Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podstawi Ci nogę, żebyś miała siedem lat nieszczęść...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A myślisz, że ktokolwiek czyta regulaminy? Nawet jesli wśród moich znajomych ktoś gra, to NIKT poza mną regulaminów nie czyta. A co dopiero taki klient w sklepie, co go zainteresował obrazek o loterii. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdyby mądrze skonstruowali zapisy regulaminu, to by ich liczba zgłoszeń nie przerosła
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie również cisza w telefonach, ale to raczej wina moich "upadków"
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poszukaj porady prawnika, może są w Twojej okolicy jakieś bezpłatne konsultacje?
Na pewno ktoś miał podobny przypadek i da się znaleźć obszerne opisy ludzkich historii w necie.
Zastanawiam się, czy nie można tego podciągnąć pod oszustwo / wyłudzenie -> w końcu z jakiegoś powodu skłonił Cię do wzięcia/podżyrowania kredytu, zamiast zrobić to samodzielnie? I jeśli teraz w złej wierze nie płaci rat, chociaż stać go na to, bo pracuje lub posiada środki pieniężne lub majątek (samochód, działka, smartfon, aparat fotograficzny itp.)... może chce wystąpić u Elżbiety Jaworowicz?
Poza tym można go postraszyć, że sprawę przekazania mu pieniędzy z kredytu zgłosisz na US jako darowiznę od osoby niespokrewnionej, od której to darowizny on nie odprowadził stosownego podatku. I dopie* mu podatek, aż miło. Oczywiście trzeba by udowodnić, że wziął od Ciebie tę kasę, lecz zawsze się jakieś dowody znajdą, choćby smsy.
Niestety nie znam sprawy, niemniej absolutnie nie stoisz na straconej pozycji, on chce Cię tylko rozchwiać emocjonalnie, żebyś nie była mu się w stanie przeciwstawić - niedoczekanie jego!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
(miałam rezerwę za luty) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To najprawdopodobniej oszustwo. O ile nie zlecałaś ostatnio wysyłki towaru DHLem, od razu usuń tego mejla (bez czytania). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję serdecznie za odpowiedź! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Interesuje mnie, przez jaki czas od zakupu (mniej więcej!) można zjeść lody prawidłowo przechowywane w zamrażalniku? Czyli, czy np. nie później niż kwartał / pół roku / rok?
(może to i głupia zagwozdka, ale obleciałam dziś sklepy z rana i nigdzie się już nie wybieram, a pytanie mnie nieco dręczy) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro ktoś sprzedaje zestaw, to poszło wszystko. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A może zgubili koszulkę z Twoimi dokumentami? Żeby zamknąć loterię, poprosili Cię o przesłanie skanu paragonu i... tyle. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tam jest zakup za min. 20 zł. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nagrodą nikt się nie chwalił, ale:
- na stronie SV jest dostępny formularz dla laureata,
- wg punktu 5.8 w regulaminie, nagrody zostaną wydane laureatom do 06.04.2017. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może voucher na masaż? Albo bon na "day spa"? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nooo, ja też lubię lumpkowe "okazje", ale zapłacić kilkaset złotych za plecak Kanken... nie rozumiem, kto je w ogóle w tej cenie regularnej kupuje?
Dla mnie ważny jest przede wszystkim system nośny, a tutaj w ogóle czegoś takiego nie ma - nie licząc tych byle jakich pasków. Plecak ten niby może służyć też jako turystyczny: bez pasa biodrowego? Żart.
PS: Fajny lumpek
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przeczytałam i dalej mam wrażenie, że to lansiarski gniot. Nigdy bym czegoś takiego nie założyła na plecy, bo mi pleców szkoda.
Te pseudozalety wymienione na blogu
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak patrzę na ten plecak Kanken i... jak dla mnie...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
... oraz nazwiska rodowego matki