Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6479075 Napisano: 03.04.2018 16:21:20 w Biedronka
magie1982 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Polecialo wszystko z "pięknie być kobietą"? 

No właśnie, coś mało tym razem emotka

Skoro ktoś sprzedaje zestaw, to poszło wszystko. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

joan

#6479058 Napisano: 03.04.2018 15:56:31 w Smolar
bibeck napisał(a):

Czy ktoś dzisiaj miał telefon od SMOLARA z loterii Heineken C4? Miałem dziwną akcję. Najpierw telefon, z pytaniem czy brałem udział i prośbą o podanie moich danych, a później o przesłanie skanu paragonu.
Dodam, że wygrałem u nich KEG-a na ten numer paragonu i mam już go od 3 tygodni u siebie. (...)

A może zgubili koszulkę z Twoimi dokumentami? Żeby zamknąć loterię, poprosili Cię o przesłanie skanu paragonu i... tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6479002 Napisano: 03.04.2018 13:44:47 w Paragony na trwające konkursy
Niebieska_Laguna napisał(a):

Kartę do Douglas o wartości 100 złotych, wymienię na paragony z najtańszymi produktami na ten konkurs w Tesco (chemia domowa) https://www.e-kon...co.html#.WsNncohubIU

Tam jest zakup za min. 20 zł. Wyświetl w wątku >>

joan

#6478973 Napisano: 03.04.2018 12:20:26 w Czy informują/ informowali?
rachel napisał(a):

Crunchip zabka (...)

Nagrodą nikt się nie chwalił, ale:
- na stronie SV jest dostępny formularz dla laureata,
- wg punktu 5.8 w regulaminie, nagrody zostaną wydane laureatom do 06.04.2017. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6478858 Napisano: 02.04.2018 19:35:54 w WC - rozmowy o wszystkim
Niebieska_Laguna napisał(a):

Co kupić koleżance na prezent? Przeglądam już różne rzeczy i nie mam pojęcia co kupić... Nie kojarzę, żeby czegoś specjalnie potrzebowała. Budżet tak do 300 złotych... Chcę, żeby to była jakaś niespodzianka. Ale 0 inwencji u mnie...

Może voucher na masaż? Albo bon na "day spa"? Wyświetl w wątku >>

joan

#6478800 Napisano: 01.04.2018 22:53:00 w SZUKAM....
szesnaście napisał(a):

Czemu na topie?  Bo oprócz stylu skandynawskiego podpatrzyliśmy też od naszych północnych sąsiadów modę tę sportowo-rekreacyjną. I zaczęliśmy podpatrywać co u nich modne. 
Sama go mam, dorwałam go w lumpeksie za 3,50 zł. Było to przed Bożym Narodzeniem i wiecie jak się ucieszyłam jak zobaczyłam go w skrzyni z torbami. Dla mnie to był jak przedwczesny prezent świąteczny sama dla siebie. Chodziłam cały dzień uśmiechnięta, bo ile zaoszczędziłam.  emotka Jak by mi się nie sprawdził wyrzuciłabym go, ale po pierwszym jego nałożeniu pokochałam. 
1. Wygodny, dużo mieści
2. Rączki, uważam, że cały jego uroku i to, że się wyróżnia to właśnie zasługo rączek. Do tego ktoś kto go projektował wiedział, że one będą funkcjonalne. Chcesz coś znaleźć w środku odsuwasz zamek i trzymasz za rączkę i grzebiesz, ładujesz zakupy - trzymasz za rączkę, chcesz go przemieścić nie musisz nakładać na ramię.
3. Nie wygląda jak typowo sportowy plecak.

Joan ja plecak nosze tak samo jak ty bardziej przy plecach, ale inni noszą różnie, tak samo jak spodnie inni normalnie, a drudzy tak, że aż spadają (dobrze, że moda na to już przeminęła) 

I jeszcze jedno, modne nagrody to wabik który ma zachęcić do wzięcia udziału w konkursie, np. teraz są modne głośniki bezprzewodowe i jest dużo tych konkursów z nimi. A czemu nie ma z konkursów z odtwarzaczami na kasety, bo to nie modne. Proste.

Nooo, ja też lubię lumpkowe "okazje", ale zapłacić kilkaset złotych za plecak Kanken... nie rozumiem, kto je w ogóle w tej cenie regularnej kupuje?

Dla mnie ważny jest przede wszystkim system nośny, a tutaj w ogóle czegoś takiego nie ma - nie licząc tych byle jakich pasków. Plecak ten niby może służyć też jako turystyczny: bez pasa biodrowego? Żart.

PS: Fajny lumpek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6478787 Napisano: 01.04.2018 21:01:37 w SZUKAM....
glena napisał(a):

http://szafasztyw...iki-do-kontroli.html tu są zalety wyliczone
Jak dla mnie on jest nieforemny, strasznie odwisa (a przynajmniej bardzo często tak go widzę "na ludziach", ja wolę jak plecak lepiej przylega), a już te "rączki" u góry to w ogóle nieporozumienie. Lisek jest uroczy, owszem, ale też nie pojmuję szału...

Przeczytałam i dalej mam wrażenie, że to lansiarski gniot. Nigdy bym czegoś takiego nie założyła na plecy, bo mi pleców szkoda.

Te pseudozalety wymienione na blogu emotka emotka Ale jeśli serio ktoś to (od)kupi, można wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6478751 Napisano: 01.04.2018 12:02:12 w SZUKAM....
Czy plecaki typu Kanken to jakiś najnowszy trend w modzie i wymóg do bycia cool? Widzę je w kolejnym konkursie emotka

Tak patrzę na ten plecak Kanken i... jak dla mnie... emotka a za kilkaset złotych wolałabym dostać plecak marki Deuter. Czemu więc te Kankeny są na topie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6478578 Napisano: 30.03.2018 22:18:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Agencja FORTIS w formularzu zwycięzcy (Delikatesy Centrum , Wiosna z nagrodami) żąda w zamian za bon 200 zł peselu oraz serii i numeru dowodu osobistego, plus oczywiście telefon i adres. Na szczęście bez numeru buta i odcisków palców. emotka

... oraz nazwiska rodowego matki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6478572 Napisano: 30.03.2018 22:04:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Może ktoś wie, ile teraz czeka się na paszport??? Ale raczej nie dwa dni emotka

Do wakacji daleko, więc obstawiałabym kilkanaście dni oczekiwania. Wyświetl w wątku >>

joan

#6478563 Napisano: 30.03.2018 21:32:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

Właśnie po to Lays oprócz biletów hotelu itp. dało laureatom 5000zł na konto żeby pokryć sobie m.in. wizę emotka  (jeśli mowa o loterii Lays)

A to ciekawe. Pamiętam jedynie narzekanie, że trzeba kasę wydać. Ale przecież z cudzych to aż miło wydawać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6478554 Napisano: 30.03.2018 21:18:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło... emotka

Logicznym wydaje mi się, że tak. Tzn. niby nie natychmiast, bo laureat ma aż 2 dni na odesłanie w pełni wypełnionych dokumentów emotka U mnie też ludzi z paszportami prawie nie ma. Teraz się podróżuje na dowód osobisty, zwłaszcza po destabilizacji sytuacji politycznej na Bliskim Wschodzie - wygodniej pojechać do Chorwacji, niż polecieć do Egiptu.

delvitto - mnie również by ta karta prepaid wystarczyła; szczególnie, że ostatnio chyba ktoś miał z Laysami przeboje, bo wiza do Rosji kosztuje 400 zł i nie każdy ma ochotę na taki wydatek przy trzydniowym wyjeździe. Wyświetl w wątku >>

joan

#6478542 Napisano: 30.03.2018 20:12:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Bardzo Ci dziękuję za tę informację, emotka właśnie miałam zgłosić kilka transakcji, a mój paszport stracił ważność kilka lat temu. Sama bym tego nie doczytała. Po Świętach zmotywuję się do wyrobienia nowego paszportu, ale gdybym wygrała za te dzisiejsze zgłoszenia, to bym chyba nie przeżyła, ze taka nagroda przepadnie.

Ależ proszę emotka I życzę powodzenia w loterii.

Dodam jeszcze, że info na forum napisałam po otrzymaniu od organizatora pisemnej odpowiedzi na moje zapytanie.

Oczywiście dla mnie to bezsens -> przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby laureat nieposiadający paszportu odesłał dokumenty z pustym polem (przeznaczony na numer paszportu) i potwierdzeniem złożenia wniosku o paszport O ILE nie przekroczyłby terminu, w jakim ostatni laureat tej loterii musi odesłać te dokumenty. Bo skoro dadzą radę zorganizować wyjazd dla osoby, która im odeśle docs 12.05. (po losowaniu z 10.05.), to czemu laureat z 05.04. musi od razu podać nr paszportu pod rygorem utraty nagrody? Wielka szkoda. Wyświetl w wątku >>

joan

#6478418 Napisano: 30.03.2018 09:54:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może to kogoś zainteresuje / Loteria Visa:

Laureat wyjazdu musi podać numer paszportu w formularzu zwycięzcy -> czyli dostajesz info o wygranej i w ciągu 2 dni odsyłasz dokumenty z wpisanym numerem paszportu. W praktyce oznacza to, że kto teraz paszportu nie posiada, temu wycieczka przepada. Nie można najpierw wygrać, a dopiero potem złożyć podanie o paszport + wizę. Wyświetl w wątku >>

joan

#6478169 Napisano: 29.03.2018 12:08:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

xpac napisał(a):

lager napisał(a):

ameryka napisał(a):

Artykuł na temat konkursów i wykorzystania danych 

http://brief.pl/o...na-danych-osobowych/

okazuje się ze agencje przeginają prawo i to zdrowo

wyślę to na skrzynkę Albedo emotka

i Smolara emotka

a ja do Kiory bo tam Pesel to niormalka

A czy Streamline / LosMejores / Columbit nadal każą wpisywać w protokole przyjęcia nagrody nr dowodu osobistego laureata? Bo może im również wysłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6478066 Napisano: 28.03.2018 22:10:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszorka92 napisał(a):

witam, czy wygrał ktoś w loterii hochland mając ,,brzydko´´ opisany paragon np. ser kanap. czy organizator się nie czepia?

W loterii, gdzie dają pół miliona... chyba mało roztropnie jest grać na kiepsko opisany paragon. W końcu te serki majątku nie kosztują, można kupić kolejny produkt. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6478050 Napisano: 28.03.2018 21:42:22 w SZUKAM....
truskaweczka123 napisał(a):

czy naprawde podajecie PESEL do konkursu lindta?
po co im ten pesel, przy takiej malej nagrodzie emotka emotka

Pesel to nie jest jakaś tajemnica - zgodnie ze swoją definicją, pozwala jednoznacznie zidentyfikować Polaka (i jego wiek). W związku z tym agencje o niego proszą, jeśli np.: przypada max jedna nagroda na osobę albo w konku mogą wziąć udział tylko osoby pełnoletnie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6478024 Napisano: 28.03.2018 20:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBwojtek3 napisał(a):

są wyniki konkursu Itaka,jak zawsze wygrywa u nich albo pracownik Itaki,albo osoba znana,niektóre poza Polski nigdy nie wyjeżdżali,a dają zawsze tym komu stać na takie wyjazdy. 

Jeśli nie masz dowodu na to, że "zawsze wygrywa u nich albo pracownik Itaki,albo osoba znana"... może nie warto się wypowiadać? emotka

Niektórzy po świecie autostopem podróżują, np. ponad 80-letnia Teresa Olszewska-Bancewicz. I jakoś dają radę.

PS: Jeśli już narzekasz, racz poprawnie używać języka polskiego, on nie być znowu taki trudny. Wyświetl w wątku >>

joan

#6477965 Napisano: 28.03.2018 17:41:14 w SZUKAM....
basku napisał(a):

szukam czy teraz jest jakis konkurs w ktorym mozna wykorzystac ZAKUP SIDOLUXa?

Jeśli zakup jeszcze nie został dokonany, można go będzie podciągnąć pod najbliższą loterię Visa. Wyświetl w wątku >>
2 agakaz2, basku 0

joan

#6477842 Napisano: 28.03.2018 13:30:50 w Czy informują/ informowali?
bibeck napisał(a):

A Kamis Intermarche? 

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0