Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A profil na FB mają? Może warto zostawić komentarz tu i tam? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poziom pomocy uzyskanej od policji jest w tym kraju loterią, więc może wystosuj wobec tej firmy pismo / mejla z ostatecznym terminem, w którym mogą Ci albo dostarczyć zakupiony przedmiot, albo zwrócić pieniądze. Zaznacz, że po upływie tego terminu zgłosisz sprawę na policję, a wszelką aktualną i późniejszą dokumentację w tej sprawie zamieścisz w internecie - i nigdy już od nich żaden użytkownik Googla nic nie kupi. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zaglądam do nich na FB, ale i tak nie jem słodyczy i unikam paczkowanych produktów. No i oczywiście czytam skład
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tych marek nie kupuję, ale smakuje mi makaron z sosem "Barilla Zucchini & Aubergine Sos pomidorowy z warzywami 400 g". Wystarczy poddusić cukinię, cebulę + czosnek, dodać sos i ugotowany makaron -> mniam
Co do Łowicza - niedawno miałam trochę więcej czasu i przejrzałam skład WSZYSTKICH dżemów dostępnych w Carrefourze. W każdym był cukier, a czasem nawet kilka rodzajów cukru oraz syrop glukozowo-fruktozowy. Jedyny spoko dżem, jaki widzę w zwykłych sklepach = Rapsodia w Biedronce. A niby takie "zacne / popularne / lubiane" marki w tym C4
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wycieczka, jeno voucher na okaziciela
A co klienta - możesz zrobić ankietę nawet w Googlu; przy tylu znajomych / obserwatorach powinieneś dostać ładne wyniki. My Cię oczywiście wspomożemy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie również. Nie mogę już twierdzić, że Smolar niczego mi nie daje
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bejbe, tu jest takie Eldorado, że nie będziesz chciała wracać!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gorzej, gdyby to mieszkanie było Twoje własne, kupione na kredyt trzydziestoletni. Przytulam i mam nadzieję, że sąsiad się wyprowadzi, robiąc miejsce dla jednostek o wyższym poziomie kultury
Nie, poza FB moje życie w sieci ogranicza się do tego forum. Na razie nikt nie sprawdza, ile wygrywam (a wykres funkcji ilości moich nagród powoli zmierza do y = 1/x), więc mogę tutaj siedzieć i dowolnie strzelać literami na prawo i lewo
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na bank lokal był jeszcze otwarty
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bliziutko dworca PKP. Do której... oj nie wiem, może ktoś pamięta?
Aha:
Czyli będziesz?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Trzymam Cię za słowo
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No weź zjedz Snickersa i nie gwiazdorz -> w aucie się wyśpisz
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma żadnego minimum, zapraszamy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej tutaj: https://www.e-kon...w/strona/28#p6409692 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak się bawić, to się bawić!!!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uff, to "dobrze, że nie wygrałam"
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Luźne ustalenie było takie, że spotykamy się po tym, jak ktoś z nas wygra samochód
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj przecież wiadomo, że gdy przychodzą dwie nagrody na jeden adres, to ludziom się w d* przewraca! Biegają nago po ulicach wykrzykując wywrotowe hasła, myją nogi szamponem na porost włosów i łykają Apap na noc, choć słońce w zenicie. Na szczęście niektórzy organizatorzy dbają o jedność rodziny oraz należny szacunek wobec miru domowego... i właśnie dlatego nie możesz wygrać np. dwóch płynów do mycia naczyń. Bo by Cię zwyczajnie po* od tego dobrobytu!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
(gdyby ktoś miał pytania, co do dojazdu / miejsc parkingowych, zapraszam na PW) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tego CI nie powiem, bo u mnie -14 stopni i niespecjalnie chce mi się po 21 sprawdzać, czy Biedra otwarta