Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W Carrefourze jest dosyć spory wybór past do zębów bez kartonika, leżą pod szczoteczkami. Polecam Ziajkę dla dzieci, bo tania i bez fluoru (niestety słabo się pieni). Mnóstwo produktów mogłoby mieć mniej lub zero opakowań
Mnie nieco irytuje, że ludzie wrzucają worki do pojemnika na odpady biodegradowalne. One idą potem min. do profesjonalnych kompostowni, więc niezbyt fajne jest mieszanie plastiku z bio - a zamknięte w workach resztki gniją i pleśnieją, zaś nie o to chodzi w kompostowaniu.
BTW -> zainteresuj się Zero Waste, powinno Ci się spodobać
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha, nie znam konkursu - myślałam, że ktoś na maksa zakupów zrobił + ślęczał nad zgłoszeniami
Ba, liczba nagród "150" to naprawdę malutko. Sprzątając konkursowe segregatory trafiłam na konek bodajże duetu Akon/Syoss, gdzie codziennie rozdawali 1000 zestawów kosmetyków. I tam nie wygrać, to ewentualnie byłby pech
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
150 paragonów po min. 15 zł każdy = min. 2250 zł wydane na konkurs z zerowym efektem.
Też bym się wkurzyła. A może nawet nie, bo gdyby mnie było stać na takie "plecki", chyba stołowałabym się w restauracji z ośmiorniczkami. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
KONKURS -> No ba! Tak drogiego wynajęcia kampera, to chyba jeszcze nikt nie wymyślił
LOTERIA -> Podejrzewam, że te książeczki Kinder nie zostały jeszcze nawet wydrukowane, więc koszt dla sponsora = zero
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W tej sprawie dzwoniła dziś moja teściowa - kazałam jej odpuścić, bo paragon z byle sklepu osiedlowego i pewnie nie byłby się jak wybronić przy aucie. Zakup na tyle tani, że można jeden paragon odżałować. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Będziemy się wspólnie zastanawiać
Przy czym Kinder już to sobie dobrze obmyślił - wbrew regulaminowi przyznał jednej osobie po kilkanaście książek, każdy może jednak otrzymać max 1 szt. Zatem własnymi działaniami Kinder sprawił, że jego wydatki się zmniejszają, bo oto w/w kilkunastu książek nie będą musieli wydać, a co za tym idzie: zaoszczędzą sporo na kosztach wysyłki, W dodatku książeczka jest tak tandetna, że większość laureatów nie odeśle paragonów... tadam! kolejna oszczędność. Następnym razem Kinder ogłosi światu, że przeznacza milion złotych na nagrody, przy czym będzie to 500.000 książeczek po 2 zł. I tych książeczek oczywiście też nie będą wysyłali. Miszcze zua
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam nadzieję, że weźmiecie pod uwagę jedynie wypowiedzi osób, których profil spełnia regulamin Facebooka, szczególnie w kontekście:
"Użytkownicy serwisu Facebook podają swoje prawdziwe imiona i nazwiska oraz dane. (...) Zabronione jest podawanie fałszywych danych osobowych na Facebooku"
Proszę zatem: żadnych laureatów typu Aga Agusia Aaa czy Pitek Wu
pionas - dotyczy to również Twojego konka z koniczynką
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nic
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli się zdecyduję wziąć udział (bo trochę daleko ode mnie) i mnie zapiszą (bo decyduje kolejność zgłoszeń, a do jutra nie mam jak swojego wydrukować), opiszę na forum swoje wrażenia po ukończeniu tego kursu
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie chodzi o koszty
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sęk w tym, że Wasza korespondencja obowiązuje jedynie Ciebie - i to tylko, jeśli się na pozaregulaminowe ustalenia zgodzisz. Żaden inny uczestnik loterii nie jest zobligowany Cię znać, dyskutować z Tobą o promocji itp. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na razie moja wiedza ogranicza się do obejrzenia w latach 90. sporej ilości filmów na VHS, dot. branży "sztuki walki". I w sumie potrafię też zasadzić komuś palec w oko
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niech im ktoś wprost odpisze "A uj mie to obchodzi!"
Regulamin loterii to nie jest wiersz Szymborskiej, żeby się czegoś trzeba było domyślać albo cokolwiek interpretować... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zastanawiam się, czy warto poświęcić na to czas. Trochę mnie zniechęcają stwierdzenia organizatora, że po kursie uczestniczki zaobserwują też "podniesienie ogólnej sprawności fizycznej" itp. Niby chodzę, joguję, nieco pływam, ale nie chcę blokować miejsca komuś sprawniejszemu ode mnie. Komuś, dla kogo przerzucenie napastnika przez lewe ramię to w sumie żadna trudność
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czekam(y) na 2 zestawy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W promocji biorą udział tylko lody Magnum w kubku, a one są w gazetce po 14,99 zł - taniej nie znajdziesz lodów na ten konek, więc chyba nie opłaca się kupować paragonu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jak "od zarania dziejów" robię
joan