Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najgorzej, gdybyś z mężem pojechała na zakupy do marketu, a on nieopatrznie uiścił opłatę za Twoje konkursowe produkty; nie mogłabyś zagrać na te paragony - wszak nie dokonałaś zakupu!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pewnie się tak oficjalnie zabezpieczają z dziwnego, biurokratycznego powodu - jak niby mają to weryfikować? Z pomocą Wróżbity Macieja?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Plecak szkolny o wadze 7 kg? Makabra
Jeśli chodzi o napoje, można wypróbować tzw. butelkę filtrującą, którą dziecko bierze do szkoły pustą, a w szkole napełnia wodą z kranu. Zawsze to ciut mniej do noszenia, szczególnie w ciepłe dni, kiedy bardziej chce się pić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie to przypomina skecz kabaretu Smile i ich słynne "...a jak coś ma 50 lat, to trzeba to zmienić!"
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładam swoje statystyki: 0/9
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może gdyby się tak darł w trakcie, to by nie usnęła?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie będę nikogo instruować, jak obejść regulamin
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Usuń ten wadliwy adres mejlowy z autouzupełniania, żeby się nie przypałętał do formularza w innym konkursie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spotkałam się i sporo zapłaciłam. Organizator ma prawo tak zrobić, ale przeważnie jednak sponsoruje podatki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ależ ja nie twierdzę, że nie można wygrać w loterii jednym kodem. Wiele razy udowadniano na forum, że można
Nie mam zamiaru zakładać knajpy po to, żeby zabierać klientowi kapsle, bo to tak samo, jak podpier* paragon klienta z lady. Gibki ruch ręką i może nie zauważy, że coś ląduje w reklamóweczce z boku, piękny sposób na konki...
W konkursach przerobione hasła wysyłają tylko ludzie bez wyobraźni, którzy zresztą potem odpadają w najintensywniejszych konkach - taka a'la selekcja naturalna
A tak w ogóle, to konkursy coraz bardziej przypominają loterie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na pewno jest sposób, ale: nie podadzą Ci go ludzie, którzy nie wyrywają (bo nie wiedzą) + nie podadzą Ci go ludzie, którzy wygrywają (to logiczne).
Moim zdaniem wszelkie konkursy/loterie na same kody z kapsli są durne do kwadratu, bo pracownicy knajp mają tego od zaje*. Taka ogólnopolska fikcja, że zwykły śmiertelnik może coś ugrać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylko uważaj, bo mnie babka w POKu nie chciała oddać oryginału paragonu - musiałam jej wytłumaczyć całą sytuację
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli chodzi o ten dokument, co standardowo wydają w POKu -> mnie go kiedyś nie uznali i nawet całkiem ładny elaborat przysłali z info, że oryginał trzeba było odesłać. Ale się nie piekliłam, bo mieli rację; nagroda przepadła
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale wszystko zgodne z regulaminem - i dostałaś za darmo odpowiedź, że gdzieś obok Ciebie są nieobstawione Kaufiki
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najprościej będzie wskoczyć w niszczarkę do papieru. Ale poczekajmy na rezultat "budżetu"
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zerkałam dzisiaj przy okazji innych zakupów konkowych - ani jednej promocyjnej paczki Lays'ów nie zauważyłam
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba wszystko jednocześnie puszczają, więc warto być czujnym - nie każdemu ślą awizację, a kurier i tak przychodzi. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bardzo mi się podobają
BTW - co to za ludzie wymienieni w regulaminie? Jakoś mało sławni tacy
(Nie wygooglam ich, bo mój komputer R.I.P. i na razie korzystam gościnnie z cudzego.) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na przyszłość:
1) numer paragonu podaje się w pełni, w idealnym formacie, jak na paragonie,
2) w związku z powyższym nie możesz samodzielnie decydować, czy część numeru paragonu "coś znaczy" czy też nie,
3) jeśli z jakiegoś powodu formularz nie chce przepuścić Twojego numeru paragonu, piszesz do organizatora z pytaniem, co dalej robić. I dopiero po otrzymaniu odpowiedzi wysyłasz zgłoszenie.