Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6480219 Napisano: 08.04.2018 14:58:24 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

(...) zamówiłam sobie wielkie lustro, będzie biedaczek myślał, że to 60 calowy telewizor emotka

Podstawi Ci nogę, żebyś miała siedem lat nieszczęść... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6480166 Napisano: 07.04.2018 23:23:41 w Wkurza mnie...
vazzz - mam nadzieję, że wszystko Wam się ułoży i będziecie spać spokojnie, bez szamotania się z emocjami i rozpamiętywania przeszłości. Oby prędko! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6479901 Napisano: 06.04.2018 15:57:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Nawet , gdyby było tak jak piszesz emotka , to zebra jest tylko na Rejs - a to są raptem 4 nagrody, na nagrody dzienne potrzebny jest kartonik z kodem emotka , więc jak dla mnie bez sensu niszczyć opakowania w sklepie emotka

A myślisz, że ktokolwiek czyta regulaminy? Nawet jesli wśród moich znajomych ktoś gra, to NIKT poza mną regulaminów nie czyta. A co dopiero taki klient w sklepie, co go zainteresował obrazek o loterii. Wyświetl w wątku >>

joan

#6479809 Napisano: 06.04.2018 10:39:05 w Czy informują/ informowali?
aurorcia napisał(a):

Dokładnie! Co oni sobie myśleli, że sto zgłoszeń dostaną? emotka

Gdyby mądrze skonstruowali zapisy regulaminu, to by ich liczba zgłoszeń nie przerosła emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6479586 Napisano: 05.04.2018 11:55:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mysia napisał(a):

mój telefon ostatnio zaliczył tyle upadków, że chyba mi smsy z wygranymi nie dochodzą emotka

U mnie również cisza w telefonach, ale to raczej wina moich "upadków" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6479449 Napisano: 04.04.2018 17:56:33 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Dzieki dziewczyny za dobre slowo.Jestem zalamana-a od niego to slysze tylkp jaka glupia jestem itd...

Poszukaj porady prawnika, może są w Twojej okolicy jakieś bezpłatne konsultacje?
Na pewno ktoś miał podobny przypadek i da się znaleźć obszerne opisy ludzkich historii w necie.

Zastanawiam się, czy nie można tego podciągnąć pod oszustwo / wyłudzenie -> w końcu z jakiegoś powodu skłonił Cię do wzięcia/podżyrowania kredytu, zamiast zrobić to samodzielnie? I jeśli teraz w złej wierze nie płaci rat, chociaż stać go na to, bo pracuje lub posiada środki pieniężne lub majątek (samochód, działka, smartfon, aparat fotograficzny itp.)... może chce wystąpić u Elżbiety Jaworowicz?

Poza tym można go postraszyć, że sprawę przekazania mu pieniędzy z kredytu zgłosisz na US jako darowiznę od osoby niespokrewnionej, od której to darowizny on nie odprowadził stosownego podatku. I dopie* mu podatek, aż miło. Oczywiście trzeba by udowodnić, że wziął od Ciebie tę kasę, lecz zawsze się jakieś dowody znajdą, choćby smsy.

Niestety nie znam sprawy, niemniej absolutnie nie stoisz na straconej pozycji, on chce Cię tylko rozchwiać emocjonalnie, żebyś nie była mu się w stanie przeciwstawić - niedoczekanie jego! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6479285 Napisano: 04.04.2018 11:08:43 w Smolar
Czeka ktoś jeszcze na bon z loterii w Kauflandzie?

(miałam rezerwę za luty) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6479236 Napisano: 04.04.2018 08:38:03 w SZUKAM....
patita06 napisał(a):

Rachunek z tytułu przechowywania przesyłki

To najprawdopodobniej oszustwo. O ile nie zlecałaś ostatnio wysyłki towaru DHLem, od razu usuń tego mejla (bez czytania). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6479082 Napisano: 03.04.2018 16:36:38 w SZUKAM....
atanerka napisał(a):

u mnie termin ważności to 08/2019 lody Diuna (Biedronkowe)

Dziękuję serdecznie za odpowiedź! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6479079 Napisano: 03.04.2018 16:32:35 w SZUKAM....
Czy ktoś z Was ma może w domu niedawno zakupione opakowanie jakichkolwiek lodów, np. konkursowych Magnum?

Interesuje mnie, przez jaki czas od zakupu (mniej więcej!) można zjeść lody prawidłowo przechowywane w zamrażalniku? Czyli, czy np. nie później niż kwartał / pół roku / rok?

(może to i głupia zagwozdka, ale obleciałam dziś sklepy z rana i nigdzie się już nie wybieram, a pytanie mnie nieco dręczy) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6479077 Napisano: 03.04.2018 16:27:04 w Biedronka
violka88 napisał(a):

Nie mówcie że znów kwiecień bedzie pusty - bo marzec 2018 to najgorszy miesiąc konkursowy od kiedy gram czyli od prawie 18 lat

emotka Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0

joan

#6479075 Napisano: 03.04.2018 16:21:20 w Biedronka
magie1982 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Polecialo wszystko z "pięknie być kobietą"? 

No właśnie, coś mało tym razem emotka

Skoro ktoś sprzedaje zestaw, to poszło wszystko. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

joan

#6479058 Napisano: 03.04.2018 15:56:31 w Smolar
bibeck napisał(a):

Czy ktoś dzisiaj miał telefon od SMOLARA z loterii Heineken C4? Miałem dziwną akcję. Najpierw telefon, z pytaniem czy brałem udział i prośbą o podanie moich danych, a później o przesłanie skanu paragonu.
Dodam, że wygrałem u nich KEG-a na ten numer paragonu i mam już go od 3 tygodni u siebie. (...)

A może zgubili koszulkę z Twoimi dokumentami? Żeby zamknąć loterię, poprosili Cię o przesłanie skanu paragonu i... tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6479002 Napisano: 03.04.2018 13:44:47 w Paragony na trwające konkursy

Kartę do Douglas o wartości 100 złotych, wymienię na paragony z najtańszymi produktami na ten konkurs w Tesco (chemia domowa) https://www.e-kon...co.html#.WsNncohubIU

Tam jest zakup za min. 20 zł. Wyświetl w wątku >>

joan

#6478973 Napisano: 03.04.2018 12:20:26 w Czy informują/ informowali?
rachel napisał(a):

Crunchip zabka (...)

Nagrodą nikt się nie chwalił, ale:
- na stronie SV jest dostępny formularz dla laureata,
- wg punktu 5.8 w regulaminie, nagrody zostaną wydane laureatom do 06.04.2017. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6478858 Napisano: 02.04.2018 19:35:54 w WC - rozmowy o wszystkim

Co kupić koleżance na prezent? Przeglądam już różne rzeczy i nie mam pojęcia co kupić... Nie kojarzę, żeby czegoś specjalnie potrzebowała. Budżet tak do 300 złotych... Chcę, żeby to była jakaś niespodzianka. Ale 0 inwencji u mnie...

Może voucher na masaż? Albo bon na "day spa"? Wyświetl w wątku >>

joan

#6478800 Napisano: 01.04.2018 22:53:00 w SZUKAM....
szesnaście napisał(a):

Czemu na topie?  Bo oprócz stylu skandynawskiego podpatrzyliśmy też od naszych północnych sąsiadów modę tę sportowo-rekreacyjną. I zaczęliśmy podpatrywać co u nich modne. 
Sama go mam, dorwałam go w lumpeksie za 3,50 zł. Było to przed Bożym Narodzeniem i wiecie jak się ucieszyłam jak zobaczyłam go w skrzyni z torbami. Dla mnie to był jak przedwczesny prezent świąteczny sama dla siebie. Chodziłam cały dzień uśmiechnięta, bo ile zaoszczędziłam.  emotka Jak by mi się nie sprawdził wyrzuciłabym go, ale po pierwszym jego nałożeniu pokochałam. 
1. Wygodny, dużo mieści
2. Rączki, uważam, że cały jego uroku i to, że się wyróżnia to właśnie zasługo rączek. Do tego ktoś kto go projektował wiedział, że one będą funkcjonalne. Chcesz coś znaleźć w środku odsuwasz zamek i trzymasz za rączkę i grzebiesz, ładujesz zakupy - trzymasz za rączkę, chcesz go przemieścić nie musisz nakładać na ramię.
3. Nie wygląda jak typowo sportowy plecak.

Joan ja plecak nosze tak samo jak ty bardziej przy plecach, ale inni noszą różnie, tak samo jak spodnie inni normalnie, a drudzy tak, że aż spadają (dobrze, że moda na to już przeminęła) 

I jeszcze jedno, modne nagrody to wabik który ma zachęcić do wzięcia udziału w konkursie, np. teraz są modne głośniki bezprzewodowe i jest dużo tych konkursów z nimi. A czemu nie ma z konkursów z odtwarzaczami na kasety, bo to nie modne. Proste.

Nooo, ja też lubię lumpkowe "okazje", ale zapłacić kilkaset złotych za plecak Kanken... nie rozumiem, kto je w ogóle w tej cenie regularnej kupuje?

Dla mnie ważny jest przede wszystkim system nośny, a tutaj w ogóle czegoś takiego nie ma - nie licząc tych byle jakich pasków. Plecak ten niby może służyć też jako turystyczny: bez pasa biodrowego? Żart.

PS: Fajny lumpek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6478787 Napisano: 01.04.2018 21:01:37 w SZUKAM....
glena napisał(a):

http://szafasztyw...iki-do-kontroli.html tu są zalety wyliczone
Jak dla mnie on jest nieforemny, strasznie odwisa (a przynajmniej bardzo często tak go widzę "na ludziach", ja wolę jak plecak lepiej przylega), a już te "rączki" u góry to w ogóle nieporozumienie. Lisek jest uroczy, owszem, ale też nie pojmuję szału...

Przeczytałam i dalej mam wrażenie, że to lansiarski gniot. Nigdy bym czegoś takiego nie założyła na plecy, bo mi pleców szkoda.

Te pseudozalety wymienione na blogu emotka emotka Ale jeśli serio ktoś to (od)kupi, można wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6478751 Napisano: 01.04.2018 12:02:12 w SZUKAM....
Czy plecaki typu Kanken to jakiś najnowszy trend w modzie i wymóg do bycia cool? Widzę je w kolejnym konkursie emotka

Tak patrzę na ten plecak Kanken i... jak dla mnie... emotka a za kilkaset złotych wolałabym dostać plecak marki Deuter. Czemu więc te Kankeny są na topie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6478578 Napisano: 30.03.2018 22:18:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Agencja FORTIS w formularzu zwycięzcy (Delikatesy Centrum , Wiosna z nagrodami) żąda w zamian za bon 200 zł peselu oraz serii i numeru dowodu osobistego, plus oczywiście telefon i adres. Na szczęście bez numeru buta i odcisków palców. emotka

... oraz nazwiska rodowego matki emotka Wyświetl w wątku >>