Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6466698 Napisano: 23.02.2018 11:51:11 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Wiecznie masz  jakis problem . tak zle i tak nie dobrze. Chce kupic paragon bo nie ma u kogos danego sklepu to kupuje. W razie wygranej ma paragon bo za niego zaplacil. Nie kupuje po , a przed wiec w czym problem? Bo co bo kupila kolezanka,kolega,siostra,mama a nie dana osoba osobiscie?  Ja tu nie widze problemu.paragon jest kupiony.sprzedaz wzrosla to o co chodzi? 

Najgorzej, gdybyś z mężem pojechała na zakupy do marketu, a on nieopatrznie uiścił opłatę za Twoje konkursowe produkty; nie mogłabyś zagrać na te paragony - wszak nie dokonałaś zakupu! emotka Konkursowe małżeństwa (a jest takich kilka) muszą szczególnie uważać i zawsze przy kasie od razu zapisywać na paragonie, kto zakupy zrobił, żeby potem nie pie*dyknąć nieuczciwości w pełnej krasie, za którą grozi nagi spacer po King's Landing w takt szyderczego "Shame!!!" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6466542 Napisano: 22.02.2018 20:35:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Zabrania się handlu opakowaniami z Kodem i Kodami. W przypadku stwierdzenia przez Organizatora, iż Uczestnik kupił same opakowanie po Produkcie Promocyjnym lub Kod (bez produktu objętego promocją), wówczas taki Uczestnik zostaje wykluczony z Loterii.

Tylko ciekawe jak sprawdza

Pewnie się tak oficjalnie zabezpieczają z dziwnego, biurokratycznego powodu - jak niby mają to weryfikować? Z pomocą Wróżbity Macieja? emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

joan

#6466338 Napisano: 22.02.2018 13:36:29 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

Tu akurat bym nie przesadzała. Tornister powinien ważyć nie więcej niż 10% masy ciała dziecka.
Moja córka waży 20 kg. Tornister ma najlżejszy jaki udało mi się znaleźć- waży ok 1 kg. Do tego 0,5 l wody. Leciutka śniadaniówka z kanapką i owocami, chusteczki i mamy 2kg, czyli max ciężar jaki powinna mieć na plecach. A gdzie, zeszyty i ćwiczenia? Strój na wf lub ręcznik, kostium i okularki na basen? Piórnik i podręczniki powinno się teoretycznie móc zostawiać w szkole- ale nie u nas niestety... A jak do tego dojdzie książka wypożyczona z biblioteki... Plecak mojego dziecka potrafi ważyć nawet 7 kg. Noszenie tornistra przez babcię niestety nie jest takie proste jak się wydaje na pierwszy rzut oka...

Plecak szkolny o wadze 7 kg? Makabra emotka Pamiętam, że dokładnie tyle ważyła moja walizka z zawartością na siedmiodniowe wczasy.

Jeśli chodzi o napoje, można wypróbować tzw. butelkę filtrującą, którą dziecko bierze do szkoły pustą, a w szkole napełnia wodą z kranu. Zawsze to ciut mniej do noszenia, szczególnie w ciepłe dni, kiedy bardziej chce się pić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6466327 Napisano: 22.02.2018 13:18:16 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

Stara w sensie stażu emotka 10 lat to górna granica wytrzymałości, potem wypadałoby wymieniać emotka oboje, gwoli ścisłości emotka

Mnie to przypomina skecz kabaretu Smile i ich słynne "...a jak coś ma 50 lat, to trzeba to zmienić!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6466312 Napisano: 22.02.2018 13:00:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
renatak0 napisał(a):

Wielka kauflandowa porażka 

Dokładam swoje statystyki: 0/9 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6466097 Napisano: 21.02.2018 22:59:34 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Wkurzają mnie sąsiedzi, bo są tak kłótliwi, że słychać większość ich słów.
I tak znam powody kłótni:
Nienawiść sąsiada do teściowej.
Oglądanie TVN przez sąsiadkę.
Brzydkie ubieranie się sąsiadki w domu.
Zbyt ładne ubieranie się sąsiadki do pracy.
Uśnięcie sąsiadki podczas stosunku.
Złe wychowanie syna przez sąsiadkę.
Tajemnicze rozmowy sąsiadki przez telefon.
I wszystkiemu są winne kobiety emotka
To dlaczego mężczyźni się żenią? emotka

Może gdyby się tak darł w trakcie, to by nie usnęła? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6465878 Napisano: 21.02.2018 12:43:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
eskel napisał(a):

Knajpa knajpą - w konkursie jest limit 5 zgłoszeń na osobę - to jakim cudem ta sama osoba ma już 4 piłki - z czego dwie w 1 dniu??

Nie będę nikogo instruować, jak obejść regulamin emotka Wystarczy chwilkę pogłówkować. Wyświetl w wątku >>

joan

#6465844 Napisano: 21.02.2018 11:39:42 w Wkurza mnie...
moniazr napisał(a):

Kliknij jeszcze raz w łapkę w dół i ona zniknie.
A mnie wkurzył konkurs Milki. Wygrałam termos, kiedy nie dostałam na emaila formularza zwycięscy, napisałam do organizatora. Odpisali mi, że zrobiłam błąd w adresie e-maili i dlatego formularz nie dotarł. Zgodnie z Regulaminem nie mogą wysłać formularza drugi raz i tracę prawo do nagrody emotka

Usuń ten wadliwy adres mejlowy z autouzupełniania, żeby się nie przypałętał do formularza w innym konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
1 moniazr 0

joan

#6465835 Napisano: 21.02.2018 11:27:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tonyclayton napisał(a):

https://www.e-kon...y1.html#.Wo07bnwiFhE
Pierwszy raz się spotykam, żeby organizator przerzucał na laureata obowiązek zapłacenia podatku. Spotkaliście się z takimi przypadkami? Chyba nie jest to częsta praktyka. W sumie zdziwiło mnie, że Itaka tak przydziadowała.

Spotkałam się i sporo zapłaciłam. Organizator ma prawo tak zrobić, ale przeważnie jednak sponsoruje podatki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6465831 Napisano: 21.02.2018 11:24:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
inter81 napisał(a):

czemu? jakby powiedział klasyk załóż knajpe albo zatrudnij się w barze i wbijaj ile kodów chcesz nikt ci nie broni, ktoś na forum pisał że skupił  ponad 2 tysiące kapsli z żywca i figa z makiem, brat był w zeszłym roku na LM i jedna osoba rok wcześniej wygrała wyjazd za 2 dwa wpisane kapsle. w pierwszy dzień osoba wpisała 5 kapsli i wygrala PS4 i piłke i już od tej pory nie
gra. to samo mogę powiedzie o konkursach wygrywają ci co mają sprawdzone patenty bo posyłają to samo lekko przerobione od lat a durne jury to kupuje, wole jak uczciwie losuje maszyna niż wybiera nie wiadomo kto a że ktos ma więcej losów od innego nikt nie broni innemu dokupić losów.

Ależ ja nie twierdzę, że nie można wygrać w loterii jednym kodem. Wiele razy udowadniano na forum, że można emotka Niech sobie każdy dokupuje losy, ja akurat lubię ludzi, co grają zamaszyście emotka

Nie mam zamiaru zakładać knajpy po to, żeby zabierać klientowi kapsle, bo to tak samo, jak podpier* paragon klienta z lady. Gibki ruch ręką i może nie zauważy, że coś ląduje w reklamóweczce z boku, piękny sposób na konki...

W konkursach przerobione hasła wysyłają tylko ludzie bez wyobraźni, którzy zresztą potem odpadają w najintensywniejszych konkach - taka a'la selekcja naturalna emotka

A tak w ogóle, to konkursy coraz bardziej przypominają loterie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6465687 Napisano: 20.02.2018 20:38:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
ikropka napisał(a):

czy na Heinekena jest jakiś patent? Niektóre osoby lub rodziny mają po kilka nagród, więc chyba musi istnieć jakiś "system"

Na pewno jest sposób, ale: nie podadzą Ci go ludzie, którzy nie wyrywają (bo nie wiedzą) + nie podadzą Ci go ludzie, którzy wygrywają (to logiczne).

Moim zdaniem wszelkie konkursy/loterie na same kody z kapsli są durne do kwadratu, bo pracownicy knajp mają tego od zaje*. Taka ogólnopolska fikcja, że zwykły śmiertelnik może coś ugrać. Wyświetl w wątku >>

joan

#6465619 Napisano: 20.02.2018 17:46:07 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

trudno dołączę paragon oryginalny z duplikatem -sam numer paragonu i numer systemowy jest, więcej nic nie widać emotka  Cały środek wyblakł

Tylko uważaj, bo mnie babka w POKu nie chciała oddać oryginału paragonu - musiałam jej wytłumaczyć całą sytuację emotka Bo teoretycznie nie możesz mieć dwóch dowodów sprzedaży na te same zakupy, więc po wydrukowaniu owego dokumentu zastępczego, powinni Ci zabrać oryginał. Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6465612 Napisano: 20.02.2018 17:35:02 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

Czy Albedo uzna duplikaty paragonów  z Kaufland - bardzo mi wyblakły , nie mówiąc o konkursach, które są jeszcze nie rozwiązane - nic nie widać emotka

Jeśli chodzi o ten dokument, co standardowo wydają w POKu -> mnie go kiedyś nie uznali i nawet całkiem ładny elaborat przysłali z info, że oryginał trzeba było odesłać. Ale się nie piekliłam, bo mieli rację; nagroda przepadła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6465572 Napisano: 20.02.2018 16:04:48 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

Do mnie dzwonili na drugi telefon z bonem ( 50 zł ) A myślałam , że w jednym sklepie można było wygrać jeden bon emotka .Czyli w moim przyznali 2 bony

Ale wszystko zgodne z regulaminem - i dostałaś za darmo odpowiedź, że gdzieś obok Ciebie są nieobstawione Kaufiki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6465490 Napisano: 20.02.2018 14:07:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
petunija1 napisał(a):

joan napisał(a):

Chyba można się już smucić... emotka

jak juz Ty sie smucisz to ja sie chyba potne. emotka   emotka

Najprościej będzie wskoczyć w niszczarkę do papieru. Ale poczekajmy na rezultat "budżetu" emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

joan

#6465429 Napisano: 20.02.2018 12:35:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chyba można się już smucić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6465204 Napisano: 19.02.2018 18:15:39 w Lay's
rufus napisał(a):

Są już w sprzedaży promocyjne paczki? Ktoś szukał, znalazł?  emotka
A jeśli tak to małe też? emotka

Zerkałam dzisiaj przy okazji innych zakupów konkowych - ani jednej promocyjnej paczki Lays'ów nie zauważyłam emotka Wyświetl w wątku >>
2 rufus, brucee 0

joan

#6464974 Napisano: 19.02.2018 09:39:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Przesylka nadana w Annopolu DPD, to z konkursu Visa?

Chyba wszystko jednocześnie puszczają, więc warto być czujnym - nie każdemu ślą awizację, a kurier i tak przychodzi. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#6464439 Napisano: 16.02.2018 12:52:20 w Lay's
rufus napisał(a):

Nowa loteria.. https://lays.pl/r...s-wybierasz-2018.pdf
W końcu.  emotka

Cieszycie się, podobają się Wam nagrody?  emotka

Bardzo mi się podobają emotka Szczególnie zapis "Podczas rejestracji Uczestnik zobowiązany jest wybrać w losowaniu jakiej nagrody chce wziąć udział tj. czy dziennej (jeśli tak, to której) czy specjalnej" -> dzięki temu każdy ma szansę otrzymać w prezencie dokładnie to, o czym marzy. Dodatkowy plus za rozmaitość nagród w poszczególnych tygodniach oraz za nagrody niefizyczne (karty upominkowe, karty Unlimited do CC) emotka

BTW - co to za ludzie wymienieni w regulaminie? Jakoś mało sławni tacy emotka Blogerzy lub infuencerzy?
(Nie wygooglam ich, bo mój komputer R.I.P. i na razie korzystam gościnnie z cudzego.) Wyświetl w wątku >>

joan

#6463937 Napisano: 15.02.2018 11:12:59 w Wkurza mnie...
amastowa napisał(a):

w zeszłym tygodniu "wygrałam" termos Milka, 
Paragon miał nr dajmy na to W012345, 
Formularz nie przyjmuje żadnych liter w polu na numer paragonu, nie wiem czy po W jest litera O, czy cyfra "zero", a nawet jak to "zero" to przecież z przodu nic nie znaczy, zatem wpisałam "12345" bez W0, 
i co.....
dostałam informację zwrotną od organizatora, że niestety ale numer w formularzu nie jest zgodny z numerem paragonu  emotka
wg mnie nie mógł być zgodny, ponieważ formularz nie przyjmuje liter, ale organizatora to nie przekonuje, prze przechodzą żadne tłumaczenia, ahhh.... dobrze, że to tylko termos, ale niesmak pozostał

Na przyszłość:
1) numer paragonu podaje się w pełni, w idealnym formacie, jak na paragonie,
2) w związku z powyższym nie możesz samodzielnie decydować, czy część numeru paragonu "coś znaczy" czy też nie,
3) jeśli z jakiegoś powodu formularz nie chce przepuścić Twojego numeru paragonu, piszesz do organizatora z pytaniem, co dalej robić. I dopiero po otrzymaniu odpowiedzi wysyłasz zgłoszenie.
emotka Wyświetl w wątku >>