Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6468630 Napisano: 01.03.2018 14:58:25 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

A na stornie http://www.biedronka.pl/pl/sklepy informacja jest zaktualizowana czy dalej godziny które były wcześniej? 
Moja mama jutro by pojechała bo ma na nockę a nie chce jej wysyłać niepotrzebnie a w miejsce będzie po 21 i niewiem czy o już zmieniają czy jeszcze nie . 

Jeśli chodzi o moje Biedronki, to jest stare info, czyli że do 21. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468605 Napisano: 01.03.2018 13:49:43 w Biedronka
jokan napisał(a):

14 osob sie nie zglosilo po nagrode, a tam nie bylo jakiejs rezerwy? http://wygrajusmi...kcje/47/Laureaci.pdf

Na forum pisano, że niektórzy laureaci nie dostali żadnego info o wygranej, za to przyszedł sms, że im nagroda przepadła. Zaś wg regulaminu: "Nagrody nierozdysponowane w powyższym trybie pozostają własnością Fundatora." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468229 Napisano: 28.02.2018 14:34:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kinzao napisał(a):

ad.1 Pewnie jest żółta emotka tyle wiemy emotka wchodzisz na stronę i jedyne co możesz zrobić to podać dane do wysyłki.
ad.2 Myślę, że można bo dopiero na tej stronie jest kolejny 'przycisk' wysyłający Twoje dane dalej.

Dziękuję za odpowiedź.

Pytałam, bo widziałam gdzieś, że na tej stronie można zamówić np. walizki z grafikami zwierząt czy nawet własnym zdjęciem. Ale spoko, żółty to piękny kolor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468224 Napisano: 28.02.2018 14:26:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dwa pytania w kontekście walizek z BelVity:
1) Jak wygląda walizka? Czy można ją spersonalizować? Czy jest jakiś wybór?
2) Czy po wpisaniu = aktywacji kodu, żeby w ogóle wejść na stronę, można z niej wyjść, a kod zachowa ważność? Próbował ktoś?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468183 Napisano: 28.02.2018 13:31:21 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Są napędy zewnętrzne na USB. Może ktoś ze znajomych ma i pożyczy?

To i tak mi nie pomoże, bo nie mam Windowsa na płytce. Teoretycznie powinien być w laptopie, gotów zadziałać na moje zawołanie, ale tak się wszystko posypało, że się nie da. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468159 Napisano: 28.02.2018 12:51:24 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

Wkurzają mnie moje porażki konkursowe i stos niepotrzebnych paragonów  emotka  Do tego mój komputer sie psuje....ale najbardziej denerwują mnie ceny w sklepach - trochę owoców, jogurt, nabiał i stówki nie ma, a gdzie reszta?  Dobrze, że masło przynajmniej mozna w promocji taniej kupić  emotka

W moim życiu idealnie "bliźniacza" sytuacja emotka

Już mi urósł cały segregator konkursowo-porażkowy emotka

Co do kompa -> na razie coś pogrzebałam w BIOSie, a komputera nie wyłączam w ogóle. I działa. Szkoda, że nie da się - jak w dawnych czasach - przywrócić Windowsa z płytki. Bo mój nawet napędu do CD nie ma. Próbowałam zrobić reinstalację wg instrukcji, ale wyskoczyło info, że (ze względu na rozległość uszkodzeń) nie ma szans i mam się zgłosić do serwisu emotka

A na zakupy już dawno temu przestałam brać wózek, teraz nawet przeważnie koszyczka nie biorę, jeno wszystko w rękach trzymam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6467783 Napisano: 27.02.2018 12:57:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

Mam pytanie odnośnie podatku czy przelewy typu 100 zł od avanti czy smolara trzeba gdzieś wpisać w pit 37 ?

Kwestie podatkowe są zawsze ujęte w regulaminach. Akurat przy Avanti i Smolarze pewnie jest info, że do nagrody oddają 11,11% wartości na podatek, który SAMI odprowadzą. Nic nigdzie nie wpisujesz. Wyświetl w wątku >>
1 mountain 0

joan

#6467772 Napisano: 27.02.2018 12:24:27 w Lay's
mkrzysiek napisał(a):

Po ile są małe paczki lays? 

W czasie poprzednich akcji promo były w przedziale 1,60 zł -> 2,20 zł / szt. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6467459 Napisano: 26.02.2018 14:58:06 w Pomocy!!!!
shineoff napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursów na FB. Bardzo wiele z nich to konkursy na zasadzie "polub i udostępnij", a laureatów się losuje. Jak zapewne wiecie, takie działania są nielegalne, a do organizacji loterii potrzebne są zgody Izby Celnej i innych organów. Dodatkowo organizatorzy nie mają prawa wymagać ani udostępniania, ani oznaczania znajomych (słynne "zaproś do zabawy") - czego z resztą wiele osób nie chce robić, aby nie zaśmiecać sobie tablicy, tudzież powinni opublikować regulamin konkursu, o czym często "zapominają". Pytanie brzmi: czy ktoś z Was już pisał do organizatorów, że takie konkursy są nielegalne? Czy ktoś otrzymał jakąś rzetelną odpowiedź? Co można zrobić w takiej sytuacji?

Nie pisałam, bo to prawie w 100% buraczane profile, a takich mi nie żal - uczestników tym bardziej. Natomiast w przypadku fajnego profilu możesz napisać PW do organizatora i poprosić, by zmienił treść akcji, np. dodał zadanie typu "Jakim komplementem obdarzyłbyś nasz sklep? Uzasadnij (max 200 znaków)". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6467381 Napisano: 26.02.2018 12:34:59 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Pff, do nas listonosz przyniósł rano ponad 30 kopert od timobajl emotka

Zimno na dworze, możesz napalić w kominku emotka

BTW: nie wiedziałam, że BMW to takie cieniasy na rynku motoryzacyjnym, że klientów szukają poprzez smsowy spam. Muszę ich poprosić o wyjaśnienia w tej sprawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6467377 Napisano: 26.02.2018 12:21:43 w Wkurza mnie...
T-Mobile dziady jedne -> nigdy nie udzieliłam im żadnej zgody na jakiekolwiek przesyłanie mi ofert od nich czy też ich badziewnych partnerów handlowych, a od rana dostałam ze 12 smsów... od T-Mobile na zlecenie BMW Sikora emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6467373 Napisano: 26.02.2018 12:10:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lav7 napisał(a):

Witam,

czy ktoś pomoże mi znaleźć nr systemowy na ponizszym paragonie? Mam taki analogiczny, ale niestety nei wiem, który nr to systemowy. Nigdzie nei widzę "Nr. sys" a taki w regulaminie jest wymagany:

Zwyczajowo w konkursach przyjmuje się, że numer systemowy = numer transakcji i ja bym właśnie ten wpisała. Ale zrobisz, jak zechcesz emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

joan

#6467283 Napisano: 26.02.2018 08:51:07 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

Ludziki potrzebuję sprawdzonych!!!!! przepisów na dania wegetariańskie, głównie mam na myśli sałatki i przekąski

W maju komunia syna a ja już się stresuję bo jeden z gosci jest wegetarianinem i zawsze na imprezach rodzinnych siedzi ze skwaszoną miną bo na stole królują wedliny, sałatki z kurczakiem, mięsne przekąski itp.

Pewnie przeciętny Polak też siedziałby ze skwaszoną miną, gdyby zaproszono go na imprezę, gdzie na stołach jeno anchois, mule, żabie udka, przegrzebki, kawałki ośmiornicy i solone ślimaki emotka

A polecam sprawdzone przeze mnie przepisy na:
1) surówkę -> http://gospodynim...ogorkow-jabka-i.html
2) kapustę -> http://www.mojkul...-lub-panczkraut.html
3) sałatkę z ryżem -> https://pyszneweg...rupiacymi-warzywami/
4) danie na ciepło -> http://www.jadlon...egetarianskie-leczo/
5) sałatkę z kaszą -> http://nakarm.wro...kinia-o-smaku-curry/
6) naleśniki -> https://www.dorot...sniki-ze-szpinakiem/
7) soczewicę -> https://www.kukbu...-soczewicy-grzybami/

Raczej w ciemno możesz przygotować coś wg przepisów Jadłonomii albo WeganNerd, ale osobiście polecam np. zajrzenie na stronę MniamMniam czy Olgi Smile (przepisy z mniej wyszukanymi składnikami i w różnych opcjach dietetycznych).

W kwestii niesłodkiej: zawsze możesz po prostu podać np. pokrojone bagietki z różnymi rodzajami sera (żółty, twarożek, pleśniowy) albo warzywami (ogórek, szczypiorek, rzodkiewka). Szybko robi się też miks warzyw z patelni grillowej (np. cukinia, papryka, ziemniaki, pieczarki, cebula). Ewentualnie to samo, ale w cieście francuskim i z piekarnika.

W kwestii słodkiej: co do zasady, wegetarianie jedzą wszystkie ciasta, nie powinno być żadnego problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6466814 Napisano: 23.02.2018 15:06:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

A jakże nie... Kot patrzył na nas jak na idiotów i tyla... emotka Po czym szedł się układać w swoim ulubionym miejscu na oknie między kaktusami (!). A między doniczki wcisnąć tej budy nie idzie raczej. emotka

To budka? Myślałam, że płaskie legowisko. Ciężka sprawa, samam generalnie przeciwna legowiskom i ani jednego kici nie kupiłam. I tak najlepiej się leży na człowieku emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6466809 Napisano: 23.02.2018 14:53:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

(...) A kot syna, mimo wielokrotnych namów, absolutnie nie wyrażał chęci na egzystencję w czymś takim. Syn tym bardziej w tym siedzieć nie chce. emotka

A próbowaliście manipulacji psychologicznej względem kota? Przynieść to legowisko w wielkim kartonie, potem kotu uniemożliwiać do niego dostęp, schować legowisko na dno szafy, przypadkiem drzwi z szafy zostawić otwarte... emotka Ewentualnie popatrzeć, gdzie kot często siada i dokładnie w tym miejscu położyć legowisko emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6466770 Napisano: 23.02.2018 13:46:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Pamiętacie może koszulki Barcelony, które najlepsi dostawali w kauflandowym budżecie? Właśnie zostałam posądzona o wciskanie ludziom kitu i że te koszulki to podróby. Faktycznie nie ma znaczka Nike, które są w oficjalnych koszulkach, ale czy to rzeczywiście podróbka, gdy regulaminową wartość miały chyba koło 200 zł? Ktoś orientuje się w temacie?

Kiedyś była afera w kontekście bluz Monster, które ponoć również nie były oryginalne, ale akurat wszystkie sobie zostawiłam, więc szczegółów nie znam. Moim zdaniem agencje zamieszczają w regulaminie opis nagrody, ale potem starają się kupić coś w ten deseń, byle najtaniej i podróbki nie są wykluczone. Wyświetl w wątku >>

joan

#6466767 Napisano: 23.02.2018 13:43:06 w Wkurza mnie...
yugen napisał(a):

Wkurza mnie zwalanie winy za brak nagrody na agencję, sklep, brak numeru paragonu, losowanie zamiast czytania. A może problem leży w słabej odpowiedzi? A niepotrzebnie winnych szukać z boku? (...)

Taaa, to zdecydowanie nie jest kwestia wysnucia wniosków na podstawie stażu konkursowego czy też wieloletnich obserwacji konkursowego światka - każda porażka jest winą lobotomii przeprowadzonej w następstwie porwania przez UFO i tego się trzymajmy... Wyświetl w wątku >>

joan

#6466760 Napisano: 23.02.2018 13:29:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
koper napisał(a):

Dlaczego, gdy tak bardzo zależy mi na nagrodzie, to Albedo mnie olewa? Tak chciałam te słuchawki... Kiedy oni w końcu wprowadzą obowiązek podawania numeru paragony przy zgłoszeniu?

Nigdy. Bo ich konkursy ZNACZNIE straciłyby na popularności. A wszelaka "popularność" jest w dzisiejszych czasach najważniejsza emotka Wyświetl w wątku >>
4 koper, ziolko, mia, ZetZ 0

joan

#6466748 Napisano: 23.02.2018 13:06:03 w Paragony na trwające konkursy
madzia34 napisał(a):

kurcze....niechcacy kupiłam produkty na dwa konkursy na jednym paragonie.w obu potrzebne oryginały....ale oba prowadzi Albedo....jak myślicie jest szansa??czy  ktos miał taki przypadek??

Ja miałam, jednej nagrody nie dostałam. Odradzam grać w obu konkursach. Wyświetl w wątku >>
1 madzia34 0

joan

#6466707 Napisano: 23.02.2018 12:04:01 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

O kurka to mąż wczoraj kupił mi blaca na Shell a ja wysłałam zgłoszenie z mojego telefonu. I co teraz hmmm chyba zadzwonię do organizatora i mu się przyznam że nie zrobiłam osobiście zakupu.  emotka

Wycofaj zgłoszenie, potem oczywiście spowiedź, pokuta z samobiczowaniem i najważniejsze: mocne postanowienie poprawy emotka Wyświetl w wątku >>