Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6489975 Napisano: 16.05.2018 14:10:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

(...) Dzięki listom laureatów można zobaczyć, kto ma czas na branie udziału w projektach do testowania podpasek za 3,99zl albo dezodorantu za 7,99zl. A potem wrzucania na Insta zdjęć z testowania. (...)

Ale i tak lepiej spożytkować czas na testowaniu produktów, niż na przygotowywaniu dokumentacji dot. tego "kto & ile razy wygrał w konkursach" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6489963 Napisano: 16.05.2018 13:42:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

Skąd wiem ze losują? Ano stad ze zbieranie zgłoszeń kończy się w niedziele wieczorem a w poniedziałek rano są już wyniki.

Widocznie czytają na bieżąco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6489915 Napisano: 16.05.2018 12:06:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

Ale my Ci go joan nie przytoczymy, bo go nie ma emotka powiedzmy, że to są domysły emotka Chwalili się swego czasu, że do jednego testu zgłasza się nawet ponad 10 tys wizażanek. Nie wiem czy to prawda... Ale wtedy wiele osób zaczęło się zastanawiać, skąd w takim razie tak duża powtarzalność testerów przy tak ogromnej ilości zgłoszeń. Ile ludzi - tyle zdań, więc nie ma sensu drążyć kolejnego konkursu pod względem "losowanie czy nielosowanie oto jest pytanie" emotka

Aha, czyli podsumowując:
1) bierzecie udział w KONKURSACH (a nie: loteriach!),
2) nie podoba Wam się, że nagradzane są odpowiedzi przesłane przez innych ludzi,
3) dziergacie w Excellu listę z imionami + nazwiskami laureatów i ślecie do Wizażu, bo przecież "jak to prace tych osób mogą być często najlepsze?! To niezrozumiałe zupełnie."
No comments.

PS: I właśnie dlatego jestem przeciwna publikowaniu list laureatów w sieci. Im mniej wiecie, tym żeście zdrowsi emotka Wyświetl w wątku >>
3 bethan, wesola, mia 0

joan

#6489905 Napisano: 16.05.2018 11:53:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

Ja akurat zgadzam się z szindy. Kiedyś zrobiliśmy w kilka osób taką tabelkę w exelu i wpisywaliśmy jedne i te same osoby, które nieprzerwalnie testowały wszystko jak leci. Wysłaliśmy to do redakcji z prośbą o wyjaśnienie jak to możliwe, by kilkanaście, a rekordzistka - kilkadziesiąt razy z z rzędu wszystko testowała. Od tamtej pory faktycznie dużo się zmieniło, rzadko można było 2x pod rząd zobaczyć te same testerki. Ale powoli chyba wracają do systemu losowanka, który lubi w kółko te same nazwiska emotka

Ale w czym się zgadzasz? Że Wizaż losuje laureatów? Możecie mi wskazać punkty w regulaminach, które wskazują na losowania? A jeśli nie losują, to chyba nie dziwne, że się nazwiska powtarzają... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6489893 Napisano: 16.05.2018 11:15:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

Jak to się dzieje ze na wizażu w testach wygrywają ciagle te same osoby skoro to losowanie?

Nie gram na Wizażu, ale spytam: a kto twierdzi, że "to losowanie"? Wyświetl w wątku >>

joan

#6489594 Napisano: 15.05.2018 11:52:44 w WC - rozmowy o wszystkim
superloser napisał(a):

ace napisał(a):

czy są jakieś "standardy" odnośnie bukietów dla panny młodej? Chcę kupić coś dla kuzynki na ślub ale jakoś te standardowe bukiety mi się nie podobają (choć w sumie to nie mnie mają się podobać emotka ). I pytanie czy mogę coś zaszaleć z kolorem? W sensie nie mam zamiaru dawać czerwonych róż ale jakiś kolorowy miks?

W Galerii Netto jest bukiet. Kolorowy, "kwiecisty" mozna powiedzieć ECOlogiczny. W bagażniku nie padnie i z pewnością głodna stać nie będziesz. Pewnie nawet cenowo, bardziej ekonomiczny  emotka  

Widziałam to zdjęcie, ful profeszynal emotka Mnie taki bukiet odpowiada, powaga emotka Mogę dostawać nawet bez okazji. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6489590 Napisano: 15.05.2018 11:45:55 w WC - rozmowy o wszystkim
79magda napisał(a):

A gdyby wolała wino, zaproponowałabyś jabola, skoro jest taką „tradycyjną wielbicielką trunków”? 
A może ona całe życie marzyła o tychże właśnie ślubnych kwiatach i kocie chrupki są dla niej „byle wiechciem śmierdzącego g..na„  ;) 
Nie mówię, co jest lepsze, co gorsze, ale dlaczego coś, co Ty uważasz za bez sensu wyrzucone pieniądze, maja za takie uważać też inni?!

Spokojnie, przecież tylko przedstawiam swoją opinię - nie każę jej nikomu mantrować emotka Gdyby panna młoda wolała wino, oczywiście radziłabym wybrać najlepsze w dostępnym obszarze cenowym. Ale z drugiej strony -> gdyby zamierzała roztrzaskać butelki z trunkami przed kościołem... zakup dą perinią bym odradzała emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6489570 Napisano: 15.05.2018 10:53:45 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

tak. Kuzynka jest tradycjonalistką i chce kwiaty. Właśnie wiem, że dziś większość młodych chce coś innego zamiast kwiatów (kuzyn dwa tygodnie później chce zdrapki, a koleżanka w ten weekend zbierała przybory szkolne dla dzieciaków z fundacji w której jest wolontariuszką). Właśnie dlatego mam taki problem emotka

Aha. No to jak tradycyjnie chce potrzymać bukiet przez 5 sekund w dłoni, żeby go potem ukisić w bagażniku... kupiłabym byle wiecheć i bym się nie przejmowała nic-a-nic emotka Będzie miała taki poziom adrenaliny, że nawet bukietu nie zauważy emotka Najlepiej, żeby pasował do Twojej kreacji, bo pewnie będziesz z nim miała kilka fotek emotka Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

joan

#6489565 Napisano: 15.05.2018 10:35:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
joasiunia napisał(a):

joan napisał(a):

Mnie jedynie dziwi, że w galerii pretendentów do nagrody ostatniego etapu jest zdjęcie z doklejonymi batonami Snickers. Nie podejrzewałam, iż te batony są aż tak drogie, że kogoś może przerosnąć koszt ich zakupu. Uczcijmy to minutą ciszy...

Ja bym obstawiała, że po prostu ktoś nie dał rady dotrzymać batona do czasu zrobienia foty i po prostu zeżarł. Ja tak czasem mam. Ale wtedy nie wklejam, tylko kupuję, kolejnego, kolejnego i jeszcze kolejnego, aż w końcu mam dość i dany egzemplarz zostaje do zdjęcia emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6489564 Napisano: 15.05.2018 10:33:51 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

czy są jakieś "standardy" odnośnie bukietów dla panny młodej? Chcę kupić coś dla kuzynki na ślub ale jakoś te standardowe bukiety mi się nie podobają (choć w sumie to nie mnie mają się podobać emotka ). I pytanie czy mogę coś zaszaleć z kolorem? W sensie nie mam zamiaru dawać czerwonych róż ale jakiś kolorowy miks?

A oni na pewno chcą dostać kwiaty? Bo teraz chyba częściej młodzi proszą o karmę dla zwierząt, zdrapki totka czy wino emotka

Te kwiaty wręcza się pod kościołem, czyli: tłum gości w gigakolejce, standardowe buzi-buzi i "następny proszę", a kwiaty lecą do bagażnika samochodu i tam sobie zdychają, aż (ewentualnie!) ktoś się nimi zajmie i wstawi je do wazonu. Wyświetl w wątku >>

joan

#6489559 Napisano: 15.05.2018 10:29:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mnie jedynie dziwi, że w galerii pretendentów do nagrody ostatniego etapu jest zdjęcie z doklejonymi batonami Snickers. Nie podejrzewałam, iż te batony są aż tak drogie, że kogoś może przerosnąć koszt ich zakupu. Uczcijmy to minutą ciszy... Wyświetl w wątku >>

joan

#6489162 Napisano: 14.05.2018 10:21:59 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

pod oknami, wśród bloków, gdzieś w samochodzie siedzi jakiś d...ek i gra muzykę na cały regulator. Noż, k...a, okna nie można zamknąć, bo gorąco ale w mieszkaniu nie da się wysiedzieć.I znosi to kilkadziesiąt osób, mieszkańców bloków. Ja telewizora prawie nie słyszę.Minęła właśnie 22.oo.

Teraz już prawie nigdzie spokoju nie ma - wszędzie dzieciaki z bezprzewodowymi głośnikami emotka Niestety, w konkursach również je rozdają, więc to chyba taka moda, żeby człowieka za każdym winklem inne dźwięki wk*. Wczoraj wracaliśmy ze spaceru, a tu się hen hen daleko po płaskiej przestrzeni niesie, jak się z głośnika koleś wydziera, że niby ma "szacunek ludzi ulicy". Jaki szacunek?! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6488504 Napisano: 11.05.2018 12:09:08 w Popraw sobie humor...
Chciałam dodać konkurs do bazy, ale... emotka

1. konkurs dla fanów (...) – w zależności na którym profilu bierzesz udział w konkursie
2. (...)
3. w komentarzu napisz czy jesteś mamą / tatem
4. konkurs trwa (...) na obydwóch profilach

Czyli... matura to bzdura emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6488502 Napisano: 11.05.2018 12:02:24 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

Na śniadanie bigos, na obiad grochówka... romantyczna atmosfera przeminęła z wiatrem... Wyświetl w wątku >>

joan

#6488501 Napisano: 11.05.2018 12:00:53 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś zaraz po pracy jadę z koleżankami na panieński weekend do Zieleńca,dziś rano malowałam się przed wyjściem do pracy no i oczywiście nie zapakowałam do kosmetyczki ulubionego błyszczyka do ust i tuszu do rzęs emotka Niestety, nie ma opcji, abym pojechała po to do domu ani,aby mi to ktoś przywiózł.Może uda mi się ewentualnie wyskoczyć do Rossmanna i po prostu to fizycznie kupić,ech.

Widziałam trochę zdjęć z panieńskich wypadów i wierz mi - makijaż to była najsłabsza strona medalu, chociaż panie na pewno bardzo się starały i przed baletami spędziły wiele godzin z lusterkiem w ręce emotka Poza tym nie ma się co malować, bo przecież i tak smartfony mają teraz wbudowane opcje typu " makijaż" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6488480 Napisano: 11.05.2018 11:04:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
arabela79 napisał(a):

marzenie16 napisał(a):

Czy ktoś już wygrał jakąś kwotę z desperadosa?

Podbijam. 
Oraz z Raffaello,  bo piszecie,  że na podobnych  zasadach są  wygrane,  czyli marne szanse? 

Mnie się w obu tych akcjach udało tylko "wygrać" figę z makiem emotka Wyświetl w wątku >>
2 atyde25, yreks 0

joan

#6488279 Napisano: 10.05.2018 16:10:49 w WC - rozmowy o wszystkim
picola napisał(a):

(...) Idąc tym tokiem rozumowania, możesz podać jakiekolwiek nr konta znaleziony w necie, ale to nic nie da. Powiem więcej, mój nr konta jest dostępny od 2006 r w necie i nic się z nim nie dzieje.

Tak właśnie myślę - bo przecież większość firm / sklepów, gdzie możesz zapłacić przelewem online, ma na swojej stronie podany numer konta do przelewów. Ale wątpię, żeby można było podać taki numer znaleziony w necie, a komornik sru! pieniądze zabiera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6488134 Napisano: 10.05.2018 11:12:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

A kto obsługuje FB? Jakaś agencja promocyjna... A Organizator odpowie ... zgodnie z Regulaminem REKLAMACJA tylko pisemna do dnia I na adres podanym w Regulaminie.  Tam jest chyba 13ty maj ma być już na biurku Organizatora.

Zgadza się - z podmiotów konkursowych właściwie chyba tylko Kaufland samodzielnie obsługuje swój FP. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6488087 Napisano: 10.05.2018 09:22:46 w WC - rozmowy o wszystkim
awi napisał(a):

Ja też podaję i zastanawiam się czy ktoś kto zna moje dane adresowe i nr konta może je wykorzystać na moją szkodę, mam konto w banku internetowym. Koleżanka mnie nastraszyła ale bez konkretów

To niech poda konkrety, albo zamilknie na wieki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6487965 Napisano: 09.05.2018 16:47:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
marzenier napisał(a):

Czy ktos brał udział w konkursie Answear :
"Manifest your stale"
Czy ja czegoś nie rozumiem...
W regulaminie napisali ze hasło ma byc napisane po polsku,a wszystkie nagrodzone sa po angielsku.
Napisali,ze bez wulgaryzmów tymczasem jedno z nagrodzonych ta " cenzura the fake" 
Az ich sama zaraz zapytam WTF ? 

https://answear.c...yniki-konkursu/19845

Chciałam wziąć udział, ale konkurs zakończyli przed południem - bo taki kaprys mieli. A ja się zabrałam za tworzenie pracy ok. godziny 17. Uj im w de emotka Wyświetl w wątku >>
0 0