Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6478572 Napisano: 30.03.2018 22:04:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Może ktoś wie, ile teraz czeka się na paszport??? Ale raczej nie dwa dni emotka

Do wakacji daleko, więc obstawiałabym kilkanaście dni oczekiwania. Wyświetl w wątku >>

joan

#6478563 Napisano: 30.03.2018 21:32:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

Właśnie po to Lays oprócz biletów hotelu itp. dało laureatom 5000zł na konto żeby pokryć sobie m.in. wizę emotka  (jeśli mowa o loterii Lays)

A to ciekawe. Pamiętam jedynie narzekanie, że trzeba kasę wydać. Ale przecież z cudzych to aż miło wydawać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6478554 Napisano: 30.03.2018 21:18:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło... emotka

Logicznym wydaje mi się, że tak. Tzn. niby nie natychmiast, bo laureat ma aż 2 dni na odesłanie w pełni wypełnionych dokumentów emotka U mnie też ludzi z paszportami prawie nie ma. Teraz się podróżuje na dowód osobisty, zwłaszcza po destabilizacji sytuacji politycznej na Bliskim Wschodzie - wygodniej pojechać do Chorwacji, niż polecieć do Egiptu.

delvitto - mnie również by ta karta prepaid wystarczyła; szczególnie, że ostatnio chyba ktoś miał z Laysami przeboje, bo wiza do Rosji kosztuje 400 zł i nie każdy ma ochotę na taki wydatek przy trzydniowym wyjeździe. Wyświetl w wątku >>

joan

#6478542 Napisano: 30.03.2018 20:12:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Bardzo Ci dziękuję za tę informację, emotka właśnie miałam zgłosić kilka transakcji, a mój paszport stracił ważność kilka lat temu. Sama bym tego nie doczytała. Po Świętach zmotywuję się do wyrobienia nowego paszportu, ale gdybym wygrała za te dzisiejsze zgłoszenia, to bym chyba nie przeżyła, ze taka nagroda przepadnie.

Ależ proszę emotka I życzę powodzenia w loterii.

Dodam jeszcze, że info na forum napisałam po otrzymaniu od organizatora pisemnej odpowiedzi na moje zapytanie.

Oczywiście dla mnie to bezsens -> przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby laureat nieposiadający paszportu odesłał dokumenty z pustym polem (przeznaczony na numer paszportu) i potwierdzeniem złożenia wniosku o paszport O ILE nie przekroczyłby terminu, w jakim ostatni laureat tej loterii musi odesłać te dokumenty. Bo skoro dadzą radę zorganizować wyjazd dla osoby, która im odeśle docs 12.05. (po losowaniu z 10.05.), to czemu laureat z 05.04. musi od razu podać nr paszportu pod rygorem utraty nagrody? Wielka szkoda. Wyświetl w wątku >>

joan

#6478418 Napisano: 30.03.2018 09:54:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może to kogoś zainteresuje / Loteria Visa:

Laureat wyjazdu musi podać numer paszportu w formularzu zwycięzcy -> czyli dostajesz info o wygranej i w ciągu 2 dni odsyłasz dokumenty z wpisanym numerem paszportu. W praktyce oznacza to, że kto teraz paszportu nie posiada, temu wycieczka przepada. Nie można najpierw wygrać, a dopiero potem złożyć podanie o paszport + wizę. Wyświetl w wątku >>

joan

#6478169 Napisano: 29.03.2018 12:08:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

xpac napisał(a):

lager napisał(a):

ameryka napisał(a):

Artykuł na temat konkursów i wykorzystania danych 

http://brief.pl/o...na-danych-osobowych/

okazuje się ze agencje przeginają prawo i to zdrowo

wyślę to na skrzynkę Albedo emotka

i Smolara emotka

a ja do Kiory bo tam Pesel to niormalka

A czy Streamline / LosMejores / Columbit nadal każą wpisywać w protokole przyjęcia nagrody nr dowodu osobistego laureata? Bo może im również wysłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6478066 Napisano: 28.03.2018 22:10:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszorka92 napisał(a):

witam, czy wygrał ktoś w loterii hochland mając ,,brzydko´´ opisany paragon np. ser kanap. czy organizator się nie czepia?

W loterii, gdzie dają pół miliona... chyba mało roztropnie jest grać na kiepsko opisany paragon. W końcu te serki majątku nie kosztują, można kupić kolejny produkt. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6478050 Napisano: 28.03.2018 21:42:22 w SZUKAM....
truskaweczka123 napisał(a):

czy naprawde podajecie PESEL do konkursu lindta?
po co im ten pesel, przy takiej malej nagrodzie emotka emotka

Pesel to nie jest jakaś tajemnica - zgodnie ze swoją definicją, pozwala jednoznacznie zidentyfikować Polaka (i jego wiek). W związku z tym agencje o niego proszą, jeśli np.: przypada max jedna nagroda na osobę albo w konku mogą wziąć udział tylko osoby pełnoletnie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6478024 Napisano: 28.03.2018 20:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBwojtek3 napisał(a):

są wyniki konkursu Itaka,jak zawsze wygrywa u nich albo pracownik Itaki,albo osoba znana,niektóre poza Polski nigdy nie wyjeżdżali,a dają zawsze tym komu stać na takie wyjazdy. 

Jeśli nie masz dowodu na to, że "zawsze wygrywa u nich albo pracownik Itaki,albo osoba znana"... może nie warto się wypowiadać? emotka

Niektórzy po świecie autostopem podróżują, np. ponad 80-letnia Teresa Olszewska-Bancewicz. I jakoś dają radę.

PS: Jeśli już narzekasz, racz poprawnie używać języka polskiego, on nie być znowu taki trudny. Wyświetl w wątku >>

joan

#6477965 Napisano: 28.03.2018 17:41:14 w SZUKAM....
basku napisał(a):

szukam czy teraz jest jakis konkurs w ktorym mozna wykorzystac ZAKUP SIDOLUXa?

Jeśli zakup jeszcze nie został dokonany, można go będzie podciągnąć pod najbliższą loterię Visa. Wyświetl w wątku >>
2 agakaz2, basku 0

joan

#6477842 Napisano: 28.03.2018 13:30:50 w Czy informują/ informowali?
bibeck napisał(a):

A Kamis Intermarche? 

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6477743 Napisano: 28.03.2018 10:37:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

(...) Wprowadziłam zasadę, że jak gram, to puszczam dwa teksty: świetny i dopracowany oraz taki od serca, pisany na kolanie. (...)

W moich pracach również obowiązuje taka sama zasada. Boli jeno, że przez to trzeba 2x więcej wydać na paragony emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6477219 Napisano: 26.03.2018 18:35:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Do mnie również zawitał ok. 16 sms z foremką.

Nagroda zupełnie bez szału, ale za to szalenie jaram się widząc gratulacje na stronie Smolara - to mój pierwszy raz emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6477218 Napisano: 26.03.2018 18:29:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
justdancer napisał(a):

i nikt się nie domyśli, że k**ia to kasia a d**ota to dorota  emotka emotka (maskowanie adresów e-mail przez Złoty Łan wymiata)

To przecież KINIA oraz DAKOTA!

PS: Ponoć mają trzy najlepsze hasła wkrótce wrzucić na walla - mogliby już nie wk* emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6477138 Napisano: 26.03.2018 15:32:09 w Czy informują/ informowali?
zaczytana-pola napisał(a):

Nie mogę teraz otworzyć regulaminu, ale coś tamchyba  było o 14 dniach od zakończenia etapu. 

Od rozstrzygnięcia danego etapu - a nie wiadomo, jak sobie to zaplanowali rozstrzygać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6477135 Napisano: 26.03.2018 15:25:12 w Czy informują/ informowali?
zaczytana-pola napisał(a):

Tam chyba mieli jakiś dziennymi informować.  emotka

Ale nie napisali, że na bieżąco -> przynajmniej ja tego nie odnotowałam. Ani jedna osoba nie pochwaliła się też na forum. Inna sprawa, że po ostatnim ich konkursie, gdzie wygrałam... mogę jedynie stwierdzić, że ten organizator to największy ufok na rynku emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6477130 Napisano: 26.03.2018 15:13:52 w Czy informują/ informowali?
yreks napisał(a):

Kamis intermarche?

Nie, ale mają jeszcze prawie 2 tygodnie. Wyświetl w wątku >>
1 yreks 0

joan

#6477009 Napisano: 26.03.2018 10:56:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

A jak ktoś "w czepku urodzony" to nie powinien startować w loteriach... emotka

O, to to! emotka To jest woda na mój młyn - wtedy może wreszcie bym coś kuźwa w loteriach wygrała! emotka
Tylko ja to zweryfikować? emotka

Na szczęście teraz się wrzuca w portale społecznościowe zdjęcia z porodu, więc to trochę ułatwi sprawę detektywom emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6476909 Napisano: 25.03.2018 21:52:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noemi napisał(a):

Jaka zwrotka przychodzi po wysłaniu smsa na Pantene w C4?
Właśnie wysłałam i przyszło 'Dziękujemy za zgłoszenie w konkursie Pantene w Super-pharm". emotka
Napisałam prefiks Pantene zamiast PANTENE, schrzaniłam, nie?

A może wysłałaś pod niewłaściwy numer? Wielkość liter chyba nie powinna mieć znaczenia przy prefiksach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6476602 Napisano: 23.03.2018 23:23:15 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

Tak mało powodów do radości na forum? emotka
Dziś zaoszczędziłam całkiem przypadkowo i zupełnie niechcący, co wielce mnie ucieszyło. emotka Namówiona na zakupy w KIK postanowiłam zajrzeć do legginsów, wybrałam ładne i ocieplane z pomiętą dość metką i niezbyt wyraźną ceną, uznając, że 6,40 zł nie jest zbyt wygórowane, a pani przy kasie zdumiona oddała mi 10 zł, zatrzymując tylko 40 groszy, bo.. tyle one kosztowały.  emotka (...)

Obejrzyj film "Toksyczne ubrania", a Twoja radość zniknie i też się przestaniesz cieszyć emotka

Podobno fajnie jest posiadać taki jakby Kamień Wdzięczności - może to być byle kiźlok; nosisz go w kieszeni i przy każdym dotknięciu układasz w głowie myśl o tym, za co jesteś dziś wdzięczna / co Cię dziś cieszy. Tylko, że w moim przypadku to chyba byłby Kamień Wqr* : Wyświetl w wątku >>