to razy konkursowicz musi udawać zachwyt jakimś produktem, żeby mieć szansę na nagrodę? Trzeba dokończyć zdania typu "Bryza jest najlepsza, bo..." albo "Dzięki Persil każde moje pranie jest idealne i..." Czy zatem udawanie zadowolenia dla osiągnięcia korzyści różni się od udawania niezadowolenia dla osiągnięcia korzyści?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj te ich paraolimpiady... przynajmniej wyszły na jaw
zielonooka85 - dziękuję, że chciało Ci się to wszystko opisać, na pewno Twoje perypetie dadzą do myślenia niejednej osobie chętnej na metamorfozę
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od słowa do słowa i... zdziwił się, że wygrałam w swoim życiu tylko dwie konsole PS -> ponoć to dosyć mało, jak na konkursowicza z mojego miasta
Z samego rana pozdrawiam więc poznanych konkursowiczów lokalnych i życzę Wam dalszych sukcesów