Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widzę, że w te mroźne dni kolega próbuje (skutecznie!) ocieplić wizerunek
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli chodzi o loterię -> bodajże 0,89 zł kosztuje saszetka sosu do sałatek Kamis w C4. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciekawe, czy będziemy w nocy świecić oczami (w sensie fluorescencyjnym)
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wersja konkursowa stoi między butelkami z winem
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to nie jest czasem kolejna promocja atrakcyjna jedynie dla paragonowych drukarzy a'la Paczka sprzątaczka?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy to Twoje słowa, czy kogoś cytowałaś? Bo widzę, że zaczynają żyć swoim życiem na FB
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie to nie wiem, ale u mnie za luty.
W sumie do tej loterii zgłosiłam 3 paragony -> 2 w styczniu i 1 w lutym
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jedna teoria nie wyklucza drugiej. NORMALNA agencja podejmuje akcje widząc jakieś nieścisłości, tymczasem LP brnie dalej w to bagno. Dwolny regulamin konkursu czy loterii zwykle zawiera zapis o tym, że organizator ma prawo podjąć pewne kroki w przypadku podejrzenia próby oszustwa, obejścia systemu itp. A u LP przez tyle lat nic się nie dzieje, chociaż ewidentnie ktoś tu kogoś robi w uja -> oni oficjalnie problemu nie widzą. I teraz: albo nie chcą widzieć oszustów, albo sami nimi są.
Jedynym rozwiązaniem jest załatwić to raz, a dobrze. Tej sprawy się nie da zamieść pod dywan. Statystyki wbijają w fotel. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zwykle coś dużego w stylu: pralka, zmywarka. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poczytaj w sieci o "odrzuceniu spadku".
Moim zdaniem powinnaś zostać oficjalnie poinformowana o zaistnieniu sytuacji spadkowej, a domniemywam, że każda taka informacja zawiera termin i opcję odwołania lub podjęcia innych działań.
Zdaje się, że inna zasada jest przy dziedziczeniu testamentowym, a inna przy braku testamentu!
Zanim podejmiesz jakieś kroki warto sprawdzić, czy Twoje odrzucenie spadku nie przeniesie go "niżej", czyli na Twoja córkę. Najlepiej skonsultować się z prawnikiem spadkowym. Bo pewnie taniej wyjdzie udać się do prawnika całą rodziną i spisać wszystko za jednym zamachem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Być może, ALE ponieważ w mojej konkursowej karierze nie spotkałam się ani razu z konkursem, w który zamieszana byłaby naprawdę dobrej jakości karma... wyszło to kotom na zdrowie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiadomo - kup produkt, wysil się przy zdjęciu, prześlij zgłoszenie (ale i tak nie wybierzemy Twojej pracy). Opiekun nawet zapomina czasami o różnych "niedoskonałościach" swojego kota, a tu taka postawa... eh. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Racja -> mnie kiedyś w ITM powiedzieli, że realizują tylko te bony, które sami uprzednio wydali i mają wpisane w kajecik. A moje to są jakieś "obce" i "z niewiadomego źródła"
Żabka jest o tyle gorsza, że kasjerki często przypadkowo dezaktywują kody, więc później bony okazują się nieaktywne. I oczywiście to sklepy własnościowe, gdzie kasjerka = właścicielka, więc nawet nie ma się komu poskarżyć na to, że są problemy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No tak, bo przecież w dzisiejszym świecie jednostka musi być idealna pod każdym możliwym względem
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może poszukaj w Kauflandzie? Mają tam "mydło & powidło", więc żarówki też powinieneś znaleźć
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bida z nędzą... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie gram tam, niemniej... jak mi powiedział kiedyś kurier "Niech Pani wpisze byle co!"
Sami sobie dołek kopią; byłam dziś w Lidlu świadkiem megaawantury, bo działały dwie kasy, a pewien babsztyl darł ryja, żeby zawołać kolejną kasjerkę. W końcu przyszła kierowniczka i usiadła za kasą. Dodam, że kolejki nie były długie. Jak taka laureatka się trafi w tym konkursie, to przynajmniej organizator zobaczy, co może oznaczać beztroskie wyłudzanie danych osobowych. I tego im nawet życzę
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
hiper/supermarket i drogeria sieciowa
drogeria sieciowa
zakupy co 2 tygodnie
Timotei i Elseve i H&S
Elseve
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I wszystko jasne
Rozumiem Twój ból, ale to tak, jakby pisać do Albedo w sprawie ich badziewnych, bezparagonowych konków dla oszustów i dekli* twierdząc, że "to nieuczciwe" oraz "mnie to wkurza". Wygodniej włożyć rękę w maszynkę do mięsa.
* dekiel: przykładowo osoba X grająca bez paragonu, która oferuje sprzedaż(!) wygranego zestawu plastrów (wart. 21 zł), gdzie zakupy promo wyniosły potencjalnego kupującego ok. 15 zł, a osoba X otrzymać pragnie 5 zł. Tacy k* samotni geniusze w konkursach, że pińć złociszy odpuścić nie potrafią, czapki z głów