Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli chodzi o moje Biedronki, to jest stare info, czyli że do 21. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na forum pisano, że niektórzy laureaci nie dostali żadnego info o wygranej, za to przyszedł sms, że im nagroda przepadła. Zaś wg regulaminu: "Nagrody nierozdysponowane w powyższym trybie pozostają własnością Fundatora."
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za odpowiedź.
Pytałam, bo widziałam gdzieś, że na tej stronie można zamówić np. walizki z grafikami zwierząt czy nawet własnym zdjęciem. Ale spoko, żółty to piękny kolor
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1) Jak wygląda walizka? Czy można ją spersonalizować? Czy jest jakiś wybór?
2) Czy po wpisaniu = aktywacji kodu, żeby w ogóle wejść na stronę, można z niej wyjść, a kod zachowa ważność? Próbował ktoś?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To i tak mi nie pomoże, bo nie mam Windowsa na płytce. Teoretycznie powinien być w laptopie, gotów zadziałać na moje zawołanie, ale tak się wszystko posypało, że się nie da. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W moim życiu idealnie "bliźniacza" sytuacja
Już mi urósł cały segregator konkursowo-porażkowy
Co do kompa -> na razie coś pogrzebałam w BIOSie, a komputera nie wyłączam w ogóle. I działa. Szkoda, że nie da się - jak w dawnych czasach - przywrócić Windowsa z płytki. Bo mój nawet napędu do CD nie ma. Próbowałam zrobić reinstalację wg instrukcji, ale wyskoczyło info, że (ze względu na rozległość uszkodzeń) nie ma szans i mam się zgłosić do serwisu
A na zakupy już dawno temu przestałam brać wózek, teraz nawet przeważnie koszyczka nie biorę, jeno wszystko w rękach trzymam
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kwestie podatkowe są zawsze ujęte w regulaminach. Akurat przy Avanti i Smolarze pewnie jest info, że do nagrody oddają 11,11% wartości na podatek, który SAMI odprowadzą. Nic nigdzie nie wpisujesz. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W czasie poprzednich akcji promo były w przedziale 1,60 zł -> 2,20 zł / szt. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie pisałam, bo to prawie w 100% buraczane profile, a takich mi nie żal - uczestników tym bardziej. Natomiast w przypadku fajnego profilu możesz napisać PW do organizatora i poprosić, by zmienił treść akcji, np. dodał zadanie typu "Jakim komplementem obdarzyłbyś nasz sklep? Uzasadnij (max 200 znaków)". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zimno na dworze, możesz napalić w kominku
BTW: nie wiedziałam, że BMW to takie cieniasy na rynku motoryzacyjnym, że klientów szukają poprzez smsowy spam. Muszę ich poprosić o wyjaśnienia w tej sprawie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zwyczajowo w konkursach przyjmuje się, że numer systemowy = numer transakcji i ja bym właśnie ten wpisała. Ale zrobisz, jak zechcesz
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pewnie przeciętny Polak też siedziałby ze skwaszoną miną, gdyby zaproszono go na imprezę, gdzie na stołach jeno anchois, mule, żabie udka, przegrzebki, kawałki ośmiornicy i solone ślimaki
A polecam sprawdzone przeze mnie przepisy na:
1) surówkę -> http://gospodynim...ogorkow-jabka-i.html
2) kapustę -> http://www.mojkul...-lub-panczkraut.html
3) sałatkę z ryżem -> https://pyszneweg...rupiacymi-warzywami/
4) danie na ciepło -> http://www.jadlon...egetarianskie-leczo/
5) sałatkę z kaszą -> http://nakarm.wro...kinia-o-smaku-curry/
6) naleśniki -> https://www.dorot...sniki-ze-szpinakiem/
7) soczewicę -> https://www.kukbu...-soczewicy-grzybami/
Raczej w ciemno możesz przygotować coś wg przepisów Jadłonomii albo WeganNerd, ale osobiście polecam np. zajrzenie na stronę MniamMniam czy Olgi Smile (przepisy z mniej wyszukanymi składnikami i w różnych opcjach dietetycznych).
W kwestii niesłodkiej: zawsze możesz po prostu podać np. pokrojone bagietki z różnymi rodzajami sera (żółty, twarożek, pleśniowy) albo warzywami (ogórek, szczypiorek, rzodkiewka). Szybko robi się też miks warzyw z patelni grillowej (np. cukinia, papryka, ziemniaki, pieczarki, cebula). Ewentualnie to samo, ale w cieście francuskim i z piekarnika.
W kwestii słodkiej: co do zasady, wegetarianie jedzą wszystkie ciasta, nie powinno być żadnego problemu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To budka? Myślałam, że płaskie legowisko. Ciężka sprawa, samam generalnie przeciwna legowiskom i ani jednego kici nie kupiłam. I tak najlepiej się leży na człowieku
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A próbowaliście manipulacji psychologicznej względem kota? Przynieść to legowisko w wielkim kartonie, potem kotu uniemożliwiać do niego dostęp, schować legowisko na dno szafy, przypadkiem drzwi z szafy zostawić otwarte...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kiedyś była afera w kontekście bluz Monster, które ponoć również nie były oryginalne, ale akurat wszystkie sobie zostawiłam, więc szczegółów nie znam. Moim zdaniem agencje zamieszczają w regulaminie opis nagrody, ale potem starają się kupić coś w ten deseń, byle najtaniej i podróbki nie są wykluczone. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Taaa, to zdecydowanie nie jest kwestia wysnucia wniosków na podstawie stażu konkursowego czy też wieloletnich obserwacji konkursowego światka - każda porażka jest winą lobotomii przeprowadzonej w następstwie porwania przez UFO i tego się trzymajmy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nigdy. Bo ich konkursy ZNACZNIE straciłyby na popularności. A wszelaka "popularność" jest w dzisiejszych czasach najważniejsza
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja miałam, jednej nagrody nie dostałam. Odradzam grać w obu konkursach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wycofaj zgłoszenie, potem oczywiście spowiedź, pokuta z samobiczowaniem i najważniejsze: mocne postanowienie poprawy