Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Do wakacji daleko, więc obstawiałabym kilkanaście dni oczekiwania. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to ciekawe. Pamiętam jedynie narzekanie, że trzeba kasę wydać. Ale przecież z cudzych to aż miło wydawać
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Logicznym wydaje mi się, że tak. Tzn. niby nie natychmiast, bo laureat ma aż 2 dni na odesłanie w pełni wypełnionych dokumentów
delvitto - mnie również by ta karta prepaid wystarczyła; szczególnie, że ostatnio chyba ktoś miał z Laysami przeboje, bo wiza do Rosji kosztuje 400 zł i nie każdy ma ochotę na taki wydatek przy trzydniowym wyjeździe. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ależ proszę
Dodam jeszcze, że info na forum napisałam po otrzymaniu od organizatora pisemnej odpowiedzi na moje zapytanie.
Oczywiście dla mnie to bezsens -> przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby laureat nieposiadający paszportu odesłał dokumenty z pustym polem (przeznaczony na numer paszportu) i potwierdzeniem złożenia wniosku o paszport O ILE nie przekroczyłby terminu, w jakim ostatni laureat tej loterii musi odesłać te dokumenty. Bo skoro dadzą radę zorganizować wyjazd dla osoby, która im odeśle docs 12.05. (po losowaniu z 10.05.), to czemu laureat z 05.04. musi od razu podać nr paszportu pod rygorem utraty nagrody? Wielka szkoda. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Laureat wyjazdu musi podać numer paszportu w formularzu zwycięzcy -> czyli dostajesz info o wygranej i w ciągu 2 dni odsyłasz dokumenty z wpisanym numerem paszportu. W praktyce oznacza to, że kto teraz paszportu nie posiada, temu wycieczka przepada. Nie można najpierw wygrać, a dopiero potem złożyć podanie o paszport + wizę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A czy Streamline / LosMejores / Columbit nadal każą wpisywać w protokole przyjęcia nagrody nr dowodu osobistego laureata? Bo może im również wysłać? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W loterii, gdzie dają pół miliona... chyba mało roztropnie jest grać na kiepsko opisany paragon. W końcu te serki majątku nie kosztują, można kupić kolejny produkt. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pesel to nie jest jakaś tajemnica - zgodnie ze swoją definicją, pozwala jednoznacznie zidentyfikować Polaka (i jego wiek). W związku z tym agencje o niego proszą, jeśli np.: przypada max jedna nagroda na osobę albo w konku mogą wziąć udział tylko osoby pełnoletnie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli nie masz dowodu na to, że "zawsze wygrywa u nich albo pracownik Itaki,albo osoba znana"... może nie warto się wypowiadać?
Niektórzy po świecie autostopem podróżują, np. ponad 80-letnia Teresa Olszewska-Bancewicz. I jakoś dają radę.
PS: Jeśli już narzekasz, racz poprawnie używać języka polskiego, on nie być znowu taki trudny. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli zakup jeszcze nie został dokonany, można go będzie podciągnąć pod najbliższą loterię Visa. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W moich pracach również obowiązuje taka sama zasada. Boli jeno, że przez to trzeba 2x więcej wydać na paragony
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nagroda zupełnie bez szału, ale za to szalenie jaram się widząc gratulacje na stronie Smolara - to mój pierwszy raz
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To przecież KINIA oraz DAKOTA!
PS: Ponoć mają trzy najlepsze hasła wkrótce wrzucić na walla - mogliby już nie wk*
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od rozstrzygnięcia danego etapu - a nie wiadomo, jak sobie to zaplanowali rozstrzygać
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale nie napisali, że na bieżąco -> przynajmniej ja tego nie odnotowałam. Ani jedna osoba nie pochwaliła się też na forum. Inna sprawa, że po ostatnim ich konkursie, gdzie wygrałam... mogę jedynie stwierdzić, że ten organizator to największy ufok na rynku
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, ale mają jeszcze prawie 2 tygodnie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na szczęście teraz się wrzuca w portale społecznościowe zdjęcia z porodu, więc to trochę ułatwi sprawę detektywom
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A może wysłałaś pod niewłaściwy numer? Wielkość liter chyba nie powinna mieć znaczenia przy prefiksach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Obejrzyj film "Toksyczne ubrania", a Twoja radość zniknie i też się przestaniesz cieszyć
Podobno fajnie jest posiadać taki jakby Kamień Wdzięczności - może to być byle kiźlok; nosisz go w kieszeni i przy każdym dotknięciu układasz w głowie myśl o tym, za co jesteś dziś wdzięczna / co Cię dziś cieszy. Tylko, że w moim przypadku to chyba byłby Kamień Wqr* : Wyświetl w wątku >>