Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6481367 Napisano: 12.04.2018 11:06:00 w SZUKAM....
jacu007 napisał(a):

joan napisał(a):

Czy trwa obecnie konkurs z płynem do płukania tkanin w roli głównej? emotka

https://www.e-kon...-swiezosc-tesco.html

Dziękuję, o coś takiego mi chodziło! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6481361 Napisano: 12.04.2018 10:58:11 w SZUKAM....
Czy trwa obecnie konkurs z płynem do płukania tkanin w roli głównej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6481088 Napisano: 11.04.2018 10:09:15 w Kaufland konkursy
koper napisał(a):

Znowu gazetka bez budżetu  emotka
Tylko konkurs Muszyna i Kaufland
Wiosna z Cechni
Trzeba kupić 6 butelek tej wody i można wygrać 10 voucherów na weekendowy pobyt dla 2 osób w spa

Ciekawe, co trzeba zrobić, żeby posługiwać się słówkiem "SPA"? Mam porównanie z kilkunastoma innymi obiektami SPA w Polsce i moim zdaniem Cechini Wiktor to zwykłe sanatorium na zadoopiu. Oczywiście wyrażam tutaj jedynie swoją opinię, mogę się mylić, albowiem człowiek to istota omylna emotka Wyświetl w wątku >>
3 nkba, darog, dipi9 0

joan

#6480995 Napisano: 10.04.2018 21:53:48 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

Znam to aż zbyt doskonale. Kupisz 7 rodzajów żeli na suchość pochwy, bo akurat w tv (w sumie to ciągle jest w tv),ale dany lek na receptę? "No przykro nam, AKURAT nie ma". 

Wkrótce klient zostanie w aptece wyśmiany, gdy będzie chciał kupić bandaż emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6480987 Napisano: 10.04.2018 21:44:50 w Wkurza mnie...
O 19:55 zorientowałam się, że potrzebny mi pewien przyrząd z apteki - nie żaden lek, jeno coś a'la strzykawka. Doturlałam się komunikacja miejską do trzech aptek w centrach handlowych i... okazało się, że współcześnie apteka to nie apteka. To raczej taka inksza drogeria, gdzie można kupić: leki reklamowane w tv, kosmetyki reklamowane na billboardach i suplementy reklamowane w gazetach. Wróciłam do domu z niczym emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6480944 Napisano: 10.04.2018 19:31:16 w Czy informują/ informowali?
@gnieszk@ napisał(a):

Jeśli nie pomieszałam np. dwóch różnych konkursów to rzeczywiście wpisy o głównych były jakiś miesiąc później od wpisów o deskach (...)

Wow, jesteś wielka - nie potrafiłam tego odszukać, zbyt wiele zamieszania dot. promocji Kamis jednocześnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6480928 Napisano: 10.04.2018 18:53:30 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Czy Kamis poinformował również laureatów, którym przyznano zestawy garnków? emotka

Może garnki zostawili sobie? emotka A może w ogóle nie doczytali w tym swoim regulaminie, że jakieś garnki mieli rozdać? emotka

Ja z kolei mam taki jakby przebłysk emotka możliwe, że z rzeczywistości alternatywnej emotka Że oni w konkursie z deskami dopiero po jakimś czasie od esków o deskach... zadzwonili do laureatów nagród głównych. Co mnie bardzo zdziwili, bo przecież regulamin żadnego dzwonienia nie przewidywał. Ale równie dobrze cały ten wątek mógł mi się przyśnić - już tego szukałam na forum, lecz znaleźć nie potrafiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6480860 Napisano: 10.04.2018 15:20:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
koniczynka123 napisał(a):

(...) Ps. Joan, niestety już minęły czasy kiedy organizatorzy czytali hasła emotka

Też mam takie odczucia  emotka

izkak napisał(a):

Próbowaliśmy z rodziną od pierwszego do ostatniego dnia!  emotka   Star rzuciło zły czar i niestety nikt z nas nie wygrał, ale powinniśmy dostać medal za wytrwałość  emotka   Czekam na inne konki od Lidki, może Pepsi osłodzi nam tą wielką porażkę, a Lay's da chrupnąć jakąś nagrodę  emotka  

Niech się już może Avanti za żadne KONKURSY nie zabiera i zostanie przy Laysowych LOTERIACH emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6480847 Napisano: 10.04.2018 14:51:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
Widzę, że pojawiły się ostatnie wyniki Promocji Czar Star. Jestem rozczarowana.

Jestem rozczarowana, bo spodziewałam się stanąć w szranki ze starymi znajomymi, a tu proszę - najwyraźniej olaliście temat i bez mrugnięcia okiem poszliście się bawić do innej piaskownicy. Zostawiliście mnie na pastwę rolników, co żony szukają.

Jestem rozczarowana, bo Wam się od tych wszystkich nagród w głowach poprzewracało; jeszcze chwilę temu jednym zgłoszeniem samochody i wycieczki potrafiliście wygrać, a w konek Star się Wam nie chciało 1,19 zł zainwestować i wierszyka ułożyć.

Jestem rozczarowana, bo niczego w bieżącym, konkursowym świecie nie rozumiem i jakby mnie do równoległej rzeczywistości teleportowało; niech mnie ktoś obudzi...

Podsumowując: wqrw na maxa emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6480766 Napisano: 10.04.2018 12:21:18 w Czy informują/ informowali?
renasyrena napisał(a):

joan napisał(a):

Czy Kamis poinformował również laureatów, którym przyznano zestawy garnków? emotka

Czy poinformowali już wszystkich laureatów? Wszystkie etapy dzienne?

Chyba tak, bo na forum pojawiły się wpisy dotyczące różnych dni. Nikt jednak nie napisał, że wygrał garnki - stąd moje pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6480727 Napisano: 10.04.2018 10:45:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jokan napisał(a):

juz nic nie potrafię wygrać...czas na wakacje od konkursow....

Jeszcze poczekaj, nie składaj broni emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6480725 Napisano: 10.04.2018 10:44:21 w Czy informują/ informowali?
Czy Kamis poinformował również laureatów, którym przyznano zestawy garnków? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6480701 Napisano: 10.04.2018 10:16:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
yreks napisał(a):

zeby pocieszyć tych rozgoryczonych
Colgate - 0
Star Chips - 0
Kasia - 0 
Activia - 0
Hochland - 0
Groszek - 0
Kamis  - 0
Desperados - 0
Podravka/Vegeta - 0
Duzy i mini lotek - 0

W Hochlandzie nadal masz szansę na pół bańki emotka Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

joan

#6480683 Napisano: 10.04.2018 09:42:55 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Wkurzają mnie niedzielni kierowcy na wynajętych za złotówkę rowerach, którzy nie maja pojęcia o przepisach ruchu drogowego. I jeszcze wkurza mnie, ze fajne rowery są do wygrania w konkach foto albo loteriach. Hm. Chyba wkurza mnie, ze nie widzę ich wszędzie emotka

A mnie z kolei wkurzają ci standardowi rowerzyści, czyli Wielcy Macho, przez których najdłuższe ulice mojego miasta grzęzną w korkach, bo zawsze jakiś Wielki Macho musi popier* jezdnią 9 km/h, chociaż równolegle biegnie piękna, bitumiczna ścieżka rowerowa. Ale prawdziwy macho nie będzie się bratał z pieszymi, on koniecznie musi prowadzić pielgrzymkę samochodową. I wkurza mnie, że nie mogę do takich egzemplarzy strzelać z użyciem śmigusowej psikawki rozbełtaną w wodzie kocią koopą, bo teraz większość aut posiada kamerę... no i klops. Wyświetl w wątku >>

joan

#6480640 Napisano: 09.04.2018 22:51:49 w SZUKAM....
Czy ktoś z Was pasjonuje się obserwacją gwiazd na niebie? emotka

Widziałam dziś prawie idealnie poziome ułożenie trzech gwiazd (niestety latarnia wygłuszyła ich blask) - do Pasa Oriona mi nie pasuje, może to Kasjopea? Ktoś wie?

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6480429 Napisano: 09.04.2018 11:59:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs z farbami do malowania ścian?

Chyba tylko loteria w Castoramie i loteria w Leroy Merlin. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6480393 Napisano: 09.04.2018 11:10:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Kaufland loteria.
Już definitywnie wszystkie "rezerwy" poszły?

myślę, o wyrzuceniu paragonów

Za ostatnie etapy chyba rezerw jeszcze nie było. Po co wyrzucać, potrzymaj jeszcze trochę emotka Wyświetl w wątku >>
2 darog, kkbt 0

joan

#6480391 Napisano: 09.04.2018 11:07:36 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

(...) nie wiem, jakie macie zdanie na ten temat, ale mnie irytują akcje typu: "wypróbuj, a jak się nie spodoba, bo zwrócimy ci kasę". bo widzę, że niektórzy wcale nie "próbują", tylko kupują, zużyją, a potem napiszą, że było ujowe. dla tych paru złotych. wolałabym to zamienić na, choćby, napisz rzetelną opinię.  tzn. ja wiem, że producenci i tak mają z tego zysk, ale - może jestem przeczulona - dla mnie jest to kiepski chwyt marketingowy. i smutny. 

Biorę udział (ewentualnie!) tylko w akcjach, gdzie organizator nie wymaga zamieszczenia jakiejkolwiek opinii, a produkt mnie interesuje, ostatnio np. taki drobiazg: passata Mutti. Nie przeszkadza mi, że ten czy inny organizator dostaje moje dane osobowe, skoro i tak mają je już w swoich bazach; nie jestem czarodziejką, żebym je teraz nagle magicznie usunęła emotka

W rzetelne opinie w sieci czy wynikające z tzw. badań rynkowych nie wierze od dawna. Jeśli szukam info, pytam znajomych oraz zagaduję na forum.

Ale zastanów się... ileż to razy konkursowicz musi udawać zachwyt jakimś produktem, żeby mieć szansę na nagrodę? Trzeba dokończyć zdania typu "Bryza jest najlepsza, bo..." albo "Dzięki Persil każde moje pranie jest idealne i..." Czy zatem udawanie zadowolenia dla osiągnięcia korzyści różni się od udawania niezadowolenia dla osiągnięcia korzyści? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6480338 Napisano: 09.04.2018 09:41:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

(...) Nagrodzili za to jak zwykle. Nie na temat główną i byle jak prawie wszystkie.
Choć niektórzy są zdania, że tam dobre prace wygrywają. Jak dobre, to czasem widać emotka

Oj te ich paraolimpiady... przynajmniej wyszły na jaw emotka

zielonooka85 - dziękuję, że chciało Ci się to wszystko opisać, na pewno Twoje perypetie dadzą do myślenia niejednej osobie chętnej na metamorfozę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6480336 Napisano: 09.04.2018 09:24:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kurier DPD przywiózł kartę z loterii Kaufland (rezerwa) emotka

Od słowa do słowa i... zdziwił się, że wygrałam w swoim życiu tylko dwie konsole PS -> ponoć to dosyć mało, jak na konkursowicza z mojego miasta emotka

Z samego rana pozdrawiam więc poznanych konkursowiczów lokalnych i życzę Wam dalszych sukcesów emotka Wyświetl w wątku >>