Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6469278 Napisano: 03.03.2018 09:57:59 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

dokładnie mam tak zamiar zrobić, tylko że pismo już będzie wysłane przez prawnika, by potraktowali sprawę poważniej, katastrofa po prostu, z jednej strony sama jestem sobie winna, rzadko płacę z góry, a tu mnie kurka nie wiem co opętało emotka

A profil na FB mają? Może warto zostawić komentarz tu i tam? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6469274 Napisano: 03.03.2018 09:53:40 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

ja już się nie wkurzam , ja po prostu jestem wku....iona!!! Kupił mąż telefon i po prostu robią ludzi w ch..., od dwóch tygodni wysyłają codziennie paczkę, raz to już nawet zgubił ją kurier, więc wysłali niby nową, lecz nr przesyłki nie widnieje u kuriera, ku..., co za kraj i oszuści, że takie firmy mają w ogóle rację bytu, w poniedziałek idę na policje zgłosić oszustwo i wyłudzenie, no żeż ja pie...chyb, że macie inne lepsze rady emotka

Poziom pomocy uzyskanej od policji jest w tym kraju loterią, więc może wystosuj wobec tej firmy pismo / mejla z ostatecznym terminem, w którym mogą Ci albo dostarczyć zakupiony przedmiot, albo zwrócić pieniądze. Zaznacz, że po upływie tego terminu zgłosisz sprawę na policję, a wszelką aktualną i późniejszą dokumentację w tej sprawie zamieścisz w internecie - i nigdy już od nich żaden użytkownik Googla nic nie kupi. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6469170 Napisano: 02.03.2018 17:53:54 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Zaglądasz na stronę https://czytajsklad.com/ ? Polecam emotka

Zaglądam do nich na FB, ale i tak nie jem słodyczy i unikam paczkowanych produktów. No i oczywiście czytam skład emotka Konsumenci mają moc - pomijam "nie z zagęszczonego soku" czy "bez glutaminianu sodu" oraz "bez konserwantów", bo trochę trwało, zanim producenci zareagowali. Ale gdy Ross ekspresowo zmienił w kostce rosołowej olej palmowy na masło shea... wow emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6469159 Napisano: 02.03.2018 17:34:11 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

Jadłam dzisiaj makaron z Sosem Łowicz i jestem mega zawiedziona. W porównaniu do słoikowego sosu Winiary, który chętnie kupuję także poza konkursami, skład i smak Łowicza jest ble... Łooo...jej! emotka  

Tych marek nie kupuję, ale smakuje mi makaron z sosem "Barilla Zucchini & Aubergine Sos pomidorowy z warzywami 400 g". Wystarczy poddusić cukinię, cebulę + czosnek, dodać sos i ugotowany makaron -> mniam emotka

Co do Łowicza - niedawno miałam trochę więcej czasu i przejrzałam skład WSZYSTKICH dżemów dostępnych w Carrefourze. W każdym był cukier, a czasem nawet kilka rodzajów cukru oraz syrop glukozowo-fruktozowy. Jedyny spoko dżem, jaki widzę w zwykłych sklepach = Rapsodia w Biedronce. A niby takie "zacne / popularne / lubiane" marki w tym C4 emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6469106 Napisano: 02.03.2018 15:24:40 w WC - rozmowy o wszystkim
luko922 napisał(a):

Kojarzycie może jakieś źródła - ankiety, cokolwiek tego typu, mówiące o tym, jakich nagród w konkursach oczekują konsumenci? Bo potrzebuję przekonać klienta, że super wycieczka jest jedną z najbardziej pożądanych nagród, ale chcialbym jakieś dane emotka . Ktoś coś? emotka

Nie wycieczka, jeno voucher na okaziciela emotka Żeby cała rodzina / ekipa mogła wyjechać w dowolnym terminie w dowolne miejsce.

A co klienta - możesz zrobić ankietę nawet w Googlu; przy tylu znajomych / obserwatorach powinieneś dostać ładne wyniki. My Cię oczywiście wspomożemy emotka Dane mu przedstawisz w postaci procentów emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

joan

#6468991 Napisano: 02.03.2018 11:47:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
viviean napisał(a):

zwrot za Mutti

U mnie również. Nie mogę już twierdzić, że Smolar niczego mi nie daje emotka Wyświetl w wątku >>
2 kajeczka, mia 0

joan

#6468989 Napisano: 02.03.2018 11:45:13 w Zjazd e-konkursowiczów
zdolnabestia napisał(a):

Jak to będzie początek kwietnia i Katowice lub okolice, to może uda mi się dotrzeć, lecę do Polski na święta, ale póki co nie kupiłam biletu powrotnego i nie wiem dokładnie do kiedy będę. Jak przed 1 kwietnia, to możemy zrobić zlot w Gdańsku  emotka

Bejbe, tu jest takie Eldorado, że nie będziesz chciała wracać! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6468849 Napisano: 01.03.2018 22:00:19 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Nie, nie mam siły się wkurzać, jest mi niewymownie smutno, że nie mam swojego mieszkania i muszę mieszkać nad sąsiadem palantem, który utrudnia mi życie każdego dnia swoją mega hałaśliwą, nieliczącą się z nikim osobą i śpiewem operowym o każdej porze dnia i nocy (ewentualnie przybijaniem gwoździ o 2 w nocy), a ja nie mogę z tym nic zrobić...
Nie, nie chcę porad typu dzwoń na policję itd., chcę tylko przytulenia i zrozumienia.  emotka

Gorzej, gdyby to mieszkanie było Twoje własne, kupione na kredyt trzydziestoletni. Przytulam i mam nadzieję, że sąsiad się wyprowadzi, robiąc miejsce dla jednostek o wyższym poziomie kultury emotka

justfine napisał(a):

joan, czy Ty masz swój fan page? emotka

Nie, poza FB moje życie w sieci ogranicza się do tego forum. Na razie nikt nie sprawdza, ile wygrywam (a wykres funkcji ilości moich nagród powoli zmierza do y = 1/x), więc mogę tutaj siedzieć i dowolnie strzelać literami na prawo i lewo emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6468824 Napisano: 01.03.2018 21:24:28 w Zjazd e-konkursowiczów
olunka napisał(a):

mysmy z Cudaczkiem na ostatni pociag do Wroclawia poszly to chyba ok 21 a do ktorej wyscie siedzialy to nie wiem emotka

Na bank lokal był jeszcze otwarty emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6468820 Napisano: 01.03.2018 21:15:54 w Zjazd e-konkursowiczów
defed napisał(a):

Przypomnijcie: jak daleko od PKP było miejsce spotkania rok temu oraz od której do której się bawiliście, pi x drzwi emotka

Bliziutko dworca PKP. Do której... oj nie wiem, może ktoś pamięta?

Aha:
norweska20 napisał(a):

Na następny zjazd w Katowicach chętnie się wybiorę ( bo jakby nie było to tylko 70km) -tylko muszę popracować nad wygranymi , żeby mieć o czym zagadać emotka  

Czyli będziesz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468793 Napisano: 01.03.2018 20:19:26 w Zjazd e-konkursowiczów
mariolakal napisał(a):

A skąd to auto wziąć ?  emotka  Poza tym po Heńku nie zaleca się prowadzenia pojazdu... Mam zamiar jechać pociągiem...  emotka

Trzymam Cię za słowo emotka Musimy się przecież przed potencjalną emeryturą w końcu zapoznać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468785 Napisano: 01.03.2018 20:12:25 w Zjazd e-konkursowiczów
mariolakal napisał(a):

Chętnie bym do Was dołączyła, ale z noclegiem...  emotka

No weź zjedz Snickersa i nie gwiazdorz -> w aucie się wyśpisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468775 Napisano: 01.03.2018 19:53:43 w Zjazd e-konkursowiczów
defed napisał(a):

Halo Katowice! A ile trzeba mieć nagród na koncie, by do Was dołączyć? emotka  Na wiosnę mam jeszcze spotkanie klasowe 15 lat po maturze - oby terminy się nie nałożyły... Wstępnie dopisuję się do listy  emotka

Nie ma żadnego minimum, zapraszamy emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6468748 Napisano: 01.03.2018 19:17:08 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

czyli trzeba robic liste, terminy itd, wtedy ktos takie cos zorganizowal,ze sie wpisywalo kiedy komu pasuje, niech sie ujawni

Najlepiej tutaj: https://www.e-kon...w/strona/28#p6409692 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468742 Napisano: 01.03.2018 19:11:50 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

kolejke czyli napitek, o jedzeniu nie bylo mowy emotka

Jak się bawić, to się bawić!!! emotka Ale gorącą czekoladą nie pogardzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468739 Napisano: 01.03.2018 19:08:48 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

nie ustalenia były takie że te osoby co przez ten rok wygrają auto to stawiaja kolejkę emotka

Uff, to "dobrze, że nie wygrałam" emotka W takim razie przyjdę na czczo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468736 Napisano: 01.03.2018 19:04:44 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

w marcu mija rok jak w Katowicach odbyło się spotkanie forumowe, może warto pomyslec o następnym???

Luźne ustalenie było takie, że spotykamy się po tym, jak ktoś z nas wygra samochód emotka Czyli... chyba można coś powoli planować na nieco cieplejszy wieczór emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468715 Napisano: 01.03.2018 18:07:01 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

zapis w loterii Nescafe : (...) z jednego adresu może wygrać maksymalnie 1 (słownie: jedna) osoba.
Nie żebym miała seryjne szczęscie w loteriach i na zapas się bała - ale jedno 100 zł na  1 adres domowy  emotka

Oj przecież wiadomo, że gdy przychodzą dwie nagrody na jeden adres, to ludziom się w d* przewraca! Biegają nago po ulicach wykrzykując wywrotowe hasła, myją nogi szamponem na porost włosów i łykają Apap na noc, choć słońce w zenicie. Na szczęście niektórzy organizatorzy dbają o jedność rodziny oraz należny szacunek wobec miru domowego... i właśnie dlatego nie możesz wygrać np. dwóch płynów do mycia naczyń. Bo by Cię zwyczajnie po* od tego dobrobytu! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6468683 Napisano: 01.03.2018 16:23:47 w Sport

(gdyby ktoś miał pytania, co do dojazdu / miejsc parkingowych, zapraszam na PW) Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6468637 Napisano: 01.03.2018 15:08:47 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

A są do 21 dalej czy do 22? 

Tego CI nie powiem, bo u mnie -14 stopni i niespecjalnie chce mi się po 21 sprawdzać, czy Biedra otwarta emotka Skoro mają być do 22, a na stronie widnieje 21, takie info Ci zapodałam. Jak w praktyce to wygląda, trudno powiedzieć. Może zapytaj na ogólnym profilu Biedronki na FB (o ile posiadają)? Profil Kaufa obsługują jego pracownicy i udzielają wszelkich informacji. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0